![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
trochę późno by nadrabiać - tzn nadrobię z przyjemnością - aż mnie tu ranek zastanie, czytanie działa kojąco - czasem lepiej "wk ...rwa" przeczekać vel "przeczytać"
i sama se poleję |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To o mnie ![]() Powtórzę, co napisałam na "zlotowym", że mam wrażenie, jakbym znał Was od dawna ![]() ![]() Agnes, ani mi się waż odpowiadać na złośliwe zaczepki Winter ![]() ![]() Następna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tak mam z większością filmów, gdy ktoś się mnie pyta, czy widziałem X, odpowiadam, że nie, a potem recenzuję treść ![]() Cytat:
![]() Ale przyjdzie ten czas ![]() --- Czekając na autobus do domu, zaczepiła mnie kobieta, całkiem elegancka nawet, ale niestety pod wpływem % i chyba niezrównoważona psychicznie, więc z przerażeniem w oczach wypatrywałem mojego środka lokomocji, wysłuchując jej napadów udawanego płaczu, walenia głową w kiosk oraz kwestii typu "Gdybyś ty, ku*wa, wiedział, skąd ja przyjechałam i dokąd jadę/Sprzedałam dom, nic nie mam/Nie bój się, pojedziesz za chwile, przecież nie będziesz tu ze mną stał" ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
BAN stały
|
Przypomniałaś mi! Słyszałem, że niektóre modelki jedzą waciki kosmetyczne, nasączone wodą, bo dobrze hamują głód
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, chyba nie jesteś sama ![]() Cytat:
nie nic złego, klasyka gatunku bym rzekła - powiedzmy że jakbym miała parasol nie zawachałabym się go użyć na własnym chuopie - Pin up czapki z głów grrrrrrr gópi chop gópi - jesssssu czemu oni tacy durni znienacka ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Cytat:
biednyś też - ale w gaciach sucho masz ? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |||
Zakorzenienie
|
kolorowych
![]() nie znasz mojego zużycia wacików ![]() kolorowych ![]() ![]() Cytat:
![]() coś się stało złego ![]() w imieniu P. dziękuje za uznanie ![]() Cytat:
![]() zaśmiej się dla mnie po francusku ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A coś Ty tą jedynką robił? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak to nie? Oczywiście, że tak, ja wiem lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc po raz drugi - i ostatni ![]() Pa ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-12 o 00:26 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ze wszystkim 33 min. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zakorzenienie
|
kurczaki tera mię zjadło posta - a może on gdzies jest
![]() Flo - nic się nie stało, ot chuop wyprowadził mnie z równowagi, i rzucam ch...i, faceci po włosku to chyba UOMO so nie ? Melk- tunika River Island CZA DER SKA ![]() istnieje cień szansy że spełni się w roli sukienki ![]() ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() tak was zasypało tam śneigiem że wyjść nie mogliście? wiem to nie śmieszne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Macie racje faceci to gupooooole
![]() Wlasnie wrocilem z pogawedki z TŻ-tem ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie tez zabierzcie do gejow ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i co jeszcze mam Ci powiedziec ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Butelki odkapslowywał...? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Chuop po wlosku to UOMO
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Sucho mam, świeżo przebrane ![]() Hue-hue-hue ![]() ![]() Założyłem się z kumplem, że otworzę mielonkę tyrolska zębami ![]() ![]() Tak serio (ale to też mądre nie jest ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 1 - ja wiem wiem, mnie już mało co rusza, przyzwyczajonam, ale czasem jednak mi gały na wierzch wylazują - rynce opoadają i słów brak no ale przyroda, temat rzeka ehhh ja już sięgłam takiej perfekcji zę juz prawie się nie złoszcze - mało co znajduję jako warte mojej złości . dziś to było zachowanie "nówka" z cyklu - tego jeszcze nie grali - no i nosiło mnie to, jak mozna byc debilem skoro sie nim nie było - no ale po czasie ostygłam - we aucie przy głośnej muzyce - nie okazuję zbytniej irytacji face to face - poza efektownym wyjściem of kors ale też bez przesady - nie tak jak w wenezuelskich telenowelach, tak po polsku wyszłam ch...mi rzucałam juz w aucie bez świadków ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej! ![]() Ja się nie mogę nudzić, bo nie mam jak ![]() Cytat:
![]() Ja bym wolała nie we śnie ![]() I ze mną- bo najbliższa wystawa będzie (jeśli będzie) u gejów- klub Alterntywa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Następnym razem będzie zrównoważona i trzeźwa oraz nieelegancka i to nie będę ja ![]() Brak otwieracza? Cytat:
---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- To ja wychodzę- po wenezuelsku, z francuskim śmiechem Pa ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-12-12 o 01:00 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Ju z mila checia
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do gejów idziesz z nami ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() nie polecam ![]() Cytat:
![]() i mnie P. potrafi zaskoczyc, coś takiego w nich siedzi, że nigdy nie wiesz skądy i jakim prawem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | ||
BAN stały
|
Działa?
![]() ![]() Tu ekspertką jest Ju ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To też ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Flo dziekuje
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem ze bywa różnie, nie dramatyzuję ale ja akurat pierwsza do dogadywania się nie jestem - nie z płćią przeciwną - ale tak jak pisałam - ot wybryki natury - bywajom nieprzewidywalne ![]() dokładnie tak jak podkreślone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie, kopytka ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fiu, fiu gorąco się robi ![]() ![]() Cytat:
![]() prącie robi mi niedzielę ![]() ---------- Dopisano o 02:32 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ---------- koza ![]() no fak, znaczy fakt --- gdzie lezie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
a widzisz a u mnie gra - ze swoim - czytaj z kobietą - z reguły zależy mi się dogadać i "duma" zazwsze w takich przypadkach nie gra roli, do kieszeni albo lepiej za okno
z łopcym - czytaj chuop - różnie bywa - zależy do kogo nalezy ruch duma honor - już jakiś tam epizod potrafią grać ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ---------- ach, żeby tak robiło co niedziela, alboi częsciej , ale nie moje ![]() łobudziłam się a jutro czyli dziś chyba muszę przeżywać to co Ves - czyli hiper tłum w hiper markecie czego szczerze nie znoszę ale dla Mam zrobić wyjątek muszę |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moje niech robi, często ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
ależ się źle wyraziłam
przez "moje" miałam na myśli to z cytatu słowne, wirtualne, werbalne - o ja dwuznaczna ![]() - ja na własność nie posiadam żadnego żeby była jasność ![]() pokręciłam niepoczebnie - zostawmy to, cokolwiek to jest - jest dobrze : D myślę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-12 o 01:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj, co tak naprawdę mamy na własnośc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
Ide spac mam 3 godziny snu
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.