![]() |
#991 |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXI
słuchasz brzydkozębego?
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- w zasadzie to ja - first steps with White Russian ![]() i mogę też być Ryżym Jamiołem Zagłady Alkoholowej - do wygrania losowy zestaw próbek i odlewek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś bezalkoholowo - kiedyś trzeba zrobić przerwę
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
farciara
ja już nie pamiętam kiedy piłam ![]() Idę się kąpać
#994 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Niee, brzydkozebego nie slucham... Power metal mi sie wzial i znudzil ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
No ba, pewnie, że go
![]() ![]() CC to popularny skrót ![]() ![]() A z tym Finem to co? ![]() ![]() ![]() I Dziewczyny on nie jest młodzieniaszkiem, znaczy no mówię, że w waszo-naszym wieku, żesz ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Wy tak ciągle o tych długowłosych piszecie,zespołach których nie znam ![]() ![]() To idę po piwo ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#998 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A gosciu wyglada na 15 lat to co ja poradze, ze mi sie pedofilsko kojarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam więcej rzeczy z Lusha
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (ja przynajmniej na tych najładniejszych i dojrzale wyglądających lecę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (źle bym przy takim wyglądała, jak mamusia albo ciocia jakaś ![]() ![]()
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ju ![]() Tak trzymać! Tam Dao ![]() W Poznaniu roztopy, zrobiła się sraka, która wieczorami zamarza i dziś miałam co najmniej 10 okazji żeby stać się bezzębna... W ogóle jakiś podły nastrój mnie dopadł, że głupia i niefajna jestem. Miałam iść do klubu, ale po pierwsze wróciłam dopiero do chaty, bo pociąg miał godzinę opóźnienia, jestem zmęczona, a po drugie pada deszcz i ogólnie aura i układ gwiazd niesprzyjające. Siedzę więc znów w chacie, żrę chałwę i mam pseudo doła, że z takim podejściem to ja nigdy nikogo nie poznam nowego, o facecie nie mówiąc ![]() No, to tyle... |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
![]() ja oglądam tylko w tv, bo jak już kiedyś pisałam dobrze opanowanie mam ściąganie li i tylko majtek ![]() ![]() ![]() ![]() wiem, słyszałam, cieszę się razem z nim ![]() ![]() lecem ![]() ja, rudą ![]() ![]() i co, był zniknął wróciliśmy ze ślubu i po drodze w samochodzie zaplanowaliśmy z P. wieczór ![]() ![]() I co, po 15 minutach nicnierobienia P. wdział robocze ciuchy i poszedł do swojego remontu ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-11 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jeszcze nie zniknął
![]() ![]() Normalnie uwielbiam Twojego P. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbym siebie słyszała (sprzed jakiegoś roku ![]() ![]() Cytat:
![]() i tak trzymaj! ![]()
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
Zdycham
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() U mnie podobnie. Normalnie też poszłabym do klubu, bo jest Gothoteka, a siedzę od paru godzin nad historią Niemiec i ryczeć mi się chce, bo moja wiedza historyczna zaczyna się i kończy na chrzcie Polski i zjeździe gnieźnieńskim. A tu niekończąca się lista nazwisk kanclerzy i prezydentów, które pierwszy raz w życiu widzę na oczy. I nawet radio muszę wyłączyć, żeby obejrzeć jakiś dupny film dokumentalny, który pewnie i tak mi niczego nie wyjaśni. Poza tym mam 50 stron słówek i pracę do napisania. Tak się spędza sobotnie wieczory. ![]() I na dodatek nie mogę przestać myśleć o bluzce z River Island - nie wiem, co mnie podkusiło, żeby tam w ogóle włazić, skoro wiedziałam, jakie tam są ceny ![]() ![]() To idę oglądać ten film. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
jak zacznie znikac to daj znac
![]() cholipa chyba muszę użyc moich alg na celulit, bo takie stojące na półce w łazience nie działają ![]() fajny jest c'nie ![]() no łiski, ale fuj, nawet jak dolałam coli, dalej fuj, chyba piwo otworzę ![]()
![]() |
#1010 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ohoho,Teziak ma klikacza w podpisie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A do lecenia znajdźcie mi innego ![]() Nie doceniacie prawdziwego talentu ![]() ![]() Cytat:
![]() A i specjalnie dla Ciebie - ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-11 o 19:51 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wymienić bym się wolała na część z brokułami, chociaż pewnie już zużyta ![]() Dawaj! A nie stopniało samo?
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
Maja, Spoora, Melk
![]() We wtorek zaliczenie z logiki ale tak się na siebie wku*wiłam, że nic nie zrobię, bo mnie szlag trafia ![]() do tego klubu i tak pójdę, we wtorek, po logice. Będzie co zapijać ![]() Tylko dzisiaj siedzę sama w chacie i jest kiła... |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Już klikłam
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja spędzam przed kompem robiąc manikiur, a zaraz spada spać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() (bo za młodo wygląda ![]() doceniam - też go dzisiaj słuchałam ![]() a co jeśli niektórym przeznaczone życie w pojedynkę, a te opowieści o połówkach można se w ![]() ![]() jakie stopniało - jeszcze dowaliło cały dzień ![]() ![]() ja też siedze w domu - nawet nie mam ochoty tyłka na ten mróz wystawiać, brr ![]() Byle do wiosny ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-11 o 20:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |
Zakorzenienie
|
Majutka, ale jak Ty wpadłaś na to, który to? Przeca na fejsie jest z 10 M. Lillmansów
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
Sałata, kom tu Poznań... będzie git
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie siedzę sama, ale też jest kiła ![]() odbijesz sobie we wtorek, a ja może latem ![]() Cytat:
![]() i tak wogle ciągnie mnie do Ikei ![]() Cytat:
![]() a u nas odwilż ![]() gdybym wcześniej wiedziała, to na "weselu" bym się teraz bawiła, a nie w chacie siedziała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.