|
|
#4981 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4982 | |
|
zawsze mam racje
|
Nie wiem co dzisiaj ze sobą zrobić do wieczora, a mam ochotę na same nieambitne rzeczy
![]() Do żadnego centrum handlowego nie chce mi się iść, bo nie dość, że sobota to szał przedświąteczny i początki wyprzedaży. A ja nie lubię się w tych tłumach przeciskać.... Jak patrzę na tych niektórych ludzi to się we mnie psychopatyczne myśli wyzwalają, więc lepiej dla świata, żebym nie szła ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
A ten z biosilka nie do końca mi leży. Znając mnie i moje chowanie rzeczy to schowałam gdzieś ze dwie buteleczki tego z lbiotici ![]() Wczoraj widziałam świetne buty w aldo. Obcas chyba 14 cm, ale mialy też platformę w środku, więc po normalnej płaskiej powierzchni dałoby się chodzić. Tylko co będę mieć prawie 1,90 i górować nad światem :/ W takiej sytuacji chciałabym mieć 15 cm mniej wzrostu...
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-11 o 12:35 |
|
|
|
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszmy sie ![]()
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tak tylko w przerwie sprzątania, juz prawie koniec, potem nauka wiecie co mam nowe postanowienie bo niby dbam o siebie i w ogóle ale zwłaszcza wtedy kiedy gdzieś wychodzę, a jak jestem w domku to jakieś dresy które oczywiście upapram jedzeniem ;p włosy w kitkę i tak wyglądam nijako.... no a Tż do mnie często wpada popołudniami i zastaje mnie tak po domowemu, bo tak mi wygodnie. Muszę nad tym popracować, wczoraj przed jego przyjazdem bardziej o siebie zadbałam, tez byłam w dresach ale tak wszystko było bardziej przemyślane no i TŻ od razu zauważył, cały czas mnie komplementował i się zachwycał a nie byłam nie wiadomo jak odpicowana. A więc POSTANAWIAM przy świadkach
|
|
|
#4988 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Ja dosłownie na minut kilka, bo muszę jeszcze odkurzyć, dokończyć referat i zająć się sobą I od razu przepraszam za offa ![]() Ogólnie w piątek wieczorem już nie miałam internetu - standard w taką pogodę...A wczoraj miałam taki fajny zamiar przyjść od Tż'a i posiedzieć tutaj i pospamować się a jednak plan się zmienił z prędkością światła - mama wróciła z pracy, powiedziała, że jedzie do Brzegu Dolnego na jakieś spotkanie z pracy i rano mają tam szkolenia, więc nie będzie wracać w środku nocy w taką pogodę bo ślisko itp. no i ja jej powiedziałam, że śpię u mojej przyjaciółki i uwierzyła I spakowałam się szybciutko, dałam znać Tż'owi i poszliśmy do niego i się zaczęło - najpierw przyszli jego kumple i troszkę wypiliśmy, a później mieliśmy oglądać filmy, ale zadzwonił mój brat i się okazało, że u niego niezła impreza się szykuje no to żeśmy poszli, poszaleli trochu i wróciliśmy ok...3 nad ranem Jak ja się w lustrze zobaczyłam - takie spuchnięte oczy, przekrwione , takie zmęczone i w ogóle makabra..Ale taki mam dobry humor, tak już od dawna chciałam u niego spać a nie było okazji - uwielbiam to jak śpimy razem, razem się budzimy, jemy śniadanko, pijemy kawkę I w ogóle tak mi się dzisiaj miło zrobiło, bo wiadomo moja cera to moje przekleństwo i do tego człowiek nie wygląda po imprezie i po 2,5h snu ale jak się przebudziłam to patrzę a Tż ciągle się na mnie patrzy i uśmiecha i mówię, że o co chodzi a on do mnie "jesteś tak piękna, że nie mogę się na Ciebie napatrzeć" i taki jego wzrok i ten uśmiech A i w ogóle wczoraj dostałam te kosmetyki z Avonu co zamówiłam - perfumy Pur Blanca, żel pod prysznic Winter Magic i roletkę Eternal Magic a dla mamy na prezent z siostrą się złożyłyśmy i dostanie tusz do rzęs SuperShock i perełki rozświetlające do twarzy I oczywiście już wszystko musiałam wywąchać i użyć I te perfumy śliczne są, takie...czyste, świeże, delikatne eleganckie ale nie przesadnie - takie chciałam, żeby na co dzień były, żel ma obłędny zapach I dostałam jeszcze w prezencie jako gratis: próbkę 1ml perfum Ungaro i peeling do twarzy z białą herbatą i dziś go oczywiście użyję ![]() Nadrobię Was dziś tak późnym wieczorkiem jak wrócę - o ile zastanę internet... Także udanej soboty Kochane, trzymajcie się cieplutko
|
|
#4989 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Nie pomalowałam wczoraj paznokci, bo już późno było, a nie chciałam iść z mokrymi spać zaraz będę malować.Cytat:
A pojęcie o matce polce mi się znikąd nie wzięło - ja po prostu obserwuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4990 |
|
Raczkowanie
|
cześć kobietki, ja pierwszy raz odwiedzam to forum i chciałam się Was zapytać jakich cieni używacie do powiek bo mi się wszystkie rozmazują
schodzą mi po dwóch godzinach Co mogę zrobić żeby się dłużej trzymały?? Właśnie dlatego używam eyelinerów bo się dłużej trzymają... Miałam kiedyś taki z Astora w kałamarzyku był naprawdę świetny i całkiem łatwo się nim robiło kreskę... pozdrowionka |
|
|
|
#4991 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ok to wrzucam zdjecie pogladowe
![]() pierwsze zdj w sztucznym swietle, drugie w dziennym, oczywiscie jakby byla sloneczna pogoda, wlosy wygladalyby jeszcze lepiej generalnie jestem zadowolona
|
|
|
|
#4992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Blondyneczko, miałaś piękną suknię ślubną. Jeszcze takiej nie widziałam, jest naprawdę pomysłowa i prześliczna.
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4993 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
jestem zadowolona z koloru, wlosy w stanie nienaruszonym-takie jak przed farbowaniem blyszcza moze dlatego, ze uzylam tego jedwabiu z joanny w sumie rzadko go uzywam, moze powinnam czesciej
|
|
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
był prysznic
balsam na ciało serum do biustu mycie włosów odżywka na włosy do spłukiwania odżywka bez spłukiwania na włosy odżywka w sprayu na włosy pomalowałam paznokcie na czerwono ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- blondyneczka wysłałam zaproszenie, bo też chcę Cię zobaczyć ![]() buahhot śliczne masz włoski |
|
|
|
#4995 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Blondyneczko zgadzam się z Shadii, super sukienka ślubna, inna niz wszystkie
|
|
|
|
|
#4996 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko, bo zaczęłam malować paznokcie - dwie warstwy dadzą dłuższą trwałość lakieru, czy wystarczy jedna? Bo w sumie nie musiałabym dawać drugiej, ale jeśli lakier może przez to szybciej odpryskiwać, to...
|
|
|
|
#4997 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() zabieram sie za zakladanie nowego wątku, naszej V części
|
|
|
|
|
#4998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4999 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
zapraszam do V czesci
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489164 |
|
|
|
#5000 | |
|
zawsze mam racje
|
loluska: a jaki masz dresik? Bo są dresy i dresy
![]() Jak masz dopasowany, w ładnym kolorze, to czemu nie ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Kiedyś nałożyłam bezbarwny lakier jako bazę, potem dwie czerwonego i na koniec jeszcze bezbarwny. 3 godzin to nie wytrzymało
|
|
#5001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- tez chce miec takie!!!!!!!!!!!! ale boskie, moje farbowanie dopiero za meisiac pewnie i powiem moje fryzjerce ze chce farba bo rozjasniacz mi za mocno niszczy
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Można się ponownie dołączyć?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
do tego musialabym dokupic pedzelek...

schodzą mi po dwóch godzinach
Co mogę zrobić żeby się dłużej trzymały?? 
jestem zadowolona z koloru, wlosy w stanie nienaruszonym-takie jak przed farbowaniem