|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków reklamowanych przez Japonki cz.II
Cytat:
Towar dostałam w ciągu kilku dni (2 lub 3, nie pamiętam dokładnie), przesyłka za parę zł listem (a nie 25-30zł jak na allegro), możliwość zwrotu w razie niezadowolenia i na prośbę wysyłają real foto. Myślę, że warto spróbować.
|
|
#3782 |
|
Przyczajenie
|
Dostałam niedawno paczkę z misiowatą bluzą. Kupiłam ją na allegro, od użytkownika "wazenka". Czekałam miesiąc (swoją drogą, to oszustwo utrzymywać, że przesyłka dojdzie w ciągu dwóch tygodni, skoro nie ma na to szans), ale warto było. Bluza jest w świetnym stanie, mięciutka; ogólnie taka, jak na zdjęciu. Polecam. Zdjęć niestety nie wrzucę, ponieważ na chwilę obecną nie posiadam aparatu.
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3784 |
|
Przyczajenie
|
No cóż. Zamawiając jakąkolwiek szmatkę z japanstyle nieźle ryzykujemy. W każdym razie polecam nie tyle samego sprzedawcę, co tę bluzę właśnie. Mimo tego, że miałam szczęście, nie zamówiłabym chyba drugi raz z Chin. Za długo trzeba czekać, a koszta są ostatecznie porównywalne.
|
#3785 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3786 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny,
Załączam real foto płaszczyka i pilotki, o które prosiłyście. Pilotka - totalna szmata, nie wcisnęłam się w nią, pieniądze wyrzucone w błoto. Płaszczyk - super, jestem bardzo zadowolona, będę go używała jako cieplutką bluzę, trochę rękawy za krótkie. ![]() ![]()
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś może, któryś z tych swetrów? Szczególnie zależy mi na real fotce tego jasnego.
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś widziałam dziewczynę w tej sukience/tunice w kwiatki z zamkiem, co tyle ich teraz się pojawiło, bardzo fajna jest, tyle,że bardzo krótka, jako tunika OK, jako sukienka NIE.
Materiał mi się wydawał nawet nawet, taki bawełniany. Zaczynam się zastanawiać nad kupnem ![]() macie jakiś sprawdzonych sprzedawców? Edytowane przez sanndras Czas edycji: 2010-12-11 o 23:08 |
|
|
|
#3789 |
|
Zadomowienie
|
Co do tych tunik w kwiaty, to na allegro jest kilka podobnych, ale bez zamka i wysyłka z Polski, np. http://allegro.pl/pati-tunika-bluzka...359003186.html
Ja wczoraj widziałam podobne w housie, orsay'u (ale to bluzke nie tunike). |
|
|
|
#3790 |
|
Przyczajenie
|
Przyłączam się do prośby: niech ktoś wstawi zdjęcia tej tuniki w kwiatki z zamkiem, plizzz;P
|
|
|
|
#3791 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O MASAKRA, jutro ma przyjsć do mnie kurier z tym płaszczem - który jak uważasz , jest nawet... i jak zobaczyłam to zdjęcie to chyba się załamałam Oby moje było z innej fabryki.Spodziewałam się lekkiego płaszczyka, a to faktycznie wygląda jak bluza. Nie wspominajać o kolorze, u kogo kupowałaś? BO ja co prawda bezpośrednio z chin ze strony, ale myślę, że może ten u których ty kupiłaś mają innego dostawcę GŁupio się łudzę...przynajmniej. Powiedz mi ile masz wzrostu? ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Oj nie spodziewaj się lepszej jakości, a raczej gorszej. Oni mają wyższe ceny bo towar mają w Polsce, na tym bazują. Miałam, od nich kilka ciuchów i porównaczo z kumpelą która np kupiła dres japan z chin a ja od nich , nie dość że ja dopłaciłam, to jakościowo mój był znacznie gorszy. ODRADZAM.... japanstyle24.pl ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
A czego wy sie spodziewacie przy takiej ilosci sprzedazy, nie dziwie sie ze nie wyrabiaja:P A ludzie wystawiaja negatywy za jakosc, a czego sie spodziewac za 10zł? No wybaczcie..ale żal mi niektórych którzy spodziewają się cudów za takie pieniądze. Wysylka nie stanowi wartosci towaru, w tym przypadku nie ma wpływu na jakosc.A wiekszosc osob ktore to kupuje za 40 zl za płaszcz mysli ze otrzyma gruby zimowy płaszczyk co w sklepie min 190 zł trzeba dać. |
|||
|
|
|
#3792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, co nie chce nic mówić ale nie wykluczone że nowy allegrowicz - sprzedawca przeliczył swoje możliwości. I najpewniej kretynsko podał błędnie terminy dostawy b ote przesylki raczej docieraja w ciagu 4 tyg a nie w ciagu 2 tyg jak podał w opisie, nie wykluczone że wszyscy oszukani otrzymaja przesyłki z opóźnieniem. BO co za kretyn ryzykuje taką ilością naciągnięć?Kiedy ma status firmy?:/ hmmm.. |
|
|
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
Kochane mam do Was prosbę
Czy mogłybyście mi doradzić sprzedawcę z Allegro bądz strone internetową, z której ubrania "japan style" sa wysyłane z Polski, ponieważ zalezy mi na szybkiej dostawie
|
|
|
|
#3794 |
|
Raczkowanie
|
outlet_shimao, ale ma tego mało.
No ale moze cos trafisz. |
|
|
|
#3795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
paskudne te tuniki z allegro, nie są ani trochę podobne. Ja czekam na swoją już 3 tydzień poczekajcie kochane a od razu wkleję fotkę jak przyjdzie
|
|
#3796 |
|
Wtajemniczenie
|
też tak myślę, zdecydowanie nie jest to mój styl. Kupiłam ostatnio podobny fason ale inny wzór i okazało się że straszny szajs. Dziadostwo jednym slowem.
|
#3797 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
w szczególności część dotyczącą "wyściółki" bluzy na zdjęciu z A. wygląda na milusiego misia a jak sprawa wygląda w realu??? Obawiam się że to polar tym bardziej iż mijałam na ulicy dziewczynę w tej bluzie tylko czarnej i wyglądało mi to na "zbity w praniu polar" trudno to określić mam stary szlafrok z misia lecz już wysłużony i często prany i właśnie od wew. części materiał taki jest. gogo4444 ty masz zamek w bluzie PO PRAWEJ stronie dziewczyna z foto z aukcji ma po LEWEJ http://allegro.pl/bluza-kurtka-mis-k...332083636.html sorki jeśli się czepiam taki niuans |
|
|
|
|
#3798 |
|
Raczkowanie
|
Kochane mam pytanie odnośnie tej bluzy z misiem
Jaka jest jej realna długość tzn czy mogę ją nosić do bardzo grubych, kryjących rajstop lub leginsów, czy nie zakrywa hmmm pupy ?
|
|
|
|
#3799 |
|
Wtajemniczenie
|
zależy na jaką trafisz
|
#3800 |
|
Raczkowanie
|
Macie może jakieś rzeczywiste zdjęcie tej sukienki?
[aniolek3]57719[/aniolek3] |
|
|
|
#3801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W końcu moje futerko przyszło to z pierwszego zdjęcia. I moje jest ładniejsze. Albo twoj aparat poprostu zmieniło mu kolor, bo ja mam jak na zdjęciu praktycznie:-] no co fakt, mogłoby być grubsze, ale jest podszewka i ogólnie myślę ,że dam radę do -5 C w nim pochodzić. Oczywiście z szalem, |
|
|
|
|
#3802 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj przyszły mi ciuszki i buty z zalaczników, jezeli jestescie zainteresowane real zdjeciem dajcie znać.
Buty są mega zaje*** ale kurcze... troche lekko za duze, nosze zwykle 37 i bez grubej skarpety nie ma szans:d ale sa ok. Jeansy są też identykio ale chetnie sie zamienie z kims na 40 :P bo kupiłam 40 rozmiar, a jest ciut za mały, znaczy dobry -ale fałdy mi odstaja. No i płaszcz jak ten kremowy z futerkiem i jest ok. I spodnie ostatnie- chetnie sprzedam rozmiar 40 ale na mnie za małe.... boże... czemu ja tak utyłam Ogolnie powinny być dobre na 38.
|
|
|
|
#3803 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabyś podać namiary na sprzedawce bucików?
śliiiiczne sa
|
|
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
Słuchaj ja bezpośrednio z Chin kupowałam www.wholesale-dress.net
ale już je wycofali z produkcji ALe poszukaj sobie innych, są boskie nie tylko te I jakościowo widać że może to nie lasocki ale są niczego sobie.
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co myslicie o tej sukience ?
sa gdzies jej zdj moze ?
|
#3806 |
|
Wtajemniczenie
|
mysia, piękna jest ta kiecka,
ciekawe za ile?
|
#3807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sukienka jest okropna, te kwiatki mysłalam, że bedą takie delikatne, ładne, nie wiem jak to okreslic, a to skrawki jakies ponaszywane na odwal, łancuszek przypięty agrafką. Te kwiatki odpruje i moze bede nosic to "cos" jako tunike jezeli wogóle bede nosić. Jutro postaram się wstawić zdjecia. Ale kupować nawet za tą cene nie warto. Okropność i tyle. Nie wiem czy zdjęcie się załączyło bo u mnie nie widać, ale jak cos to daje link http://allegro.pl/japan-style-seksow...346558277.html Edytowane przez gatka_84 Czas edycji: 2010-12-14 o 21:41 |
|
|
|
|
#3809 | |
|
Raczkowanie
|
na Allegro za 20zl +20zl przesyłka http://moda.allegro.pl/japan-style-s...346558277.html
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Dziekuję za opinię. Tak myślałam że za tą cenę nic ciekawego z tego nie będzie ale i tak poproszę jeszcze o zdjęcie
|
|
|
|
|
#3810 |
|
Zadomowienie
|
Oto zdjęcia real tej sukienki http://allegro.pl/japan-style-seksow...346558277.html (przepraszam za słabą jakość), sukienka fujj jak już pisałam
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

Oby moje było z innej fabryki.
dziewczyny PRZESTRZEGAM PRZED JAKIMKOLWIEK ZAKUPEM u użytkownika"S-MARKET"!!!! zakupiłam u niego sukienię przelałam pieniądzę i do tej pory nie ma żadnej odp. ani sukienki!!
. moglabys mi napisac, ile masz wzrostu i jaki rozmiar tej bluzy wzielas? siega Ci tak, zeby spokojnie mozna bylo nosic do niej grube legginsy?