|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolor przewodni - FIOLETOWY!!!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#92 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
happy świetne te zdjecie z bucikami ... mam nadzieje ze mi sie uda znaleźć coś w tym stylu..
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, świetny pomysł z wątkiem
chętnie dołączę ślub 11 czerwca 2011 stad pomysł na fioletowy i jego odcienie ale wątek super, brawo
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
helo ja bym wolała różowy no i zieleń bo liście jakies czy coś pomieszać to jakos fajnie ale niewiem co na to partner bo mi ostatnio welbie sie poprzewracalao na rózowy
a on nie znosi wiec chyba bede musiala isc na kompromis z fioletem... ale ja to jeszcze sporo czasu mam hehe |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie bukieciki w zbiorze. I mi się strasznie ten tort podoba tylko oczywiście lawendowe róże a nie czerwone
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Mniam mniam... torcik wygląda bardzo apetycznie
![]() Hmmm taki chciałabyś sobie zamówić?? To może jakaś cukiernia w Twoim regionie? |
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
O jejcia, mój bukiecik masz w swoich zbiorach Czuję się wyróżniona
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest znajoma cukiernia z Lublina w której pracuje mojego TŻ'a brata teściowa
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam zdjęcie To mój bukiet, moje dłonie i mój kawałek sukienki
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Rówież go posiadam
Jest przepiękny Jeśli chodzi o fiolet to, bede miała jeszcze ciemnofioletowy samochód do ślubu Ale to tylko dlatego,że taki właśnie posiadam Moja siostra twierdzi, że mam nie dobierac dekoracji pod kolor samochodu... od początku chcieliśmy z Tż taki właśnie kolor przewodni, jak myślicie jeszcze dodatkowo auto w tym kolorze to już przesada? |
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Skoro taki masz, to absolutnie się nie przejmuj tym, co mówi siostra. Według mnie to żadna przesada! Gdyby panna młoda miała fioletową suknię do ślubu, a młody taki garnitur, to można by rzec o przesadzie :P... Ale w Waszym wypadku- absolutnie . Ja bym się cieszyła, gdyby mi się tak trafiło, że miałabym fioletowy samochód :P.Dziewczyny, wiecie jakie fioletowe kwiaty są na początku sierpnia? Myślę np o frezjach, eustomach, anemonach, lawendzie, czosnku ozdobnym, goździkach, ewentualnie o różach. Wiecie, które na pewno są w sierpniu? Oczywiście nie chcę wszystkiego na raz :P. Myślę o połączeniu fioletu z bielą (frezje, eustomy, goździki i róże występują w obu tych kolorach), ewentualnie też z zielenią. |
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Myślę, że fioletowe auto nie będzie przesadą, jednak musicie pomyśleć nad jego ubiorem, bo fioletowe kwiaty to już będzie za dużo.
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
gosiaczekbtm gdzie Ci mozna podprowadzić to auto
? jak dla mnie to super, mozesz je przystoić jakimiś jasnymi kwiatami, zeby nie stało się zbyt "ponure"
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
gosiaczekbtm Super, że będziecie jechać fioletowym samochodem
tylko jak już wspomniała Tanitka, fajnie by było ozdobić go jakimiś jasnymi kwiatkami, aby nie było za smutno. To oczywiście też zależy od odcienia fioletu na samochodzie ![]() dalenka8 bardzo mi przykro na kwiatach się nie znam. Ja chyba poprostu znajdę mój wymażony bukiet i powiem pani w kwiaciarni, że taki chce. W sezonie letnim myślę, że nie powinno być dużego problemu z wyborem kwiatów. W razie czego pani w kwiaciarni na pewno doradzi
|
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
już się bałam, że to będzie przesada Co do kwiatów to też myślałam nad jasnymi, znalazłam bardzo sympatyczną panią na Allegro i obiecała że dobierze mi kolor dekoracji do koloru samochodu (posiada akurat wersje w kolorze różowym) myśle, że jasne ecri będzie najlepiej się prezentowało ![]() Tanitka autko można podprowadzic w Bytomiu ![]() Jest raczej nietypowym autkiem ślubnym, ale jest nasze najukochańsze, wychuchane, i nie wyobrazamy sobie jechac innym
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Dorzucam trochę fioletu i fuksji!
![]() Mam nadzieję, że fotki się nie powtarzają - przejrzałam jeszcze raz cały wątek, ale głowy nie dam, że któregoś zdjęcia nie było Wszystkie fotki ze strony http://junebugweddings.com/ ![]() A ja cały czas nie mogę się zdecydować czy fiołkowy fiolet, czy chabrowy niebieski... Eh!
Edytowane przez La Cocinerita Czas edycji: 2010-12-10 o 23:28 |
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze kilka...
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
moim kolorem również będzie fiolet. wstawiam inspiracje z moich zbiorów.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
.....
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieję że się nic nie powtórzyło.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny wiecie gdzie można kupić fioletowe satynowe buty w bardzo małych rozmiarach? interesuje mnie Warszawa i okolice. Byłabym bardzo bardzo wdzięczna!
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
O widze butki z firmy FLEQ
czy ktoraś z Was kupowała tam kiedykolwiek buty? Na stronce prezentują się całkiem całkiem, a jak jest w rzeczywistości? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że nie tylko ja mam problem z wyborem odcienia fioletu
![]() Też się jeszcze waham. Hmmm wyjdzie w praniu. Dziewczyny, śliczne rzeczy wklejacie. A ja muszę się pochwalić. W środe zakupiłam sobie buty Nie fioletowe, ale dokładnie takie jak chciałam - cieliste. Teraz myślę nad dokupieniem lub zrobieniem jakieś dodatkowej ozdoby w kolorze fioletowym, aby miały charakter
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Ja właśnie też się zastanawiam- może nie tyle nad odcieniem, co nad połączeniem fioletu z czymś jeszcze . A w ogóle, to zakochałam się w fioletowych goździkach To chyba eustoma i anemony . Boski jest!
Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2010-12-11 o 17:37 |
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A bukiet bardzo ładny A powiedz będziesz miała białą suknie czy ecri??
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Białą
. Wiem, że byłby kontrast, ale mnie się to właśnie podoba . Już sporo bukietów było, w których się zakochiwałam, ale to moja najświeższa miłość ! A co do dylematu La Cocinerity- można połączyć te kolory .
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne są takie buty- na pewno oryginalne, bo nie widziałam takich na ślubie jeszcze
. Co chcesz dodać fioletowego? Satynową różyczkę, czy coś zupełnie innego ? Będziesz miała gołe nogi- skoro odkryte palce są?
|
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm właśnie je tak wypróbowuje i chyba nie będę miała pończoch. Zauważyłam, że w "rajtuzach" noga mi się strasznie "ślizga" i palce zjerzdzają. Zatem chyba bez rajtuzów zostane
Pomyśle jeszcze nad jakąś satynową, fioletową różyczką, ale to jeszcze sama nie wiem. Hmmm a ja właśnie widziałam PM w takich butach i strasznie mi się to spodobało ![]() A co do kontrastu... mi na razie ten pomysł średnio się podoba... ale sama nie wiem. Bo z drugiej strony taki delikatny fiolet, lilia to będzie tak mdło... Wszystko będzie się za bardzo zlewać. I wtedy taki kontrast fajnie by wyglądał....Hmmm ja sama jeszcze nie wiem.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

. Ale mam też niezłe rozwiązanie alternatywne:
a on nie znosi wiec chyba bede musiala isc na kompromis z fioletem...
Żona męża swego...

już się bałam, że to będzie przesada
Eh!