|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
![]() U nas na weselu winko było tak pyszne (wesele mieliśmy w winiarnii ![]() ![]() Cytat:
Do tego ta cała Rozalia ma coś nie tak z uzębieniem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
u nas w mieście na weselach głównie carlo rosii rządzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Missek to moim zdaniem żadna się nie nadawała, i jeszcze jury typowało blondynki bo podobno mają wieksze sznase na wyborach międzynarodowych! ![]() Madzia Carlo Rosii to też wino z niższej półki, ja nie lubię takich mieszańców ![]()
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia ![]() Nasz Ślub 30.05.2009 ![]() Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2010-12-12 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Taaaa a pewnie jest na 1 roku studiów
![]() ![]()
#66 |
Zakorzenienie
|
Mona ja lubię carlo rossi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Rzecz gustu
![]()
Dawidek 18.10.2012 57cm i 3340g szczęścia ![]() Nasz Ślub 30.05.2009 ![]() Edytowane przez mona_ja Czas edycji: 2010-12-12 o 11:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do filmów to ostatnio nadrabiam klasykę i padło na 2001 Odyseję Kosmiczną. Piękny wizulanie ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-12 o 12:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
gold fish fajnie te kafelki sie prezentuja. Waznna fajnaaaa, a maz - no co pomyslal praktycznie
![]() I widze moje drzwi wejsciowe ![]() ![]() bylismy na basenie ostatni raz juz. sie zmachalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki : u nas dzis leeeeeenistwo maz siedział i grał w F1 ale mu sie komputere resetowal i włąsczył w koncu SALT i oglada mnie ten film nie rusza wiec przylazłam do was
![]() ![]() a za godzinke idziemy do znajomych na kawke ![]() wściekłam sie wczoraj bo pojechalismy z mezem na zakupy do Gwarka do Tarnowskich Gór zajezdzamy na miejsce w te sniezyce i zawieje (jechalismy ponad godzine) a na drzwiach kartka z powodu awarii centrum zamkniete Zapraszamy jutro.)!!!! ![]() juz mi sie odechcialo tam jechac!!! za to jak wrócilismy to mezul bawił sie aparatem i porobił mi pare zdjec ![]() jak ja bym sie winka carlo różoweeeeego napiła ło matko a i fresco tez jest pyszne ![]()
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-12-12 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Kurczę, miałam Was nadrabiać cały weekend, ale jak zaczęłam czytać świetną książkę Elif Safak „Bękart ze Stambułu”, tak nie mogę się oderwać ![]() Ja se zaś nadrabiam i to jeszcze poprzednią część ![]() Martuś, sprawa z paczką się wyjaśniła- po prostu był bałagan na poczcie i w poniedziałek TŻ bez problemu ją dostał ![]() Jaka piękna pamiątka z tym kalendarzem, ale co tu dużo gadać, mnie bardzo wzruszyło zdjęcie z Tobą i babcią ![]() ![]() „Stokrotki w śniegu” chciałam se ostatnio kupić, ale dostaliśmy je do biblioteki i już na nią dybię ![]() ![]() Kasiaher, my kąpiemy małego codziennie i tez codziennie mu myję głowę ![]() ![]() ![]() ![]() Kwiatuszku, trzymam kciuki za prawko! ![]() Anika, ja przytyłam w ciąży 20 kg i mimo to, większość mi mówiła właśnie, że ładnie wyglądam, że ciąża mi służy i wręcz jak mówiłam ile przytyłam, to nikt nie chciał wierzyć J Z butami też miałam problem, bo mi nogi bardzo puchły i jak teraz chodzę w balerinach, które kupiłam w czasie ciąży, to mi czasem z nogi spadają ![]() Madzia, jak wróciłam do domu ze szpitala z Miłoszkiem, to czekały na mnie jedne z ulubionych perfum ![]() I bardzo lubiłam, jak ludzie przychodząc zobaczyc małego, przynieśli też jakiś drobiazg dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() U nas po zimie ani śladu, wszystko stopniało więc pewnie święta też będą bez śniegu. Na szczęście jedziemy do Polski więc może poczuję ich ducha, bo tutaj to tak średnio - w sklepach świąteczne ozdoby, mikołaje itd. ale jakoś tak sprowadza się wszystko do zakupów. Anika - śliczny ten Twój brzuszek ![]() India - dobrze że Wam nic się przy tej stluczce nie stało -jak jest tak ślisko dużo nie trzeba i nieszczęście gotowe. Macie dziewczyny przejścia z budowami/remontami. Ale jak dopilnujecie teraz wszystkiego, to poźniej nie będziecie się męczyć. Jeśli Was to pocieszy to nie znam osoby która by się wprowadziła bez wcześniejszego użerania się z wykonawcami/deweloperami. Atomufka - jak będę wracać do Polski też wynajmiemy busa - w życiu bym się do osobówki nie zabrała, a jak bym miała kupować nowe rzeczy, to by mnie to więcej kosztowało kasy i czasu niż załatwienie transportu. Tak w ogóle to wczoraj pojechaliśmy na świąteczny jarmark do Antwerpii - jak zobaczyłam dworzec to padłam - jest przepiękny! Nie dziwię się że kręci się tam sporo filmów. Jest przy okazji ogromny - samych peronów na trzech poziomach jest 24. Samo miasto też piękne - spora odmiana po maleńkich domkach w Hadze - bardziej przypomina Gdańsk czy Kraków. Po całym dniu łażenia nogi nas bolały strasznie. Niestety jarmark straaaaasznie mnie rozczarował - takie badziewie że szok - co to za jarmark świąteczny jak możesz kupić w sumie alkohol, czapki, chińskie zabawki i tym podobne bzdury. W Krakowie przynajmniej sprzedają ozdoby świąteczne a tu lipa. Na szczęście znaleźliśmy na starym mieście sklepiki z ozdobami i w ten sposób stałam się posiadaczkę kilku zawieszek na choinkę robionych szydełkowo i pięknego aniołka ręcznie rzeźbionego z serii Willow Tree - chyba któraś z Was wrzucała podobnego? Jak nie lubię takich kurzolapek tak na tego nie mogę się napatrzeć - wygląda jakby miał się zaraz poruszyć ![]()
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-12-12 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
hej melduję się po zarąbistym weekendzie
![]() ![]() ![]() nadrobiłam na razie ostatnią część dziękuję za wszystkie ciepłe słowa ![]() ktosiu trzymam za Was kciuki baja trzymam jeszcze bardziej kciuki za tesciową kasiu przesyłam ciepłę fluidy i dużo sił w walce z ząbkami i humorami Dominika ROSIIIII śniłaś mi się że byłyśmy razem pod koniec sierpnia w galerii dominikańskiej na lodach jadłaś lody z arbuzem i truskawkami a ja z ajerkoniak i czekolada ![]() byłaś ubrana w piękną szarą tunikę i japonki, miałąś rewelacyjne duże czerowne kolczyki ![]() ![]() a potem nagle się przeniosłam do naszego domu i świętowaliśmy na wizażu że urodziłaś ich pięknie zdrowych ale 3 listopada czyli jakiś miesiąc przed terminem i nawet ci powiem że ważyli coś koło 2,5 kg! serio!!!! i sie śmiałyśmy z dziweczynami że będą mieli urodziny jak rybulka ![]() zawsze miałam pokręcone sny ale ten był czaderskiii ![]() wchodze i patrzę że ty założyłaś tą część, mam nadzieję że przyniesie ci ona szczęście ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- kliwia super łóżeczko india współczuję stłuczki... anika wyglądasz przepięknie Rybulko super że sprawa się wyjaśniła, powiem ci że stokroki połknęłam w jednen dzień rewelacja, na koniec poryczałam się jak bóbr i muszę ci powiedzieć że mimo że smutna cholernie książka to chciałabym jak ta pani bo też uwielbiam stokrotki, jak przeczytasz do końca to się dowiesz co chodzi, mam nadzieję że i czekolada i stokrotki ci się spodobają ![]() no i nadrobiłam wszystko ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
martucha ale bylyby jaja jakby ten sen sie spelnil rosi
![]() anika slicznbie wygladasz w ciazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba odstawimy auto na czas slizgawic, bo dzis tez było goraco, ale na szczescie TZ jakos wyszedl z opresji Cytat:
![]() ![]() wrzucam moja pomalowana na razie na biala kuchnie i łazienke - niestety lazienka mala wiec trudno zrobic zdjecia, nie bede mówiła co jest zle moze nikt nie zauwazy ![]()
![]() |
#77 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Weekend jeszcze się nie skończył ![]() A ja się trochę wkurzyłam,bo pojechaliśmy z Tż do centrum no i były mega korki,nie znaleźliśmy miejsca do zaparkowania więc stweirdziliśmy,że wracamy do domu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Melduję się w nowej części. anika ślicznie wyglądasz ![]() Chciałam się pochwalić, że dowiedziałam się w piątek iż wyjazd męża nie jest jeszcze przesądzony ![]() Jutro jadę do urzędu miasta uaktulanić numer wniosku na mieszkanie. Dowiadywałam się i podobno jest o wiele mniej kandydatów niż numerów tylko po prostu jak ktoś dostaje mieszkanie to go wykreślają, ale numery się nie zmieniają. Obym miała jakiś niski i udało się nam do końca przyszłego roku dostać mieszkanie z miasta (w co wątpie). To się rozpisałam ![]() Jeszcze apropo szału świątecznego to byliśmy dzisiaj w realu i chcisliśmy kupić karpie, bo było po 7 zł kg. Real otwierają o 10, a my byliśmy o 10:20 i przy karpiach była kolejka na jakieś 200 osób w dodatku wszyscy się tam kłócili masakra jakaś i odechciało nam się karpia.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2010-12-12 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() India super ![]() My właśnie czekamy na ksiedza z kolędą. Przyjmujemy go pierwszy raz, no i tak siedzimy od 14-tej w pełnej gotowosci, a go ciągle nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#80 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super sie wszystko prezentuje ![]() ahiiiii ![]() Cytat:
![]() ![]() a ogladalas "Man on Fire" ?? Bardzo polecam!!! ![]() Cytat:
![]() a co to na podlodze macie taki wzorek z niebieskich plytek? Anika - bardzo ladny brzuszek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() india ja też nic nie zauważyłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
U nas z kolędą chodzą już prawie 2-tygodnie. Mieszkam na ogromnym osiedlu, byc może zaczynają tak wcześnie żeby zdążyc, choc z drugiej strony z tych samych przyczyn kolędę mamy co 2 lata, tzn. w jednym roku jedna częśc osiedla, w kolejnym druga.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z niebieskich jest tylko taki "dywanik" bez wzorków Cytat:
![]() a nie pochwaliłam się dziś nabylismy narożnik tzn. wplacilismy zaliczke i ma czekac na magazynie az bedziemy mogli go odebrac. jednak wzielismy ten http://www.kelman.pl/info19992,naroz...ane-techniczne ale nasz ma inna tkanine
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2010-12-12 o 17:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo ladny naroznik ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Melduje sie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |||||
Zakorzenienie
|
cudnie by było
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() współczuję tego szału... ja nie znoszę zakupów przed świętami Cytat:
a kolejki za karpiem u nas są takie same - od ryb na całą szerokość reala potem do wyjścia całą szerokość kas i do wyjścia na zewnątrz plus ludzie stoją na dworze... z całym szacunkiem wolałabym kupić drożej... ludzie stoją od 5-6 rano... paranoja!! Cytat:
u nas też jest przed świetami no i potem po, duże osiedla więc muszą się sprężać żeby obskoczyć ![]() ja bym chciała żeby był proroczy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Nasza lazienka
![]() ![]() jeszcze zrobiony jest jeden pasek z mozaiki na samej gorze ![]() we wtorek bedzie skonczona ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2010-12-12 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.