|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Cytat:
ja muszę kupić choinkę bombki i lampki tzn bombki mam ale już mi się znudziła granatowo-czerwona choinka, chciałabym złotą w tym roku
|
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak możecie to kliknijcie na Sandrusię bo już któryś dzień klikam na nią a i tak ma mało, w grupie siła
|
|
|
|
#2493 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co używacie do mycia wanien , kabin itp. bo ja coś mam problem z dobraniem dobrego środka na kamień i ogólnie kabinę ciężko mi doszorować, różne próbowałam i mleczka i spraye
bo do kafelek to już złoty środek znalazłam ludwik płyn do naczyń- nie ma nic lepszego , ale te umywalki to mnie dobijają.W ogóle to co roku sobie obiecuję generalne porządki na spokojnie, a jak przyjdzie co do czego to na ostatnią chwilę zostawiam ![]() Kupiłam na próbę to lasagne z biedrony, bo stwierdziłam że dobrze mieć w lodówce coś jak nie raz szybko na ruszt trzeba wrzucić, ale powiem Wam czaiłam się i wczoraj musielismy na szybko cos zjeść odgrzałam więc w piekarniku i normalnie nie smakowało mi, niby sam smak ok, ale jakieś takie, jednak nie to samo co się samemu zrobi. I tak pomyślałam sobie, że nie wiem jak ludzie mogą sie takimi gotowcami na co dzień żywić. Bleee ja bym nie mogła |
|
|
|
#2494 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dziś studencka sobota- oboje z tż od samego rana siedzimy w książkach, a co za tym idzie mieszkanie zasyfione Ale trudno, w czwartek po egzaminie wezme się za porządki świąteczne, a w piątek rodzinke zaproszę na kawke, szczególnie zależy mi na babci, żeby zobaczyła gdzie mieszkam ![]() Dziewczyny czy którąś z Was miała controlling i orientuje się w tych zadankach? Mam mały problem z dwoma ![]() Paulunia nawet nie wiesz jak się cieszę, że taka kaska Wam wpłynie! ![]() Osiak śliczne włoski ![]() Ijaa to mówisz, że spaliście dziś jak para królewska ![]() Kash super dzień Wam się zapowiada. Też taki chcę! ![]() Haniul, do twarzy Ci z dzieciatkiem, a Jagódka urocza Ijaa piękna choineczka Ja też mam małą tutaj. U rodziców zawsze była duża do sufita, ale kiedyś się dorobię![]() U mnie dziś na obiad było: tż jadł bigos od teściowej, a ja fasolkę po bretońsku od mamy Dobrze, że nad garami stać ni emusiałam, bo nauki mam w bród!Dziś plany ograniczone, nie mniej jednak wieczorem planuje jakieś spa ![]() Hula wczoraj nie kupiłam i jestem zła Mam nadzieje, że w poniedziałek z Wami wystartuje. Stepperek tż kupi mi chyba pod choinkę, także niedługo ostro biorę sie za sflaczałe ciałko
|
|
|
|
#2496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że mam tylko 2 przeglądarki---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
a ja bym właśnie chciała czerwono- granatową wszystkie są ładne ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- ja używam ocet nalany najlepiej w rozpylacz od płynu do szyb+nalana do rozpylacza woda i trochę płynu do naczyń
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam już do moich kochanych kosztów (Żeby było pozytywnie
)
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-11 o 15:04 |
|
|
|
|
#2499 |
|
Rozeznanie
|
Przyjemnego weekendu Dziewczynki
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam Wam pokazać te moje hamburgery własnej roboty z filetem i przyprawą do kebabu, ale nie zdążyłam
zjadło mi sięmoże następnym razem ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- połowa weekendu już w sumie za nami
|
|
#2501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie miałam czasu by wcześniej do Was zajrzeć ![]() Jestem w domku |
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
doris ja kupiłam ostattnio dwa płyny w Lidlu jak byłam w domku rodzinnym i są super jeden to tak jak płyn do okien tylko że tylko do kabin prysznicowych i woda po tym ładnie spływa i nie zostając zacieki a drugi taka niebieska buletka oba płyny z W5 ten do kabin coś 3 czy 4 złote a drugi płyn na kamień 4 lub 5 zł i są wydajne. Do podglądu dodaję zdjęcia
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jakiś dołek złapał
Chyba trzeba herbatę dobrą wypić. Mam już trochę prezentów choinkowych
|
#2504 |
|
Zadomowienie
|
Lili gdzie kupiłaś tak ładną choineczkę???
chaigata ![]() dodaja TŻ przyszedł z pracy i dał mi 200zł. To za tą część samochodową o której wam pisałam. Teraz to nam już napewno wystarczy ![]() Wysłałam TŻ do sklepu po podpaski. Kurcze jak ja nie cierpie miec @.
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
w budynku Piotr i Paweł mam kwiaciarnię i tam kupiłam
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Umyłam łazienkę i odkurzyłam, ale tak tylko tylko, bo cos nie mam siły... nie wiem czemu.
Pranie zrobione razy 2. Pierniki bardzo zmiękły od jabłka... nawet za bardzo Niedługo lukrowanie i choinka, jak kupimy, bo chcemy świeżą. A macie jakieś taaanie sposoby na ładne świątecznie ozdoby domu? Ja chciałam światełka w oknie powiesić np. Kupić taki wianek jakiś, ale widziałam drogie tylko.
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
ja musiałam teraz umyć parapety i okna z wewnątrz, jakaś wilgoć mi wchodzi
no ale już sytuacja poniekąd opanowana ja nie mam pomysłów na świąteczne zdobienie domu ![]() mój jedyny pomysł to ozdobienie choinki niebieskimi lampkami
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
My nie mamy ani choinki ani ozdób i wszystko musimy pokupować, ale parę dni temu w tż był w kwiaciarni i widział jak jakaś babka odbierała wcześniej zamówioną choinkę taka 1 metorwą plus minus parę cm w doniczce mówił że tak z 155 cm miała za 100 zł i przybrana w bąbki kokardki łańcuszki tylko bez światełek i tak się właśnie zastanawiam czy oby nie zamówić takiej w tym roku, ale najpierw pojedziemy się dowiedzieć i wtedy zadecydujemy
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już ugotowałąm spaghetti na dzisiaj- właśnie kończy mi się gotować makaron, rosół na jutro, wyczyściłam stoły i ogarnęłam kuchnię. Nawet się troszkę podmalowałam co by mi TŻ nie powiedział, że "szykuję się tylko jak wychodzę, a dla niego to juz nic
". Zostały jeszcze podłogi, al to już jak TŻ przyjdzie, żeby miał kto zająć Diega na troszkę, bo urwis mi przeszakadza Chciałam jeszcze dzisiaj wyczyścić swoje pędzelki do makijażu (dostałam kilka nowych na imieniny od TŻ![]() Co do przystrojenia mieszkania. Przecież można samemu zrobić stroik na stół! Idziecie do lasu (przy okazji spacerek ), "pożyczacie" sobie kilka gałązek choiny, zbieracie kilka szyszek(nie wiem czy na nie nie jest za późno, ale spróbować można). W domu kroicie pomarańczę w plasterki i suszycie na kaloryferze. Szyszki można pomalować na srebrno lub złoto (np lakierem do paznokci). Można dodać kilka małych bobmek czy gotowych ozdób, starego łańcucha i gotowe! Dodatkowo można całą kompozycję ułożyć na talerzu. Nawetświeczki można dodać!
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
a robiłyście kiedyś pomandery?
Bo wiem tylko że to się wciska goździki w pomarańczę. Ale nie wiem kiedy i ile może tak stać.
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff...80 pierogów
![]() Nim doprowadziłam kuchnię do porządku, zupełnie straciłam apetyt. rozbolała mnie głowa. i plecy. Zrobiłam dwa prania. Zakupy. Odkurzyłam. Siadłam i siedzę. Czekam aż Apap zacznie działać ![]() Jeśli osobnik mieszkający ze mną skrytykuje moją cieżką kulinarną pracę to nie ręczę za siebie. Zabiję ![]() Czekam na Kuchenne rewolucje. Odpoczywam. Mimo zimna na dworze, mam straszną ochotę na spacer Jest tak cudownie biało---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Ooo już wiem co miałam kupić a zapomniałam, pomarańczę ![]() Dodatkowa ozdowa na badyle
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż czekaj, założę okulary. .... (chwila później)...Nieeee, nadal nie ma. ![]() Ale się zmachałam! Zajęcia, zakupy, seks, obiad! Uf! Ile można. Jak teraz usiadłam, tak już chyba nie wstanę. ![]() Idę nadrabiać.
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2515 |
|
Zadomowienie
|
Julia z TŻ się bawią a ja mam trochę czasu dla siebie
Mała dzisiaj dała mi w kość. Pytam się jej " Julcia będziesz wkońcu grzeczna" a ona patrzy się na mnie tymi wielkimi pięknymi oczkami i mówi "oj nie nie nie" i już nic nie mówiłamTo 100% mamusia ![]() Teraz posiedzę troszkę i biorę się za pakowanie. Jutro o 10 będziemy się zbierac Trochę się boje bo śnieżyca ma ostra być a wiadomo co się na tych drogach dzieje. Jednak w piątek już wracam![]() Po powrocie kupimy choinkę i z Julusią pieknie ubierzemy. To już drugie święta Juluni mam nadzieje, że będą tak piękne jak ostatnie
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja już wymiękam. Od 11 się uczyłam i tak mnie głowa boli
A tu jeszcze projekt musiałabym robić, bo się nie wyrobię !Ijaa strasznie przepraszam za omyłkę, oczywiście chodziło o Lili Zbyt dużo nauki mi nie służy ![]() Prosze o kliki
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
A my wyszliśmy sobie na piwko, żeby się troszkę ruszyć z domu
Ale już wróciliśmy:P Ijaa- rozwaliłaś mnie tym tekstem :P
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wróciłam
dziewczyny kupiły sobie śliczne sukieneczki naprawde bardzo ładnie w nich wyglądały ale troche też im zazdrosiłam musze się przyznać byłyśmy na obbadiku w sphinxie i potem na czekoladzie i fakt faktem zostalo mi do końca miesiąca 283zł a gdzie tu koniec miesiąca? a ja naiwna wierzyłam, że coś mi zostanie
|
|
|
|
#2519 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
zaraz zmykam do łazienki zrobić sobie SPA ale chciałam Wam jeszcze odpisać ![]() Dodaja kliknęłam w Twój bannerek a co do hula-hop uważam, ze poniedziałek (nurek ) to dobry dzień zeby zacząć ![]() Ijaa seks przed obiadem? tego jeszcze nie próbowałam mi się zawsze zbiera na amory albo wieczorem (w tygodniu) albo rano (to w weekendy) ![]() Lili słodka ta Twoja choinka, my będziemy mieć żywą ok 1m , nie świerk tylko jodłę kaukaską (zdjęcie w załączniku) bo jest bardziej zielona i nie kłuje, poza tym kupujemy w doniczce z korzeniami, mamy nadzieje, że będzie rosła i bedziemy ją trzymać na balkonie Duszka Ty nie namawiaj do złego, za wynoszenie szyszek z lasu grozi mandat 50zł bo to rujnowanie runa leśnego, którego z roku na rok coraz mniej w lasach
|
|
|
|
#2520 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
bo z tamtego wczorajszego paseczek został i stwierdziłam że jak to niedziela bez placka . U mnie odwilż totalna strach wyjść z domu tak ślisko TŻ z garażu do mieszkania bał sie przejść, a to tylko 10 metrów hehehehehe.Na jutro obiadek mam, więc odpocznę sobie, mam nadzieje miło. Dziewczyny wypróbuję te płyny do mycia, dzięki za porady Jeśli chodzi o to stanowisko dyrektora to wiecie co ja mam inne zdanie w tej kwestii, mianowicie jak się trafia taka okazja trzeba korzystać, łapać te swoje 5 min i dawać z siebie wszystko, jeśli się nie uda trudno zawsze można zrezygnować, ale nie od razu, skoro się starałaś będąc na stażu i ktoś to docenił to dlaczego masz się bać . Fakt może to i wyzwanie ale musisz być bardzo dobra w tym co robisz skoro ktoś ma do Ciebie takie zaufanie, że chce Cię awansować tak wysoko. Ja bym nie rezygnowała za wczasu. Niniona zastanów się dobrze , nie wiadomo czy taka okazja prędko Ci się trafi ![]() Nadia Ty aparatko rozbawiłaś mnie tym tekstem o pulpetach i mrożonkach mamusi ![]() Dobra spadam miłego wieczoru-do jutra |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

tzn bombki mam ale już mi się znudziła granatowo-czerwona choinka, chciałabym złotą w tym roku

bo do kafelek to już złoty środek znalazłam ludwik płyn do naczyń- nie ma nic lepszego
, ale te umywalki to mnie dobijają.
Mam nadzieje, że w poniedziałek z Wami wystartuje. Stepperek tż kupi mi chyba pod choinkę, także niedługo ostro biorę sie za sflaczałe ciałko 

no ale już sytuacja poniekąd opanowana 
1.09.2012
ale chciałam Wam jeszcze odpisać