![]() |
#571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() ![]() Kasiunia, dziś 116 miejsce ![]() ![]() ![]() EDIT Ale masz świętą rację Kasia, na pierwszym miejscu ściema jak nie wiem ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2010-12-12 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Kaska, nie wiem czy to dziala, ale wczoraj chyba z 10 razy klikalam :P
Jak wchodzilam wieczorem to za kazdym razem, w koncu nic mnie to nie kosztuje ![]() U nas noc ok. Wstalismy o 9.30, tylko Borysowi na jakies spacery o 5.30 zebralo. Przyszedl do nas, wysadzilam od razu na nocnik, napil sie wody, bo pic mu sie chcialo. Kataru prawie juz nie ma, tylko niestety kaszel mokry. Wiec teraz zapodalam inhalacje z berodualu, pulmicortu i mucosolvanu. i do tego batalie syropow. Mam nadzieje, ze bedzie to ladnie odkaslywac. Osluchalam go, jak na razie czysty, nie ma swistow...i oby tak zostalo! Juz 115 miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Zakorzenienie
|
Baby na Was to zawsze można liczyć jesteście przekochane! Bardzo Wam dziękuję, ale mam radochę mówię Wam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cestusia dokładnie, dla mnie ściema jak nie wiem ta babka z pierwszego miejsca ![]()
#574 |
Zakorzenienie
|
hej mam chwilkę
dzieciaki jak na razie się bawią więc mam cichą nadzieję że jest lepiej Ale było dziś dużo ludzi w ambulatorium na zastrzyku było nawet znośnie Karolek tylko płakał przy samej tej czynności w poczekalni był grzeczny //chyba go ludzie rozpraszali i choinka/ A wczoraj jak podjechaliśmy pod szpital i otwieramy drzwi a Karolek rzucił hasłem - ja tu pokekam /poczekam/ Kasiulka dziś też kliknęłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
hello
zdrówka dla chorowitków, kaszlących i smarkatych ![]() u nas lekki śnieg popaduje, jest ok, oby nie było śnieżycy ![]() Kasiulko , ja też miałam nadzieję, na pozytywne zakończenie filmu, ale ten film jak widać nie był taki prosty jak budowa cepa, ![]() moim zdaniem z klasą ukazany dramat ![]() ![]() Veronka dzieki za podpowiedzi w sprawie tańszych odpowiedników smarowidła i aromatu przeciw katarowi ![]() ![]() dziś Miki sika do rondelka ![]() ![]() no pal licho, ale chciałabym żeby to łatwiej szło odpieluchowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
anka zobaczysz że ani się obejrzysz a Miki będzie zasuwał na WC a ty tylko usłyszysz spuszczanie wody
![]() Ja się cieszę że Kajo już wie gdzie się sika w sumie chodzi w pampku /jak gdzieś wychodzimy/ spać go też kładę na noc w pampku a w dzień mu daję tetrową Ale na szczęście zawsze jest sucha zakładam na wszelki wypadek i dla mojego świętego spokoju że mu się nic nie przydarzy bo musiałabym nosić ze sobą jakieś ubranie Wczoraj jak siedzieliśmy w poczekalni do doktorki /a siedzieliśmy dość długo to Karolkowi się aż 2 razy zachciało siku i raz kupę /której i tak nie zrobił/ Kombinował by tylko stamtąd iść U nas poda deszcz i zmywa cały śnieg do tego 0 st. |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
u mnie też topnieje
![]() oby tylko nie sypnęło od nowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
helllo
![]() U nas pada deszcz ![]() ![]() Ja znów mam nadzieję że sypnie śniegiem i przykryje znów ten syf. i temperatura niech będzie -3. Kasiunia ja też klikam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
u nas od wczoraj deszcz leje!
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
a u nas teraz dość mocno pada śnieg
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Judi dziękuję kochana za klikanie
![]() Babeczki jak będziecie pamiętały to proszę o kliki codziennie ![]() ![]() ![]() ![]() My dziś byliśmy u teściow, Ola dostała fajny dresik, a jeszcze chrzesna Oli przesłała super strój świąteczny (jeszcze nie widziałam bo teściowie odebrali dziś z paczki popołudniu) komplecik z pumy i dwie bluzeczki, już zacieszam ![]() Jowiszkowa niestety zapowiadają sypanie i babcia moja mówiła, żę od czwartku ma być ponoć duży mróz, za chwilę obejrzę prognozę długoterminową na tvn ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Aniu jeszcze co do filmu, to jest przepiękny. Doskonale zrobiony, taki właśnie oczami dziecka :ehem; ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- A teraz nie ma mnie wcale na konkursowej liście, mimo iż mam 132 klikniecia i powinnam na niej być ![]()
#583 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia jesteś na 55 miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
Uffffffffffffffffff
ale przed chwilą naprawdę mnie nie było bo małż mi powiedział, ja patrzyłam i faktycznie zonk ![]() ![]() Dziękuję ale będę teraz s.raczkować do końca ![]()
#586 |
Zakorzenienie
|
Wielkie buziaki i zdrowka dla chorowitkow
![]() ![]() Kasik podaj szybko link tez klikne.. niesttey mam malo czasu na przegladanie wstecz ![]() Bylismy zerknac na zabawki dla Mlodego i.. skoczylo sie na zakupie wielkiego elektrycznego samochodu ![]() ![]() Anis to co, w tym tygodniu konczysz latka? ![]() Ja mam baby pierwsze zamowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie naklikałam, srednio co 10 minut
![]() Wiki po południu miała 38,8 i musiałam jej dac nurofen ![]() ![]()
#588 |
Zakorzenienie
|
Hehe Kasiunia, jak to nie wiesz kto Ci naklikał - nałogi wizażowe
![]() ![]() Klikam jak tylko mam okazję ![]() Mati mi odstawiła histerię przez spaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cestunia dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Ewidentnie się z Wam podzielę, pokroimy na części obojętnie co to będzie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
wczoraj bylo jeszcze napisane ile osob kliknelo i ile nr ip bylo, a dzis juz usuneli widze.
my juz po usunieciu scianki, pokoj nam sie niezle zwiekszyl, az tz zdziwiony bo juz zapomnial, jak bylo wczesniej. teraz niestety cala reszta tego balaganu zostala |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Cestusia zazdraszczam spania Mati, Ola póki co sadzi drugiego kasztana... a wczoraj poszła spać przed 24... ale może zamilknę bo to już maxi patologia.
#592 |
Zakorzenienie
|
hej.
moja usypia ![]() ![]() ![]() po południu z nudów wyciągnęłam małża na zakupy. oprócz spożywki kupił mi prezent pod choinkę (wybrałam w necie ale dostanę dopiero 24. ![]() http://merlin.pl/Ekspozycja-bez-taje.../1,566948.html jak mi się spodoba to po nowym roku kupię pozostałe pozycje tego autora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
I znowu mnie nie ma w kunkursie
![]() ![]() Jowiszkowa super, gratuluję fantastycznego prezentu ![]()
#594 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Veronko pochwal sie brzuszkiem? ![]() A wiecie,z e weszlismy do domu z TZem i mowie do tesciow, ze cos zbroilismy, mialam im powiedziec o zakupionym wozie, a oni zrobili taka mine jakbym miala im powiedziec o kolejnym wnuku ![]() A, snily mi sie myszy .. brrr.. podobno to na klopoty w sprawach erotycznych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
Kliki mi rosną mam 160 a w konkursie mnie nie ma, super
![]() Marti ![]()
#596 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczor baby!
ale mialam gonitwe przez weekend ![]() dzis od 19.30 mam w koncu wolne ![]() Poza tym Amela wyzdrowiala, a na czas jej choroby wynieslimy malego kota do tesciowej. Dzis go przynieslismy, a ta go zaszczuła, ze maly spertolil za szafki w kuchni... po 3h wyciagnelismy go stamtad, a ta zaczela sie jeżyć i wyć do niego, jakbym przynajmniej przyprowadzila jej kota doroslego ze schroniska ![]() Kurde zresetowała sie tak po tygodniu??? dziwne to dla mnie... ![]() Piotrek przestal katarzyc, jest w trakcie ostatniego miesiaca kuracji ribomunolem. Przez okres kataru podawalam mu bioaron C i syrop prawoslazowy bo pojawil sie kaszelek, ktorego juz nie ma ![]() Zycze zdrowka wszystkim chorowitkom ![]() ja śmigam pod prysznic, bo jutro rano jadę do mamy lepić pierogi i uszka ![]() znow zaczyna się maraton ![]()
#597 |
Zakorzenienie
|
Kasia, ja też nie wiem o co chodzi z tym rankingiem
![]() ![]() Jowiszowa, no to mamy podobne prezenty od małżów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Wtajemniczenie
|
ja tylko potwierdzam, ze Kasiulki dalej nie ma na liscie.....
#599 |
Zakorzenienie
|
marticia dzięki ci
![]() to taborety musieli mieć minę na kasiulkowe można klikać z 5-cio minutowymi przerwami taki komunikat mi się wyświetlił a u nas Karolek dziś całkowicie bez apetytu zjadł za cały dzień tyle co nic na śniadanie popatrzył tylko na kanapkę i napił się wody trochę później zjadł kilka ziarenek kangusków z łyżką mleka na obiad zjadł kawałek skórki z kurczaka i jeden kęs mięsa ze 3 łyżeczki ziemniaków z sosem i ze 3 łyżeczki samej kwaśnej śmietany popił kompotem popołudniu pół mikołaja z czekolady trochę później znów ze 3 łyżeczki ziemniaków z kęsem mięsa a na kolację zjadł kilka paluszków dobrze chociaż że pije Temperatura Karolkowi się dziś też utrzymywała A u Krystiana od południa stan podgorączkowy pod wieczór już 38..... Jutro rano najpierw na zastrzyk a potem oboje do doktorki na osłuchanie poczytałam co u was ale już zapomniałam co miałam napisać zastanawiam się gdzie Anisia się podziewa przychodzi się przywitać i znika bez słowa \ A pierożki domowe też bym zjadła //ale musiał by mi je ktoś zrobić, bo ja mam lenia do takich rzeczy Anisia jak wy robicie tak wcześnie te pierożki i uszka na święta to co je potem mrozicie aaa i powiedz z czym je potem jecie na święta //te pierożki bo uszka to chyba z barszczem // veronko tą ścianę to dziś wyburzaliście ? tak tylko pytam u u mnie jak niedziela to takich rzeczy nie pozwalam robić bo to czas na odpoczynek i rodzinę co do prezentów to nadal jestem //ee co ja gadam wcale mnie nie ma ![]() jakoś kosmetyczne sprawy mnie nie przekonują bo takie coś to ja mu kupuję wtedy jak trzeba a nie jako prezent ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- leleth ty nasza kobieto pracy, mogłabyś czasem coś więcej napisać ![]() ![]() coś mi się Kajo co jakiś czas wybudza z płaczem a ja latam tam i z powrotem ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Kasiulka a jak się nazywasz jako gracz bo nawet nie wiem kogo mam szukać ?? A jeszcze się pochwalę że wygrała licytację o steptuty |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
Kristi, zabiegana jestem ostatnio, bo raz ze piotrek mnie abosrbuje, dwa TZ mnie wyciaga na objazdówki pomarketowe za prezentami...
![]() A pierozki jemy z cebulka podsmazona, uszka z barszczem. I owszem je mrozimy, a potem tylko na minutę do wrzątku i gotowe ![]() Moja mama robi na sprzedaż uszka i pierogi, tak sobie dorabia od lat do swiat. Ma swoje stale klientki, stad moja pomoc w tym okresie niezbedna. W srode tez mam urodziny i TZ szaleje bo chce mi cos kupic i ja przy tym "cosiu" mam byc, bo prezent ma mi sie podobac ![]() wymyslilam ze chce depilator nowy, a nie wiem czemu ciagle mi sie myli i mowie wibrator ![]() choc tego nie potrzebuje ![]() Kristi, wspolczuje ci chorych dzieciaków... Kurcze, moze ty tez powinnas tego lata ribomunyl zastosowac chlopakom??? Karolek to bidulek z tymi chorobami, jedzeniem sie nie przejmuj, Piter jak chorowal to kilka dni nie jadl, pilnowalam tylko picia, a co zjadl to zwymiotował. Clemastinum zawsze mam pod reka to dostaje na noc syropek jak wiedzialam, ze bełta.. echh. przekichane masz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.