|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę myć lodówkę, chyba oszalałam
|
||
|
|
|
#3212 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
My tez mamy dwa ale jeden kabel od neta
![]() *** Dziewczyny, pytanie do ogołu. Jakich kremow uzywacie do twarzy? Na dzien inny a na noc inny? Co poleciłybyście? I pytanie do p4w, jaka polecasz szczoteczke do zębów? ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() Ja tez zmieniłam małemu kapcie bo w poprzednich bardziej wykrzywiał nozke, teraz jest o niebo lepiej. Cały czas zapominam napisac, ze super wyglądasz... chyba schudłas sporo na tych ostatnich zdjeciach w zimowej scenerii, wygladasz świetnie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A moj Kuba wrecz na odwrot, nie posiedzi spokojnie dopóki nie zdemoluje całego pokoju
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie mam sporo kosmetyków i różne fazy, ale te powyższe akurat teraz używam jeśli chodzi o szczoteczki - najważniejsza jest metoda szczotkowania a nie sama szczotka generalnie powinna mieć tylko dłuższe włosie na końcu i średnią twardość włosia, a reszta wedle uznania ja nie jestem wierna żadnej szczoteczce - używam taką jaka była akurat w promocji i spełniała w/w warunki
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-12-10 o 22:51 |
|
|
|
|
#3214 | |
|
Wtajemniczenie
|
jak Ty masz taką fazę na sprzątanie to może do mnie wpadniesz ![]() Cytat:
![]() Nie pomogę bo nie używam Wojtusia nie napisała więc już nie czekam, a takam ciekawa ![]() Zimno mi coś idę pod kołderkę Dobranoc
|
|
#3215 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nawet nie mów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba Wojtusi, juz dzisiaj nie bedzie
wiec zmykam spac.Późno sie zrobiło. ![]() A miałam jeszcze maseczke nalozyc..juz mi sie nie chce. A propo kremow to mnie interesują takie z niższej półki, max do 40-50 zł p4w, a to serum z AA to jakie? wkleisz zdjęcie produktu? ![]() Aha jeszcze mi sie przypomniało. Dziewczyny, moze macie jakies sprawdzone przepisy na świateczne potrawy wigilijne (i nie tylko). Jakies śledziki, rybkę itp.? ![]() dobranoc
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
mąż mi takim tekstem walnął, ze nawet nie mam ochoty iść się obok niego położyc ![]() tak mi źle dobranoc ![]() |
|
|
|
#3218 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, hit normalnie ![]() Cytat:
prawdziwa pedantka ![]() Cytat:
![]() Butów nie mam jeszcze w domu, a zdjęć nie mogę skopiować z internetu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przesadzasz , daleko mi do tego, aby wyglądać rewelacyjnie, bardzo daleko. Trochę schudłam, ale nie tyle ile musiałabym. Cytat:
![]() Kupiliśmy Antosiowi na gwiazdkę tablicę z zamkami, niech się mały majsterkowicz trochę pomęczy. Mam nadzieję, że przypadnie mu do gustu
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-12-11 o 01:44 |
||||||
|
|
|
#3219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecałam tu już Ziaję Pro - nakładam sporą warstwę i zostawiam na noc i rano zmywam nadmiary - super jak nie mam siły czekać z taka zasychająca ja mam uspokajającą i z retinolem a serum to takie jak na zdjęciu - bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło - kupiłam je na próbę w ramach oszczędności w zastępstwie za Clarinsa za 400 zł i powiem szczerze, że wolę AA ![]() Cytat:
Cytat:
![]() fajna ta tablica - poszukam takiej dla Tomka, bo oni chyba są podobni ![]() wiesz, ze mój też uwielbia Dobranocny ogród
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-12-11 o 08:08 |
|||
|
|
|
#3220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cześć, wyspałam się jak rzadko - drzemałyśmy z małą do 8.10 Obudziła się swoim rytmem o 5.30 ale wzięłam ją do siebie, położyła mi się na brzuchu i tak jeszcze dwie godzinki pospałyśmy
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Mam nadzieję, ze miałyście lepszą noc niż ja ... spałam na kanapie jestem połamana i nie wyspana ![]() Gnom wstał rano i pojechał do pracy nie miałam ochoty z nim lezec w jednym łóżku /pierwszy raz mi się to zdarzyło/... Za to Bartuś pospał do 8 oj należy mu się ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
jak słodko |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jeszcze raz dla MegaGnoma
|
|
|
#3223 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny
Czy wasze dzieciaki też w ogóle nie potrafią się same bawić? Jak probuje np na chwilkę usiąść do laptopa to moje dziecię już przynosi mi coś i woła mamaaaaa i nici z wizażowania...
|
|
#3224 |
|
Ola-Unhola
|
Heloł
![]() Wojtusiu jak tam? Iwonko, wpadnij do mnie, kuchnia czeka ![]() Ale z Ciebie pedantka ![]() Dzisiaj mamy dzień w biegu. Wizyta urodzinowa u Brata , ja mam lekarza, jeszcze prezent musze kupić Bratu, Bartkowi strój na jutrzejszy taneczny występ no i Antosia położyć spać normalnie w dzień. Czyli na wszystko przed wizyta mam 1 godz. To miłej soboty
|
#3225 |
|
Zadomowienie
|
Ale tu cicho...Dziewczyny mam następne pytanie. Czy wasze dzieci jedzą jeszcze w krzesełkach dzieciowych?Bo zastawiam się czy jak nie ma koloru który chce to nie chcieć zwrotu pieniędzy. Tomek jadł dotychczas w hustawce zablokowanej , ale teraz nie chce nawet do niej wejść i musze go trzymać na rękach i karmić. Myslicie że w krzesełku będzie chciał jeść skoro w hustawce nie chce? Czy zrezygnować z tego zakupu i kupić coś innego?(miał to być prezent od babci)
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu...co on nawywijał? za dużo mu się słów chlapło?
szybko będzie zgoda? Wojtusiu czekamy Jestem już po spacerku z małą, ale coś nie była chętna żeby dreptać, ani jechać na sankach.Mąż z nami był to ją poniósł trochę. Dopiero teraz poszedł na zakupy.Głodna jestem od rana
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3227 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Wredna, Laura je przy stole.Sama siedzi na krześle i wiosłuje.Fotelik miałam używany po siostry dzieciakach.Wkładałam ją tam jak była mała żeby mieć chwilę czasu na zrobienie czegoś.
Kilka razy w nim jadła.U nas kompletnie bezużyteczny gadżet.Gdybym kupiła to bym żałowała.Nawet nie korzystam z opcji krzesełko+stolik bo włazi na to...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3229 |
|
Ola-Unhola
|
Wredna, my mamy krzesełko i z niego korzystamy. Odpinam blat i stoi przy stole - jemy razem. Z normalnego krzesła wicher by uciekł
|
#3230 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie ze zwykłego ucieka, a w tej huśtawce nie chce siedzieć(ale ona nie jest taka wysoka że przy stole moglby jesc) i nie wiem teraz czy zaryzykować i kupić czy będzie toi zbędny zakup bo nie bedzie chciał siedzieć...
wlasciwie to juz kupilam ale że takie problemy z tym sprzedającym to nie wiem co zrobić
Edytowane przez WrednaAfrodyta Czas edycji: 2010-12-11 o 12:23 |
|
|
|
#3231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
niestety
Cytat:
MOze nasze dzieci nie lubią wizażu ? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a raczej chodzi o to co poweidział nawet nie chce tego pisać, bo mi wstyd za niego ![]() Nie wiem jak będzie, bo on jest wielce obrażony ... i niby to moja wina ... zawsze odwróci kota ogonem My ze spaceru zrezygnowalismy bo wieje i kurzy straaasznie
|
||||
|
|
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
Ania no własnie jak odkurzam np to się bawi sam albo chodzi za mna ale nie przeszkadza , a jak tylko na wizaż to od razu wymaga uwagi
![]() No i dalej nie wiem czy kupić czy nie...
|
|
#3233 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Siema
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Anulka nie daj się gnomowi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
się mu należą![]() Amela śpi, pomyłam podłogi i odpoczywam
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
przepraszam skarby moje, wczoraj przywitałam się i poleciałam się wykąpać, jak wróciłam to juz tak mi sie spać chciało ze sie położyłam. No i oblałam, ale jakos nie rozpaczam bardzo mocno. Juz prawie na koncu byłam Egzaminator powiedział ze zostało mi ze 4 minuty do konca, jeden manewr, a oblałam, bo kazał mi zawrócic na rondzie a ja zrobilam kółeczko, czyli pojechałam jeden wyjazd za daleko. Nie wiem czemu, jakoś wydawało mi sie ze tamtędy przyjechaliśmy Później przejechałam się z TZ po tym rondzie i też bym tak samo źle pojechała. jakieś te wyjazdy takie podobne mi się wydają tam Ogolnie źle sie jezdzi po tym śniegu po uliczkach osiedlowych. egzaminator był okropny, cały czas mi dogadywał, źe a to źle, a to krzywo zaparkowałam, ja mówie ze snieg itd a on ze szukam wymówek, ze tak jeżdżąc daleko nie zajade itd. Ale jak juz oblałam to jakby podmienili człowieka, no taki milutki mówie wam, mówił, ze juz miał nadzieje ze sobie poradze itd. gadalismy o dzieciach, podpowiadal mi jak jechac itd. No zupełnie inny czlowiek. Nastepny egz 20 grudnia. ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cass ja robię zawsze smażone śledzie w takiej zalewie pomidorowej, uszka, zresztą wieczorem napiszę wszystkie przepisy. A nie, wieczorem jedziemy do tesciów na noc, a tam nie ma internetu to jutro napiszę. Teraz ide na kawe, posprzątać, odszykowac sie troche, ide z TZ do koscioła bo rekolekcje są u nas.dzisiaj od rana latam i sprzątam, okna umyłam, musiałam ramy czyścić szczoteczką do zębów starą, bo w te szczeliny tyle brudu powłaziło ze szok. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-12-11 o 13:22 |
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niezrozumienie polecenia egzaminatora to błąd który można tylko raz popełnić - bo są jakies błędy które można raz tylko a są, ze do 2 razy chyba następnym razem się uda
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-12-11 o 13:26 |
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
tak p4w tylko to zaliczył od razu jako dwa błędy błąd zawracania i błąd skrętu w prawo. A dwa błędy w jednym zadaniu oznaczają wynik negatywny.
|
|
|
|
#3237 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
o kurka - tez nie wiedzialam ze za takie cos teraz oblewaja... dobrze ze ja zdawalam te 11 lat temu... ale nastepnym razem na pewno zdasz my po obiadku - ziemniaczki z zeberkami. Amelce bardzo smakowaly. sprzatanie w trakcie, bo przerwane Amelki drzemka. maz w robocie jak zwykle... posprzatam i relaksik
|
|
|
|
|
#3238 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Wlasnie ogarnęłam mieszkanko z pomoca męża mały kecił sie miedzy nogami, nie mogłam nawqet podłogi umyc. Teraz spi. Cytat:
A to jaki gnom ![]() Mam nadzieje, ze szybko przeprosi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam taki fajny zel z AA dla cery po 35 roku i bardzo go lubie. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na wizazu tez nie moge siedziec bo jak tyko siadam do kompa to zaraz wyłacza mi go ![]() Cytat:
Cytat:
takie opinie krążyły u nas na kursie ![]() Uda sie nastepnym razem. Czekam na przepisy. Interesują mnie głównie śledzie pod każda postacią.
^^^Moje skarby^^^ Jakub 20 czerwca 2009 r. Blanka 15 września 2011 r. Edytowane przez Cassandra 23 Czas edycji: 2010-12-11 o 13:52 |
|||||||
|
|
|
#3239 | ||
|
Zakorzenienie
|
włąsnie dzwonił, obudził mi Bartka
Cytat:
Ale dobrze, ze sie nie przejmujesz ![]() Cytat:
racja, racja
|
||
|
|
|
#3240 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wojtusia jak na pierwszy egzamin to i tak super Ci poszło
![]() Cytat:
![]() U na tak samo. Jak Amelia widzi, że niosę miseczkę to sama próbuje wchodzić na krzesło a jaki kiedyś ją chciałam pokarmić u siebie na kolanach to nie chciała tylko na krzesło się pchała ![]() Cytat:
Stres mnie bierze przed poniedziałkiem boję się, że nie dam rady i rozpłaczę się przy małej podczas badania nie wiem czy jej brać amu czy nie i jak coś to gdzie ja tam przygrzeję Dowiedziałam się, że małej założą wenflon i dadzą głupiego Jasia, znów będą się wkłuwać nie wiadomo ile razy Przepraszam za smęcenie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

jak sie zgramy z godzinami, bo jak narazie to obie wigilie mają być w tym samym czasie 

wałówka dobra rzecz 

Słyszę za plecami: "zobacz jaki fajny wózek"

mąż mi takim tekstem walnął, ze nawet nie mam ochoty iść się obok niego położyc
tak mi źle 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie miałam ochoty z nim lezec w jednym łóżku /pierwszy raz mi się to zdarzyło/... 

czekamy

nie wiem czy jej brać amu czy nie i jak coś to gdzie ja tam przygrzeję