|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
|
|
|
|
#4683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
klik co spojrzę na forum to Którejś klikam teraz Tobie kliknęłam i za 5 min znów kliknę szkoda, że nie można ciągle ;/ ;P
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
kolega do mnie napisał na gg : jest takie forum , netwars.pl .jest na nim tradycja ,ze jezeli jest jakies glosowanie i kobeita daje zdjecie biustu z napisem netwars.pl - to w tym glosowaniu zawsze wygrywa
O to taka afera była ostatnio, prawda?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4685 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak to sie stalo, ze my sie jeszcze nie widzialysmy? Ja nawet nie wiem jak ty wygladasz
|
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to można kilka razy dziennie ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4687 |
|
Wtajemniczenie
|
nie nie
chodziło mi o ograniczenie, że co 5 minut :P
|
#4688 |
|
Pani Buka
|
można co 5 minut, ale masakra bo to trwa do 27.12 :/
|
#4689 |
|
Rozeznanie
|
Malla
Jak wpiszesz na yt Sylwusia to pierwsze co wyjdzie... tak blondynka z różowym misiem i w różowych kozaczkach z białym futerkiem
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi rodzice zrobili mi niespodziankę i nie zawiadomili, że przyjadą. Wiedziałam, że może dzisiaj albo jutro, ale mieli zadzwonić. Mówiłam, że nie lubię niespodzianek? Cieszę się, że przyjechali (mam choinkę
|
|
|
|
|
#4691 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() z 5-minutową przerwą... Cytat:
ale ja uwielbiałam szkołę...Cytat:
Moi rodzice są elektrotechnikami, lutownica nie ma przede mną tajemnic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
albo ja :P
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4692 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wiecie co? Ludzie jednak mają fantastycznie dobre serca Cytat:
![]() Cytat:
Co do paczki - zawsze możesz zorganizowac za rok ![]() Cytat:
![]() Ooo A gdzie chodziłaś do liceum?
|
|
#4694 |
|
Nie depcze krokusów
|
mmmmmm - możesz rozwinąć wątek dobrych serc?
![]() i proszę Was o klika udało mi się wszystkie krakowianki z banerami przeklikać poprawnie
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-12-11 o 18:15 |
|
|
|
#4695 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem pod wrazeniem I tak w ogole to ile kosztuje maszyna do szycia..? Wiekszosc ciuchow musze zmniejszac wiec moze by mi sie takie cacko przydalo... I poszlybysmy we dwie na szkolenie do Asi![]() Cytat:
Pol roku to juz ladny okres..trzymam za was kciuki ![]() A co do statusu-nie mialam wczesniej 'w zwiazku' wiec nie zmienialam a teraz po prostu moi dalsi znajomi jakis szok przezywaja
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie zainstalowałam aniołka w podpisie, bo nigdy nie brałam udziału w takich "klikowych" konkursach; spróbuję teraz, bo dawno nic nie wygrałam ![]() Nie odbyło się dziś spotkanie? |
|
|
|
|
#4697 |
|
Nie depcze krokusów
|
może mój klik pomoże Ci wygrać :P
konkursy wizażowe są bardzo fajne, ale potrafią zepsuć krew...
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Pomalowalam paznokcie i oglądam Czarodziejkę z Księżyca.
Kto tam mówił, że ma nudne życie ??
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2010-12-11 o 18:22 |
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście byłam Czarodziejką z Marsa, ale wyglądem za cholerę jej nie przypominam
![]() Poszukuję podkładu. Miałam, ale odcień na zimę nie pasuje, bo kupiłam go kiedyś na lato. Polecacie jakiś? Wykluczam podkłady o trzycyfrowej cenie, dodatkowo zależy mi na jasnych odcieniach. Przeglądam KWC, przeglądam, ale może ktoś coś mi doradzi
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4700 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o cenę to jest naprawdę różnie, najlepsze żródło: allegro ![]() http://allegro.pl/listing.php/search...maszyna+szycia |
|
|
|
|
#4701 |
|
Rozeznanie
|
mmmm
Nie no... Nie będę publicznie na forum nikogo obrażać... :Pe milka mogę na FB wcisnąć lubię to ? U mnie tam 4 miesiac niedlugo będzie PO ROZSTANIU i teraz naprawdę widzę z kim byłam i jaka byłam zgaszona i zahukana jak byłam w związku I singielstwo zdecydowanie mi odpowiada
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z podkładów mogę polecić Bourjois Healthy Mix.
|
|
#4703 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mają swoją siedzibę przy Nowym Kleparzu - ul. Lubelska. Kurs ten jest w weekendy, ja już jutro kończę I stopien (3 weekendy miałam), ale zapisałam się na II, na styczeń ![]() Cytat:
wiadomo, co lepsza to droższa.. ale taką maszynę do użytku dla siebie, domowego, dobrą, dostaniesz już za 300 zł, są i tańsze, ale to totalne jednorazówki. Na allegro warto kupować, o wiele taniej, niż w sklepie Jakbyś się do kupna przymierzała to pisz - dużo się nasłuchałam na ten temat, bo moją kupiłam niecały miesiąc temu ![]() a na szkolenie jak najbardziej zapraszam tylko dajcie mi jeszcze trochę czasu na udoskonalenie i mogę Was poduczyć ha ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
ja np nawet łózko moje w Krakowie mam z allegro :P nie mogłam znaleźć takiego jakie chciałam w sklepach, to na allegro zamówiłam i jestem w 100% zadowolona :P tylko trochę małe... ale pokój mały to i łózko musiało być małe, co zrobić :P
|
|
#4704 |
|
Wtajemniczenie
|
sabbra cóż za zbieg okoliczności- nigdy tu nikogo nie spotkałam z 12 wcześniej ;p
a moge wiedzieć który ty jesteś rocznik ewentualnie do jakiej klasy chodziłaś? a co do podkładu ja używam i polecam revlon colorstay |
|
|
|
#4705 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Pare?:P Jak przyjdzie mi jakis pomysl to zapewne najpierw Ciebie bede pytac aby uslyszec 'stara, jasne, w zeszle wakacje to robilam/tam bylam' itp
![]() Cytat:
Ja chyba nie odnajduje sie w singielstwie, ale to pewno dlatego ze mieszkam sama i jakos ostatnio nie moge sie zgrac ze znajomymi..Cytat:
![]() Jakbym chciala kupic maszyne to bede pytac Bo kusi mnie to juz od dawna...Czy po tym I stopniu umiesz takie podstawy jak zwezenie/podszycie/skrocenie? Bo ja nie chce szyc sama od podstaw, raczej zalezy mi na takich drobnych przerobkach
|
||
|
|
|
#4706 |
|
Konto usunięte
|
e milka, czekamy aż koleżanka kurs skończy, będzie nas uczyć
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli sprawdzę Bourjois i Revlon. Mam nadzieję, że będą mieć jasne odcienie.
W poniedziałek idę na przechadzkę po drogeriach, mam nadzieję, że coś sobie dopasuję. |
|
|
|
#4708 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie I stopień u mnie tak wyglądał: I weekend - przyszłam, a tam wszystkie inne kobiety (grupa 5-6 osob) juz byly na 2 stopniu. to one sobie tam szyły sukienki, spodnie itp itd, a do mnie Pani induwidualnie podchodziła, bo ja nic totalnie nie umiałam. I właśnie w I weekend same takie podstawy miałam: rodzaje szwów, podstawowa obsługa maszyny,szycie kieszonki, skracałam spodnie II weekend - Pani kazała mi wybrać z ,,Burdy" co bym chciała sobie uszyć. no i wybralam spodnicę bombke, kupilam materiały i własnie dziś ją skonczylam, czyli szylam ją cały II weekend i dzisiejsza sobotę. Ale dziś też zaczęłam nową spódnicę, taka z drapowaniem, zobaczymy co to mi wyjdzie Jutro będę ją jeszcze kończyć, a od stycznia idę na II stopień i tam będę szyć bluzkę, żakiet i może spodnie jakieś zacznę i na tym na razie skończę od września chce isć do studium 2letniego, dziennego, bezpłatnego, no ale zobaczymy..Mamie sama już przed Andrzejkami skróciłam sukienkę, to naprawdę nie jest trudne Jeśli chcesz nabyć tylko takie umiejętności to ewentualnie możesz pójść na ten I stopień, na pewno tam się tego nauczysz ![]() Cytat:
no pewnie Polecam się ! Po co Wam jakieś kursy Ja się podszkolę to Was pouczę, nie ma sprawy
Edytowane przez Asiuniaaa Czas edycji: 2010-12-11 o 19:06 |
||
|
|
|
#4709 |
|
Przyczajenie
|
Heej Kochane Krakowianki ;*
Szukam i szukam i znaleźć nie mogę... Gdzie w Krakowie moge kupić sztuczne włosy clip in? Wie może któraś?.. Będę wdzięczna za odp ;*;* |
|
|
|
#4710 |
|
Rozeznanie
|
e milko
Znajdź sobie jakąś nową pasję... I całkowicie się jej oddaj. Ja się całkiem zatraciłam w fitness i dość, że popoznawałam cudownych i najróżniejszych ludzi dzięki temu to jeszcze zaczynam mieć profity z tego osobiste typu nowe przyjaźnie i zniżki itd itd Całkiem się otworzyłam na ludzi i odkryłam, że jestem świetna w dancehallu i że powinnam iść w tym kierunku jak tylko zdobędę KARTĘ BENEFIT - bo mogę dużo osiągnąć Czasem jakiś wypad na imprezę ze znajomymi. Flirtuj! Idź dumnie ulicą i uśmiechaj się do nieznajomych Ci ludzi! I czuj się najpiękniejszą i najfajniejszą dziewczyną na ziemi! Wierz mi, że jak się chce to singielstwo świetna sprawa Może nie na jakąś strasznie długą metę ale... póki jesteśmy młode i piękne i świat należy do nas...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

A Ty nie chcesz aniołka?

skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevage
eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navel
medusa,double nostril,venom
72 - 63 - 55