|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Też mi się tak wydaje.
Ale chłopak mówi, że na hokejówkach jeździ się łatwiej, tak samo, jak na łyżworolkach. Jak chodziliśmy sobie czasem na lodowisko, to zawsze brałam figurówki. Nie wiem, chyba będziemy się musieli przejść, wezmę hokejówki i zobaczę, jak się będę czuła. Teeeż o Shpilce ostatnio myślałam. Zaginęła nam gdzieś. ![]() Cytat:
Czasem łażę po drogeriach, wszystko oglądam, ale ostatecznie nic nie biorę. Cytat:
Aż mi się przypomniały moje początki z chłopakiem. Naoglądałam się nowych gazetek Rossmanna i Natury, a tam miliony zestawów świątecznych i coś bym chciała, ale jednak rozsądek mnie powstrzymuje. Będę dzielna! ![]() Jakaś kopnięta się czuję, bo dzisiejszą noc spędziłam w kinie, później spałam do 14 i wszystko mi się poprzestawiało. Jutro znów idę do kina, na dwa seanse pod rząd. A wczoraj w pracy jeden babsztyl zrobił mi awanturę na pół sklepu, zwyzywał mnie od kłamców, złodziei i oszustów. Czułam się wyśmienicie. Kobieta chciała wyłudzić ode mnie 50 zł, ale nie dałam się zbałamucić, więc skoro jej się nie udało, to musiała się na mnie wyżyć.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2010-12-12 o 21:24 |
||
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie pracujesz? |
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Dorabiam sobie w markecie na kasie.
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
aktogimko, nusia współczuję.
ja to chciałabym prace taką że nie ma kontaktu z klientem, ewentualnie jakbym robiła te swoje makijaze na full etat to tak,ale teraz to co robie mnie wkurza.praca mnie odmóżdża, codziennie rano wstaję i myślę sobie ,,k...a, znowu ...".Najlepszy był mój tż, powiedział mi dzisiaj że zawsze mu się wydawało że to ja będę w tym związku więcej zarabiać bo jestem od niego ambitniejsza, wiecej umiem itp.a teraz on zarabia wiecej a ja sie bujam w jakis pseudo firmach.ogolnie szef też mnie w pewny sposób okłamał co do zasad przyznawania premii i tak naprawde realnie rzecz biorąc mogę liczyć jedynie na podstawę 1050zł miesięcznie. powiem wam że zastanawiam się czy dalej tam pracować.niby bym miała te tysiąc zł.miesięcznie więc dobre i to, ale ja się tam uwsteczniam. ogólnie to też nie wiem czy przedłużą ze mną umowę bo w zasadzie w tej firmie potrzebne są tylko dwie takie osoby na moim stanowisku, a nie trzy.... mam nadzieje że mnie nie wykopiecie z wątku za to jęczenie,ale nie mam w zasadzie komu o tym powiedzieć. męża nie chce denerwować, koleżankom w pracy tez lepiej za dużo nie mówic a jak to wszystko trzymam w sobie to jestem jeszcze bardziej sfrustrowana i wpadam w coraz głębszego doła.
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie Was doczytałam
Witam wszystkie nowe koleżanki Gani bardzo się cieszę, że miłość zaczyna się rozwijać Skończyłaś trzecią fazę? Ja trochę się zaniedbałam z regularnym dniem proteinowym ![]() Hosenko bardzo fajne te łyżwy. Ja mam srebrne figurówki w kwiatki (boskie Zet gadaj nam ile chcesz Lepsza taka praca niż żadna, a przecież tyle miesięcy siedziałaś w domu. Rozglądaj się powoli za czymś innym jeśli Cię to nie satysfakcjonuje, ale głowa do góry Koshatko też się parę razy zbierałam żeby to do Excela wpisać, ale jakoś nie miałam weny. To sortowanie po datach ważności jest ekstra Przyłączam się do apelu: Shpilko wróc ![]() Ja mam 23 lata, co pewnie nie jest tajemnicą. ![]() Zużyłam balsam z Yves Rocher malinowy 400 ml! Co do moich balsamów to trochę tego mam Co prawda rekordzistką na wątku w tej dziedzinie nie jestem, ale ostatnio bardzo mało się smaruję i wolno schodzą A ten balsam to mordowałam kilka miesięcy. Aktualnie z maseł/balsamów mam masło kakaowe Ziai, krem do ciała z mocznikiem Isany, cynamon farmony, czekolada&pistacja farmony, 2 balsamy Bielendy, migdałowy farmony oraz eveline oliwkowy (ten ostatni na wykończeniu). Do tego z antycelli: kolastyna, tołpa, ziaja, evoco, garnier (na wykończeniu). Jeszcze trzy brązujące: lirene, yves rocher i bielenda. No i rozświetlający Cztery Pory Roku i dwie oliwki Babydream. Koniec.![]() Zgrzeszyłam i kupiłam lakier 513 z GW od Bell. Wstawili do mojej ulubionej drogerii PAESE ![]() Odebraliśmy film z wesela, nareszcie , niektórzy byli narąbani i gadali tak od rzeczy że można paść ze śmiechu. Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-12-12 o 23:54 |
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko a ja dobrze pamietam ze pracujesz w szkole??
niby lepsza praca jakakolwiek niż żadna ale nie jest dobrze.niestety kasa dla mojego szefa jest najwazniejsza i ostatnio powiedział mi żebym nakłamała we wniosku kredytowym pewnej osoby, bo jak nie zmienimy danych to wniosek nie przejdzie.nie zgodziłam się i pewnie mam u niego mega minusa, ale nie mam zamiaru robić jakiś przekrętów.mogłabym na spokojnie zgłosić to w centrali firmy, ale on ma tam mocne plecy i ,,góra" jest nim zachwycona, więc to ja bym poszła do odstrzału.od stycznia wysyłam cv do firm bo nie mam zamiaru szarpać sobie nerwów.
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Straciłam prawie cały biust: z miseczki 75F zjechałam do 70D wypchanej podwójnymi gąbkami Gratuluję dużej pojemności
|
||
|
|
|
#3068 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a mój TŻ tak jak Twój nie wiem czy na urodziny czy na gwiazdkę ale to tylko tydzień różnicy przecież ![]() Cytat:
ale staram się nie brać do głowy, szkoda nerwów Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też ostatnio spadłam o 2kg (akurat się cieszę) ale to ze zmeczenia i nie dojadania bo nie mam kiedy. Ostatnio mam koszmar w pracy, zamykanie roku, remamenty, no i moja praca. Czasem kilka dni sypiam po 3 godziny .... i ciągle sobie powtarzam byle do świąt bo wtedy się wyśpię. Niestety tylko dlatego czekam na święta... i to mnie przeraża, niestety tak mam od kilku lat że na samą myśl o świętach dostaje dreszczy. |
||
|
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i troche mnie zdziwilo jak ta pani, ktora ze mna rozmawiala zareagowala na moje ilosci kosmetykow- no bo przeciez na wizazu to jest normalne, ze wiekszosc ma tego w tonach
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
porzeczko aż tak źle jest w tym sklepie??życzę ci żebyś znalazła coś lepszego.mama nadzieje ze w nowym roku będzie lepiej.a dlugo tam pracujesz??
nynka a jaką prostownicę planujesz kupić (dostać) ja kupiłam od mojej fryzjerki taka profesjonalną prostownicę i jest super.nadgrzewa się do 220 stopni, ma wyświetlacz temperatury taki cyfrowy,można regulować temperaturę i jest lekko zaokrąglona przy krawędzi więc można robić nią też fale
|
#3072 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#3073 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dimiti witaj.
Policzę w wolnej chwili swoje i wstawię Wam zdjęcia porównawcze ale to pewnie dopiero w oklicy Świąt. ![]() Taaaaak. A faceta gratuluję. ![]() Cytat:
Cytat:
Najlepiej zacząć od wpisywania nowych zakupów a resztę uzupełniać po trochu. ![]() Cytat:
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
wyobraz sobie, ze PW do mnie napisali tutaj !!
ze widziala, ze sie czesto udzielam po takich watkach- Dorothy Perkins, New Look itd z ciuchami i kosmetykami i ze czesto pisze, ze cos zamawiam czy juz mam
|
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taką chciałam i TŻ mi ją już kupił nagrzewa się do 230 stopni, też ma wyświetlacz lcd, regulowaną temperaturę i szybko się nagrzewa ile zapłaciłaś za swoją??
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
zaraz bedzie klik ode mnie ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
jeszcze jak inni chwala to juz wogole..fajna
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- tak a ja w sierpniu wychodzę za mąż i potrzebuję kasy a weź tu oszczędzaj mam nadzieję że będę z niej zadowolona, mam już jedną remingtona ale już ma zdarte płytki i trochę niszczy włosy bo używałam jej ja i siostra a ona jeszcze potrafiła ją wywieźć do internatu i pewnie połowa dziewczyn używała jej ta miała dobre opinie na kwc
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale moze troche zaoszczedzisz ?hehe w internacie to pewnie kolejka do niej sie robila !ja pewnie tez bym sobie kupila taka ale udalo mi sie wygrac prostownice brauna na wizazu![]() chociaz jak uzyje raz na 3 miesiace to jest tyle! len jestem![]() dziekuje
|
|
|
#3080 |
|
|
dziewczyny jak znam czyjś numer aniołka to mogę jakoś sprawdzić jaki to nick na Wizażu?
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3082 |
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcesz to podaj.
![]() Faceci są fajni.
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
koshatko będę szukać nowej roboty od stycznia.myślę że i tak mnie wywalą bo nie robie progów ,które są nie do wyrobnienia i nawet moje kolezanki ich nie mają.niestety założenia firmy sa chyba zbyt wygórowane, a ja chyba nie umiem pracowac pod presją wyników i wolałabym przekładac papierki,organizowac jakies wyjazdy czy cos.chyba poszukam pracy sekretarki/administratorki...
nynka ja mam jakas profesjonalna fryzjerska prostownice i nie pamietam nawet nazwy,ale zapłaciłam 188zł i jestem zadowolona.
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ustawi Wam chore progi, premii nie da a laury zbierze.
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też chodzę do faceta i jest fajny
|
|
#3087 |
|
|
ja też już raz byłam u faceta, ale strasznie mnie to wkurza, bo to już chyba mój 7 ginekolog będzie
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
też chodze do gina faceta, tego samego od 5 lat (ponad).
koshatko co do mojej pracy to jeszcze wkurza mnie to że oprócz obsługi klienta muszę robić za telemarketerkę i ankieterkę dodatkowo.jakbym chciala byc hostessą to bym poszła na umowe zlecenie,pracowałabym kiedy by mi pasowało i bym zarabiała wiecej.zdziwiło mnie ze w umowie nie mam sprecyzowanego zakresu obowiązków, teraz juz wiem dla czego...
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nosku ja dziś będe szukać po mieście kobiety ginekologa,ostatnio byłam u faceta i straszny był,a na forum był opisywany jako anioł....pierwsza moja wizyta była u kobiety ale tez nie wydawała mi sie fajna.... poza tym musze zrobić USg jamy brzusznej bo mam takie bóle ostatnio że czasem wstać nie moge....i nie wiem czy to sprawa jelit,żołądka itp czy ginekologiczne czy moze pęcherz i nerki...czasem mam wrażenie że wszystko na raz musze się za siebie wziąć i iśc do tych lekarzy w końcu bo tak zwlekam i zwlekam ![]() przy okazji jakby któras chciala to moze kliknąć w mojego aniołka
|
|
#3090 |
|
CABIN CREW
|
dziewczyny moge dołączyć??? ostatnio zauważyłam że moja ilośc kosmetyków się cały czas zwiększa i zwiększa.... a raczej zapasy bo po prostu chodze po drogeriach- coś mi wpadnie w oko i kupuję..... więc potrzebuje wsparcia w odwyku od zakupów....
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

Jak chodziliśmy sobie czasem na lodowisko, to zawsze brałam figurówki. Nie wiem, chyba będziemy się musieli przejść, wezmę hokejówki i zobaczę, jak się będę czuła.

Czasem łażę po drogeriach, wszystko oglądam, ale ostatecznie nic nie biorę.
Będę dzielna!
Kobieta chciała wyłudzić ode mnie 50 zł, ale nie dałam się zbałamucić, więc skoro jej się nie udało, to musiała się na mnie wyżyć. 

Skończyłaś trzecią fazę? Ja trochę się zaniedbałam z regularnym dniem proteinowym 
. Straciłam prawie cały biust: z miseczki 75F zjechałam do 70D wypchanej podwójnymi gąbkami 

A Luskap dalej ma ok. 40?? 
Najlepiej zacząć od wpisywania nowych zakupów a resztę uzupełniać po trochu.