|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Cytat:
|
|
#2522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uśmiałam się tylko z samej siebie, bo jak to przeczytałam to pierwsze to: co? choinka? ja? gdzie? I mimowolnie obejrzałam się za siebie - jakbym jej szukała. ![]() Cytat:
No a dzisiaj Nie tyle nas przed obiadem wzięło, co w drodze powrotnej z zakupów, więc pierwsze co jak przekroczyliśmy próg domu to... ![]() Aaaaa no i jak obiad później smakował. ![]() A co do wieczorów jeszcze, to oboje mamy z TŻ ostatnio z nimi problemy - jak nie ja zasnę, to on wcześniej i guzik z przyjemności wychodzi. Kurcze nie mam sił nadrobić co napisałyście. Jakoś sił mi brak, nawet na siedzenie. Oglądamy z TŻ film leżakując na kanapie. Aporpo's polecam - na TVN - widziałam go kiedyś i popłakałam się. I tak mną poruszył, że sama stworzyłam swoją osobistą The Bucket List I noszę ją w portfelu. (i oczywiście w tempie żółwia skreślam na niej rzeczy - póki co trzy )Niedługo uciekam pod prysznic i leżakuję dalej. Nie mam zamiaru robić absolutnie nic. ![]() A jutro znów pobudka o 7.
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
o oooo sexie gadacie
![]() Jutro zobaczy TŻ czy na wolumenie są już świeże choinki
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
a mi własnie tż włosy ufarbował...w piątek idę do fryzjera i będzie picuś glancuś
![]() ![]() ale boję się, bo mam suche końcówki, i żeby czasem fryzjerka nie chciała mnie za bardzo poobciachać...bo ja kocham swoje dlugie wloski ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- wogóle mówiłam Wam, że pod choinkę dostanę depilator ii dostanę i teoretycznie nie wydamy na niego nic ![]() bo zbieramy w róznych programach punkty ( rodzinka, tesco , doz, orlen, bp..) no i właśnie z orlenu TŻ ma tyle punktów, że wystarczy na depilator a ja własnie taki chciałam
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Sikoreczka super udało Wam się udało z punktami
![]() Kash dzięki Wiem, że nie wypada, ale jakbyście częściej klikały to będę bardzo Wam wdzięczna ![]() Ja z projektu zrobiłam tylko 1/3 i mam już dość. Jutro kolejny dzień siedzenia na kanapie i rycia. Jak ja tego nie lubię, bo mam wrażenie, że dupa mi rośnie w zastraszającym tempie! Zmykam spać. Z mojego spa nici Dobranoc, śnijcie o wypełnionych portfelach ![]()
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
też się cieszę...a jednak opłaca się zbierać takie punkciki ( nie uzbieralibysmy tyle, ale tż jak tankuje służbowy samochód to nabija nam punkciki - i tak w rok uzbierało się prawie 30 000 a depilator jest za 22 000 punktów)
na dozie wymienię sobie na szampon ( mam akurat 200 punktów) a na rodzince poluję na deskę do krojenia ( mamy 2x1000 punktów - bo czasami tylko robimy tam zakupy )
|
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę napisałam posta i chciałam dodać buźkę jedną i zamknęłam całą przeglądarkę. Jestem zbyt zmęczona, żeby jeszcze raz wszystko pisać. Daję znać, że żyję, podczytuję, ale nie mam kiedy pisać. Za dużo wszystkiego dookoła się dzieje.
Dobrej nocki i miłego dnia jutro! |
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś posprzątałam
nawet w szafie porządek zrobiłam tz poprzestawiałam rzeczy na półkach żeby nie było pomieszane i tak po lewej są moje a po prawej same tż ubranka i wytarłam kurze bo to właściwie wchodziło w szafie ![]() Łazienki pomyte jutro tylko prysznic bo już mi się w nim płytek szorować nie chciało. Więc do świąt zostanie tylko mycie okien i ewentualnie powycieranie szafek wewnątrz w kuchni ![]() Dziewczyny ja klikam wam w te wasze aniołki
|
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
a ja muszę ogarnąć mieszkanie, bo wspólokatorka sie wyprowadziła już i mamy trochę syfik...a jutro z rana przychodzi ktoś oglądać mieszkanie , a potem koleżanka z którą mam się uczyć na poniedzialkowe koło ( swoją drogą nic na nie nie ruszyłam jeszcze... )
|
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
Kochane jutro gdzieś koło 10 jadę do rodziców więc zajrze do was po powrocie czyli w piątek
![]() Pewnie z 20 stron będzie jak nie więcej także wieczór piątkowy mam już zaplanowany Wszystko nadrobie![]() Ciesze się z tego wyjazdu. Muszę sobie przemyśleć kilka spraw dotyczących naszego związku. Sypie się coś ostatnio więc trochę tęsknoty dobrze nam zrobi Trzymajcie się kobietki cieplutko
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2010-12-12 o 00:17 |
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale smutna pogoda u mnie Będę przymulać na zajęciach. ![]() Aaaaa no i w związku z tym, że dzisiaj już nie jest sobota i nie wszystko musi być pozytywne, chciałabym powiedzieć, że mam dość tego CHOLERNEGO WSTAWANIA przed świtem. ![]() Miłego dnia życzę
|
|
#2533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja właśnie wstalam moje dwie koleżanki jeszcze śpią ale dziś już o 13 mają pociąg i jada do domku. a ja mam tyle nauki, że |
||
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny proszę http://poznan.szerlok.pl/oferta/sand...em-ID4crO.html już tyle dni klikam na nią i tak jest gdzieś daleko no a poza tym dopiero wygramoliłam się z łóżeczka
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam kliknąć wszystkie, ale się nie da Ja w łóżeczku jeszcze, bo wstałam o 9 z koszmaru. A teraz czekamy na wiecie co?... ... zakupy przez internet. Powinny być do 11.
|
|
#2536 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wiecie co ja się dopiero dzisiaj kapłam, że w soboty się nie marudzi , będę pamietała.Dzisiaj nierdzielka, wypadałoby cieszyć się wolnym dniem od pracy, a powiem Wam że jakoś z trudem mi to przychodzi w takie zimowe dni, oby do wiosny wtedy świat wygląda inaczej ![]() Miłego dzionka |
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc SPD! Podczytuje Was regularnie ale nie miałam siły pisać. Dzisiaj mam troche czasu więc się odzywam.
My mamy choinke z zeszłego roku taki stożek. Kupilismy gotową ubraną na allegro. O taka http://www.aukcjoner.pl/gallery/003886353-.html#I1
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2010-12-12 o 11:11 |
|
|
|
#2538 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do 16stego roku życia miałam włosy idealnie proste. Teraz mam kręcone jak po trwałej. Włosy mogą się podobno pokręcić od hormonów. Zeby było zabawniej to jako jedyna w rodzinie mam takie Jak spotykam znajomego z podstawówki to nie może uwierzyć że nie mam trwałej. Zaraz zresztą załaduję na nowo zdjęcia do albumu bo gdzieś znikły.![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nie gadaj Lili że fiolecik zdradzasz ![]() Tak wogóle to Dzień Doberek ![]() Ja pomimo paskudnej pogody jadę na pokaz kotów rasowych, pooglądać futrzaki
|
|
#2539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
otóż awansuje na pewno a jej dylematy nie dotyczą przyjęcia stanowiska tylko tego jak je nazwać chodzi o to, że między innymi od niej zależy czy to co robi bedzie nazwane mianem stanowiska dyrektora czy koordynatora czy kogoś innego teraz chodzi tylko o to żeby nie przedobrzyć i samemu sobie nie zrobić kuku rozumiesz? ![]() Ijaa bidulo niech Ci szybko dzień na uczelni zleci Dodaja ja będę klikać codziennie i wszystkie SPD do tego namawiam większość z nas doskonale wie ile trudu Ciebie kosztuje codzień bycie aniołem domowego ogniska i oazą spokoju w Waszym mieszkanku więc tym bardziej na to zasługujesz Duszka ![]() Oliwka Sandrusia kliknięta, widzę że brakuje jej 34% tak więc coraz lepiej Dopiero co wstałam, będę dzisiaj sprzątać, potem obiad, a na deser koktail owocowy made by nasz nowy mikser z biedronki a o 16 lecę do przyjaciółki na imieninową kawkę |
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny- nie zapominajcie też o Chaigacie! Ten aniołek też bierze udział w konkursie ![]() A ja wygramoliłam się z łóżka i siadłam przed referatem... I nie mogę nic znaleźć o rekultywacji składowisk odpadów niebezpiecznych ;( a po 14 zawijamy Diega w kocyk i jedziemy odwiedzić teściów a raczej samą teściową, bo teść u swojej mamy jest
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka ja też kliknęłam Sandrunie
|
#2542 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry SPD
![]() Ale się wczoraj ubawiłam Byliśmy na spotkaniu "świątecznym" ludzi z naszego forum. Byłam pierwszy raz a TŻ już po raz kolejny. Niezła, zgrana ekipa, nie sądziłam że tak będzie Ja cały czas karmię Rudolfa, dopóki nie będzie 100%. Jeszcze trochę mu zostało. Wypiję kawę i muszę ogarnąć nowe szkło
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem za co się zabrać, bo mam tyle rzeczy na uczelnię, jak nie referat, to kolokwium, to 2 prace zaliczeniowe... nie wiem w co ręce włożyć. Bo kiermasz chyba już podświadomie spisałam na straty.
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam ![]() ja dzisiaj już szkołę zaliczyłam i musiałam zapłacić 200 zł za książki do rachunkowości no cóż![]() zafugowałam już kafelki, dzisiaj jeszcze dokleją 5 kafelek i będzie koniec dzisiaj na obiad bigos od mamy bo nie da rady normalnie czegoś ugotować jak taka kuchnia rozwalona, co prawda kuchenka podłączona ale szafek w kuchni nie ma
|
|
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
My za chwile idziemy na urodziny tesciowej. Mam nadzieje że obędzie się bez ekscesów
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Obiadek się robi - roladki wieprzowe ![]() Wyspaliśmy się dziś i lenimy od rana ![]() Udanej niedzieli
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka ja tez nakarmiłam sandrusie
![]() Kraven Twoja choinka to moj faworyt Ja tez juz dziś szkołe zaliczyłam, jechałam aż na jedne ćwiczenia ![]() A teraz ide szykować obiadek, bo będziemy mięc gości. Jagódka przyjedzie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja właśnie wyjełam sobie z zamrażalnika pierożki postne i dziś na obiadek będę a teraz zabieram sie do nauki
|
||
|
|
|
#2549 |
|
Konto usunięte
|
Kraven super ta Twoja choinka, widziałam taką samą tylko bez podłączonych lampek bo koleżanka z pracy zamówiła na allegro dla swojej siostry która jest przedszkolanką i chciała ją zabrać do przedszkola
Kraven oby wizyta u teściów minęła szybko i na tyle przyjemnie na ile może być u teściów ![]() U nas dzisiaj na obiad gulasz wieprzowy ![]() Miłej niedzieli SPD, zajrzę do Was wieczorem |
|
|
|
#2550 |
|
Konto usunięte
|
witam
![]() my już po obiedzie, dziś był skromny- pieczone ziemniaczki i jajka sadzone bo zamrażarka pusta tzn brak w niej mięsa a jutro dopiero planuję uzupełnić te braki ![]() wczoraj byliśmy na zakupach, lodówka jest już zapełniona, no i udało mi się kupić prezent dla chrześniaczki ( całkiem fajny muszę przyznać - sama bym taki chciała) i dla wujka Tżta, zostały nam już tylko (albo aż) prezenty dla rodziców..........., a pomysłów brak![]() my w tym roku, zresztą tak jak w poprzednim roku nie będziemy mieć choinki, bo dla mnie podobnie jak dla kashmirki sztuczna to nie choinka, a na żywą miejsca brak ![]() ba nawet żadnych ozdób świątecznych (poza obrusem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

dziewczyny kupiły sobie śliczne sukieneczki naprawde bardzo ładnie w nich wyglądały ale troche też im zazdrosiłam musze się przyznać
byłyśmy na obbadiku w sphinxie i potem na czekoladzie i fakt faktem zostalo mi do końca miesiąca 283zł a gdzie tu koniec miesiąca? a ja naiwna wierzyłam, że coś mi zostanie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zaraz zmykam do łazienki zrobić sobie SPA
) to dobry dzień zeby zacząć
bo to rujnowanie runa leśnego, którego z roku na rok coraz mniej w lasach 
1.09.2012

otóż awansuje na pewno a jej dylematy nie dotyczą przyjęcia stanowiska tylko tego jak je nazwać
no cóż