|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Drzewa szepczą między sobą,
drwią z ludzkiej niestałości. Wtłaczam do przestrzeni toksyczny oddech. Nieludzka egzystencja. Złapałam ptaka w garść i ukradłam mu skrzydła. Znowu latam. W zimnym świetle poranka morduję absurdalne myśli. |
|
|
|
#2582 |
|
Wtajemniczenie
|
ZakreconaNaMaxa - nawet nie wiesz jak wiele to dla mnie znaczy <3
________________________ "
Wiesz dlaczego tak natarczywie czekam na te święta ? Nie chodzi mi o atmosferę, ani o to, ze w końcu spotkam całą rodzinę, ani że dostanę prezenty. Nie mówię także, o pięknie wystrojonych wystawach, ani o choince pachnącej moim ulubionym zapachem. Chodzi o to, że może w tym roku zjawi się święty Mikołaj z wielkim workiem, i przepraszając za to, ze zapomniał o mnie przez kilka ubiegłych lat wręczy mi klucz do twojego serca. I nigdy więcej wiatr nie zaszumi kołysanki o ich miłości. Co najwyżej ktoś szepnie cichym głosem ' a byli taką piękną parą. ' Czasami chciałabym tak po prostu stać z tobą i marznąć pośród białych ulic. Nie zwracając uwagi na mijający czas, przechodniów i mróz panujący na dworze. Ukryłabym twarz w twojej szyi, a ty przytulałbyś mnie swoimi silnymi ramionami, szepcząc że nie mam czego się już bać. I wiesz ? Mogłabym już wiecznie trwać w tym szczęściu. "
|
#2583 |
|
Przyczajenie
|
Znowu włoże maske.
Będę udawała, że nic się nie stało, że nie kochałam Cię nigdy, że nie kocham Cię do teraz .
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
The most beautiful gift for Christmas would be your smile. Najpiękniejszym prezentem na gwiazdkę, byłby Twój uśmiech. 11:11, 22:22 ... I always say that I do not believe it. But when I look at the clock, I start to cry. 11:11, 22:22... zawsze powtarzam, że w to nie wierzę. Jednak gdy spojrzę na zegar, zaczynam płakać. Outside, the same as in the heart. Za oknem tak samo jak w sercu. |
|
|
|
#2585 |
|
Rozeznanie
|
agrr - ty słodziaku, boska jesteś ♥
nydee - uwielbiam ♥ Jutro - jutro jest daleko
Jutro, jak mówią zarezerwowane dla marzeń Samotność jest odzwierciedleniem jej losu - przygnębia ją.. Moje słowa padły jak krople deszczu i brzmiały echem w studniach ciszy Gdy czujesz się pewnie niech ludzie to wiedzą, niech ucichną śmiechy Póki twój wrzask nie stanie się miłosnym krzykiem |
|
|
|
#2586 |
|
Raczkowanie
|
A Ty zapytałeś wtedy, czy nie zaczęlibyśmy wszystkiego od nowa...
Po chwili dodając, że chodzi Ci o koleżeństwo
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2587 |
|
Rozeznanie
|
Proszę, uderz mnie w twarz. To przecież ja chciałam miłości. Ja wiem, że on jest gdzieś tam daleko i tęskni i zdycha z braku mojej obecności. Wydaje się, że czasem za bardzo cierpimy przez bliską nam osobę.
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
Marsi89, smileandsweet14 - bardzo mi miło
grise, noforme, rumuneczkaxd, SparklyAngel - okradłam ______________
'Jej piękno pobudza Go do grania roli mężczyzny, ujawnia Jego siłę' Her beauty stimulates Him to play the male role, reveals His true strength. 'Jej zewnętrzne piękno byłoby puste, gdyby nie piękno Jej serca' Her outer beauty would be blank, if not the beauty of Her heart. 'Poznałam prawdę, gdy miałam siedemnaście lat, że miłość należy do królowych piękności i licealistek o jasnym uśmiechu. Większość młodych kobiet chciałoby uczestniczyć w czymś wielkim, czymś ważnym zanim dadzą znać o sobie wątpliwości i oskarżenia. Większość małych dziewczynek czuje, że ma istostną rolę do odegrania. Chcą wierzyć, że jest w nich coś, czego inni niezwykle, niesłychanie potrzebują' 'Gdy jesteśmy małe chcemy być dla kogoś bezcenne - szczególnie dla taty' When we're small, we want to be invaluable for anyone - especially for dad.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-12-12 o 12:43 |
|
|
|
#2589 |
|
Zadomowienie
|
Jeeej nie było mnie miesiąc. a wy nadal pamiętacie. <33 Pewnie dostanę po du.pie za to, ale cóż . Święta są nie bijciee... d z i ę k u j ę ! *** `Jeśli Twoja prawa noga to Boże Narodzenie , a lewa noga to Wigilia to wpadnę między świętami ; D` `I znów pożądanie przywiązało mnie do kaloryfera i zakneblowało usta..` `Zawsze można się podciąć i być emo , albo wypić butelkę bolsa i być alkoholiczką. ` `Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość` `mam nowy patent na sukces - bez twarzy, wśród cudzych luster, za to twarzą w twarz ze sobą, na swoim.`
|
#2590 |
|
Zadomowienie
|
dzięki
(coś mi tam mignęło. )" Don't burn your bridges
Don't you ever turn back and close the door Cause it just might be That you wanna use that same bridge once more Nie pał swoich mostów Nigdy nie obracaj się i nie zamykaj za sobą drzwi Ponieważ może zdarzyć się że będziesz chciał przejść przez ten sam most raz jeszcze Anytime me look ina your face You make my world a brighter place Za każdym razem kiedy patrzę w twoją twarz Sprawiasz, że mój świat staje się jaśniejszym miejscem "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
Śmignęło mi coś parę stron wcześniej, za co bardzo dziękuję ;-*
Kochanie, czy pamiętasz ten dzień kiedy zgubiliśmy nasze wspólne marzenia? Pamiętasz? Osobista stagnacja. Ten cholerny, martwy punkt. Musisz uwierzyć w to, że wszystko jest możliwe. Twoje głupie gierki na mnie nie działają, przykro mi słońce. Jeśli spieprzysz, to umrzesz na splot jąder i mówię to całkiem poważnie. Nowe wyznanie miłości: 'ch.uj Ci w dupkę ;*' |
|
|
|
#2592 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ; *
grise- cudowna dziwne zbiegi okoliczności, że odzywasz się wtedy gdy ja przestaję wierzyć, gdy nad mą głową gromadzą się czarne chmury. niebo białe jakby odbijało pustkę śniegu, a nad nami czarne chmury. łzy zamarzły, zebrane w pozłacanej szkatułce. gdy w ciągu dnia twój nastrój jest zależny od wiadomości od niego, spotkania z nim i usłyszenia go w słuchawce telefonu to nie wyprzesz się, wzięło Cię w swe ramiona uczucie głębokie. - no szybko odpisuj mu! - nie. odpisze mu za pięć minut. Niech nie myśli, że czekam na wiadomość od niego i gdy usłyszę że przyszedł sms ręce mi się trzęsą i mam chęć jak najszybciej mu odpisać. - przecież tak jest ... - ale on nie musi o tym wiedzieć. bądź w mym życiu wiecznie online . ustalmy rodzaj zapłaty. może pocałunki? uczucia w gipsie. niech się zrosną w sensowną całość.
|
#2593 |
|
Raczkowanie
|
jeśli coś było
![]() ******* Bez Ciebie umrę, a chyba chcesz żebym żyła ? Powiem Ci coś.. załatwie do bardzo szybko, więc posłuchaj co do Ciebie mówie.. wypier#%^&*, nikt Cię tu nie potrzebuje, a szczególnie ja. |
|
|
|
#2594 |
|
Zadomowienie
|
pochwaliłam już prywatnie, ale nie spocznę, jeśli jeszcze tutaj nie pochwalę Zołzy mojej, me9so3horny, za ten cudowny opis o dłoni. Małaa, jesteś mega!
* - o co Ci znowu chodzi? - o nic , jeśli pozwolisz mi ją nazwać niczym. nie ważne, w którą stronę obrócę dziś okrągły nawias poprzedzony dwukropkiem. ważne co Ty z tym zrobisz. w życiu jak w torebce. trudno się odnaleźć. miał Ją i nie docenił? nie zrozumie piękna świata. przeleżałam cały dzień pod kocem i wiesz co? Twoja twarz pasowałaby obok. wybacz, jeśli trochę Cię to zraniło. uwierz, chciałam mocniej.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-12-12 o 14:22 |
|
|
|
#2595 |
|
Raczkowanie
|
jestem
i nadrabiam powoli ![]() _________________________ ________________________ Idź już . *******#ij drzwiami niech popłynął łzy . Idź . Nie lubie pożegnań . Can we trust the way we feel ? Czy możemy zaufać temu , co czujemy ? All I want is to be next to you. Wszystko, czego chcę to być obok Ciebie . It's the moment of truth. To moment prawdy. Przechadzając się po wspomnieniach reanimuje niespełnione marzenia . Każda chwila z Tobą warta więcej niż miliard $$ . Wiesz jak boli pustka samotnych dni , jak kłuje cisza , jak zabija tęsknota , jak niszczy brak Ciebie ?! NIE . To nie pie##ol , że Ci smutno . partychaos , niczego_po_trochu, naiwnie__ - jeeej , dzióbki moje <33
|
#2596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję miśku ![]() Cytat:
![]() bez Ciebie wariatko też, bądź tu! _______________ Nie oddawaj nigdy serca,
serce masz jedno Idealny on, nieidealna ja. Może życzę mu wszystkiego, co najlepsze dopóki widzi we mnie to, co opłaca się mieć Trzymasz tą dłoń, kruchą dłoń, delikatną i wiesz, że rozpadnie się, nim ściśniesz mocniej To było "na zawsze" trwające do dzisiaj. Od oddechu do oddechu z kąta w kąt, żyję Ma w sobie to niewidzialne "coś", co w moich oczach widać Proszę, zostań trochę, trochę dłużej bądź. Niczego w Nim nie było. Jest takie dno, na które chciałam spaść; dno Jego serca. Nie spowiadam się z miłości, choć grzechem jest kochać tą siłą Uratuje Cię ten jeden oddech .. Jego oddech
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2598 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sentymentalny zapach czuć było w powietrzu.
Aromat pocałunków wbijał się w jej serce. A gdy spojrzałeś, coś w niej drgnęło . Wtedy jej miłość zamieniła się w nienawiść. I swear: I'll break your heart and I'll kill your dreams! Szeroko zamykam oczy: już nie jesteś mój.
|
|
#2599 |
|
Raczkowanie
|
rumuneczkaxd -Na zdrówko perełko
Co powiesz na to że przyjdę do Ciebie w nocy tylko po to żeby życzyć Ci kolorowych snów? . To że lubię spędzać z Tobą czas nie oznacza że Cie kocham , więc sobie nie dopowiadaj chłopczyku. Twoje kłamstwa doprowadziły mnie nieraz do łez a dziś bezwstydnie przychodzisz do mnie i prosisz o kolejną szanse ? sorry ale albo jesteś taki głupi, albo taki bezczelny. Nie to żebym była z Tobą tylko po to żeby zrobić na złość Twojej ex, ale no cóż taka jest gorzka prawda.. Nie ważne czy w zimę czy w lato i tak będę Ciebie tak samo kochała ciesząc się każdą wspólnie spędzoną chwilą. kotuś < 3 Stałeś się taki zimny że płatki śniegu zaczęły zamarzać na twoich policzkach. "
Nadzieja nie jest matką głupich. Jest żałosną, nędzną prostytutką, która daje Ci namiastkę prawdziwej miłości. A gdy sie spotkamy to zademonstrujesz dwukropek i gwiazdkę.? Wiesz o mnie tyle co świnia o gwiazdach. "
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-12-12 o 20:41 |
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Wciąż jest we mnie sporo uczuć.
Nie ma tylko tego najwazniejszego. W jego oczach bylo coś więcej niż pożądanie.Tak, to była miłość. serio ****a dobry jesteś w niszczeniu zycia
|
#2601 |
|
Raczkowanie
|
kontrastowa0 - okradłam.
![]() marikab - na zdrówko. ![]() ' - odszedł.. - tak zwyczajnie? - nie ku^wa, z efektami specjalnymi ! ' nigdy nie pojmiesz co się działo.. w tańcu możesz sobie pozwolić na luksus bycia sobą. 'zaraz Wigilia, może faceci przemówią ludzkim głosem?' 'gdzie się podział ten facet, który jeszcze kilka miesięcy temu, zarzekał się, że mnie nie skrzywdzi?' mogę ciebie potrzebować, ale to nie znaczy, że się o tym dowiesz. nie kilometry dzielą ludzi, lecz ich obojętność. tak jak w reklamie plusa. ' plus razem lepiej.' powiem Ci. ' kochanie, razem lepiej.' nie lansuj się tak bejbe. Edytowane przez noforme Czas edycji: 2010-12-12 o 15:43 |
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
kamisha Słonko <3 viper19 miło mi bardzo ;-) 3martyna3 & nydee & 12 Stonka jak dobrze Was widzieć, nareszcie! ♥ ♥ ♥ " narysuj deszcz, który Ciebie wypłakał wiatr, który Ciebie przywiał ręce, które rozebrały mnie do krwi ostatecznej i drzwi, koniecznie drzwi, które zamykam by uwierzyć, że wcale nas nie ma łza spada z oka, na policzku błyszczy usta zamknięte, Ty patrzysz.. i milczysz milcz z tymi swoimi radami pod tytułem: nie powinno się jeść po 19 nie powinno się mieszać alkoholi nie powinno się ćwiczyć po jedzeniu a odchodzić od zakochanej na zabój się niby powinno? czekało nas wiele złego, ból powszedni jak wiatr i do tego, trzydzieści odcieni lęku "
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, kocham was.
nie wierzyła w miłość dopóki nie zrozumiała, że jej życie może być zależne od kogoś innego.
|
|
|
|
#2604 |
|
Raczkowanie
|
"Ktoś odchodzi, ktoś przychodzi. Ktoś odbiera, a ktoś daje. Ktoś już nie chce być miłością, a ktoś inny nią się staje"
|
#2605 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapożyczyłam na status ; * Cytat:
Cytat:
potem jeszcze kolejnych, i kolejnych.. ; * boski! ![]() __________________ 'I will try, I just need a little time to get Your face right out of my mind, to see the world through different eyes.' Będę próbować, tylko potrzebuję trochę czasu, aby wyrzucić Twoją twarz z mojej głowy, aby zobaczyć świat innymi oczami. 'I feel like a song without the words, a man without a soul, a bird without its wings, a heart without a home, like a knight without a sword, a sky without the sun, a ship beneath the waves, a child who's lost its way, a door without a key, a face without a name, like a breath without the air, and everyday's the same, since You've gone away.' Czuję się jak piosenka bez słów, człowiek bez duszy, ptak bez skrzydeł, serce bez domu, jak rycerz bez szabli, niebo bez słońca, statek pod falami, jak dziecko, które zgubiło drogę, jak drzwi bez klucza, twarz bez imienia, jak oddech bez powietrza, i każdego dnia tak samo od kiedy odszedłeś.
|
|
|
#2606 |
|
Raczkowanie
|
o jeju. idealny.
skradłam na podpis. mogę? wczoraj zarzekałam się na wszystko, że cię kocham.
coś się zmieniło przez ostatnią noc. nie potrzebuję twoich komplementów i czułych słówek. potrzebuję twoich gestów i dotyków. napiszę długi list, w którym opiszę wszystkie moje uczucia, lęki, niepewności i jak często czuję się tobie niepotrzebna. potem go zemnę, podrę, rozszarpię, a jego strzępki spalę. nigdy się nie dowiesz, jak bardzo cię potrzebuję, pragnę i jak bardzo boli mnie twoja obojętność. nie chcę jechać z tobą w romantyczną podróż do Paryża. nie chcę ślicznych kolczyków. nie chcę bukietu ze stu róż. chcę tylko czuć, że cię mam. odkocham się, na pewno. tylko zniknij z mojego życia. totalny brak weny. Edytowane przez eajAgnes Czas edycji: 2010-12-12 o 16:49 |
|
|
|
#2607 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłeś ze mnie kur**!
Potraktowałeś jak najgorszą! Teraz pytasz czy Ci wybaczę...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
ta naiwność nas ukarze.
' dosięgnij szczęścia, na smutek nie ma miejsca.. ' ' wiesz jakie to uczucie gdy umiera w Tobie pasja? los nie sprzyja czasem, nie układa się jak pasjans ' wiesz jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek? wiesz jak to jest gdy osoba, którą kochasz nad życie mówi Ci, że to jednak nie to? nie, bo przecież to właśnie Ty potrafisz tylko tak mocno ranić.. chciałabym móc Ci powiedzieć jak bardzo Cię kocham i zależy mi na Tobie..
|
#2609 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czy to prawda, że nas już nie ma ? że wszystko przepadło ? że wszystko zostało rzucone w ciemny, cichy kąt ? rzucona w przepaść, wykrzykująca wszystkie cierpienia, wykończona z bólu, skończona z miłością. przydałaby się mała pomoc, wiesz ? chociaż, żeby ból zniknął. chociaż...
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
"Słyszałam kiedyś o rozstaniu, że nic tak nie przygniata Cię. Słyszałam kiedyś o rozstaniu, kiedyś słyszałam - dziś to wiem...
Jak czarne ptaki, wciąż obok siebie, mijamy się nawzajem, ja o Tobie nic nie wiem. Przyjmij to do wiadomości: nie pójdziesz drogą życia nie znając drogi miłości."
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-12-12 o 17:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

(coś mi tam mignęło. 

.