|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Dziewczyny może mi ktoś wytłumaczyć co to znaczy klub,na jakiej zasadzie to działa,na jakiej stronie?
I od razu gwoli wyjaśnienia-to nie jest pytanie pt"weźcie ja też chcę" i specjalnie się pytam i chcę się tam wmersnąć tylko poważnie nie wiem o co chodzi :P ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
Zresztą lepiej nie...trzeba zachować kulturę "Przepraszam ale jeśli kupiony produkt nie do końca mi się spodobał to mam to ukrywać i tylko dlatego,że Pan mi GROZI (podkreślic) mam go usunąć?" coś w tym stylu... swoją drogą fajny sprzedający ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety czasem zdarzają sie zgrzyty.. i już. To tak falowo idzie. Zazwyczaj jest sympatycznie, ale zdarzaja sie dni, kiedy wszystkie brudy wychodzą na wierzch-także te zmyślone. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Hmm...
ogólnie nie jest to przyjemny zabieg. Masz wrażliwe zęby? bo ja mam i chwilami mnie bolało. Ale bez przesady... nie jest to jakiś nie wiadomo jaki ból. Przygotuj sie, że bedziesz troszke brudna po tym zabiegu-cała w tym piasku. Weź sobie puder czy cóś, jesli sie malujesz, bo bedziesz musiałą sobie buźkę z tego oczyścić. |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Zadomowienie
|
Tak w ogóle to ja kiedyś za słowo "wara" na wizażu dostałam punkt karny
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
A faktycznie to coś daje? Jakaś świeżość ? ![]() Niektórzy nawet piszą,że zęby są jaśniejsze ale jakoś nie wierzę w to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
No i jak zwykle to nic, że pisałam o co mi chodziło ale jak zwykle doświadczone życiem niektóre Dziewczyny wiedzą lepiej ode mnie o co chodziło
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aby dostac sie do tego klubu trzeba zyskać zaufanie pozostałych wizażanek, członkiń klubu. Zazwyczaj dzieje sie tak jak juz dana osoba troszkę z nami jest, udziela sie w watku itd.. Moderatorką tego klubu jest paprif (z tego co pamietam) , do niej zwracasz sie z prośbą, by ewentualnie przyjęła cie do klubu. Ona konsultuje to z pozostałymi członkiniami i albo zostajesz przyjeta, albo nie. To tak w skrócie. W lubie piszemy o tym, o czym nie chcemy pisac na ogole, czyli tutaj. Nie wszystkie dziewczyny, ktore udzielaja sie w tym watku, są członkiniami tego klubu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
hej piekne co tam?
![]()
#494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj kłotni nie widzę. Narazie. Ale wiesz dlaczego? Dlatego ze np. sweet nie odpowiada na Twoje zaczepki. Piszesz bardzo ironicznie, szyderczo. Co chwile edytujesz posty. Do Coci wypaliłaś tekst z matura. A ja naprawde nie wiem jaki to miało zwiazek z ogolnym tematem rozmowy? Jedynym wytłumaczeniem jest chęć dogryzienia Jej. Do sweet post zaczełaś od słow "Oj dziecko, dziecko" który za chwile edytowałas. Wybacz ale jesteście chyba ze sweet w podobym wieku ale to po Jej wypowiedziach widać że to dojrzała, mądra osóbka. Jest może troche zadziorna ale nie o tym teraz mowa. W twoich postach najczęsciej pojawia się jakaś zaczepka.... Zresztą... Ty i tak najczęsciej z naszych wypowiedzi nic sobie nie robisz.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabieg ten oceniam na plus. Z tego, co czytałam, mozna go powtarzac w odstępie około pół roku. ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- ZIMA ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jako członkini w/w komisji po tej wypowiedzi mogę to jedynie potwierdzić ![]()
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wywlekania tych brudów- chciałabym wszem i wobec ogłosic, że ja w romanse z zajetymi facetami nie wchodzę i naprawdę nie wiem, a propos czego była ta aluzja kiedyś. NIe jestem święta, owszem, ale puszczalską też nie jestem, co to wchodzi zajetym facetom do łozka czy Bog wie gdzie jeszcze. Życie nauczyło mnie, że szcześcia na nieszcześciu innych sie nigdy nie zbuduje. A co do screenu to zrobiłam to w sumie przez przypadek, bo akurat chciałam cytować tę wypowiedź. Wystarczyło wrócic do historii i już. Nie podoba mi sie bowiem takie prowokowanie, a później edytowanie wiadomosci jakby nigdy nic. ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Sweet mieszanie Dziewczyn do naszej kłótni, wklejanie do klubu prywatnej rozmowy to też było przez przypadek?
![]() ![]() Wanilio, na szczęście nie masz takiego prawa do wydawania takich orzeczeń i na szczęście bo gubisz się, raz piszesz, że "Nie chcę tego oceniać bo nie wiem dokładnie o co chodzi" a z drugiej nie znając sytuacji oceniasz mnie i wypowiadasz się na temat na który nie masz zielonego pięcia. I tyle na ten temat.
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zadziorności to walczę z tym ![]()
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-12-13 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
o rany laski idzie na PW nie zauwazylyscie ze sa tu dziewczyny ktore wchodza na watek i ciagle musza sluchac jakis wzajemnych pretensji, zalozcie sobie jakis osobny watek albo sio na PW a nie tu pisac, wchodze na watek i tylko wzajemna nagonka, nawet jakby jakas dziewczyna napisala o jakims problemie z zazdroscia czy cos innego jakims pytaniem to by tu po prostu zanikło w tych waszych klotliwych postach
![]() ![]() evelineau ja mam prostownice z funkcja jonizacji i wlosy sie nie elektryzują (nie wiem cyz o to pytalas bo dosc pobieznie przeczytalam forum dzis) aczkolwiek uzywam na wlosy jedwab przed prostowaniem i a po prostowaniu wosk i zero elektryzacji ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-12-13 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kamilka... od czasu do czasu tak bywa. Zresztą, co do PW to wysłałam taka wiadomosc do jednej z użytkowniczek ale ją zignorowała. Jak wiec widać nie jest to taka prosta sprawa. Jak dla mnie temat mozna zamknąć. Nie dam sie sprowokowac za żadne skarby. ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
wysłałąm Ci wiadomosc na PW, ale nie odpisałas, wiec nie dyskutujmy tutaj, ok? Masz do mnie żal to wylej go na PW. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Ja już milczę w tej sprawie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale z czasem będziesz miała bardziej wysuszone włosy,będą Ci się łamać Mi fryzjer powiedział ,że to najgorsza rzecz nakładać jedwab przed prostowaniem,bo właśnie dzięki niemu łamią się włosy :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn tak slyszałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
ja stosuje jedwab ot tak, żeby włosy lepiej wyglądały, mam nadzieję, że im to nie szkodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zadomowienie
|
Mi tez fryzjer powiedział, żeby nie używać jedwabiu jak prostuję włosy. Zresztą samo prostowanie strasznie niszczy, ja już na szczęście tylko grzywę prostuję i od razu mam zdrowsze włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.