|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
shadii kliknęłam
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
kliknęłam na Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- loluska kliknęłam na Ciebie
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Do dziewczyn ,które do mnie pisały : kliknęłam : )
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
caate zagłosowałam
![]() również proszę o klik ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- poziomeczkaa89 kliknęłam na Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- bita smietana zrobiłam klik
|
|
|
|
#184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to mile, moja niby mnie tez lubi ale na poczatku bylo roznie oj nie ladnie oj oj palic papieroski
|
|
|
#185 |
|
zawsze mam racje
|
Ale na pociąg czy samolot?
|
#186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- bita smietana przepis : Na stolnice wsyp 50dag mąki 15dag cukru pudru czubata lyzeczke sody 2 lyzeczki przyprawy do piernika 15 dag miekiego masla lub margaryny(polowa kostki) posiekaj na mniejsze kawalki Nastepnie: do posiekanych skkladnikow na stolnicy wbij cale jajko i dodaj 20dag plynnego miodu,wymieszaj calosc poczym zagniec na gladkie elastyczne ciasto. Ciasto bedzie gotowe gdy po przekrojeniu na pol nie bedzie widac grudek, po czym rozwalkuj na grubosc okolo 5mm, powycinaj foremkami wzory i poukladaj na wysmarowanej blasze i wloz do piekarnika na 200stopni i piecz okolo 15-20minut, ostudz i udekoruj Smacznego ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- dziewczyny prosze pomozcie mi dzisiaj moje wlosy takie oklapniete ciezkie jakies matowe wogole nie chca sie ukladac a wczoraj umylam szamonem na noc posmarowalam kremem fryzura pod kontrola z avonu i tym jedwabiem z joanny i jakie stakie brzydkie sa moze jak przestane rozjasniac i bede robic jakas zwykla farba to nie beda sie tak niszczyc i dojdą do siebie mam nadzieje !!!Buahhot mam prosbe teraz mam rozjasnione pasemka i troche pasemek ciemnej czekolady i chcaialabym sobei zrobic farba cale wlsoki na blond i nie wiem jak mam to zrobic zeby wyszly mi takieladne jak Ty masz na odrostach jak masz ciemniejsze napewno to nei wychodzą Ci jakies zolte albo rude bo mi jak kiedys zrobilam to na odroscie wyszly mi rude a mialam duzy odrost, a nie umiem mieszac farby z rozjasniaczem i sama sie boje, wiec wolalabym samą farbą robic sobie cale wlsoki doradz mi prosze jak Ty robisz bo z natury tez mialas ciem,niejsze takei jak ja prawda?moze powinnam zafarbowac juz teraz farbą puki nie mam duzego odrostu?
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
agusiownik kliknelam
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przede wszystkim musisz odstawić rozjaśniacz, też miałam bardzo zniszczone po nim włosy, mi pomogły maski, odżywki i jeszcze raz maski, ale trzymałam po kilka godzin ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- dziękuję
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
agusiownik a mozesz mi polecis jakies maski do wlosow juz sprawdzone przez ciebie ktore ty uzywalas do odbudowy prosze.....
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja używałam maski professional kupiłam u fryzjera za jakieś 20 zł 1 litr, ale na mnie działała każda dobrze pod warunkiem, że bardzo długo je trzymałam ja odżywkę traktowałam jak maskę, nakładałam na włosy, trzymałam kilka godzin, do tego włosy owinęłam ręcznikiem. Po takich zabiegach naprawdę miałam super włoski. Tylko musisz być systematyczna ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- dziewczyny proszę klikajcie możecie klikać co 5 minut ![]() ![]() :pro si:![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przygotowana do kliknięcia Kliknij mi też
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
zielone_oko
ja Cie juz wyklikalam
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Soph za jakiś tam czas bodajże za 15 minut ja Cię klik
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
klikajmy sobie dziewczyny
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja Was wszystkie kliknelam rano
Kurcze robi sie tu straszny balagan nie? Po prostu klikajmy codziennie na siebie z listy z pierwszego postu i juz nie piszmy tu o tym co o tym mysliscie? Oczywiscie to tylko moje zdanie, nie chce nikogo urazic ani nic Ale watek troche sens traci ![]() Blondyneczka z masek do wlosow to polecam Glorie ona jest regenerujaca lub cos profesjonalnego l'oreala ale on jest napakowany silikonami i tylko wizualnie poprawi stan wlosow ![]() A ja lece sie zaraz spamowac Na razie siedze z odzywka na dlugosciach od samego rana, a tak zamiast oleju ![]()
|
#197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#198 |
|
zawsze mam racje
|
A ja idę zrobić szarlotkę.
Oczywiście nie byłabym sobą gdybym się jeszcze dzisiaj dwa razy nie musiała do sklepu wrócić się bo czegoś brakuje
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
heej
![]() Cytat:
bardzo fajna maska, moje kwc ![]() u mnie vatika była na cała noc ![]() po umyciu nie nakładałam żadnej odzywki i włoski ślicznie się rozczesały, są mięciutkie i śliskie
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
witam w nowej części ;D
wczoraj byłam na zakupach kupilam troche potrzebynch i mniej potrzebnych kosmetyków. no ale wszystko na raz zaczęło mi sie kończyćsiedzę z olejem parachute i waxem na głowie zaraz zmyje babydream (pierwszy raz w życiu to bedę używać) i zmyje maseczke antybakteryjną z sorayi ) mam dobry humorek co u mnie rzadko się zdarza![]() jak wróce z łazienki to musze sie uczyć idiotycznych schematów artykulacyjnych których od pazdziernika zaliczyc nie mozna ;/;/
|
|
#201 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
niedługo wybieram się do auchana i zakupię sobie glorię ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
ja bym przeszła te 7km bez problemu,ale tylko w normalnych warunkach atmosferycznych |
||
|
|
|
#203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja teraz ide jesc obiadek z TZ'em
|
|
#204 | |||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
ehhh... niestety tylko autobus ale wolę kupic teraz bo kiedyś przed samymi świętami miałam problem żeby dostać bilet... więc teraz kupuję wczesniej... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zaraz ide robić coś z włosami tzn. chyba olej jakiś nałożę..... kupiłam dzis odżywkę z isany tę różową- wiem że miałam nie kupowac produktów do włosów ale była w promocji... i tylko 2.99 kosztowała....
|
|
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak sie wkurze to zafarbuje na brazik ![]()
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam podkład revlon colorstay with softlex, dzisiaj był pierwszy dzień testów i przyznam, że to na prawdę dobry podkład
tylko brak dozownika jest denerwujący.
|
|
|
|
#207 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
powiedzcie mi jeszcze jak mam nakladac ten olej rycynowy na wloski bo dzisiaj planuje.....
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

Oprócz tego standardowo maseczka, peeling twarzy, kąpiel...
TŻ chciał mi nakopać, że w taką pogodę przyszłam, ale się stęskniłam, a on nie mógł przyjść, bo wyrwał zęba i go boli, więc lepiej niech siedzi w domu.... A jego mama powiedział, że to się nazywa poświęcenie i że to znaczy że go bardzo kocham
moze jak przestane rozjasniac i bede robic jakas zwykla farba to nie beda sie tak niszczyc i dojdą do siebie mam nadzieje !!!

ja bym przeszła te 7km bez problemu,ale tylko w normalnych warunkach atmosferycznych