![]() |
#1171 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Koty część II
Boskie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesli mozecie to dajcie mu zabawki i ulubiony kocyk (jesli ma), zeby byl na tych rzeczach zapach "domu". My dalismy naszej kici jak wyjezdzalismy na tydzien zabawke ktora zwiemy Pan Krowka i podobno wszedzie go ciagala, a nawet z nim spala ![]() Chyba ze jest mozliwosc, ze znajomi by wpadali do kota w Waszym mieszkaniu w odwiedziny codziennie?
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
Cycus tez tak robi, moj maz mowi mi wtedy ze kot ma dosc ze go ciagle 'ciamkam'
![]()
#1173 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
Cd zdjęć Zafirki
![]() ![]() Dziewuszki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc pieniazki jakies wysle Zafirka tez jest sliczna, wiecie mnie zupelnie odbilo na punkcie kotow odkad mam Cycka ![]()
![]() |
#1176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Przyczajenie
|
http://www.ptroa.co.il/petition/
proszę obejrzyjcie ten filmik i podpiszcie się pod petycją niech te biedne zwierzęta już nie cierpią ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mały Jasiunio bardzo biedny..... Ja też mam pod opieką taką biedę.... Przejechało ją auto, ma aputowany ogonek i zaśrubowaną nogę, była bardzo potturbowana i połamana...kicia wciąż w lecznicy... http://www.facebook.com/#!/event.php...08892002514953 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
Rozpłakałam się czytając o Jasiu
![]() Ostatnio chciałabym pomóc wszystkim kotom w mojej okolicy i nie tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marea spróbuję zrobić bazarek na tę kicię, co prawda nigdy żadnego nie robiłam, ale zawsze musi być ten pierwszy raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta twoja Zafirka strasznie mi sie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, słyszałyście o czymś takim jak FURMINATOR?
http://www.zooplus.pl/shop/psy/maszy...minator/188580 Zastanawiam się na czym to ma polegać i jakim cudem ma być takie skuteczne. Rysiek zaczyna gubić sierść i jestem lekko przerażona - to mój pierwszy kot, same rozumiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdjecia w kazdym razie w profilu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie...Ile mniej więcej wasze koty jedzą?
Wiem, że to zależy od zwierzęcia...Ale mam wrażenie, że Rewers wiecznie jest głodny... Jak w misce leży suche to co jakiś czas przychodzi i podjada...ale jak sie skończy to chodzi do miski i miauczy. On jadłby chyba bez końca...Na raz nie je dużo, ale często. |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuje pocieszenia,
Guzik dziwnie się zachowywał- przechylał głowę na bok, mrużył oko i ogólnie wyglądał, jakby miał zaraz zejść. Ogólnie to znaleźliśmy go rano zamkniętego w szafce z garnkami, wlazł tam, żeby mieś spokój przed Felkiem. Pojechaliśmy biegiem do weta, okazało się, że ma wylew do oka i nie wiadomo co mu jest, trzeba zrobić prześwietlenie i badania krwi i w ogóle. Po uśpieniu kota do badań okazało się, że... ma w pysku IGŁĘ, wbitą z jednej strony w język, a z drugiej w podniebienie aż do oka Nie wiem skąd ją wziął , ja naprawdę dbam, żeby takie rzeczy nie leżały na wierzchu. Musiał mi gdzieś ukraść nić z igłą i zeżreć a ja nie zauważyłam.... Teraz kot wybudza się z narkozy a ja się zastanawiam, czy będzie widział (to zależy co sobie uszkodził). Wyrzuty sumienia mnie zjedzą.... Mam wrażenie, że prawie zabiłam swojego kota ![]()
#1187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
Mój futrzak leży zamknięty w łazience pod kaloryferem, z termoforem, obłożony ręcznikami, ruszam jego powiekami co 10 min, żeby mu oczki nie wyschły...
Jak się obudzi to się przekonamy, czy widzi, lekarka powiedziała, że rokowania są dobre, ale igły w kocim pysku jak żyje nie widziała ![]() W ogóle ona ta igłę znalazła przez przypadek, bo my jej sugerowaliśmy, że to ciało obce a ona powiedziała, ze mało prawdopodobne, żeby ciało obce spowodowało wylew do oka, ale sprawdzi. I zajrzała mu do pysia, po narkozie, bo wcześniej to bydlątko nie dałoby sobie zajrzeć. Lekarka żałowała, że nie ma aparatu foto, bo by było zdjęcie do podręczników weterynaryjnych ![]()
Nigdy się nie dowiesz jak silna jesteś, dopóki siła nie będzie Twoim jednym wyborem. Edytowane przez elianka Czas edycji: 2010-12-12 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze wiedzieć, że nie tylko mój... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Paskud wybudza się, sika pod siebie i wylazł z gniazda poszedł do kuwety.
Oczywiście zasnął w niej , i tak obsikał wszystko dookoła a potem usnął na środku drogi z powrotem. Strasznie mi go szkoda ![]() Wsadziłam mu małą kuwetę do łazienki, zmieniłam szmatki w gnieździe, podłożyłam szmatkę pod tyłek, bo sika non stop, jakby miał rozluźniony zwieracz. Strasznie mi go szkoda....
#1192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
Elianko - nie ma takiej mozliwości zebysmy wpadły na wszystkie pomysły na jakie mogą wpasc nasze koty, Staramy sie, ale kocia pomysłowosc i ciekawosc nie ma granic. Trzymam kciuki za twojego kota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zadomowienie
|
Elianko trzymam kciuki za kota
![]() To prawda, ze przez futrami malo co da sie schowac a bardzo dobrze, ze tak szybko zauwazyliscie, ze cos jest nie tak i dzieki Waszej natychmiastowej reakcji Guzik zostal oddany pod opieke raz dwa! ![]()
#1195 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś byłam z nią u weterynarza, są jakieś szmery w płucach, dostała długodziałający antybiotyk. Z tego wszystkiego zapomniałam zbadać krew, a ciągle się boję, że jej utknął ten włos z worka czy coś innego może, bo próbuje wszystko jeść, a ostatnio sika na łóżko...
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
elianka jak tam Twoje kocię? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny. Guzik śpi cały dzień zamknięty w łazience, żeby Felek po nim nie skakał.
Już dawno się wybudził z narkozy, ale śpi zwinięty w kłębek . Oko mam ja z horroru, takie pełne krwi, okropne. Ale otwiera oba równo, mam wrażenie, że widzi na obywda, ale jeszcze za wcześnie , by to stwierdzić. Felek nie może sobie miejsca znaleźć. cały dzień siedzi u mnie na rekach albo biega i żąda, żeby mu myszkę rzucać. Maluch jest nieprzyzwyczajony do samotności
![]() |
#1198 |
BAN stały
|
hej dziewczyny
![]() Elianko mam nadzieje ze twój kotek szybko wróci do zdrowia, trzymam za niego kciuki ![]() coś mi Maniek zaczyna czasami w nocy tak nie piszczec ale to wygląda jaby na nawoływania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Guzik da sobie rade i wyzdrowieje, przecież koty maja 7 żyć ![]() koty czasami maja głupiutkie pomysły trzymam za was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Raczkowanie
|
tu http://kotkaluna.blogspot.com/2009/0...iaja-koty.html tak na umiech poniedziałkowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.