Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-11, 20:55   #2521
Chaigata
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
ja właśnie wróciłam dziewczyny kupiły sobie śliczne sukieneczki naprawde bardzo ładnie w nich wyglądały ale troche też im zazdrosiłam musze się przyznać byłyśmy na obbadiku w sphinxie i potem na czekoladzie i fakt faktem zostalo mi do końca miesiąca 283zł a gdzie tu koniec miesiąca? a ja naiwna wierzyłam, że coś mi zostanie
Uwielbiam sukienki ale mam tak mało. A na zimę nie ma mowy, żeby wyszła np. w spódnicy. Chyba, że będę miała meeegaa grube rajtki.
Stary 2010-12-11, 21:12   #2522
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ijaa strasznie przepraszam za omyłkę, oczywiście chodziło o Lili Zbyt dużo nauki mi nie służy
Nic nie szkodzi.
Uśmiałam się tylko z samej siebie, bo jak to przeczytałam to pierwsze to: co? choinka? ja? gdzie? I mimowolnie obejrzałam się za siebie - jakbym jej szukała.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

Ijaa seks przed obiadem? tego jeszcze nie próbowałam mi się zawsze zbiera na amory albo wieczorem (w tygodniu) albo rano (to w weekendy)
Oj tak, weekendowe poranki
No a dzisiaj Nie tyle nas przed obiadem wzięło, co w drodze powrotnej z zakupów, więc pierwsze co jak przekroczyliśmy próg domu to...
Aaaaa no i jak obiad później smakował.

A co do wieczorów jeszcze, to oboje mamy z TŻ ostatnio z nimi problemy - jak nie ja zasnę, to on wcześniej i guzik z przyjemności wychodzi.

Kurcze nie mam sił nadrobić co napisałyście. Jakoś sił mi brak, nawet na siedzenie.
Oglądamy z TŻ film leżakując na kanapie. Aporpo's polecam - na TVN - widziałam go kiedyś i popłakałam się. I tak mną poruszył, że sama stworzyłam swoją osobistą The Bucket List I noszę ją w portfelu.
(i oczywiście w tempie żółwia skreślam na niej rzeczy - póki co trzy )

Niedługo uciekam pod prysznic i leżakuję dalej. Nie mam zamiaru robić absolutnie nic.
A jutro znów pobudka o 7.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 21:15   #2523
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny zaraz zmykam do łazienki zrobić sobie SPA ale chciałam Wam jeszcze odpisać

Dodaja kliknęłam w Twój bannerek a co do hula-hop uważam, ze poniedziałek (nurek ) to dobry dzień zeby zacząć

Ijaa seks przed obiadem? tego jeszcze nie próbowałam mi się zawsze zbiera na amory albo wieczorem (w tygodniu) albo rano (to w weekendy)

Lili słodka ta Twoja choinka, my będziemy mieć żywą ok 1m , nie świerk tylko jodłę kaukaską (zdjęcie w załączniku) bo jest bardziej zielona i nie kłuje, poza tym kupujemy w doniczce z korzeniami, mamy nadzieje, że będzie rosła i bedziemy ją trzymać na balkonie ja mam plan ubrać ją minimalistycznie i całą na biało chce takie lampki które wyglądają jak śniegowe kulki, do tego śnieżynki i białe aniołki

Duszka Ty nie namawiaj do złego, za wynoszenie szyszek z lasu grozi mandat 50zł bo to rujnowanie runa leśnego, którego z roku na rok coraz mniej w lasach
Poważnie??? Hahahha nie to żebym Ochronę Środowiska studiowała Ale ze mnie będzie inżynier : hahaha:
Stary 2010-12-11, 21:28   #2524
Chaigata
Zakorzenienie

o oooo sexie gadacie

Jutro zobaczy TŻ czy na wolumenie są już świeże choinki
Stary 2010-12-11, 22:01   #2525
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a mi własnie tż włosy ufarbował...w piątek idę do fryzjera i będzie picuś glancuś

ale boję się, bo mam suche końcówki, i żeby czasem fryzjerka nie chciała mnie za bardzo poobciachać...bo ja kocham swoje dlugie wloski

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

wogóle mówiłam Wam, że pod choinkę dostanę depilator ii dostanę

i teoretycznie nie wydamy na niego nic

bo zbieramy w róznych programach punkty ( rodzinka, tesco , doz, orlen, bp..) no i właśnie z orlenu TŻ ma tyle punktów, że wystarczy na depilator a ja własnie taki chciałam

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 22:26   #2526
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Sikoreczka super udało Wam się udało z punktami

Kash dzięki Wiem, że nie wypada, ale jakbyście częściej klikały to będę bardzo Wam wdzięczna

Ja z projektu zrobiłam tylko 1/3 i mam już dość. Jutro kolejny dzień siedzenia na kanapie i rycia. Jak ja tego nie lubię, bo mam wrażenie, że dupa mi rośnie w zastraszającym tempie!

Zmykam spać. Z mojego spa nici Dobranoc, śnijcie o wypełnionych portfelach
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 22:37   #2527
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

też się cieszę...a jednak opłaca się zbierać takie punkciki ( nie uzbieralibysmy tyle, ale tż jak tankuje służbowy samochód to nabija nam punkciki - i tak w rok uzbierało się prawie 30 000 a depilator jest za 22 000 punktów)

na dozie wymienię sobie na szampon ( mam akurat 200 punktów)

a na rodzince poluję na deskę do krojenia ( mamy 2x1000 punktów - bo czasami tylko robimy tam zakupy )

iskierka zgasła...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-11, 22:39   #2528
evilcia
Zadomowienie

Kurczę napisałam posta i chciałam dodać buźkę jedną i zamknęłam całą przeglądarkę. Jestem zbyt zmęczona, żeby jeszcze raz wszystko pisać. Daję znać, że żyję, podczytuję, ale nie mam kiedy pisać. Za dużo wszystkiego dookoła się dzieje.

Dobrej nocki i miłego dnia jutro!
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 22:54   #2529
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

A ja dziś posprzątałam nawet w szafie porządek zrobiłam tz poprzestawiałam rzeczy na półkach żeby nie było pomieszane i tak po lewej są moje a po prawej same tż ubranka i wytarłam kurze bo to właściwie wchodziło w szafie
Łazienki pomyte jutro tylko prysznic bo już mi się w nim płytek szorować nie chciało. Więc do świąt zostanie tylko mycie okien i ewentualnie powycieranie szafek wewnątrz w kuchni

Dziewczyny ja klikam wam w te wasze aniołki
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 23:01   #2530
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

a ja muszę ogarnąć mieszkanie, bo wspólokatorka sie wyprowadziła już i mamy trochę syfik...a jutro z rana przychodzi ktoś oglądać mieszkanie , a potem koleżanka z którą mam się uczyć na poniedzialkowe koło ( swoją drogą nic na nie nie ruszyłam jeszcze... )

iskierka zgasła...
Stary 2010-12-12, 00:13   #2531
Paulunia8713
Zadomowienie

Kochane jutro gdzieś koło 10 jadę do rodziców więc zajrze do was po powrocie czyli w piątek
Pewnie z 20 stron będzie jak nie więcej także wieczór piątkowy mam już zaplanowany Wszystko nadrobie
Ciesze się z tego wyjazdu. Muszę sobie przemyśleć kilka spraw dotyczących naszego związku. Sypie się coś ostatnio więc trochę tęsknoty dobrze nam zrobi
Trzymajcie się kobietki cieplutko
Dla was

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2010-12-12 o 00:17
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 07:55   #2532
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale smutna pogoda u mnie Będę przymulać na zajęciach.

Aaaaa no i w związku z tym, że dzisiaj już nie jest sobota i nie wszystko musi być pozytywne, chciałabym powiedzieć, że mam dość tego CHOLERNEGO WSTAWANIA przed świtem.

Miłego dnia życzę

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 07:59   #2533
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

Lili słodka ta Twoja choinka, my będziemy mieć żywą ok 1m , nie świerk tylko jodłę kaukaską (zdjęcie w załączniku) bo jest bardziej zielona i nie kłuje, poza tym kupujemy w doniczce z korzeniami, mamy nadzieje, że będzie rosła i bedziemy ją trzymać na balkonie ja mam plan ubrać ją minimalistycznie i całą na biało chce takie lampki które wyglądają jak śniegowe kulki, do tego śnieżynki i białe aniołki
bedzie musiała wyglądać pięknie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Kochane jutro gdzieś koło 10 jadę do rodziców więc zajrze do was po powrocie czyli w piątek
Pewnie z 20 stron będzie jak nie więcej także wieczór piątkowy mam już zaplanowany Wszystko nadrobie
Ciesze się z tego wyjazdu. Muszę sobie przemyśleć kilka spraw dotyczących naszego związku. Sypie się coś ostatnio więc trochę tęsknoty dobrze nam zrobi
Trzymajcie się kobietki cieplutko
Dla was
trzymaj się kochana cieplutko i odpoczywaj
ja właśnie wstalam moje dwie koleżanki jeszcze śpią ale dziś już o 13 mają pociąg i jada do domku. a ja mam tyle nauki, że nic innego mi nie pozostaje
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 10:13   #2534
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

dziewczyny proszę http://poznan.szerlok.pl/oferta/sand...em-ID4crO.html już tyle dni klikam na nią i tak jest gdzieś daleko

no a poza tym dopiero wygramoliłam się z łóżeczka
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 10:27   #2535
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

dziewczyny proszę http://poznan.szerlok.pl/oferta/sand...em-ID4crO.html już tyle dni klikam na nią i tak jest gdzieś daleko

kliknęłam
Chciałam kliknąć wszystkie, ale się nie da

Ja w łóżeczku jeszcze, bo wstałam o 9 z koszmaru.

A teraz czekamy na wiecie co?...
...
zakupy przez internet. Powinny być do 11.
Stary 2010-12-12, 10:31   #2536
doriiiis
Raczkowanie

Witam Oliwka sandrusia nakarmiona

Wiecie co ja się dopiero dzisiaj kapłam, że w soboty się nie marudzi, a ja wczoraj takim pesymizmem zapodałam- sorki, będę pamietała.

Dzisiaj nierdzielka, wypadałoby cieszyć się wolnym dniem od pracy, a powiem Wam że jakoś z trudem mi to przychodzi w takie zimowe dni, oby do wiosny wtedy świat wygląda inaczej

Miłego dzionka
doriiiis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 11:07   #2537
kraven
Zakorzenienie

Cześc SPD! Podczytuje Was regularnie ale nie miałam siły pisać. Dzisiaj mam troche czasu więc się odzywam.
My mamy choinke z zeszłego roku taki stożek. Kupilismy gotową ubraną na allegro.
O taka http://www.aukcjoner.pl/gallery/003886353-.html#I1

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2010-12-12 o 11:11
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 11:24   #2538
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Jak będzie duża to wystarczy jej pianka po myciu plus grzebień z kilkoma zębami i laska gotowa do wyjścia Oczywiście o ile jej się włoski nie zmienią, bo ponoć tak czasem bywa
Ano bywa Do 16stego roku życia miałam włosy idealnie proste. Teraz mam kręcone jak po trwałej. Włosy mogą się podobno pokręcić od hormonów. Zeby było zabawniej to jako jedyna w rodzinie mam takie Jak spotykam znajomego z podstawówki to nie może uwierzyć że nie mam trwałej. Zaraz zresztą załaduję na nowo zdjęcia do albumu bo gdzieś znikły.

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
a wychodzą wizualnie faktycznie jak Rafaello czy inaczej wyglądają
przepis też sobie skopiowałam bardzo lubię Rafaello

w ogóle to czego ja nie lubię
jak tak wszystko będę lubiła, to ani się obejrzę, a będzie +15 kg
trzeba się opamiętać
Wychodzą bardzo podobne aczkolwiek mniej białe no i wiadomo- nie mają wafelka. Smakują trochę bardziej hmm...mlecznie niż orginał.

Cytat:
Napisane przez doriiiis Pokaż wiadomość
Osiak dzięki za przepis na kulki rafaelloLili zobaczysz zleci jak z bicza i będzie pannica jak się patrzy, tylko nie myśl że ja już starucha jestem mam 32 lata dopiero, bo większość tu to chyba takie młodziutkie dziewuszki co? po dwudziestce że tak dodam
Ja tak jak na przykład Lili też mam 23 lata.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Osiak śliczne włoski

Hula wczoraj nie kupiłam i jestem zła Mam nadzieje, że w poniedziałek z Wami wystartuje. Stepperek tż kupi mi chyba pod choinkę, także niedługo ostro biorę sie za sflaczałe ciałko
Dziękuję A co do hula to jutro do sklepu marsz!

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
a ja bym właśnie chciała czerwono- granatową
wszystkie są ładne
No nie gadaj Lili że fiolecik zdradzasz U mnie to hit mody świątecznej jest- choinka na fioletowo, pełno bombek i lampek w sklepach

Tak wogóle to Dzień Doberek
Ja pomimo paskudnej pogody jadę na pokaz kotów rasowych, pooglądać futrzaki
Stary 2010-12-12, 11:28   #2539
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez doriiiis Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o to stanowisko dyrektora to wiecie co ja mam inne zdanie w tej kwestii, mianowicie jak się trafia taka okazja trzeba korzystać, łapać te swoje 5 min i dawać z siebie wszystko, jeśli się nie uda trudno zawsze można zrezygnować, ale nie od razu, skoro się starałaś będąc na stażu i ktoś to docenił to dlaczego masz się bać . Fakt może to i wyzwanie ale musisz być bardzo dobra w tym co robisz skoro ktoś ma do Ciebie takie zaufanie, że chce Cię awansować tak wysoko. Ja bym nie rezygnowała za wczasu. Niniona zastanów się dobrze , nie wiadomo czy taka okazja prędko Ci się trafi
czyli zdanie masz dokładnie takie samo jak my ale chyba nie zrozumiałaś o czym pisała Niniona otóż awansuje na pewno a jej dylematy nie dotyczą przyjęcia stanowiska tylko tego jak je nazwać chodzi o to, że między innymi od niej zależy czy to co robi bedzie nazwane mianem stanowiska dyrektora czy koordynatora czy kogoś innego teraz chodzi tylko o to żeby nie przedobrzyć i samemu sobie nie zrobić kuku rozumiesz?

Ijaa bidulo niech Ci szybko dzień na uczelni zleci

Dodaja ja będę klikać codziennie i wszystkie SPD do tego namawiam większość z nas doskonale wie ile trudu Ciebie kosztuje codzień bycie aniołem domowego ogniska i oazą spokoju w Waszym mieszkanku więc tym bardziej na to zasługujesz

Duszka normalnie wstydź się

Oliwka Sandrusia kliknięta, widzę że brakuje jej 34% tak więc coraz lepiej

Dopiero co wstałam, będę dzisiaj sprzątać, potem obiad, a na deser koktail owocowy made by nasz nowy mikser z biedronki a o 16 lecę do przyjaciółki na imieninową kawkę
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 11:46   #2540
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
czyli zdanie masz dokładnie takie samo jak my ale chyba nie zrozumiałaś o czym pisała Niniona otóż awansuje na pewno a jej dylematy nie dotyczą przyjęcia stanowiska tylko tego jak je nazwać chodzi o to, że między innymi od niej zależy czy to co robi bedzie nazwane mianem stanowiska dyrektora czy koordynatora czy kogoś innego teraz chodzi tylko o to żeby nie przedobrzyć i samemu sobie nie zrobić kuku rozumiesz?

Ijaa bidulo niech Ci szybko dzień na uczelni zleci

Dodaja ja będę klikać codziennie i wszystkie SPD do tego namawiam większość z nas doskonale wie ile trudu Ciebie kosztuje codzień bycie aniołem domowego ogniska i oazą spokoju w Waszym mieszkanku więc tym bardziej na to zasługujesz

Duszka normalnie wstydź się

Oliwka Sandrusia kliknięta, widzę że brakuje jej 34% tak więc coraz lepiej

Dopiero co wstałam, będę dzisiaj sprzątać, potem obiad, a na deser koktail owocowy made by nasz nowy mikser z biedronki a o 16 lecę do przyjaciółki na imieninową kawkę
<wstydniś>

Dziewczyny- nie zapominajcie też o Chaigacie! Ten aniołek też bierze udział w konkursie

A ja wygramoliłam się z łóżka i siadłam przed referatem... I nie mogę nic znaleźć o rekultywacji składowisk odpadów niebezpiecznych ;(

a po 14 zawijamy Diega w kocyk i jedziemy odwiedzić teściów a raczej samą teściową, bo teść u swojej mamy jest
Stary 2010-12-12, 11:48   #2541
kraven
Zakorzenienie

Oliwka ja też kliknęłam Sandrunie

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2010-12-12, 11:48   #2542
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dzień dobry SPD

Ale się wczoraj ubawiłam Byliśmy na spotkaniu "świątecznym" ludzi z naszego forum. Byłam pierwszy raz a TŻ już po raz kolejny. Niezła, zgrana ekipa, nie sądziłam że tak będzie

Ja cały czas karmię Rudolfa, dopóki nie będzie 100%. Jeszcze trochę mu zostało. Wypiję kawę i muszę ogarnąć nowe szkło

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 11:56   #2543
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
<wstydniś>

Dziewczyny- nie zapominajcie też o Chaigacie! Ten aniołek też bierze udział w konkursie

A ja wygramoliłam się z łóżka i siadłam przed referatem... I nie mogę nic znaleźć o rekultywacji składowisk odpadów niebezpiecznych ;(

a po 14 zawijamy Diega w kocyk i jedziemy odwiedzić teściów a raczej samą teściową, bo teść u swojej mamy jest
Dziękuję

Ja nie wiem za co się zabrać, bo mam tyle rzeczy na uczelnię, jak nie referat, to kolokwium, to 2 prace zaliczeniowe... nie wiem w co ręce włożyć.
Bo kiermasz chyba już podświadomie spisałam na straty.
Stary 2010-12-12, 12:09   #2544
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześc SPD! Podczytuje Was regularnie ale nie miałam siły pisać. Dzisiaj mam troche czasu więc się odzywam.
My mamy choinke z zeszłego roku taki stożek. Kupilismy gotową ubraną na allegro.
O taka http://www.aukcjoner.pl/gallery/003886353-.html#I1
bardzo ładna, chyba zaraz popatrzę na allegro za już ubranymi

witam
ja dzisiaj już szkołę zaliczyłam i musiałam zapłacić 200 zł za książki do rachunkowości no cóż
zafugowałam już kafelki, dzisiaj jeszcze dokleją 5 kafelek i będzie koniec
dzisiaj na obiad bigos od mamy bo nie da rady normalnie czegoś ugotować jak taka kuchnia rozwalona, co prawda kuchenka podłączona ale szafek w kuchni nie ma
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 12:12   #2545
kraven
Zakorzenienie

My za chwile idziemy na urodziny tesciowej. Mam nadzieje że obędzie się bez ekscesów

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2010-12-12, 12:24   #2546
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
My za chwile idziemy na urodziny tesciowej. Mam nadzieje że obędzie się bez ekscesów
a my po obiedzie na kawę do teściowej

Dzień dobry

Obiadek się robi - roladki wieprzowe

Wyspaliśmy się dziś i lenimy od rana

Udanej niedzieli

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 12:38   #2547
Haniula
Zakorzenienie

Oliwka ja tez nakarmiłam sandrusie

Kraven Twoja choinka to moj faworyt

Ja tez juz dziś szkołe zaliczyłam, jechałam aż na jedne ćwiczenia

A teraz ide szykować obiadek, bo będziemy mięc gości. Jagódka przyjedzie
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 12:47   #2548
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

nakarmiona
Cytat:
powodzenia

ja właśnie wyjełam sobie z zamrażalnika pierożki postne i dziś na obiadek będę a teraz zabieram sie do nauki
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 12:54   #2549
201604250957
Konto usunięte

Kraven super ta Twoja choinka, widziałam taką samą tylko bez podłączonych lampek bo koleżanka z pracy zamówiła na allegro dla swojej siostry która jest przedszkolanką i chciała ją zabrać do przedszkola pomysł fajny, bo za ubraną płaciła już 45zł sama bym sie na taką skusiła gdyby nie fakt, że dla mnie choinka MUSI być żywa inaczej to nie choinka Kraven oby wizyta u teściów minęła szybko i na tyle przyjemnie na ile może być u teściów

U nas dzisiaj na obiad gulasz wieprzowy

Miłej niedzieli SPD, zajrzę do Was wieczorem
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 13:22   #2550
201608051010
Konto usunięte

witam

my już po obiedzie, dziś był skromny- pieczone ziemniaczki i jajka sadzone bo zamrażarka pusta tzn brak w niej mięsa a jutro dopiero planuję uzupełnić te braki

wczoraj byliśmy na zakupach, lodówka jest już zapełniona, no i udało mi się kupić prezent dla chrześniaczki ( całkiem fajny muszę przyznać - sama bym taki chciała) i dla wujka Tżta, zostały nam już tylko (albo aż) prezenty dla rodziców..........., a pomysłów brak

my w tym roku, zresztą tak jak w poprzednim roku nie będziemy mieć choinki, bo dla mnie podobnie jak dla kashmirki sztuczna to nie choinka, a na żywą miejsca brak

ba nawet żadnych ozdób świątecznych (poza obrusem) nie mamy, chodziłam po sklepach, szukałam czegoś, ale nic mi się nie podobało, sam plastik i ogólnie szmelc :/, może coś mamie zakoszę bo ma tego sporo
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości