|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Cytat:
Sama bym takich drogich nie kupiła. wstawie zdjecie Oliwki w albumie zaraz |
|
|
|
|
#3302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Hej
![]() Od razu powiem, że nastroju brak-jutro jadę na te nieszczęsne szkolenie na drugi koniec Polski i wracam w środę, pewnie głębokim wieczorem Dobrze, że jutro wyjeżdżamy dopiero o 13, do pracy już nie idę![]() megi, p4w trzymam za badania Czeko całe szczęście, że Werci nic się nie stało, bo mogło się to skończyć tragicznie.... Kasiu współczuję, ja bym pewnie spanikowała z tym zębem ![]() Wojtusiu zdasz za drugim razem ![]() Wredna odnośnie krzesełka to ja powiem tak: niektóre już nie używają, a my dopiero zaczynamy przygodę z nim , bo dopiero teraz Zosia ma ochotę w nim siedzieć i jeść , do tej pory wyczynialiśmy cuda przy jedzeniu Teraz nie odpuści nam żadnego posiłku, jak my jemy to ona tez musi, oczywiście najlepiej to, co my. Fajne, to które licytowałaś. Wygrałaś? ![]() Karo pstryknę dzisiaj zdjęcie sweterka, sobie nie zrobię, bo doszłam do wniosku, że jestem totalnym beztalenciem w tej materii i zawsze wychodzą źle A małża nie poproszę, bo się nabija, jak robię zdjęcia i wstawiam na wizażu![]() Zosia prawie cały weekend była bardzo grzeczna, tylko wczoraj koło południa zaczęły ją męczyć zęby znowu, nic nie chciała jeść, cały czas coś gryzie, ślina po pas, w nocy popłakiwała. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#3303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem wiem jakie trzymadełko żeby nie było siniaka ![]() Cytat:
Cytat:
ale ja chce na Tobie zobaczyć...sam sweterek widziałam na stronie ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Przeglądam sobie Pedet...i trafiłam na zapomniany, niegdyś uwielbiany zapach...znacie? Kurcze on jest już chyba nie do dostania w stacjonarnych perfumeriach Uwielbiałam go ale za nic nie mogę sobie teraz przypomnieć jak pachnie
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-12-13 o 10:25 |
|||
|
|
|
#3304 |
|
BAN stały
|
cos mnie zaraz strzeli
czeko powiedz jak te twoje sie sprawdzaja, jak ten spiworek i dlugosc sanek czy ok. |
|
|
|
#3305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się i uważaj na siebie i zadowolone jesteście z tych sanek? ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3306 |
|
Ola-Unhola
|
Heloł
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuję za kciuki
Idę się szykować ![]() Karola, moim zdaniem All about Eve pachnie tak
|
#3308 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie znam i wyobraź sobie że nawet aniołak jeszcze nie mam ale byłam w sephorze w sobote i sie psikłam i się zakochałam włosów niechciałam myć bo mi tak pięknie pachniały musze go mieć teraz na rozbiórke poluje Cytat:
![]() bo kase dostaniesz ![]() ja bym się cieszyła
|
|
#3309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3310 |
|
Zadomowienie
|
U nas szpital na cal;ego. I Natalka chora i ja. Znowu naprodukowalyscie tyle i nie mam sily nadrabiac.
Aha, wsiaklam w bransoletki. ![]() Ze Swietami jestem w lesie. Przez chorobe jeszcze nic nie zaczelam sprzatac ani robic. Kiszka. ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Co do krzeselka my ciagle uzywamy. |
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Majaszko, chyba ty pytałaś, tak więc ząb jej się wbił w dziąsło, tak że się schował do wewnątrz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3312 |
|
BAN stały
|
no niby dobrze ale bede szczesliwa jak kasa bedzie na koncie...
tylko teraz jakis maly wybor tych sanek
|
|
|
|
#3313 |
|
Zadomowienie
|
Angy aukcji nie wygrałam, ale kupiłam u kogoś innego tylko 5 zł drożej niż poszły na aukcji(99 zł). Jak Tomal nie bedzie chciał w nim jeść to trudno , będzie dla drugiego dziecka
A te nakładki jakoś mnie nie przekonały -takie brzydkie ![]() Mariolu też 3mamy kciuki, Tomek też nie potrafi sortować kształtów... Co do sanek to my mamy z biedronki i są ok. Dla mnie sanki to sanki nie dałabym za nie tyle kasy jak za wózek w końcu to nie będą ciągle w użytku...
Edytowane przez WrednaAfrodyta Czas edycji: 2010-12-13 o 11:23 |
|
|
|
#3314 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, to małża poproszę![]() Nie znam... Wczoraj małż zamówił mi Beauty CK na prezent ![]() Cytat:
![]() No ja bym była srednio szczęśliwa, bo raz, że znowu trzeba wybierać, a dwa, że chyba podnieśli ceny... Musisz się streszczać, bo nawet kurierem możesz nie zdążyć przed świętami, strasznie zarobieni są teraz ![]() Cytat:
Bardzo Heloł ![]() Co tak "kwieciście"? ![]() Mariolko zapomniałam wcześniej, trzymam kciuki za wizytę ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też w lesie. I mam to gdzieś. Jak nie zdążę to nie zdążę. Nikt mi głowy nie urwie za nieposprzątanie w szafkach, albo umycie okien z jednej strony Nie będę latać z jęzorem do pasa![]() Kto tu mówił, że jest leniem...? ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
No to fajnie ![]() My mamy takie... ble..., dużo plastiku , ale Zosia dostała od chrzestnego, to przecież nie będę wybrzydzać To Twoje takie zgrabniutkie i delikatne![]() No racja, ale tatuś miał kaprys, i co zrobisz? nic nie zrobisz! ).
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-12-13 o 11:34 |
||||||
|
|
|
#3315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze że tylko tak się to skończyło
|
|
#3316 |
|
Zadomowienie
|
angy własnie ja tez lubie takie delikatne żeby nie było naćkane i kolorowe
No ale prezent to prezent..![]() Tomal padł Lecę sprzątać i za godzinkę do Was zajrzę -liczę na to że będe miała co czytać
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szybka akcja, proszę o pomoc
dzwonił przed chwilą małża brat, że mam wybrać coś Zosi na prezent tak do 100 zł. Burza mózgów, co było wymieniane, plisssss ![]() A może duplo....? Eichorna drewniane my jej zamówiliśmy, bujak od babci, cały czas po głowie mi chodzi ten stolik Boikido, ale on droższy był... ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
|
|
#3318 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja bym wziela duplo u nas Amelja dostanie wozek z lalka i bujaka konia |
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
A co myślicie o tym?
http://allegro.pl/boikido-interaktyw...356066334.html
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, ze zdjęcie bym zrobiła jak masz możliwość, ale jak tak szybko się ząbek wysnął to dobrze, bo usuwa się po to, zeby narząd szkliwotwórczy mógł naprawić jeszcze ew uszkodzenia zawiązka stałego zęba, ale jak tak szybko się wysunął to znaczy, ze nie siedzi wbity w zawiązek - myślę, ze będzie dobrze ja dziś zawiozłam tylko kupę na badanie, a na krew pójdziemy jutro albo pojutrze mam nadzieję, że megi dobrze pójdzie ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- unholy, Ty masz jeździk pchacz Fisher Price w kształcie słoneczka - on też ma melodyjki, guziki i inne pierdółki jak samochodzik?
|
|
|
#3321 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miramejka Azzaro Chrome, Wojtusia chyba kupiłaś Euphorie? ![]() Chciałabym coś nowego bratu wziąć...ale nic w stylu Farenheita, bo ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szczęściara a z jakiej okazji?![]() Cytat:
|
|
#3322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze masz czas, zdązysz ze wszystkim Cytat:
Cytat:
moze cos takiego http://allegro.pl/kiddieland-arka-no...357600479.html http://allegro.pl/smoby-domek-ksztal...363813729.html my i Katarzynka mamy taki domek. zaraz poszukam jeszcze tylko ide herbatke zrobię |
|||
|
|
|
#3323 |
|
BAN stały
|
ta arka fajna
|
|
|
|
#3324 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może jakiś interaktywny laptop? Zu w sklepie w weekend widziała i odejść nie chciała od niego Cytat:
za wynikiOla ma i sprzedaje Cytat:
Arka super
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
ale to dla koleżanki, a ona chce nowy
|
|
#3326 |
|
Ola-Unhola
|
A tak jestem w przelocie, bo dzisiaj mamy pierwszy spacer po chorobowej przerwie - po miesiącu chyba...
Tak ze poważne przygotowania ![]() Olu, miałam ten jeździk, ale już sprzedałam ![]() On ma tylko dwie melodyjki i migające słoneczko. Brak innych bajerów ![]() Lecę, bo woda mi się grzeje na włosy, a już późno. Zajrze później. Papa
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ma teraz Givenchy Blue Label No na święta ![]() Wojtusiu dziękuję Na pierwszy rzut oka bardziej podoba mi się ten domek, Czeko masz arkę? Wypowiedz sięKaro myślałam o laptopie też
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-12-13 o 12:30 |
|
|
|
|
#3328 |
|
BAN stały
|
co myslicie o tych sankach?? troche krotkie siedzisko ma... tylko 57 cm
http://allegro.pl/sanki-sniezynka-sp...354835223.html te mi sie marza, ale 100 brakuje, musialabym czekac do stycznia i wtedy bym miala a chce sanki teraz http://allegro.pl/item1355539937.html |
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A drugie wiadomo-mercedes wśród sanek ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Tak sobie myślę, że ta arka fajnie edukacyjna może być W sumie na razie klocki Zosia będzie miała, duplo można jej na 1,5 roczku kupić
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak te ale one są takie specyficzne, trzeba je lubić, takie słodkie, trochę babskie może nawet, wiec nie wiem czy bratu by się spodobały. Ja brałam Euphorię Intense CK, i Svi też brała te. Fajne są, dosyć intensywne na początku, ale nie "walą"alkoholem. Typowo męski zapach. Teżetowi się podobają, ale juz mu sie znudziły i chce inne. CK Obsession Night i Kenzo Kenzo Homme chyba nie znam Mój miał Giorgio Armani Acqua di Gio lekkie świeże, bardzo popularne Lacoste Red Lacoste Essential nie pamiętam co jeszcze miał... jakiegoś Mexxa Hugo Boss Hugo XY Man te delikatne słodkawe wiecej nie pamiętam a jeszcze te Versace Man Eau Fraiche jak tak czytam to widzę ze miał zdecydowanie więcej niż ja Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-12-13 o 12:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

Dobrze, że jutro wyjeżdżamy dopiero o 13, do pracy już nie idę![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, bo dopiero teraz Zosia ma ochotę w nim siedzieć i jeść
, do tej pory wyczynialiśmy cuda przy jedzeniu
A małża nie poproszę, bo się nabija, jak robię zdjęcia i wstawiam na wizażu
na maila pisal ze przeprasza za opoznienia ale osoba ktorej on zlecil sprzedaz sanek okazala se niekompetentna i zawalila sprawe, kilka takich dostalam w odpowiedzi na moje wczesniejsze. ostatecznie prosil zeby podac nick z all, adres do wysylki i ile kasy bylo wplacone. niby we wtorek wysyla... zobaczymy. albo rzeczywiscie ktos zawalil sprawe albo on sie wystraszyl straszenia policja i negatywami na koncie.