|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
dziewczyny ma ktoras z was tel w play?? dzwonil do mnie gosciu i przedstawil nawet ciekawa oferte. my mamy w plusie juz dlugo i w sumie nam odpowiada. maz ma abonament, ja karta. ale jak krotas z was ma to prosze o opinie
|
|
|
|
#3392 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
na Twoim nie wachałam
Cytat:
i to jest błąd Cytat:
![]() Cytat:
rózany aniołek cherie czerwone jabłuszko kenzo amour Cytat:
Cytat:
![]() przeszłam z orange ale mam na firme wiec inna umowa
|
|
#3393 |
|
Ola-Unhola
|
małz ma na karte, przyjaciólka abonament, brat abonament. Wszyscy zadowoleni
|
#3394 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3395 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Nie wiem za ile starter, a doładowujesz ile chce przez net (+kupne zdrapki). Abonamenty tez nie wiem jakie. Wiem tylko ogólnie, że jest ok. Wejdz w porównywarkę http://www.skrzydelko.pl/porownanie/...p?v=50&m=c&a=1 http://www.opengsm.pl/index.php/start_cont/symulator/ itp
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstawiłam zdjecie z dzisiejszego spacerku |
|
|
|
|
#3397 |
|
Zadomowienie
|
Przepis na szybki swiateczny barszcz czerwony dla zapracowanych:
1 kostka grzybowa 1 karton barszczu 1 cytryna pieprz Gotujesz 1 szklanke wody, wrzucasz kostke grzybowa. Kiedy kostka sie rozpusci wlewasz barsz. Wyciskasz polowke cytryny i dodajesz swiezo zmielony pieprz. Podgrzewasz, ale nie gotujesz. Smacznego! |
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
żałuj
Cytat:
|
|
#3399 |
|
Wtajemniczenie
|
Wojtusia, świetne te sanki
wygladaja na bardzo solidne i stabilne
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
malz dzwonil ze tescia moze w czwartek wypisza ze szpitala
obcielam Werce grzywke chyba z pol godz ja meczylam, mala sie bawila patyczkami do uszu , wkladala do pudelka i wyciagala a ja nozyczki w ruch nawet prosto wyszlo
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
czeko daj zdjęcie Werci, ciekawa jestem jak wygląda
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- są naprawde fajne wstawiłam dwa przepisy na śledziki. |
|
|
|
#3402 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze raz bardzo dziękuję ![]() Cytat:
podajemy je sobie z buzi do buzi ![]() Ona trzyma za główkę, ja chwytam za podstawkę i tak na zmianę Ludki mieszkają też w domku Kidd.Sadza je na kibelek, pakuje do kuchni. a na poważnie miły gest Cytat:
na kartkę? świąteczną? ooo tak Mi się podoba z racji sentymentu poczciwy czarny adidas.Jak go czuje to wracają mi wspomnienia Ale jak mąż raz się siknął.... to nie było mi do śmiechu ![]() Mężula lubie w Dolce Gabanie Cytat:
pewnie jakiś powiększajacy, jak ma takie działanie Na stole też ją przyłapałam ze 2x ![]() A teraz ładnie się pochwalę.Moje dziecko zaczyna powtarzać po mnie. Dziś jakiś potok słow ciepy =ciepły kogu=kogut bobe=boże Tym ostatnim mnie rozbroiła. Położyłam ją spać i słyszę że chichocze pod nosem, więc wchodzę po chwili do pokoju a w łóżeczku rozczłonkowana cała paczka chusteczek-taki kartonik z wyciąganymi chustkami ![]() No i mówię "boże co ty na wywijałaś"a ona do mnie "bobe,mama, bobe "
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
|
|
|
#3403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż nam Werkę ![]() Cytat:
Ale uśmiałam się ![]() No i dla małej Gadułki
|
||
|
|
|
#3404 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też niedawno obcinałam i bardzo sprawnie nam poszło, ja robiłam ciachu ciachu, babcia trzymała a dziadziu podkłądał gazete na kłaczki a Zuzia cierpliwie czekała ![]() Cytat:
![]() rozkręca sie ![]() "bobe"
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() po długim spacerze, padliśmy i spaliśmy 2 godziny, ledwo się zebraliśmy, żeby męża odebrać z pracy. Tym razem lekarka była zadowolona z Antosia, powiedziała, że bardzo ładnie chodzi i sporo, jak na dzieci w tym wieku, mówi. Tak więc Nie miałam żadnych pytań, bo powiedziałam, ze jestem bardzo zadowolona z Antosia i jego rozwoju ![]() Już drugi raz ponaglała mnie ze szczepieniami, więc w drodze powrotnej umówiliśmy się na pierwszy wolny termin, czyli 23.12. Ma mieć na meningitis i MMR, ale jeszcze nie wiem, czy zaszczepię go tą drugą, zapytam, czy mogę przyjść w Nowym Roku ![]() Następną wizytę u lekarki mamy za pół roku Jeszcze raz dziękuję za kciuki p4w, kiedy będą wyniki z kału? Trzymam kciuki za wyniki i jutrzejsze badania
|
#3406 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem...już ściągam portki ![]() oooo zapomniałam o Słoniku Cytat:
tyle wiem o play od lat jestem wierna erze![]() Cytat:
poka poka ![]() Cytat:
![]() no kurka Kat a widziałaś kartkę którą zrobiłam? i był pod nią opis![]() hehehe za słówkaCytat:
![]() ......................... ........ A mi Zu dzisiaj pięknie zasnęła...sama po 5 min...na na na na na (śpiewam z radości jakby co )
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, nie widzę PW z adresem
ja już myślę nad kartką i mam koncepcję
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już wysyłam
|
|
#3409 |
|
Zadomowienie
|
Katarzynko planujemy rozpocząć starania za 2 lata , więc dla jednego są to odległe plany , dla drugiego nie
Marzy mi się córeczkaMariolu ciesze się że Antonio został dobrze "oceniony" przez lekarkę
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiałam się w ciągu dnia czy już jesteście po i czy już odetchnęłaś. Wiadomo że musiało być dobrze.Tyle energii, czasu i serca wkładasz w Antonia rozwój że nie mogło być inaczej. Swoją drogą, co wtedy jeśli dziecko wstydzi się, nie chcę czegoś pokazać, powiedzieć? to wtedy odgórna diagnoza zostaje postawiona, czy lekarz dopytuje mame? "bobe" nie pamiętam.Zaćmienie czy co?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
żegnam się powoli na dzisiaj. obejrze troche TV, ale TZ coś o meczu wspomina wiec długo nie posiedzę.
Oliwka zasneła, dzisiaj krótką drzemke miała. Po południu zjadła 3 małe pomarańcze, a gdybym jeszcze z 10 jej dała to tez by pewnie zjadła, szalona moja kochana ![]() czeko mam nadzieje ze tesc wyjdzie szybko - Mój tato miał koronarografie i potem bajpasy, bo nie było juz wyjscia innego, ale na szczescie dobrze się czuje juz. mam nadzieje ze twojemu tesciowi nie bedzie to potrzebne. |
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
No więc tak...mam atomki w domu
Czeko mam już Lolitkę ![]() No i ostatnie...dodałam mojego uszatka do albumu...wczoraj odwilż przyszła, więc dziecko kochane w kałuży musiało się bawić ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- ![]() bobe zwariować można wrzuciłam jeszcze raz do galerii z opisem, co byś mogła sobie przypomnieć
|
#3413 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też lubię słodkie lubię L de Lolita, Euphoria CK, Aniołek Thierego Muglera, Hypnotic Poison Diora, Armani Code, L'instant Magic guerlain... więcej nie pamiętam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dostałam dziś w pracy telefon, ze czekają już wyniki testów alergicznych, a wyniki kału będą jak zawiozę wszystkie 3 próbki - zapytam przy okazji
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-12-13 o 21:15 |
||||
|
|
|
#3414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czujna jestem ![]() Większość z Nas taka słodka jest ![]() hehehe czasami te wyszukiwarki troszkę dziwnie pokazują więc się nie martw ![]() Przez tel nic nie powiedzieli?
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Karo oblookałam kartke.Jednak jej nie widziałam
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słodkie dziewczyny jak maliny wiesz co - ja odebrałam przy pacjencie (czego nigdy nie robię), bo dzwonili bardzo upierdliwie, ze się aż wystraszyłam, ze znów coś znaleźli ![]() a jak mi powiedziała, ze chciała tylko powiedzieć, ze są wyniki do odpbioru to tak się ucieszyłam, ze odłożyłam słuchawkę i wróciłam do fotela, a potem dopiero pomyślałam, że mogłam podpytać - jutro jak zawiozę kupkę to odbiorę
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Karolka ja obejrzałam kartkę już wcześniej ale dalej nie wiem po co ten termofor do kartki
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Termofor ma być dodatkiem, tak? |
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko, przypomniałaś mi tą kartką ten wiersz, uczyłam się go na pamieć
![]() A wiesz ze my w szkole przerabialiśmy tą ...hmm inną wersję, czyli nie "ślachetne zdrowie, klinocie itd, tylko "szlachetne zdrowie, klejnocie" tej oryginalnej wersji nie pamiętam. |
|
|
|
#3420 | ||
|
Zakorzenienie
|
ehhh
![]() Cytat:
![]() Odpisałam w albumie noo wiadomo ![]() w szoku byłaś ale jutro wszystko będzie wiadomo...więc dalej ![]() Cytat:
w albumie opisałam...i wyżej też
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

i to jest błąd 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dla małej Gadułki

tyle wiem o play
a widziałaś kartkę którą zrobiłam?
NIE LUBIĘ TROLLI