![]() |
#1051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() Nie mogę używać mojego ulubionego masła do ciała Farmony Kwiat pomarańczy z wanilią. Tż odmawia przebywania ze mną w jednym pomieszczeniu ,co, biorąc pod uwagę mieszkanie w kawalerce, jest mocno kłopotliwe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
Właśnie widzę,że nie bardzo jest gdzie
![]() ![]()
#1054 |
Zakorzenienie
|
No tak musialem dojrzec do tej decyzji zeby kupic
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Chyba ja tez sprobuje tego kremu do ciala ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co ciekawe, z opakowania zapach bardzo mi się podoba ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-12-11 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
Vesenko- a tutaj?http://allegro.pl/kalaaps-pl-guerlai...337514693.html, z tego co kojarzę, chyba jest na liście wiarygodnych sprzedawców
![]() Co do masła cynamonowego - przeszkadzała mi w nim też jakaś początkowa, "maślana" mdła nuta.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-11 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
to coś Wam powiem
![]() jak zaczęłam podczytywac bar i później w nim pisac, to byłam przekonana, że Madzik i Gryx są małżeństwem, tylko złe życie i świat ich rozłączył ![]() I kiedyś Madzik narzekała na takie dolegliwości a la cionsza i delikatnie zasugerowałam ową ![]() ![]() ![]() można się śmiac ![]()
![]() |
#1058 | |
Zakorzenienie
|
A tu masz nie-tester:
http://allegro.pl/kalaaps-guerlain-s...361999070.html ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do masła, to mnie z kolei denerwuje ta wwiercająca się w nos ostra nutka
![]() |
#1060 |
Zakorzenienie
|
dobra, spadam spać
Niech Wam się robaczki coś fajnego przyśni ![]()
#1061 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
spoko - chyba każdy nowy tutaj to miał
![]() Ja też tak myślałam, ale Maja jak to Maja - jak czegoś nie rosumie, to od razu wali z pytaniem prosto z mostu ![]() skutkiem czego często wychodzę na skończoną idiotkę, bo wielu oczywistych spraw nie kumam, a niedopowiedzeń, to już fogóle ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-11 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
Ale Madzik z Gryczanym od dawna tak swiruja
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2010-12-11 o 21:29 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
Spoora, Sałato, w tym roku nie dam rady, nie ma ch**a we wsi
![]() Ale w przyszłym, jak się z wszystkim ogarnę, to bede! W ogóle mam dylemat. Nie mogłam znaleźć farby która miałaby w palecie kolor jaki chcę, ale w końcu zdecydowałam się na Richesse de Diacolor L'Oreal. No i fajnie, tylko że waham się między 11 odcieniami ![]() Najgorsze, że w necie tylko 1 zdjęcie palety, nie można porównać itd... |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gópek barowy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1066 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
A już wiem! Ja miałam Hi.Richesse, czyli wersję silniejszą
![]() Wlejam paletę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Zona najukochanszego Meza
|
Czesc wszystkim. Ogladalam misski i wlasnie przylazlam. Skonczyl sie programy, nabylam perfumy, wypilam miod pitny i siem nudzem
![]() Ktos chce sie nudzic ze mna? ![]()
#1069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Przyczajenie
|
Cześc dziewczyny
![]() Chciałabym prosić Was o głosy, to nic nie kosztuje i zajmuje chwilke i jedno kliknięcie. ; ) https://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-792015 |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Przeca w SB nigdy nie jest nudno
![]() ![]() Madzik powstrzymajta się do soboty z tym ómieraniem ![]() ![]() Cytat:
A co my będziemy z tego miały, hę? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
|
Cytat:
![]() Radze dac sie lepiej poznac niz przychodzic znikad z apelem kliknijcie ![]()
![]() |
#1073 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie no ja też tak chyba przez chwilę pomyślałam, ale potem stwierdziłam, nie, oni tylko są tacy fajni i tak se fajnie rozmawiają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Qrde ja to lepiej sprawdzę czy monsz przypadkiem na wizażu nie siedzi ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
Tu się miodu nie pije
![]() ![]() ![]() helloł ![]() Satysfakcję ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
Ja chcem takiego jednegom pod choinkom. Obwiązanego kukardą i z rurzą w zembach
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- sexualną? ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też kcem jednegom ![]()
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
Si, ale kukarda w newralgicznym miejscu, żeby nie tak przy ludziach, kolacji, barszczyku, na golasa.... Jakąś przyzwoitość trzeba w sobie mieć
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | ||
Nindżopesz
|
![]() Ja na poczatku myslalam, ze Gryx jest kobieta i udaje "meza" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiedz jakich lubisz a wynajdziemy ![]() Melk, nie za duzo Ty sie uczysz...? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
|
![]() Ja juz mam swojego pod choinka i bez choinki. A miod pitny bardzo lubie wiec wybaczcie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.