Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-11, 20:00   #1951
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

A mnie moje dziecko tak ugniata drugi dzień, że już dyskomfort zaczynam odczuwać.... Dzisiaj podczas oglądania filmu spokojne było może 10 minut, a tak to ciągle nóżki i rączki w robocie I jeszcze teraz czkawki dostało
Montii jak Ty to robisz, że masz tyle głosów ? Ja tam na tym wątku klikowym trochę się poudzielałam, ale to męczące trochę
Padła, dobranoc

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 20:10   #1952
laseczkaa
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

ja też już lecę spać
życzę miłej nocki .
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 20:41   #1953
kolba
Raczkowanie

Ewelqa ona przyjmuje na al.29 listopada 178A (12)4205045. Jeśli będziesz się wybierać daj znać, to powiem Ci jak dojechać!
kolba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 21:03   #1954
mili17199
Raczkowanie

GG do mili17199

jeszcze rok temu byłam w ciąży, a teraz mój synek ma już 9 miesięcy.

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Dobranoc wszystkim
30.08.2011.-61,55kg
mili17199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 21:19   #1955
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

A mi się odwidziało spanieSzukam nadal ciązowej sukienki i prezentu dla 7mies chrześniaka.Doranoc dziewczyny

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 21:30   #1956
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Dziewczyny głosy oddane i proszę bardzo o głosy dla mnie dziękuje

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 21:31   #1957
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
proszę

blisko, blisko .... dokładnie we wtorek na 15.00 już nie mogę się doczekać ... mam nadzieję że poznam płeć.
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
laseczka u mnie to jest tak,że na każdej wizycie mam ok 140/70 a w domu
118/63

i kazał mi mierzyć codziennie, bo jak będę miała wysokie to nie przelewki
i było 120 na ileś.. a od 5 dni mam 138/77 itp itd
jak ja mu tą kartke pokaże, boje się że jeszcze do szpitala pójdę
bo koleżanka była z tego powodu..mam nadzieje,ze mnie to ominie
no bo wysokie ciśnienie to niedobrze lepiej monitoruj

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
ja mam teraz ciśnieniena sukienkę albo tunikę jakąś.Potrzebne mi,bo w styczniu idę na studniówkę z mężem(spokojnie nauczyciel a nie maturzysta)a potem na bal z jego klubu piłkarskiego.W większości sukienki ciążowe po prostu mi się nie podobają.Krój jakoś mi nie odpowiada.Nie lubię zakrytych dekoldów i długich kiecek.Może jakaś tunika albo bombka.http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...355446554.html albo cos takiego może ,bardziej mi odpowiada http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...355446554.html
ta pierwsza lepsza tamta w tym drugim linku co dałaś to taka bardziej dyskotekowa a ta poważna a to w końcu studniówka,
ja np na ślub szwagra kupiłam taką:

http://allegro.pl/1330800074-i1330800074.html

z czystym sercem polecam nie zawiodłam się ślicznie wygląda i taka prosta

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Eirenezagłosowane
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
A na mnie??????? <sęp>
ja już zagłosowałam przedtem

Cytat:
A mnie moje dziecko tak ugniata drugi dzień, że już dyskomfort zaczynam odczuwać.... Dzisiaj podczas oglądania filmu spokojne było może 10 minut, a tak to ciągle nóżki i rączki w robocie I jeszcze teraz czkawki dostało
Montii jak Ty to robisz, że masz tyle głosów ? Ja tam na tym wątku klikowym trochę się poudzielałam, ale to męczące trochę
Padła, dobranoc
a ja też się męczę tak mnie pod cyckami bolą żebra że masakra wyczytałam że to powiększona macica naciska na przeponę i żołądek i to uciska - no trudno ale ciężko troszku

Cytat:
Napisane przez mili17199 Pokaż wiadomość
jeszcze rok temu byłam w ciąży, a teraz mój synek ma już 9 miesięcy.
Dobranoc wszystkim
no proszę czas szybko leci

dobranoc dziewczynki

agus kliknięte

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 21:39   #1958
megi2015
Zadomowienie

hey dziewczyny !!!
wróciliśmy z rybnika i nadrabiałam teraz 6 str. napisanych przez was
zagłosowałam na was wszystkie. nie mam dziś siły więc idę się myć i spać dobrej nocy papa

Blackrose dziękuję za przepisy - jutro przeczytam bo dzis już nie mam siły...

Edytowane przez megi2015
Czas edycji: 2010-12-11 o 21:43
megi2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 22:24   #1959
n.ik.a
Zadomowienie

megi2015 my właśnie też wróciliśmy do domku po zakupach i nadrabiam wasze posty

kampasiula dziś widziałam piekną, długą sukienkę w stradivariusie chyba 200 zł...na studniówkę super i na rosnący brzuszek również
o to była ta
http://www.stradivarius.es/en/collec...-pleated-dress

a co do zakupów no to kochane poszalałam dziś...a raczej mój mąż mnie rozpieszcza tzn. kupił mi dwie sukienki (różowa i zieloną) i jedną tunikę a ja mu na gwiazdkę sprawiłam PSP3

http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr..._damska/11/0/6

http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...damska/11/0/19

no i zakupy oczywiście bardzo udane, ale jak wróciłam do domy to ręce mi opadły...wyobraźcie sobie wchodzę do drugiego przedpokoju i ślizgam się na płytkach...otwieram drzwi do łazienki a tam pełno wody...oczywiście skąd - ano od sasiadów...fuckszyb ko za szmatę i wycieram, mąż pobiegł na góre ale oczywiście nikt nie otworzył jutro spróbuje znowu....najgorsze, że namokła nam futryna i drzwi się nie da zamknąć...urządzili nas na święta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12510003_fe61f7d6e51d53d3e7ef220a0c1ef1a0_medium2.jpg (8,1 KB, 15 załadowań)

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 23:34   #1960
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Wiem, wiem dlatego sie jedynie zastanawiam. I Izka ma racje po jednym opakowaniu nie da sie stwierdzic. Tylko, ze kusi mnie alle, bo w sklepach Bebiko jest po 12zl i wiecej za opakowanie, a tu znalazlam po 7, lub 9zl z dlugim okresem przydatnosci. Narazie sie wstzrymam, ale bede monitorowac temat.

Laski przekonajcie mnie do tego kocyka dzierganego, bo gapie sie na niego i zastanawiam czy brac taki maly za taka kase tylko dla koloru
nie znam się na sztucznym mleku, bo mojej małej kiedys kupiłam takie jedno opakowanie na wszelki wypadek, jakby mi się coś stało, a dziecko było głodne, ale dwa razy próbowałam tym nakarmic i nie dało rady, praktycznie opakowanie mi zostało pełne,
ale z tego co wtedy mi mówiła lekarka, to najlepsze sa mleka dostepne tylko w aptece i tylko na na receptę, one maja jakis wypasiony skład, nie wiem, czy to jeszcze aktualne info, bo sprzed 8 lat, ale może popytajcie jakichs znajomych pediatrów, a najlepiej neonatologa, bo jesli decydowac się na sztuczne mleko i płacic, to chyba lepiej zainwestowac w najlepsze, tu juz bym sie cena nie sugerowała, bo jak ktos mysli o oszczędzaniu, to raczej niech pomysli o cycku.

Cytat:
ja sobie nie wyobrażam spania bez
ale ja nie mam tej oryginalnej
ja mam taką z allegro za 50 zł
Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
też pare razy przymierzałam się do kupna tej poduszki, ale jakoś przekonać się nie mogę...

powiem Wam, ze mnie o dziwo jak dotychczas, mimo przeciez dużego brzucha udaje sie spokojnie spać bez żadnych dodatków, spię sobie albo na bokach, albo na tzw " wojownika" i spokojnie mi sie to udaje, jakos tak fajnie mi sie brzuszek układa

Cytat:
laseczka u mnie to jest tak,że na każdej wizycie mam ok 140/70 a w domu
118/63

i kazał mi mierzyć codziennie, bo jak będę miała wysokie to nie przelewki
i było 120 na ileś.. a od 5 dni mam 138/77 itp itd
jak ja mu tą kartke pokaże, boje się że jeszcze do szpitala pójdę
bo koleżanka była z tego powodu..mam nadzieje,ze mnie to ominie
może masz tzw. syndrom białego fartucha, czyli cisnienie skacze ci u lekarza ze stresu,
mierz sobie w domu dwa razy dziennie, zapisuj w zeszycie, to będzie miarodajne
a u lekarza mierzysz od razu jak przyjdziesz, czy siedzisz troche w poczekalni zanim wejdziesz do pomiaru? bo ja ostatnio jak weszłam tak od razu prawie z ulicy, ( bo czekałam tylko kilka minut i było wolne) to mi tez podskoczyło do 140/nie pamiętam ile i kazała mi połozna usiąść i odpocząc na 15-20 minut i sie unormowało

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Matko skąd te bajki się biorą??? Absolutnie stopy nie rosną po ciąży, cycki na pewno tak
Cytat:
Napisane przez Mantequilla Pokaż wiadomość
Na zdrowy chłopski rozum, to aby stopy urosły, musiałyby rosnąc w nich kości, ja rozumiem, ze mogą napuchnąć i wtedy ciężko buta włożyć, ale w nagły rozrost kości stopy nie wierze, chyba, ze w ciąży jest nastolatka

Ja akurat nie uważam, że to bajki, bo na własnej osobie sie przekonałam, że to prawda
oczywiście nie każdej kobiecie tak sie stanie, więc może akurat u was nie...
całe młodzieńcze zycie nosiłam rozmiar 38 buta, a w pierwszej ciąży pod koniec tak mi spuchły stopy, że kupowałam rozmiar 39 i niestety juz tak mi zostało, za chiny potem do rozmiaru 38 nie mogłam wrócić, oddałam wszystkie moje buty w rozmiarze 38 mojej mamie, bo ona własnie taki rozmiar ma. a w tej chwili jest tak, że po 2 ciążach i teraz końcówce tej trzeciej musze czasami kupowac rozmiar 40, zalezy od modelu buta, ale takie szpilki, czy cos takiego, balerinki to 40 jak nic parę razy musiałam kupić. Ostatnio kupiłam zimowe 39, ale trochę załuje, że nie 40 bo cos czuje, że mnie cisna i zaczęły mnie obcierać. Poza tym to widac po butach, które mam stare, były dobre, a teraz za małe.

tak więc w ciągu 8 lat ( dwie ciąże, a teraz trzecia) moje stopy zwiekszyły sie o praktycznuie 2 rozmiary ( z 38 na 40 )

I to nie chodzi o to, że kości rosna, tylko po prostu siła grawitacji działa i stopy sie wydłużają, poszerzają, brzydko mówiąc "rozklapciają się" one przeciez nie składaja sie tylko z kości, podobnie dzieje sie ze stopami osób, które sa mocno otyłe Moje stopy zawwsze były bardzo ładne, mężczyxni je podziwiali, a teraz to szkoda gadać, to co mi zbrzyydło po dzieciach, to własnie nie figura, nie cycki tylko stopy, zal mi ich

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Dzisiaj zrobiłam pranie ciuszków dla małej, tych w rozmiarze 52-56 czyli na pierwszy tydzień, dwa... mam juz suche ( jednak suszarka bębmnowa to zbawienie ) i jutro zaczne część pakowac do torby, a część do komody ech, sliczne malenkie ciuszki wyprałam w loveli, więc zapach wzbudził najsłodsze wspomnienia, bo zawsze prałam ubranka maluszków w loveli własnie

słuchajcie, ale ten czas goni... normalnie w poniedziałek zaczynam 29 TC a po 30 TC to juz tak zleci, ze sie nie obejrzymy, potem tylko będzie nam sie dłuzył ten ostatni tydzień , dwa, zwłaszcza tym , które urodzą w 40-42 TC
( ja urodziłam moje obydwa w 40 TC wg OM, z tym, że małą na początku 40 TC, a małego w ostatnim dniu 40 TC i jego to juz sie nie mogłam doczekac .
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2010-12-11 o 23:36
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 07:36   #1961
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cześc dziewczyny,dzieki za propozycje sukienek.
n.ik.a nie przepadam za długimi
Eirene1987 ta sukienka ciągle wpada mi w oko.Faktycznie jest skromna i bardzo tania.Jednak ja jakoś za bardzo na czarno to nieMogłabyś mi pokazać jak wyglądałąś w niej?Czy ona jest zakładana czy to tylko wiązanie z boku?
Zazdroszczę Ci przygotowań.Ja też ym już chciała,ale nie wiem co będę miałaPewnie jak mój mąż pojedzie w styczniu na obóz sportowy to sypialni nie pozna,bo na pewno złożę łóżeczko i poukłądam ciuchy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 08:06   #1962
ego_ego
Wtajemniczenie

Wstałam rano i godzinę mi zajęło przeczytanie 5 stron!!

Oddałam głosy na wszystkie z Was, ktore mają linki i ja też sie zabawię, więc proszę o glosy, będę na Was głosowala codziennie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny..mnie chyba czeka dzisiaj wyjazd do szpitala..... wczoraj w pracy zlapal mnie bol po prawej stronie i nie moglam wstac tak bolalo....dzis o 4 nad ranem to samo...i teraz przy sniadaniu tragedia jakas boje sie zeby to wyrostek sie nie oddzywal bo jak dotykam to miejsce co boli i puszcze to jeszcze gorzej szok mowie wam z niczego...z dzidzia chyba ok bo kopie i nie krwawie nic sie nie dzieje tylko ten bol.....matko wyprostowac sie nie da ...moze miala ktoras z was tak...(
no i jak tam z Tobą??, coś się nie odzywasz, jak się czujesz

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
szkoda ze tak daleko od siebie mieskzamy bo ja bym mogla wszytkim porobic sesje z maluchami za jakeis symboliczne pieniadze

jak urodze i bede miala sile to bede systematycznie mojego Rafcia fotografowac - wrzuce wam jak bedizemy prowadzily jakies forum mamuskowe
Kasia, to ja się pierwsza piszę na zdjęcia, ja mam blisko, to dojadę do Ciebie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość

ego ego ale mi tą sałatką apetytu narobiłaś, jak wczoraj zasypiałam to powiedziałam tż że zrobie jutro sałatke jarzynową, a jak wstałam topomyślałam że już mi sie odechciało, a jak przeczytałam to znowu mi się zachciało. może zrobiłaś więcej???
mam jeszcze całą michę, oczywiście jak zwykle zrobiłam za dużo, chcesz troche???

Cytat:
Wróciłam z miasta...wyobraźcie sobie,że znalazłam płaszczyk idealnie na mnie,ale kosztuje 270 zł (tak na marginesie,jest przeceniony z 800 ,bo z Mexxa ) Kolor fioletowy,rozmiar 38,a guziczki konczą się na wysokości żołądka... kurdę,szkoda mi tyle pieniędzy,bo pozniej w niej nie pochodzę...
no właśnie ja jak juz coś znajdę, to kosztuje 300zl i szkoda mi kasy, wczoraj kupiłam w lumpku taką xxl, ale jest bardziej sportowa i nie ma kapturka, ale chociaż trochę może się przyda, a kosztowala 40zł jak upiorę to wstawię zdjęcia

Cytat:
Powiedzcie mi,jakiej firmy kupujecie foteliki samochodowe? My będziemy miec dla małej wózek JumperX,ale zastanawiam się,czy wziąc z fotelikiem,czy kupic go osobno z innej firmy...?
ja już przez te foteliki dwie noce nie spałam i my wymyśliliśmy kupić xlandera z fotelikiem maxi cosi city, bo city ma taki sam standard bezpieczeństwa co cabrio fix tylko, że jest duzo tańszy i nie ma tej bazy do wpięcia w samochodzie. Dla porownania x-lander z maxi cosi city kosztuje ok 1700 a z cabrio fix i bazą ok 2500-2600 więc jak dla mnie spora rożnica

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Montii Ona ma manie gryzienia, i coś jej w grze nie wychodziło i pogryzła tel, dwa razy trafiając w wyświetlacz, dobrze, że nie padł.
niezła jest

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość

a co do zakupów no to kochane poszalałam dziś...a raczej mój mąż mnie rozpieszcza tzn. kupił mi dwie sukienki (różowa i zieloną) i jedną tunikę a ja mu na gwiazdkę sprawiłam PSP3
i ja się wlaśnie zastanawiam czy nie zrobić mu takiej niespodzianki (mam nadzieję, że tego nie przeczyta) bo chce ale szkoda mu kasy może na raty bym wzięła

a co do sąsiadów, to współczuję, jeszcze jak ich np nie ma na weekend, to ja dziękuję
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 08:23   #1963
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
Dziewczyny głosy oddane i proszę bardzo o głosy dla mnie dziękuje
Właśnie kliknęłam
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
ja już zagłosowałam przedtem
Ale to można wielokrotnie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
Oddałam głosy na wszystkie z Was, ktore mają linki i ja też sie zabawię, więc proszę o glosy, będę na Was głosowala codziennie
Się robi
Ja ciągle proszę o głosy, pamiętajcie można co 5 min klikać

Dobra nie konkursowo teraz. Dziecię dało mi zasnąć dopiero o 23...i w nocy cały czas się wierciło...no adhd jak nic.
Aha i dziewczyny mam pytanie, czy do wózka trzeba jakieś jeszcze materacyki kupować? Czy wystarczy jakiś kocyk, pościel, nie wiem co tam jeszcze. Nie wiem jak się "urządza" wózek...

L
J
Stary 2010-12-12, 08:29   #1964
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
A mi się odwidziało spanieSzukam nadal ciązowej sukienki i prezentu dla 7mies chrześniaka.Doranoc dziewczyny

Hej dziewczynki, ja właśnie po śniadanku.
a ja musze kupić coś dla 4 miesięcznego maluszka tylko co......????macie jakieś pomysły???
dziś mam caly zatkany nos-byłam wczoraj u koleżanki też ciężarówki i miała katar i standardowo ja już dziś mam no porażka jakaś

Eirene-fajna ta sukieneczka co kupiłaś, bardzo mi się podoba -i ta cena....

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Właśnie kliknęłam

Ale to można wielokrotnie

Się robi

Dobra nie konkursowo teraz. Dziecię dało mi zasnąć dopiero o 23...i w nocy cały czas się wierciło...no adhd jak nic.
Aha i dziewczyny mam pytanie, czy do wózka trzeba jakieś jeszcze materacyki kupować? Czy wystarczy jakiś kocyk, pościel, nie wiem co tam jeszcze. Nie wiem jak się "urządza" wózek...
w sumie ja też nie wiem....... wydaję mi się, że kocyk to podstawa ale czy coś jeszcze....o to jest pytanie ???

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2010-12-12 o 08:28
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 08:32   #1965
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:

Się robi

dziękuję

co do wózka to ja też nie mam pojęcia, ale czasami na allegro do kompletow poscieli dodają pościel do wózka taką małą kołderkę i podusię, ale nie wiem czy kocyk np nie wystarczy
Stary 2010-12-12, 08:41   #1966
Montii
Zakorzenienie

Hej to i ja poproszę o głosy a co ! będę was meczyć do 27...

ego klik..
tity za 4 minutki

a ja się wyspałam dzisiaj cudownie

Niutka ale u mnie w domu nikt nie ma białego fartucha
ale wiem o co Ci chodzi, jednak w domu mam od kilku dni ok 138/68
nie wiem czy to jakieś mega wysokie czy co..

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 08:42   #1967
ego_ego
Wtajemniczenie

dziewczynki, kolejne kliknięcia poszły
Stary 2010-12-12, 08:44   #1968
Tity
Zakorzenienie

To ja już Wam klikam Monti szalejesz z tymi głosami Gdzieś Ty tyle uzbierała ?

L
J
Stary 2010-12-12, 08:46   #1969
Montii
Zakorzenienie

tity klik

[LEFT]
Stary 2010-12-12, 08:47   #1970
agaaga89
Zakorzenienie

Kurczę, wchodzę na forum a tu jakaś rewolucja i wszyscy proszą o głosy nie wiem o co kaman, ale już zagłosowałam na Montii i Tity
Wczoraj w tesco dokupiłam 5pak body z krótkim i 3pak body z długim oraz 2xpółśpiochy z misia, szukałam jeszcze śpiochów bo mi ich tylko tak naprawdę potrzeba do szczęścia (chociaż nie kupowałabym gdyby nie wymóg szpitala...) ale nie znalazłam muszę wygospodarować nową szufladę

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 08:47   #1971
Montii
Zakorzenienie

na targu u ruskich
tylko zastanawia mnie o co chodzi z głosami i IP
bo ja mam dużo IP a inne dużo głosów ale z małej ilości numerów
to będzie później zerowane?

[LEFT]
Stary 2010-12-12, 08:49   #1972
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki

dziękuję

hej ja też się dziś wyspałam dopiero niedawno wstałam . a za oknem zima ....
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 08:50   #1973
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
na targu u ruskich
tylko zastanawia mnie o co chodzi z głosami i IP
bo ja mam dużo IP a inne dużo głosów ale z małej ilości numerów
to będzie później zerowane?
Chodzi o to, że jedna osoba może Ci kilka razy kliknąć i wtedy nie nalicza się IP. Także widać ile osób z różnych ip Ci kliknęło

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Kurczę, wchodzę na forum a tu jakaś rewolucja i wszyscy proszą o głosy nie wiem o co kaman, ale już zagłosowałam na Montii i Tity
Wczoraj w tesco dokupiłam 5pak body z krótkim i 3pak body z długim oraz 2xpółśpiochy z misia, szukałam jeszcze śpiochów bo mi ich tylko tak naprawdę potrzeba do szczęścia (chociaż nie kupowałabym gdyby nie wymóg szpitala...) ale nie znalazłam muszę wygospodarować nową szufladę
Dziękuję
A teraz są w Tesco jakieś fajne promocje na ciuszki?

L
J

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 08:52   #1974
Montii
Zakorzenienie

ale w regulaminie pisze,że naliczany jest głos pojedynczej fizycznej osoby wiec nie wiem

[LEFT]
Stary 2010-12-12, 08:53   #1975
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

W Tesco mają fajne ciuszki,zwłąszcza jakieś zestawy,np body.Można kupić za niewielką kaskę kupić np.3 bluzkiJa dzisiaj jadę do Tesco

Stary 2010-12-12, 09:01   #1976
Montii
Zakorzenienie

u mnie bieda w tesco przecenili ale jakies swiateczne zestawy :P

[LEFT]
Stary 2010-12-12, 09:06   #1977
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
a na mnie?
Stary 2010-12-12, 09:07   #1978
prunelle
Wtajemniczenie

dzień dobry, a ja przed śniadankiem
kurczę, zdenerwowałam się wczoraj, licytowałam spódnicę taką ładną na allegro i przegrałam o 1 zł, wrrr

n.ik.a
współczuję tej łazienki, oby sąsiedzi chociaż dzisiaj byli w domu!

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 09:07   #1979
Montii
Zakorzenienie

prunelle ja ostatnio matę o 50 groszy

[LEFT]
Stary 2010-12-12, 09:11   #1980
kosmisia1985
Raczkowanie

Hejka

Ja wczoraj byłam u koleżanki i przywiozłam 3 wory ubranek...teraz muszę się zastanowić gdzie to upchnąć. Do tego jeszcze dostaliśmy wanienkę i fotelik samochodowy

Pytanie do Montii: czy Twój zakupiony wózeczek ma spacerówkę montowaną przodem i tyłem do kierunku jazdy?
kosmisia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości