|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...
tiaa rozmyślasz
to tak jak ja ![]() ![]() Dobranoc ![]()
|
|
#1892 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Dzisiaj nie? Jutro nie? Może jednak skusisz się? Przecież ja tak bardzo chcę...
nie chcę zapeszać (tfu! tfu! przez lewe ramię
) - ale zobaczyłam dzisiaj na wadze 72kg
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Jak fajnie, że dzisiaj sobota
to lubię mogę się wyspać, poleniuchować![]() Ins no to super
|
#1894 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
osz rety, moim założeniem było do 69-70kg do końca roku
Chciałam po nowym roku przejsć na III fazę (nie mam ustalonej dokładnej daty, bo nie robiłam testu Dukana na początku diety - nie miałam swojej wagi ) Ale że apetyt rośnie w miarę jedzenia, to celem nr II stało się 65 kg jak się uda, to ok. Ale zdaję sobie sprawę, że może być ciężko zjechać poniżej 69kg. Swoją drogą, wg BMI - to dla mnie już całkiem odpowiednia waga ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- A poza tym, boję się III fazy jakoś się bezpiecznie czuję na II. Wiem, co mogę i tak "samo z siebie" wychodzi mi układanie jadłospisu i w ogóle. A teraz znowu zacznie się kombinowanie, co by tu zjeść, żeby założenia diety wykonać ![]() No i nie ukrywam, że trochę już grzeszę na "końcówce". Tzn. pozwalam sobie na alkohol od czasu do czasu
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Ins no to jesteś blisko swoich założeń
szkoda tylko, że nie zrobiłaś tego testu Dunkana, no i brakowało Ci wagi. Mam nadzieje, że pomimo małych grzeszków w końcowym etapie diety będziesz zadowolona z wyniku
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne wg mnie - na zimę w sam raz. mnie się też ślubne nie podobają never :/ a te są ładne
Ins, kciukam za wagę ech, nie chce mi się sprzątać ![]() a lazania P. wyszła przepyszna! i to z przepisu jamie'ego oliviera czy jak mu tam a dziś imprezujemy u "teściów" mych. ależ mi się nie chce... bym mieszkanko dopieściła, a nie się włóczyła po ludziach ![]() a co do urody - tak jak któras z Was jeszcze nie miałam tak, żeby pomyśleć: "mmm, super wyglądam" niestety ![]() a i jeszcze Wam powiem, bo nie wiem, czy się chwaliłam po raz kolejny pytali mnie o dowód, gdy kupowałam alkohol do tego kasjerka patrzy w dowód i mówi do mnie: "który rocznik?!" ja przestraszona: "no 87.", a ona: "w życiu bym pani nie dała TYLU lat. pani tak młodo wygląda". gorzej, że moje "23" to dla niej "TYLE" lat ech, spaaaaaaaaać
|
|
|
|
#1897 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
też żałuję, że nie zrobiłam tego testu Dukana, tak samo jak nie znam mojej początkowej wagi, tylko mogę ją oszacować - bo pierwsze ważenie było po miesiącu diety. A żeby wyliczyć długość III fazy muszę wiedzieć, ile zrzuciłam. Ale po prostu założę, że ubyło więcej te 2-3 kg, coby III faza była dłuższa... tak dla bezpieczeństwa
Dużo osób mi mówi, że nie widać tej wagi po mnie... Ale ja mam ciężkie kości (co zresztą potwierdza test Dukana, robiłam z ciekawości później, ale to wiadomo, wynik już przekłamany ).Mimo wszystko wiem, że mam ciężki i szeroki kościec. Byle tylko trochę tego brzucha jeszcze zgubić i będę zadowolona i tak planuję w miarę regularnie na siłownię chodzić Poza tym jestem baaardzo zadowolona z tej diety. Nie dość, że działa to wyniki badań mam bardzo dobre, a i nie czuję, żeby mi czegoś brakowało.No, fakt, że czasem teraz grzeszę tym alkoholem (który swoją drogą nie jest zagrożeniem ze względu na kcal, ale dlatego że na diecie występuje stan niedocukrzenia i alkohol jest wtedy po prostu groźny....), ale nie tykałam alkoholu całe 10 miesięcy! no i się kontroluję. W dobrym humorze dzisiaj wstałam ![]() a humor poprawił mi jeszcze wczorajszy nocny telefon G. ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- naj, powiem Ci że mnie teraz też o dowód czasem spytają A najlepsze jest to, że jak kupowałam alkohol grubo przed moją 18-tką, to nikt nic ode mnie nie chciał. A teraz się zdarza, że chcą i się dziwią właśnie, że mam TYLE lat
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ins gratuluję
|
|
|
|
#1899 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
dziękuję, Carmi
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
ins, ja Cię podziwiam, nie umiałabym być na diecie, na której miałabym rezygnować na amen z czegokolwiek
co innego alkohol maks. raz na kwartał, a co innego nigdy. mnie denerwują ograniczenia, dlatego uważam, że dla mnie najlepsza dieta to MŻ a jak u Ciebie z G. coś się wyklarowało? ja przed 18. alkoholu nie kupowałam nigdy za młodą twarz miałam, żeby ktokolwiek w to uwierzył, poza tym cykor jestem za to zauważyłam, że przed 18. wyjście do knajpy bez piwa to dziwne by było, a jak mi stuknęło 18, to nagle zaczęłam miewać ochotę na sok po 18. urodzinach często mnie pytano o dowód. potem miałam jakiś rok zastoju i teraz znowu ![]() Carmi, jak tam z autem? odwołaliście się? |
|
|
|
#1901 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
naj, nie wyklarowało, ale poprawił mi humor wczorajszy telefon
No i ja chyba nie mam problemu z ograniczeniami... W ogóle zauważyłam, że ciężko mnie od czegoś uzależnić. Bardzo łatwo rezygnuję z używek albo z tego, co sobie postanowię. Uparta chyba jestem ![]() Wysłałam Wam coś na pocztę. Bo nie jestem pewna jednego cyckonosza. A przy okazji załączyłam zdjęcie też ostatnich zakupów + torebka, bo ktoś tam pytał jak się chwaliłam
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Ins, dwa pierwsze nacycniki śliczne
zresztą o takim wzorku ja bym nie kupiła uznaję od niedawna panterkę w niewielkich ilościach, ale tylko w oryginalne cętki OK, kończę na dziś. miłego dnia |
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Naj jeszcze nie pisaliśmy odwołania. Nasz mechanik, który ma znajomości w TU, ma nam zrobić kosztorys naprawy i wtedy będziemy działać.
|
|
|
|
#1904 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
i mam mieszane odczucia Wygodny jest, i owszem. Ale mam co do niego wątpliwości
|
|
#1905 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ten czarny staniczek bardzo fajny ![]() w końcu jutro zobacze M. tak długo czekałam od wtorku
|
|
|
#1906 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
dziękuję
![]() TAK Cytat:
![]() Torebkę kocham przede wszystkim, bo jest pakowna. Ja dużo rzeczy z sobą noszę znacznie większa od mojej dotychczasowej ulubienicy - Any Czekamy na relację ze spotkania z M.
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Ins to skoro poprawił Ci wieczorem humor to coś z tego bedzie?
![]() ![]() hehe realcje napisze napewno mam nadzieje,że bedzie równie cudownie jak we wtorek albo nawet lepiej
|
|
#1908 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Staram się cieszyć małymi rzeczami wolę się na nic nie nakręcać ![]() U Was na pewno będzie przynajmniej równie cudownie, ale trzymam kciuki za to "a nawet lepiej" ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Poza tym, 6 grudnia wyszła nowa płyta polskiego zespołu, który niedawno odkryłam i pokochałam grają IMHO naprawdę na światowym poziomie, świetna muzyka!No, ale nigdzie nie mogę dorwać tej nowej płyty, chyba jeszcze nie ma w necie
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
dawno nic nie pisałam bo życie biegnie tak szybko że nawet nie miałam kiedy korzystać z internetu...ale zaraz coś poczytam bo mam takie zaległości że chyba nigdy ich nie nadrobie
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Ins dwa pierwsze nacycniki śliczne
torebka także mi się podoba i w ogóle cieszę się, że masz lepszy humor ![]() Madziuchna szykuj się szykuj, bo nie znasz dnia ani godziny.... ![]() Ja już mam dzisiaj małą kłótnię z Tż za sobą, czasami to mi wszystko opada a jak zwykle poszło o jakiś drobiazg
|
|
|
|
#1911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
żeby było cudownie |
|||
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Maya czy długo jeszcze będziemy czekać na zdjęcia ze spotkania?
|
|
|
|
#1913 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Bisia, no właśnie dwa pierwsze bardzo lubię, a ten trzeci to jakoś tak... Noszę np. po domu - bo wygodny, no i dobrze dobrany. Ale mam wątpliwości, czy można się w nim ludziom pokazać
![]() frezyjko, no właśnie kurcze pamiętałam, że ktoś wołał ![]() sanrioooo! Opowiadaj, co u Ciebie w wielkim świecie całe wieki Cię nie było
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obyś miała racje ![]() Cytat:
czyli trzeba sie ogolić? ![]() znając M. i to,że jest taki zasadniczy to nic z tego ![]() ale już sie pogodziliście? dziekuje ![]()
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie macie plany na weekend???
Ja dzisiaj leniuchuję, pięknię się i robię obiad. Nic ciekawego. Jutro miałam iść na koncert Brodki, ale okazało się że nie ma już biletów w przedsprzedaży :/ Może będą w kasie godzinę przed koncertem, ale nie wiadomo :/ Do tego Brodka się rozchorowała i odwołała dzisiejszy koncert w Trójce. Nie wiem czy jest sens czatować na bilety (których może nie być) by potem okazało się, że koncert się nie odbędzie... No i była/obecna dziewczyna mojego brata poprosiła mnie o pomoc w pieczeniu muffinek na świąteczne firmowe spotkanie. |
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Madziu nie sfoszył się, więc dam mu czas na ochłonięcie ![]() Carmi planów brak zaraz dopiję herbatkę i zabieram się za sprzątanie, a później czas pokaże Fajnie, że masz kontakt z byłą bratową.
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo z tymi biletami to może sie wstrzymaj bo może być bardzo prawdopodobne,że jednak nie bedzie tego koncertu skoro Brodka jest chora.. i jak tam Tej I. sie układa z Twoim bratem? ![]() Bisiu jak to pierdółka to szybko sie pogodzicie
|
|
|
#1918 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Madziuś, Ty zawsze mówisz, że mi się poszczęści albo uda
![]() uwielbiam Twój optymizm ![]() Bisia, no niby tak zostawić go zostawię. Ale lepiej się czuję w czymś bardziej seksownym Carmi, ja bym odpuściła taki koncert, bo faktycznie skoro się rozchorowała, to może być lipa... Ech, też wyskoczyłabym na jakiś koncert
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę posprzątać..... też coś ugotować..... przydałoby się wypięknić..... no i w sumie nic więcej z planów...... kolejny dzień nudy muffinki a co tam u nich??? jest szansa, że się zejdą już tak na poważnie??
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia wygląda na to, że brat i I. sie spotykają. Nie wiem jaka to jest relacja i nie chcę się wtrącać, ale M. zabrał ją do SPA, tydzień temu byli na desce na stoku, a wczoraj pytał się mnie co jej kupić na Gwiazdkę. Myślę, że gdyby nie jej mama to skończyłoby się na kłótni, a teraz wszystko się pokomplikowało...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

to tak jak ja 

) - ale zobaczyłam dzisiaj na wadze 72kg 

)
jak się uda, to ok. Ale zdaję sobie sprawę, że może być ciężko zjechać poniżej 69kg. Swoją drogą, wg BMI - to dla mnie już całkiem odpowiednia waga 
jakoś się bezpiecznie czuję na II. Wiem, co mogę i tak "samo z siebie" wychodzi mi układanie jadłospisu i w ogóle. A teraz znowu zacznie się kombinowanie, co by tu zjeść, żeby założenia diety wykonać 

i to z przepisu jamie'ego oliviera czy jak mu tam
do tego kasjerka patrzy w dowód i mówi do mnie: "który rocznik?!" ja przestraszona: "no 87.", a ona: "w życiu bym pani nie dała TYLU lat. pani tak młodo wygląda".

a jak zwykle poszło o jakiś drobiazg
żeby było cudownie