|
|
#2521 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
,,Es ist eine alte Geschichte, doch bleibt sie immer neu..."
,,To stara historia, a przecież wiecznie nowa" ,,Das Lebens ungemischte Freunde" ,,Niezmącona radość życia" ,,Die Sonne geht in meinem Staat nicht unter" ,,W moich posiadłościach Słońce nie zachodzi" ,, Einmal ist keinmal" ,,Jeden raz się nie liczy" ,,Ich bin der Geist, der stets verneit" ,,Jestem duchem wiecznego przeczenia" ,,Kleine, aber nette Gesselschaft" ,,Małe, ale dobrane towarzystwo" ,,Kleiner Mann, was nun?" ,,I cóż dalej, szary człowieku? ,,Leben und leben lassen" ,,Żyć i pozwolić żyć " ,,Mit der Dummheit kampfen Gótter selbst vergebens" ,,Z głupotą sami bogowie walczą nadermno" Germanizuję się ![]()
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2010-12-11 o 15:57 |
|
|
|
#2522 |
|
Zadomowienie
|
eajAgnes - na zdrówko Słońce
'Czasami chciałabym nauczyć się być obojętna na błędy które tak często popełniasz...' 'Czasami wolałabym mieć serce z kamienia niż co dzień czuć w sobie ze wciąż nic się nie zmienia...' 'Chciałabym wiecznie żyć we śnie W którym zawsze będziesz moim księciem...' 'Wybacz... zrozum mnie... odkochałam się' Wiesz jak to jest gdy wszystko traci sens? |
|
|
|
#2523 |
|
BAN stały
|
może i mielibyśmy jakieś szanse,
gdyby nie to, że jesteśmy ludzmi. wyrzuciłam cię ze wspomnień ale niezbyt daleko teraz siedzisz między kosmykami moich włosów Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-12-11 o 17:06 |
|
|
|
#2524 |
|
Marudziara
|
przejawy życia
przestały być widoczne gołym okiem przeskakując z jednej zeszytowej kratki do bliźniaczej drugiej w każdej zostawiam ślad kropka pewności przecinek albo myślnik wahania
|
#2525 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, nie chce mi się cytować.
Co robić, kiedy nieznośny ból rozsadza serce? Kiedy dusza jest niczym pulsująca rana, wciąż na nowo rozdzierana przez wspomnienia i tęsknotę? Widzicie mnie tutaj ostatni raz
. Dziękuję, bez was to nie to samo:Toogether93 notcool limitowanaa marikab bajkowa Borowiczanka Missi_16 ZakreconaNaMaxa RozowaSkeyterka kreskowa patrysiowa_ poprostuAsiss katrin_love A także innym, ale wam w szczególności <3 Peace & Love.
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-12-11 o 16:31 |
|
|
|
#2526 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 ;* Skarbie proszę i kradnij kradnij ;D;*
Pije wino, palę papierosy. Jak chcesz to wpadnij kiedyś poniszczyć się z nami . "i oto ' spierdalaj ' znów stało się odwieczną odpowiedzią na wszystko ." Łatwo powiedzieć koniec , trudniej przestać kochać. jeszcze się we mnie zakochasz. Nie dziś, nie jutro ale zakochasz się. Tyle razy powtarzał; przepraszam, kocham, lubie, szanuje , aż te słowa straciły swą magię. |
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
dzię ku ję ;-*
teraz nic już nie wiem. kim jestem, aby mówić, że mnie kochasz? to jest miłość, która mogłaby padać jak deszcz. kiedy trzymasz moją dłoń przysięgam, że wierzę.
|
#2528 |
|
Raczkowanie
|
Naughty_ dziękuję. ale gdzie ty idziesz? "pewne rzeczy należy ocenzurować. jedną z nich jest twoja fałszywa, wredna twarzyczka z przyklejonym ironicznym uśmiechem."
|
|
#2529 |
|
Raczkowanie
|
smileandsweet14
![]() ,,Co dzień przepraszam Boga, że chcę oszukać przeznaczenie"
,,Widzisz, jeden krok od miłości trwa tak krótko" ,,Ta wojna uczuć, którą przegrywasz z wódką " ,,Martwić się? Nie wiem, lecz nie chcę Cię ranić. Nie chcę kłamać, że jest ok, nie chce łamać tych granic.Nie chce tak jak Ty, bawić się uczuciami" ,,Wierzę, że powrócą uczucia i plan co do koloru" ,,Ty dobrze wiesz czym oddycham "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2530 |
|
Raczkowanie
|
-Co zrobiłam źle?
-Zakochałaś się, to największy błąd jaki może popełnić człowiek... -Idź i nie wracaj -Nie! -dlaczego? -Bo chyba Cie kocham -naje**ny jesteś i tyle -nieprawda! No może trochę,ale to nie zmienia faktu że jesteś dla mnie bardzo ważna. Dzisiaj nawet bąbolada z biedronki nie poprawi mi humoru Według plastikowych lasek jestem poj**ana i pusta do szpiku kości zaś według ich niewolników zwanych potocznie chłopakami jestem ósmym cudem świata . i jaki z tego morał? Co mam Ci powiedzieć skoro kocham innego? skoro jesteś dla mnie jak brat? no powiedz co mam mówić żeby Cie znów nie zranić . Wiem że jesteś blisko, czuję Twoją obecność, Twój zapach, Twoje spojrzenie, lecz nie mogę nic zrobić bo powstrzymuje mnie ta głupia duma.. Siedziałam sama zmarznięta na pokrytej śniegiem ławce.. myślami byłam nadal w tych ramionach lecz niestety w realnym świecie nie byłeś już mój i to mnie najbardziej dobiło. Tak bardzo Cie kochałam że mogłam zrobić dla naszej miłości wszystko co realne i niemożliwe a jednak to nie wystarczyło bo wolałeś kłamstwa innej ...
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
Naughty_ - bez Ciebie też, przecież wiesz!
Siatkarka18 - łał, teraz zobaczyłam podpis dziękuję! SparklyAngel - łał, dziękuję niczego_po_trochu (z wzajemnością ), smileandsweet14 - bardzo mi miło 3martyna3 (w końcu!), eajAgnes, kontrastowa0, Marsi89, naiwna0, notcool, Paralogiczna, ratatamm, rumuneczkaxd - okradłam _______________
'Po prostu potrzebował kochanki - pięknej, miłej idiotki. Piękna, uległa i głupia. Z pewnością była piękna. Wszyscy Jej to mówią od czasu rozstania' 'Ze zdziwieniem przyglądała się swojej przeszłości' She watched in suprise of Her past. 'To takie wygodne być gdy Mu to odpowiada' 'Zamieszanie jakie wywołuje wszędzie, gdzie się pojawi nie wynika jedynie z rozgłosu ani też niezwykłej urody: bierze się również ze swego rodzaju legendy, która Ją otacza' The confusion that She causes, wherever She appears not only a result of Her notoriety, nor Her natural beauty: it takes is also a kind of legend that surrounds Her. 'Jak pięknie mieć kogoś, kto jest zawsze przy Tobie, nawet kiedy życie jest straszne, kiedy mrok przysłania jasne barwy i cały świat wydaje się martwy' How lovely to have someone who's always with U, even when life's terrible, when darkness obscures the bright colors and the whole world seems to be dead.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-12-11 o 17:45 |
|
|
|
#2532 |
|
Raczkowanie
|
"
Najlepiej w piłeczkę gra Manchester United Najlepiej na saksofonie grał Charlie Parker A ja najlepiej gadam do własnych skarpet I robię inne rzeczy, materialnie nic nie warte To nie jest kolejna pusta, plastikowa barbie. To autentyk. Perła wśród polskiej tandety. Mam charakter zaczepno-obronny. Najpierw zaczepiam, a potem trzeba mnie bronić Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa. Bez, czy w pasach bezpieczeństwa. Tylko dla jednej osoby dziennie mogę być miła. Przykro mi - dziś nie twoja kolej. " Zaprowadź mnie na koniec tęczy, upij szczęściem. I nigdy, przenigdy nie pozwól mi wytrzeźwieć. Zgłaszam reklamacje! Na serce. Otrzymałam je popękane i niezdatne do użytku!
|
#2533 |
|
Raczkowanie
|
" dla każdego końcem świata jest co innego. najczęściej jest to moment, w którym obawy wkraczają w sferę rzeczywistości. jestem za blisko, żeby Ci się śnić. Ty zaś za daleko, żeby zrozumieć co czuję. chłonę słowa układam myśli tworzę przyszłość "
|
#2534 |
|
Wtajemniczenie
|
' Chcę tylko, żebyś był pewny tego co robisz, bo nie mam siły znowu zapominać. Jestem za tym, aby na klawiaturze zrobić osobny przycisk ze słowem 'kur^a' i od razu +10 do szybkości pisania. ' .
|
|
#2535 |
|
Rozeznanie
|
wielkie dzięki
- agrr ♥ Woła północ malownicza w sobie samej
Księżycowe cienie zaczynają taniec Serce, które w ustach trzymam jednak bije wciąż.. Pozostańmy w przebudzeniu i posłuchajmy ciemności Zobacz wschodzące słońce i białe skrzydła unoszące się do lotu jak sznur pereł na rozpalonym niebie.. Nie chcę zamykać moich oczu, nie chcę opuszczać tej sceny Pozwoliłam by śnieg roztapiał się w moich ustach Chodź, uratuj obłąkańcze nieba, całe czerwone zniszczenie, słońce, co w mojej głowie wschodzi dużo prędzej Ale jeśli odejdziesz to zrozumiem to Tylko pozostaw mi tyle miłości, bym mogła pokochać na nowo. Byłabym cieniem Twojego cienia jeśli to by mogło utrzymać mnie przy Tobie. Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-12-11 o 19:03 |
|
|
|
#2536 |
|
Wtajemniczenie
|
xxgroszek07xx, Toogether93 - dziękuję. jak dobrze, że jesteście <3. ;**
Z każdego kawałka mojego ciała, wyjmij, tą cholerną tęsknotę.
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
Okadłam: Katastroficzna, SparklyAngel, Klaudyna95 (i dziękuję
), xxgroszeko7xx, kiss12550, smileandsweet14( ), marikab ( i dziękuję, że okradaszdziewczynyyy przecudne opisy ![]() Jedyne na co mam ochotę, to całkowity, kompletny reset To by chyba było dość głupie gdybym nadal mówiła wszystkim, że wszystko jest w porządku Jedyne co mogę zrobić to uśmiechnąć się i dalej udawać, że wszystko jest ok Jakie to smutne. ten ktoś nie wie, że trzymasz dla niego miejsce w sercu Zawsze kiedy wydaje ci się że będzie dobrze,kompletnie się mylisz Wszyscy tak zaje.biście kochacie a ciągle ranicie i zostawiacie Właściwie to już sama nie wiem co dzieję się w mojej głowie Odkąd nie jesteśmy już razem w moim życiu niewiele się zmieniło . Nadal kocham siedzieć sama w domu w czasie burzy , nie przeszkadza mi deszcz , gdy wychodzę na spacer , uśmiecham się i spotykam się z przyjaciółmi . zachowuję się tak jakby nic się nie stało . tylko moje serce czasem upomina się ,że jest samotne i pragnie czyjejś obecności , ale zawsze upominam je ,że musi być cierpliwe. tak więc jeżeli chciałeś ,żebym się załamała i błagała cię o to ,żebyś wrócił , to przykro mi , ale się przeliczyłeś. nie jestem taka jak inne Wiesz , dziękuję Ci. mimo ,że cholernie mnie zraniłeś , chcę Ci za to podziękować . dzięki temu nauczyłam się o życiu wielu przydatnych rzeczy i teraz wiem jakich błędów nie popełniać . i nawet to ,że Cię nienawidzę nie ma tu nic do znaczenia Kiedyś to wszystko co do Ciebie czuję , stanie się tylko wyblakłym wspomnieniem . zawsze będę myśleć o Tobie jako o kimś wyjątkowym , ale na tym się skończy. nie będę płakać po nocach , tylko dlatego ,że prawdopodobnie nawet nie wiesz o moim istnieniu
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
Nie potrafie sie poświecić miłosci w 100 %, czy to wiec miłosć ??
|
|
|
|
#2539 |
|
Raczkowanie
|
"Złączeni miłością wciąż lecą ku górze.
Spleceni radością, pofruną jak ptak. I lecą ku górze nie patrząc na ludzi, żyją tylko sobą, w swoim świecie bez wad, bez słów." 'Kiedy kochasz kogoś bardziej, niż on Ciebie, czasem zachowujesz się jak wariatka.' "Jeszcze wierzę, że będę żyć tak, żeby w duszy pozostać dzieckiem, nie zmarnować żadnego dnia." "Jeszcze wierzę, że zostanę sobą, taką sobą, jak jestem dziś. Że nie zmienię się nagle w kogoś, kim nigdy nie chciałabym być." "Jeszcze wierzę, że będę cię kochać, po happy endzie nie skończy się film i dojdę z Tobą aż do niekońca. Do niekońca zwyczajnych dni..." "W szarej strefie codzienności cicho tańczą nasze cienie."
|
#2540 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dawno mnie tutaj nie bylo, pamieta ktos jeszcze? ![]() nawet gdybym doliczyla sie miliarda owieczek, bez Twojego 'dobranoc' i tak nie zasne. Moj Aniol Stroz mial juz nas przed oczami. dlaczego pokrzyzowales jego plany? i wariuje, gdy nie ma Cie 5 minut nie, zebym chciala byc raz wazniejsza od Twoich kolegow. nie, zebym chciala moc powiedziec o Tobie 'moj'. nie, zebym chciala Ciebie.. tandeta jakas ;o zero weny ;o
remont w duszy, remont w życiu, remont w sercu. [by patrysiowa zapominam o Tobie,a moją jedyną miłością jest czekolada. formspring Edytowane przez unpredictablegirl Czas edycji: 2010-12-11 o 19:19 |
|||
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi89 " podaruj mi swoją cierpliwość, spokój, równowagę, pogodę na niepogodę, na deszcz, na łzy, na tęsknotę całe życie może się zmienić w ciągu jednego stuknięcia serca nie wyobrażałam sobie bez niego życia, okazało się, że on ma lepszą wyobraźnię siedząc na jednej z granic swojego serca liczyła łzy... aby zapomnieć "
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
3martyna3 - moja moja!!!
<33latin, drift, absurdalnie ♥ --- ciągle zastanawiam się czy jest szansa, ze wrócisz? nie pozwolę Ci o mnie zapomnieć. dziś szukam już tylko małej szansa. nie istotniej nadziei, że wrócisz... kocham dziś już tylko butelkę taniego wina i kota na moich kolanach.. staram się nie myśleć jak bardzo mnie zraniłeś. pójdź za mną i nie przestawaj był dla niej najważniejszy |
|
|
|
#2543 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam, że przez pewien czas mnie nie było.
wszystko bym poświęcił, by Cię dotknąć. bo wiem, że w jakiś sposób mnie czujesz. nigdy nie będę tak blisko nieba jak Ty, a nie chcę wracać teraz do domu. i mogę zasmakować jedynie tej chwili, kiedy oddycham tylko Twoim życiem bo prędzej czy później nastąpi kres. nie chcę, żeby świat mnie ujrzał, bo wiem, że i tak by nie zrozumieli, kiedy wszystko się rozpada. chcę po prostu byś wiedziała, kim jestem. nie powstrzymasz łez, które nie płyną. jak też skrawka prawdy pośród Twych kłamstw, gdy wszystko przypomina filmy. tak, krwawisz tylko po to, by wiedzieć, że żyjesz. chcę po prostu byś wiedział, kim jestem.. |
|
|
|
#2544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i widzę, że wciąż zachwycasz ![]() latin - zachwycam się każdym Twoim postem "Kiedy nie ma miłości...co dalej? co dalej?
Tak mało mi zostaje, prawie nic..." "Przejadłam myśli,wypiłam marzenia i przefiltrowałam moje serce z kamienia."
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-12-11 o 19:54 |
|
|
|
|
#2545 | |
|
Raczkowanie
|
marikab - uwielbiam, jak mnie okradasz.
Cytat:
ja cię wcale nie kocham.
po prostu, myślę o tobie zaraz po przebudzeniu i tuż przed zaśnięciem. nienawidzę kiedy się ze mną drażnisz, a potem mówisz, że słodko się wściekam. nienawidzę tego. ale wiem, że gdybyś przestał tak robić, to by mi tego brakowało. wiesz, że zawsze byłam niecierpliwa. mimo to nadal każesz mi czekać. jem kwaśne mandarynki i staram się nie myśleć o tym, że uwielbiałeś mnie nimi karmić. tak jakbyś nie wiedział, że bycie twoją przyjaciółką mi nie wystarcza. Edytowane przez eajAgnes Czas edycji: 2010-12-11 o 21:34 |
|
|
|
|
#2546 |
|
Marudziara
|
wszystkie mocno osadzone
w kolekcji dźwięków istotnych Co sen trącam inne struny swoich i obcych marzeń „zjawiskowość powszednia” "prywatność mi trochę poszarzała" "świata zatrzymanie" ja – ponoć specjalistka od trudnych lądowań dzisiaj jakoś krwi zimnej nie umiem zachować plączą się myśli, słowa, głosy i wspomnienia tracę głowę, rozsądek i ostrość widzenia
|
#2547 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz, że czasami mam już dość ?
dość czekania, dość udawania, że wszystko jest dobrze, dość tego, że nie potrafię o Tobie zapomnieć. Chłopcze, zanim zechcesz drugi raz rozkochać mnie w sobie pomyśl o skutkach ubocznych, to jest naprawdę pożyteczne. Dziewczyno obudź się. to już nie ta bajka.
|
#2548 |
|
Marudziara
|
Upomniał się o rękę i nogę o rozum który zamknął w dłoni.
Prawa do mnie są zastrzeżone - spakowałam się w odpowiednio dobrane słowa ale puściły szwy
|
#2549 |
|
Raczkowanie
|
potrafisz pomóc wszystkim do okoła a sama cierpisz
|
|
|
|
#2550 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja pamiętam . ;* i zabieeeram . ;* Cytat:
![]() Cytat:
'' Jestem bardziej przebiegła niż Ci się wydaje.. Wiem o rzeczach które Ty starasz się przede mną ukryć.. Myślisz że ja o niczym nie wiem? Ja tylko udaje... Bo niszczy mnie twój zadowolony , szyderczy wyraz twarzy. Zadowolony z myśli "Ale ona jest głupia" - Pusta , naiwna jak każda dziewczyna.. Uwierz że jeszcze kiedyś się na tobie zemszczę , "Zemsta jest słodka" o czym się przekonam... A Ciebie zgnoję.. z bezradności opadną Ci ręce... Środkowym palcem pomacham na do widzenia.. A w Twojej małej główce będzie siedziała tylko jedna myśl.. Co ja narobiłem? Słowo przepraszam nie będzie miało znaczenia , A z naszej znajomości nie zostanie nawet pył . Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś, kogo się kiedyś kochało.. '' |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

. Dziękuję, bez was to nie to samo:

dziękuję! 
.

i widzę, że wciąż zachwycasz