Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 08:37   #511
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

DZIEKUJE KOCHANE*
Ja juz neistety w wirze pracy
Martulka ja tez miewam bole brzucha, lekarz mowil, ze normalne, bo macica sie rozciaga, ale jak sa mocne to trzeba je konsultowac z lekarzem

caluje i wracam do moich zimowych projektow

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 08:42   #512
amarcia
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Martulka ja też miałam bóle, niezbyt mocne, ale zaczęły się też upławy i wyszło że łożysko mi się odklejało. Jeśli nie ma upławów, a ból jest taki stawowo-mięśniowy to raczej macica biedna cierpi
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 08:46   #513
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Moria mialas racje awantura sopbotnia byla o auto, nei chce mi sie komentowac nawte, nasluchlam sie glupot, ze ja wydaje wszystko na dziecko to on musi zbierac na nowe auto, bo ktos musi, jak to uslyszalam dostalam piany!! zaraz przeprosil, ale niesmak pozostal, w zlosci mowi sie okropne rzeczy niestety
udusiłabym i wcale Ci się nie dziwię, że się wkurzyłaś Też bym nerwa dostała, no chyba że macie super sytuację finansową i możecie sobie pozwolić na wszystkie wydatki. To wtedy inna inszość
Wszystkiego najlepszego anulka

Co do zwolnienia to ja też siedzę i powiem Wam, że nie nudzi mi się ale to pewnie dlatego też, że mam inne zajęcia które w jakimś sensie można nazwać pracą. Poza tym mam w końcu czas na gotowanie obiadów

Powiedzcie mi proszę co robicie jak boli głowa? Od kilku dni wieczorami łeb mi pęka normalnie
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 08:49   #514
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Cytat:
DZIEKUJE KOCHANE*
Ja juz neistety w wirze pracy
Martulka ja tez miewam bole brzucha, lekarz mowil, ze normalne, bo macica sie rozciaga, ale jak sa mocne to trzeba je konsultowac z lekarzem

caluje i wracam do moich zimowych projektow
Bo tak z prawej strony mnie strasznie ciągnie jak wyprostuje nogę na łóżku. Nie wiem od czego to ma być. Może dlatego, że mam problemy z załatwianiem? chociaż już wszystkiego próbowałam na to, to i tak nic mi nie pomogło. Jedynie jednorazowo. Lekarz mi przepisał też syrop. A co jest najśmieszniejsze ? Że on w ogóle na mnie nie działa
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 08:53   #515
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
udusiłabym i wcale Ci się nie dziwię, że się wkurzyłaś Też bym nerwa dostała, no chyba że macie super sytuację finansową i możecie sobie pozwolić na wszystkie wydatki. To wtedy inna inszość
Wszystkiego najlepszego anulka

Co do zwolnienia to ja też siedzę i powiem Wam, że nie nudzi mi się ale to pewnie dlatego też, że mam inne zajęcia które w jakimś sensie można nazwać pracą. Poza tym mam w końcu czas na gotowanie obiadów

Powiedzcie mi proszę co robicie jak boli głowa? Od kilku dni wieczorami łeb mi pęka normalnie
witam was z rana ja juz na nogach od 7mej
MoniaK mnie bardzo czesto boli glowa. mierzylas sobie cisnienie? ja mam problemy z cisnieniem, tzn wysokie albo skaczace, i wtedy glowa peka. niezaleznie od powodu , jak juz nie moge bolu to biore apap. na ogol pomaga

Martulka, ja juz wczesniej pisalam ze tez mnie boli brzuch a zwlaszcza z prawej strony. czesto jak leze i chce wstac, albo przekrecic sie na bok zbyt gwaltownie, albo bez powodu wieczorem. tez mi sie wydaje ze to kwestia rozciagania macicy, ale jak bede teraz na wizycie to sie zapytam

Edytowane przez agnieszka_pe25
Czas edycji: 2010-12-13 o 08:57
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 08:57   #516
amarcia
Wtajemniczenie

A mnie na ból głowy i teraz i w poprzedniej ciąży zawsze pomaga amol - ZAWSZE! Trzeba wziąc po kropli na paluszki i delikatnie wmasować w skronie i może na troszkę się położyć. Dosłownie kropelka na każdą skroń
Stary 2010-12-13, 08:58   #517
anula_81
Zakorzenienie

DZIEKUJE wszystkim za zyczenia!
MoniaK mnie tez ciagle boli glowa, zimne klady pomagaja, lezenie w ciemnosci zimny prysznic w ostatecznosci, ale najlepiej przeczekac niestety)
u mnie lekarka powiedziala, z eniestety w drugim trymestrze bole glowy sa bardzo popularne

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 09:01   #518
MoniaK
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za rady
Ciśnienie mam dobre, lekarz zawsze mi mierzy na wizycie więc to pewnie taka ciążowa przypadłość Wypróbuję z amolem i zimnymi okładami
Stary 2010-12-13, 09:03   #519
amarcia
Wtajemniczenie

Chciało mi się słodkiego... Uch, jak mi się chciało... Zakupiłam pakę suszonych owoców, na wypróbowanie tegoż sposobu zaspokajania i działa!! Jabłuszka, gruszeczki, śliweczki, bananki... zaraz to sama zacznę produkować w piekarniku chyba
Stary 2010-12-13, 09:08   #520
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
DZIEKUJE wszystkim za zyczenia!
MoniaK mnie tez ciagle boli glowa, zimne klady pomagaja, lezenie w ciemnosci zimny prysznic w ostatecznosci, ale najlepiej przeczekac niestety)
u mnie lekarka powiedziala, z eniestety w drugim trymestrze bole glowy sa bardzo popularne
anula, no to mnie zmartwilas, na prawde w drugim trymestrze bole glowy sa takie popularne? myslalam ze to typowa przypadlosc w pierwszym trymestrze i z czasem troche odpusci. ja sie strasznie mecze z ta glowa, nie pomaga ani to ze sie poloze, czasem juz w nocy czuje jak boli i sie kreci w glowie, od intensywnego mietowego zapachu jest mi dodatkowo niedobrze. nie probowalam jeszcze tych zimnych obkladow
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 09:21   #521
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane!
Melduję się jako kobieta z obrączką na palcu i mężem u boku
Bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje, jesteście kochane!
Gratulacje kochana i życze Wam wszystkiego co najlepsze Jaka z Ciebie laska

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki, pamietam
slub sie odbyl, to co sie zdarzyło w środę poszlo w niepamiec...
opowiem szczegoly jak juz wroce do domu. Jestem u rodzinki, wracam jutro ale laptopa będę miała we wtorek...

ehhh nie wiem co napisac teraz, nie czytalam was bo nie mam kiedy... mocno tesknie i tyle bym chciala jeszcze wam powiedzieć

rodzinka mowi, ze brzuszek juz strasznie widac!! i maja racje

caluje goraco do wtorku...

ale bede miala czytania, zrobie to z przyjemnoscia

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

kurde czytalam wasze wiadomosci na PW i az sie plakac chce... nie chcialam was martwic

nie spie bo mamy "poprawiny"... wszyscy sie spili ze szok
tez czuje sie lekko pijana- CHOC ANI ŁYCZKA NIE WYPIŁAM...
bardziej z tego ze jestem nie wyspana ehh
a wy juz spicie??? ojj jak strasznie tesknie...

dobranoc rybki
No, żeby mi to było ostatni raz!!! My tu od zmysłów odchodzimy!!
Życze Wam Kasiu samych pięknych chwil i wszystkiego co najlepsze!

Czekamy na zdjecia ŻONKI!!!

Cytat:
hej dziewczyny!
ja oczywiscie dopiero teraz mam szanse spojrzec chwilke na was, bom steskniona strasznie przez ten weekend, ale mialam go zapchanego do granic mozliwosci, opieka nad dziecmi , wyjazd do Szwezji, a dzisiaj mam urodzinki i idziemy z TZtem na obiadek urodzinowy, w pracy tez sporo, wiec pewnie znowu was nawiedze dopiero wieczorem!
I prosze o MNIE NIE ZAPOMINAC)
Sto lat Sto lat

Witam po weekendzie Mamuńcie
Minął spokojnie i śnieżnie
Tak mnie swędzą sutki, że bym urwała!!! No normalnie urwe i wyrzuce bo juz nie wytrzymam
Teraz musze przeszperać allegro bo chce zamówić jakies bluzki i spodnie i dresy i sweter.... Ponieważ chodze w jednym i tym samym Wczoraj w kościele byłam z rozsunietym rozporkiem bo sie nie dopiełam Brawa Alu!!

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 09:27   #522
violisia
Zadomowienie

czesc Mamusie

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane!
Melduję się jako kobieta z obrączką na palcu i mężem u boku
Bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje, jesteście kochane!

Teraz tylko na chwilkę weszłam na wizaż,żebym Wam napisać,że wczorajszy dzień przeżyłam i było fajnie, oprócz tego,że strasznie chciało mi się śmiać w Urzędzie Jak Tż składał przysięgę to oczywiście nie wytrzymałam i się śmiałam
Ale wszystko dobrze, fajnie wyszło.

Załączam narazie jedną fotkę. Jeszcze nie wszystkie zdobyłam od fotografów

Kasia chyba się jeszcze nie odzywała? Pewnie dochodzi do siebie po wczorajszym dniu Mam nadzieję,że jest szczęśliwą żoną!

Jeszcze raz dzięki Wam za gratulacje i miłe słowa!
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki, pamietam
slub sie odbyl, to co sie zdarzyło w środę poszlo w niepamiec...
opowiem szczegoly jak juz wroce do domu. Jestem u rodzinki, wracam jutro ale laptopa będę miała we wtorek...

ehhh nie wiem co napisac teraz, nie czytalam was bo nie mam kiedy... mocno tesknie i tyle bym chciala jeszcze wam powiedzieć

rodzinka mowi, ze brzuszek juz strasznie widac!! i maja racje

caluje goraco do wtorku...

ale bede miala czytania, zrobie to z przyjemnoscia

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

kurde czytalam wasze wiadomosci na PW i az sie plakac chce... nie chcialam was martwic

nie spie bo mamy "poprawiny"... wszyscy sie spili ze szok
tez czuje sie lekko pijana- CHOC ANI ŁYCZKA NIE WYPIŁAM...
bardziej z tego ze jestem nie wyspana ehh
a wy juz spicie??? ojj jak strasznie tesknie...

dobranoc rybki
gratulacje dla świeżo upieczonych mężatek, ja wam nic wiecej nie życze tylko miłości i zrozumienia.. reszta przyjdzie sama jak te dwie "Damy "u was zagoszczą..

czekamy na relacje i fotki

a ja probuje zjesc sniadanko, bylam glodna i zrobilam kilka kesow bulki i drugiej polowy nie umie..

co do boli brzucholka, mnie bolal brzusio tuz pod pepkiem moze macica sie rozciaga a dzidziolek robi sobie miejsce..
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 09:30   #523
amarcia
Wtajemniczenie

Aliczka ja tak wczoraj z tymi sutkami szalałam!! Zgrzytałam zębami normalnie. Tu czasem TŻ pomaga
Stary 2010-12-13, 09:34   #524
moria44
Wtajemniczenie

Witajcie brzuchatki w ten piękny, śnieżny poniedziałek

Ja dziś niewyspana, oczy na zapałki, obudziłam się na sik o 5:30 i już nie mogłam zasnąć.
Nachodzą mnie już różne wizję, przed środowym usg Zawsze tak mam przed wizytą, że łapie mnie mały stresik i wyobrażam sobie jakieś smutne rzeczy, o których informuje mnie lekarz (tfu tfu).
Staram się zająć głowę czym innym ale wiadomo, nad ranem gdy jest jeszcze ciemno, zimno i cicho może być ciężko z pozytywnym nastawieniem.
Teraz jest już lepiej ale oczywiście martwię się, że małej nie czuję, dopiero co fikała 2 dni temu po żelkach a teraz nic, czasem coś tam puknie ale tak sporadycznie, że nie wiem czy to ona

Catia88, kasia nooo w końcu się nasze mężatki odezwały Wyśpijcie się kochane, niech Wam nogi odpoczną i zdajcie relację, najlepiej fotorelację No i wszystkiego najlepszego

anula_81 W urodzinki nie ma co rozpamiętywać kłótni, baw się dziś dobrze z TŻ i spełnienia marzeń! A przede wszystkim zdrowej córuni na wiosnę

Martulka000
za dzisiejszą wizytkę i abyś poznała w końcu płeć Twojego małego lokatora

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
. Zakupiłam pakę suszonych owoców, na wypróbowanie tegoż sposobu zaspokajania i działa!! Jabłuszka, gruszeczki, śliweczki, bananki... zaraz to sama zacznę produkować w piekarniku chyba
amarcia ja też dziś będę suszyć w piekarniku jabłuszka

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 09:52   #525
listopadowa80
Zakorzenienie

Anula - 1000 lat w zdrowiu i szczęściu!
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 10:07   #526
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Aliczka ja tak wczoraj z tymi sutkami szalałam!! Zgrzytałam zębami normalnie. Tu czasem TŻ pomaga
Ha ha pomaga pomaga
Dziewczęta macie któraś te spodnie?? Bo nie wiem czy sa rozciągliwe czy fajnie sie noszą...
http://moda.allegro.pl/spodnie-ciazo...352278947.html
http://moda.allegro.pl/spodnie-ciazo...349882286.html

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Stary 2010-12-13, 10:16   #527
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry

a mi sie juz humor popsul przez jednego klienta eee
Stary 2010-12-13, 10:16   #528
listopadowa80
Zakorzenienie

Kasia, Catia - Gratulacje !

Dziewczonka,
bardzo dobrze zrobiłaś mówiąc lekarzowi o skurczach. Skurcze na tym etapie ciąży są przecież groźne, a tak trzymacie rękę na pulsie.
Będzie dobrze!

Principessina,
moja dzidzia słucha tego co ja i bynajmniej nie jest to muzyka klasyczna

......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .....
Wczoraj z TŻ-tem debatowaliśmy o imionach dla dziewczynki. Prawie doszliśmy do porozumienia.
Gdyby nasz synek nie nazywał się Adrian to córeczkę z całą pewnością nazwalibyśmy Adrianna. No ale tak to odpada.

Ja strasznie chciałam Marta, na co mój mąż kategorycznie się nie zgodził
Myślałam też o Nadii, ale mój mąż na tą propozycję też kręcił nosem

No więc tak - wspólnie wybraliśmy 4 imiona:
Dominika, Iga, Joanna, Izabela. Co sądzicie? Jak byście miały wybierać to które (dwa pierwsze to typy TŻ-ta) ?

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-12-13 o 10:18
Stary 2010-12-13, 10:23   #529
Martulka000
Raczkowanie

W sumie ja upławów nie mam więc wychodzi na to, że macica . Do 17:30 czekam i idziemy z tatusiem na wizytkę naszego Kwiatusia .

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Z tych 4 imion myślę, że Dominisia . też mam to imię na uwadze. Tylko, że mojemu TŻ`towi się podoba najbardziej Natalia. A mi Martynka i Dominisia. Mam nadzieję, że wyjdzie na moje. Czuję , że będzie córcia. A w razie chłopca będzie Adrian
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2010-12-13, 10:23   #530
eweska
Moderatoreska

Dzien dobry kochane

Wyspałam się w miarę, śniadanko zjedzone, zaraz na zakupki spożycze muszę wyskoczyć, obiadek nastawić, posprzątać

Anula 100 lat
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 10:24   #531
Aliczka88
Zadomowienie

[/QUOTE]

......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .....
Wczoraj z TŻ-tem debatowaliśmy o imionach dla dziewczynki. Prawie doszliśmy do porozumienia.
Gdyby nasz synek nie nazywał się Adrian to córeczkę z całą pewnością nazwalibyśmy Adrianna. No ale tak to odpada.

Dominika, Iga, Joanna, Izabela. Co sądzicie? Jak byście miały wybierać to które (dwa pierwsze to typy TŻ-ta) ? [/QUOTE]

Mi z tych czterech podoba sie Asia i Iga

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Stary 2010-12-13, 10:29   #532
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
. A w razie chłopca będzie Adrian
heh, dobry wybór
Stary 2010-12-13, 10:32   #533
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Cytat:
Martulka ja też miałam bóle, niezbyt mocne, ale zaczęły się też upławy i wyszło że łożysko mi się odklejało. Jeśli nie ma upławów, a ból jest taki stawowo-mięśniowy to raczej macica biedna cierpi
Kochana jakie sa nie prawidlowe uplawy? Bo w ciazy to chyba noramalne , ze wiecej jest wydzieliny? Pytam bo ja dluzszy czas mialam duzo takiej wodnistej, a teraz raz taka raz rozciagliwa dlatego zastanawia mnie to moze cos mi powiesz w tym temacie?

Anula sto lat
I Kasia wreszcie sie odezwala
Stary 2010-12-13, 10:33   #534
Martulka000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
heh, dobry wybór
Kurczę, bo to imię podoba mi się już ileś lat. A ten czas tak mi się dłuży, że nie wiem co mam robić już
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Może być przyjacielem
Stary 2010-12-13, 10:34   #535
principessina
Zakorzenienie

anula_81 STO LAT STO LAT
Czy Twoja dzidzia tez tak duzo sie rusza? wczoraj wieczorem nie dawal mi zasnac
Stary 2010-12-13, 10:36   #536
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
No więc tak - wspólnie wybraliśmy 4 imiona:Dominika, Iga, Joanna, Izabela. Co sądzicie? Jak byście miały wybierać to które (dwa pierwsze to typy TŻ-ta) ?
Ja, jako przyszła mama Igi wybrałabym właśnie to imię
Ale bardzo podobała nam się też Iza, Izunia no i Izabela też ładnie ale mamy już Izę w rodzinie.

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 10:38   #537
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia, Catia - Gratulacje !

Dziewczonka,
bardzo dobrze zrobiłaś mówiąc lekarzowi o skurczach. Skurcze na tym etapie ciąży są przecież groźne, a tak trzymacie rękę na pulsie.
Będzie dobrze!

Principessina,
moja dzidzia słucha tego co ja i bynajmniej nie jest to muzyka klasyczna

Dominika, Iga, Joanna, Izabela. Co sądzicie? Jak byście miały wybierać to które (dwa pierwsze to typy TŻ-ta) ?
dominika
Stary 2010-12-13, 10:42   #538
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ha ha pomaga pomaga
Dziewczęta macie któraś te spodnie?? Bo nie wiem czy sa rozciągliwe czy fajnie sie noszą...
http://moda.allegro.pl/spodnie-ciazo...352278947.html
http://moda.allegro.pl/spodnie-ciazo...349882286.html
fajne te rurki
Dziewczyny które noszą takie spodnie ciążowe z pasem, mam pytanie Czy nie spadają Wam z tyłka (za przeproszeniem ) Bo ja mam z tym problem i cały czas muszę podciągać Może za mały mam jeszcze brzuch do tych spodni

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
a mi sie juz humor popsul przez jednego klienta eee
olej go choć wiem jak klienci potrafią humor zepsuć

Cytat:
A ja stawiam na Izę bo mniej popularne
Też mam problem z imieniem i kompletnie nie wiem na co się zdecydować. Ostatnio wpadła mi w oko Jagoda i Róża ale sama nie wiem
Stary 2010-12-13, 10:46   #539
principessina
Zakorzenienie

Mi bardzo podoba sie imie Roza, no ale juz po wlosku niezbyt bo jest mega oklepane, no ale u mnie bedzie chlopczyk, wiec sie nie wymadrzam

Dzis na 15sta mamy wizyte, nie moge sie doczekac
Stary 2010-12-13, 10:50   #540
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Dla mnie podobaja sie nietypowe imiona, bo np jak zawolam dziecko z piaskownicy to bede miec pewnosc, ze sie piec glowek nie obroci.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości