|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
jeju wyszłam na jakiś czas z wizażu i tak spadłam w konkursie..
haha nie wiem jak niektórzy z pierwszej 10 zdobywają głosy
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie ogłądalam ale dzisiaj w telekspresie ją pokazywali jak dla mnie ładna dziewczyna.
Ide napić sie goracej herbaty byliśmy na piwku a jak wróciliśmy rzucaliśmy sie śnieżkami pod domem ale sie za nim ugoniłam trafił mnie i chciałam się zemścić ![]() A później zrobie sobie małe spa
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zmieszany z maska to już w ogóle bajka ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- ja mam takie różowiutkie >>klik<<
|
|
#244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do olejku rycynowego to widze, że wiele z was go tu używa możecie mi powiedzieć jak działa na włosy? bo właśnie też myśle nad tym czy nie zacząć używać Poziomeczkaa śliczny ten zestaw pędzli też mi się taki marzy
Edytowane przez Niezapominajka 89 Czas edycji: 2010-12-12 o 19:21 |
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj masz dużo olejków opisanych >>klik<< dziękuje, ja oczywiście nie kupiłam po takiej cenie
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Jejkuu ale sie objadlam z TZ'em
zrobilismy sobie skrzydelka a'la KFC i frytki do tego ![]() ![]() Umylam tez wloski, nalozylam isane z olejkiem babassu i jedwab na konce Zaraz mazne pazurki na jakis kolor bo mam ochote ![]() Az tak z ciekawosci weszlam na gazete zobaczyc co to za miss wygrala ale mowiac szczerze to zdjecie nie zachwyca
|
#250 |
|
zawsze mam racje
|
i pomogło na rzęsy?
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam dzisiaj doła
i będzie tylko podstawa ![]() caate jesteś zadowolona z amli, ale kiedy już efekt po rekonstrukcji zniknął? Może ktoś jeszcze używa amli i coś o niej powie? Bo nie wiem czy sobie ją kupić, a potrzebuję czegoś żeby moje włosy były miękkie, lśniące i sypkie Jakiś dobry szampon bez silikonów też możecie mi polecić.
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
też mam doła, przez moje włosy ! mam ich dość... takich nijakich dawno nie widziałam u nikogo ;/
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Dziewczyny ten konkurs to jakas paranoja nie obrazcie sie,ale nie biore w tym udzialu![]() Bylam dzisiaj w solarium i przy okazji zrobilam male zakupy; paletka Sleek limiotowana edycja zel pod prysznic dove o zapachu granatu plyn do kapieli Palmolive thermal spa szary lakier do paznokci Revlon spray termoochronny Tresemme pumeks,tarke i szczoteczke do stop w jednym Boli mnie glowa i ogolnie malo ciekawy nastroj mam Ok juz nie smece tylko ide nadrobic stary watek,bo wczoraj wciagnal mnie film i malo co przeczytalam Acha loluska bylam dzis w h&m i widzialam szara,marszczona sukienke bez ramiaczek,ty wkleilas kiedys zdjecie identycznej sukienki,tylko,ze w czerwonym kolorze i powiem ci,ze jest sliczna i nie masz sie co martwic,ze spadnie ci z biustu,bo ona ma silikonowe paski przy dekolcie,znalazlam jeszcze kilka cudnych sukienek i zastanawiam sie czy nie kupic sobie choc jednej,ale to dopiero po swietach,gdy zaczna sie wyprzedaze
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-12-12 o 22:31 |
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Natura, Vipera, Bell 4-9zl powinnas znalezc spokojnie, albo jakies drogerie tam maja tansze nieraz
jak szukalam odpowiednika inglota plaskiego za 23zl to wlasnie wszedzie napotykalam sie na takie po 5,90 ![]() wstalam dopiero, z TZtem mam powazna rozmowe, wypalilam sie cos w tym zwiazku i mam ciezki okres w domu, nie wyrabiam, zobaczymy co z tym zrobi.. szkoda mi go, meczy sie przy mnie/moim zyciu
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam i mi się nawet podobała ze Śląska i Małopolski. W ogóle większość nie była tam ładna... .
Imieniny się udały, choć szybko minęło. Tyle przygotowań, a tak szybko.
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam z naturalnego włosia, ale muszę zakupić do oczu jeszcze ze dwa |
|
|
|
#258 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
jak długo utrzymuje się efekt podniesionych włosów? Trzeba je modelować, czy wystarczy suszenie głową w dół?Cytat:
|
||
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie dzisiaj 2 bluzki i kurteczkę płaszczyk przeceniony z 25 na 9 euro
a ostatnio kupiłam podobny tylko w innym kolorze za 35 euro dziękuję za kliknięcia |
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj tak:
buzia-zel, tonik,krem cialko-myciu plus balsam ujedrniajacy na nozki, serum eveline na biust a teraz wlasnie robie sobie kapiel stopek w ziolowej soli Delii, pozniej bedzie peeling, pomalowanie paznokietek i kremik.. aaa i jeszcze maly manicure zrobie i pomaluje paznokcie
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po kąpieli, był balsam na ciało, serum do biustu, krem na stopy, muszę jeszcze pomalować paznokcie
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Pomalowalam pazurki na szary kolor
Zrobilam peeling buzki i stop Posmarowalam sie balsamem brazujacy Na teraz mykam juz chyba spac (ps. dziewczynki z listy na 1str klikne na Was jutro po powrocie z pracy bo rano nie siadam nigdy na kompa )Slodkich Wszystkim zycze
|
#263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż chyba wole vatike przyjemniejszy zapach i ma wyciąg z amli ![]() Cytat:
![]() zastanawiam się jeszcze nad mgiełką termoochronną z aussie ![]() mam odzywke 3 min miracle reconstructor (aussie ) i jest boooska na paletke też mam chętkę
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2010-12-13 o 00:27 |
||
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
zmyłam czerwony lakier z paznokci i pomalowałam je odżywką z avonu, nałożyłam krem pod oczy i krem na twarz na noc i zaraz zmykam spać
|
|
|
|
#265 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do amli to jest rewelacyjna,na moje wlosy dziala jak nic innego,sa miekkie,blyszczace i sypkie,jesli masz jeszcze jakies watpliwosc to jest caly watek poswiecony amli,tam z pewnoscia znajdziesz wiecej opini![]() Jakis czas temu wymoczylam pazurki w cieplej wodzie z mydlinami,odsunelam skorki,spilowalam i natarlam paznokcie olejkiem rycynowym,jutro jeszcze je pomaluje i bedzie cudnie Ide juz chyba spac Slodkich snow,do jutra
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
dooooobranoc
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() No to tak - jak weszlam na watek to sie przestraszylam! Byly same prosby kliknij mnie i jeszcze mnie i kliknij mnie. Po co to? Przeciez widzialam ze sie umawialyscie wczesniej ze bedziecie na siebie klikac, po co to ciagle przypominanie? Przez 3 strony chyba to lecialo mimo prosb niektorych z Was by o tym nie pisac. Mam nadzieje ze sie nie obrazicie. tillavanilla - zgadzam sie z Toba w zupelnosci ze ten konkurs to szalenstwo i ja tez zdecydowalam sie nie brac w nim udzialu ![]() Kupilam sobie dzis szary lakier do paznokci, szukalam takiego od hohoho, chcialam zeby byl typowo szary i matowy a wszedzie spotykalam tylko srebrne, ale trafilam z wibo i jest sliczny Tylko szybko odpryskuje, kurcze juz na drugi dzien mi odpada na koncowkach, albo po myciu wlosow, po prysznicu itd ![]() Chyba musze kupic jakis utwardzacz. Wmasowalam we wlosy olejek rycynowy, ale mi nawet podgrzany ciezko sie rozprowadza. Zamierzam go potrzymac do jutra rana. Totalnie mi sie nie chcialo dzis cwiczyc na orbitreku, do tego upieklam ciastka i jutro tez pieke i ciasto czekoladowe z kremem i polewa orzechowa i kupuje winko moje ukochane ![]() No i (tylko sie nie smiejcie) musialam sie jakos zmotywowac - dobra, mozecie sie ze mnie smiac No i sobie wyobrazilam siebie taka smukla, jedrna, oczywiscie z kremem 50+ w fantastycznym bikini, z rozwianymi wlosami na lezaku z drinkiem z rumu w dloni i mi sie cwiczyc zachcialo Pisze super chaotycznie bo jeszcze nie otrzezwialam ze szczescia, jak odebralam ten telefon z wydzialu zdrowia to bylam spokojna, kolejny dzien tez i jeszcze jeden a im blizej podpisania papierow tym bardziej to do mnie dociera i szaleje ![]() Aaaa i kupilam sobie amle Jak znam zycie to dostane awiza 3 dni pod rzad i z kazdym z osobna bede musiala isc na poczte i odstac w kolejce (u mnie sa zawsze masakryczne) ale przezyje, juz sie nie moge doczekac tych azjatyckich specyfikow do wlosow
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-12-13 o 01:25 |
|
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, bardzo Was proszę o radę, otóż pod koniec miesiąca będę niedaleko Rossmanna i nie omieszkam wstąpić Chciałabym Was zapytać, co polecacie z tej drogerii najbardziej? Szczególnie rzeczy, które są tylko tam, lub jest różnica w cenie z innymi miejscami....
|
||
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wyborów miss to może i one są ładne, ale w główce za dużo nie mają
I te ich sztuczne uśmiechy.. Buahhot dopisz mnie do listy na klikanie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

i będzie tylko podstawa
nie obrazcie sie,ale nie biore w tym udzialu

a co do amli to jest rewelacyjna,na moje wlosy dziala jak nic innego,sa miekkie,blyszczace i sypkie,jesli masz jeszcze jakies watpliwosc to jest caly watek poswiecony amli,tam z pewnoscia znajdziesz wiecej opini
Ide juz chyba spac
Slodkich snow,do jutra