![]() |
#421 |
Konto usunięte
|
Dot.: tak bardzo chce sie ZAKOCHAĆ :))
Też bym chciała..kiedyś znów kochać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Skoro wpis tu ma szczęscie mi przynieść to piszę: też zakochać się chcę, z wzajemnością oczywiście!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
Też chiciałabym się bardzo zakochać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
jak większość z Was chciałabym się zakochać z wzajemnością. brakuje mi bliskiej osoby...
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
miłość ? ..same z nią kłopoty , przewaznie nie przynosi nic dobrego , to dosć trudne ale ja np wole nie przywiązywać sie do nikogo , nie kocham nikogo, kocham tylko swój charakter, no coz to napewno jest ekscytujące całe te kochanie , bo w koncu to czesc zycia człowieka ,ludzie mają taką słabosc ze muszą kogoś darzyć uczuciem, zresztą najgorsze jest to ze cała ta miłość nadaje sens zyciu , gorzej jest jak stracisz ten sens
tak szczerze mówiąc to tez chciałabym sie zakochać ,niestety to rowniez lezy w mojej ludzkiej naturze
Tygrysie, błysku w gąszczach mroku: W jakim to nieśmiertelnym oku Śmiał wszcząć się sen, że noc rozświetli Skupiona groza twej symetrii? http://www.monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200127001 ..... jesteś ciekawa?sprawdź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Nie będę się wybijać i powiem: Też marzę o zakochaniu, ale wyłącznie odwzajemnionym. Czekam już pięć lat... To poprzednie i zarazem pierwsze było nieodwzajemnione. Więc teraz chyba powinno być sprawiedliwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz .. chyba sie zakochalam.. i teraz np po takiej klotni z "moim" to tak naprawde czuje ![]() ale z tym ze to samo klopoty masz racje.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Buziaki dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
#429 |
BAN stały
|
a u mnie jest zupełnie pogmatwanie.... chciałabym się zakochać, patrzeć na faceta i się rozpływać, że jest mój, że jest ze mną, że mnie kocha i tęskni gdy się nie widzimy.
a co najlepsze mam faceta... Mój TŻ jest wspaniałym facetem, co prawda nie jesteśmy zbyt długo razem ale jemu bardzo na mnie zależy... A ja nic nie czuję. Zero iskry gdy mnie całuje, gdy mówi jak mu zależy... Ideał-przystojny,inteligentny,m yślący o przyszłości, z poczuciem humoru, przyniósłby mi gwiazdkę z nieba... A ja choć bardzo chciałabym coś do niego poczuć-nic... Jestem tak zimna, że aż mnie to przeraża. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
Ajj, ja też bym tego chciała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
oj ile ja bym dała za to żeby się wkońcu ZAKOCHAĆ ze wzajemnością. Już powoli trace w to wiarę!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Każdego stać, żeby wpłacić choćby 1 zł. To w sumie mało, a dla tych dzieci tak dużo! DOBRO WRACA! https://www.siepomaga.pl/tomekcieciorko https://www.siepomaga.pl/ratunekdlaadasia http://rycerzeiksiezniczki.pl/kids/szymon/?lang=pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
a ja bym chciala sie.. odkochac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
teraz chce tylko...wzajemności
![]()
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Ja chcę!!! Tylko z wzajemnością.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Ja zawsze chcialam sie zakochac, to bylo nawet moje postanowienie noworoczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
kurcze jak bardzo mnie ten wątek dotyczy... nie spotkałam jeszcze nikogo kogo bym kochała. Czekam i czekam!
![]()
![]() |
#438 |
Wtajemniczenie
|
Ja chcę się zakochać ponownie. Z wzajemnością.
![]() |
![]() |
#439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba zawsze probowac co ma byc to bedzie.. i trzeba cieszyc sie chwila wiec nie mysl tylko sie zakochuj, o ! ![]() ![]() Powodzenia ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny a ja mam dość dziwny problem bo jest chłopak w moim życiu który mnie kocha wyznał mi tą miłość kilka razy jest bardzo przystojny naprawdę bardzo bardzo już jestem po liceum ale poznałam go w ostatniej klasie tzn on zagadał do mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
Natknęłam się na ten wątek przypadkowo, a wstrzelił się w moje pragnienie idealnie. Przeczytałam wszystkie posty i rzeczywiście, coś jest na rzeczy, że przynosi szczęście, dlatego i ja zostawiam tu swój wpis, życząc sobie żebym zakochała się do szaleństwa w odpowiednim chłopaku i który odwzajemniłby moje uczucie.
Patrzcie, dziewczyny, kolejny rok lada moment będzie się z nami żegnał, znów przyjdzie kolejny... Co tam u Was teraz słychać? Jesteście szczęśliwie zakochane? ![]() Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które tu pisały i mam nadzieję, że może uda się reaktywować ten wątek. Buźki! ![]()
![]() |
#442 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli ten wątek przynosi szczęście- to i ja się wpiszę...
Dziś właśnie rozmawiałam z moją koleżanką o tym, że już nie ma prawdziwych facetów- a jak są, to niestety zajęci. I nagle go zobaczyłam... to znaczy znam go już od 2 miesięcy, nawet pewnego dnia po dłuższym z nim przebywaniu mi się spodobał, ale wciąż nie byłam do końca przekonana czy pociąga mnie fizycznie... jak go zobaczyłam dzisiaj... ach, to było coś pięknego. Właśnie przyszedł z dworu, miał taki piękny uśmiech na ustach, iskry w oczach, wyglądał wprost cudownie... rozmawiałam z nim chwilkę. Widziałam jak jego oczy się uśmiechają do mnie, był taki miły, taki rozpromieniony. Wtedy coś mnie dopadło. Teraz wiem, że się zauroczyłam... Nie znam go za wiele, choć już trochę gadaliśmy ze sobą. On w sumie sam mnie zaczepił i się przedstawił w pazdzierniku. Ale on jest taki ogólnie otwarty do wszystkich, więc za wiele sobie nie myślę ![]() Aż na samą myśl o Nim serce mi szybciej bije. Miłości, przybywaj ![]()
http://pustamiska.pl/ JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik to słowo(nie "te słowo") bynajmniej=wcale, w ogóle Edytowane przez magica Czas edycji: 2010-11-24 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Noo u mnie to ciężko żeby się zakochać... bo to musi być takie totalne wooow, przysłowiowa strzała amora i wariuję ( tzn. wszyscy mam wrażenie że patrzą na mnie jak na wariatkę) ale ja tak już mam. I do tej pory zdarzyło się to tak naprawdę 2 razy. Jeśli od razu nie czuję tego tzw. wow to wiem że z tego nic nie będzie ( najczęściej wtedy koleś czuje coś do mnie, a im dłużej się stara to tym bardziej swoim zachowaniem mnie odstręcza) nie znoszę facetów którzy łażą za mną jak pies ogrodnika, i się płaszczą np. kiedy wyszłam do toalety i nie było mnie kilka minut bo była kolejka ten potrafił napisać do mnie z 6 smsów typu: Gdzie jesteś myszko, niunia - no właśnie nie znoszę jak facet nazywa mnie niuną , taki koleś na wstępie jest stracony.
Po moim eks twierdzę że chyba nie ma normalnych wolnych facetów na tym świecie, bo albo się trafi desperat szukający żony bo mu latka lecą, albo podrywaczo - wyrywacz , który liczy tylko na jednorazowe tournee, albo właśnie totalna fajtłapa - w moim rozumieniu chłop ze wsi ( żeby nie było nie mam nic przeciwko ludziom ze wsi) jadący gwarą. Chcę się zakochać w kimś normalnym z wzajemnością!!! Edytowane przez ashika Czas edycji: 2010-11-25 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
A no to i ja się odezwę, skoro działa no i skoro tak wątek podupadł :P
Jakiegoś totalnego doła mam ostatnio jeśli chodzi o to. Marzę o kimś, kto by mnie wspierał, z kim mogłabym porozmawiać zarówno poważnie jak i o kompletnych pierdółkach ![]()
![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
To ja też coś napiszę...
Życzę Wam wszystkim miłości ze wzajemnością... Aby znalazła Was ta druga połówka(albo Wy ją;P)... A czy sama chciałabym miłości...? Jeśli zajrzałam na ten wątek(choć całkiem przypadkiem!) to coś musi być na rzeczy. Chciałabym się zakochać... ze wzajemnością... chcę się poczuć kochaną... i kochać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Oj chciałabym bardzo,ale tylko ze wzajemnością
![]()
![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
Oj ja też
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.