Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-11, 15:08   #1741
scarlet18
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Witam, po długiej przerwie. W końcu jakoś się ogarnęłam czasowo i jak obiecałam tak też wysłałam Wam dziewczyny zdjęcia
Jeżeli chodzi o kamerzystę to ja byłam bardzo zadowolona ze swojego w dodatku jest profesjonalnym operatorem i pracuje w TV jeżeli ktoś by był zainteresowany to proszę prv.
Mam też do was takie pytanko. Gdzie najlepiej dać ogłoszenie o sprzedaży sukni ślubnej?? Może niektóre z Was same szukały w internecie i podpowiedzą mi coś najwięcej
Stary 2010-12-11, 15:50   #1742
ona911
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez La Cocinerita Pokaż wiadomość
Będzie dobrze! Damy radę! W najbliższym, albo na początku przyszłego tygodnia będę w pracowniach Pasja Flora i Zielone Klimaty, to zapytam o wolne terminy i o to kiedy ich zdaniem najpóźniej można się zgłosić w sprawie dekoracji, żeby nie odprawili z kwitkiem Czytałam, że bukiety i kwiatowe dekoracje spokojnie można nawet w maju zamawiać (jeśli ślub w lipcu), ale nie wiem czy rzeczywiście i czy to nie za późno? I ciekawe czy ktoś do nas jeszcze doszedł/dojdzie...

A Twoje zaproszenia - PO PROSTU BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję!
Super ..jak się zorientujesz co i jak i zwłaszcza jakie ceny to daj znać
Ja się dowiadywałam czy siostry ubierają kościół ..ale ciocia mi powiedziała, że nie i że jest jakaś pani, która ma sklepik koło kościoła i ewentualnie ona..ale ja chyba wolę jakąś sprawdzoną firmę. Ja jeszcze przedzwonię..albo poproszę siostrę, żeby zadzwoniła do Montowni bukietów w Świdniku bo ich dekoracje też mi się podobały ( te co Ci przesyłałam)..a warto mieć większe rozeznanie jak już będę wiedziała to dam Ci znać na maila

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 16:01   #1743
tenebrosa
Wtajemniczenie

Widziałam efekty pracy Montowni Bukietów na targach ślubnych, muszę przyznać, że kompozycje są świetne Tylko z takiego bukietu-wachlarza w czasie pokazu odpadł jeden kwiatek, ale ogólnie wyglądały na porządne.

Ona911, może warto zacząć dopisywać do kalendarza PMki 2012? W końcu już za kilka tygodni będziemy mówić, że "w przyszłym roku ślub". Jak by co, ja jestem pierwsza chętna do znalezienia się w kalendarzu na 2012, wysyłam info na prv.
Stary 2010-12-11, 16:03   #1744
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
my poprostu dajemy ciasto i na opakowaniu będzie karteczka z podziękowaniem za przybycie
U nas też będą takie przeźroczyste pudełeczka na ciasto. Wg mnie nie ma sensu kombinować, i tak praktycznie nikt nie zwraca na to uwagi, duża część po prostu zapomina ich zabrać, dużo osób nie pamięta co z nimi zrobiło, nawet je wzięli... To jest taki nowoczesny wymysł marketingowy, który parze młodej dodaje wydatków, a branży ślubno-weselnej, przynosi zysk. Nie ma innych plusów. Ale to oczywiście tylko moje zdanie.

Obecnie poszukuję butów, na przymiarkę sukni w marcu muszę je już mieć. Myślałam, że teraz, w zimie, będzie spora wyprzedaż modeli letnich, ale pochowali je gdzieś i na półkach królują buty zimowe, a z odkrytych są same ciemne, czarne i na masę błyszczące, sylwestrowe...
Chyba będę jednak musiała poszukać w dedykowanych sklepach, ale tam zazwyczaj te buty są niezbyt ładne i niepraktyczne... A ja chciałam takie, które będę mogła założyć jeszcze kiedyś do jakiejś letniej sukienki...
iovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 16:11   #1745
malgosia_23
Raczkowanie

Też myślałam o tym żeby dawać ciasto, zwłaszcza że u nas w lokalu sami to organizują tzn. ciasto i pudełka. My będziemy musieli tylko pilnować, żeby goście je wzieli. Widziałam jeszcze, sliczne pudełeczka w które można wsypać migdały lub inne cukierki, ale i ciasto i to to chyba już będzie za dużo... Jak myślicie?

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

iovaa widzę, że mamy ślub tego samego dnia
malgosia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 16:46   #1746
moniczkar_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgosia_23 Pokaż wiadomość
Też myślałam o tym żeby dawać ciasto, zwłaszcza że u nas w lokalu sami to organizują tzn. ciasto i pudełka. My będziemy musieli tylko pilnować, żeby goście je wzieli. Widziałam jeszcze, sliczne pudełeczka w które można wsypać migdały lub inne cukierki, ale i ciasto i to to chyba już będzie za dużo... Jak myślicie?

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

ja uważam że za dużodo tego typu jak migdały goście nie przywiązuja uwagi a tylko bez sensu koszty będziecie ponosić.Ciasto moim zdaniem jest wystarczające.Zawsze ma się na nie ochote-właśnie nie na weselu tylko po

Co do butów to też tak mam... musze mieć na luty ale wyboru nie ma zbytnio.... nie wiem czy nie będę zmuszona jechać do Warszawy ehh:/
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 17:19   #1747
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ona911, może warto zacząć dopisywać do kalendarza PMki 2012? W końcu już za kilka tygodni będziemy mówić, że "w przyszłym roku ślub". Jak by co, ja jestem pierwsza chętna do znalezienia się w kalendarzu na 2012, wysyłam info na prv.
Moja droga od stycznia zacznę tworzyć listę na 2012 rok także spokojnie na pewno będziesz na niej pierwsza jak znajdę dłuższą chwilę to będę tworzyła a wcześniej napisze wielkimi literami info na ten temat na forum

Cytat:
ja uważam że za dużodo tego typu jak migdały goście nie przywiązuja uwagi a tylko bez sensu koszty będziecie ponosić.Ciasto moim zdaniem jest wystarczające.Zawsze ma się na nie ochote-właśnie nie na weselu tylko po

Co do butów to też tak mam... musze mieć na luty ale wyboru nie ma zbytnio.... nie wiem czy nie będę zmuszona jechać do Warszawy ehh:/
Co do ciasta to to jest prawda, że na drugi dzień po weselu z przyjemnością zajada się placuszki do kawusi..hmm ..ja tak zawsze mam
I u nas też będą tylko takie pojemniczki z ciastem..bo co za dużo to nie zdrowo

Razem od...

...a tego dnia...

Edytowane przez ona911
Czas edycji: 2010-12-11 o 17:20
Stary 2010-12-11, 17:37   #1748
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgosia_23 Pokaż wiadomość

Z tego co zaobserwowałam na weselach, w tym roku byliśmy na kilku, prezenty się nie sprawdzają, stąd mój post powyżej
Natomiast ciasto to taka tradycja, która wszystkim się podoba i nie kosztuje, bo przecież ciasto i tak zawsze zostaje

Co do daty ślubu, to rzeczywiście Zauważyłam już kilka osób z 10.09.2011 Data byłaby lepiej widoczna, gdyby suwaczki działały poprawnie

Cytat:
Napisane przez moniczkar_
Ja się zastanawiam, czy nie poczekać właśnie gdzieś do lutego, wtedy zaczną powoli w sklepach odkurzać wiosenne modele. Patrzyłam na allegro, ale w sumie jest jakieś 5 modeli, które się powtarzają w kółko, a nie ma żadnych fajnych, jak dla mnie
Wszystkie są albo z czubem (nie mogę, bo mam sporą stopę, nie chcę wystąpić w kajakach ;P ), albo wysokie (mam nieprzyzwyczajoną nogę, a nie chcę rezygnować z tańców tylko dlatego, że mnie nogi będą boleć), albo bez paseczka u góry, bez którego zgubię buty, bo mam trzy pary takich weselno-imprezowych, i moję pląsy przypominają ślizganie, zamiast tańca, bo mi but zawsze spada... Heh... Do tego chciałabym, żeby były zwyczajnie ładne... Ale z tym kryterium to już chyba przesadziłam
Stary 2010-12-11, 17:48   #1749
moniczkar_
Raczkowanie

iovaa fajny jest sklepik z butami na świętoduskiej ale niestety mały wybór... byłam w tym pantofelku na narutowicza i tam samemu można sobie komponować dodatki do butów... ja jednak wolałabym żeby przymierzyc i zobaczyć czy wygodne itp. W Paris też są buty i tam wybierasz wysokość obcasa jaką chcesz i mają kilka kolorów: ecru,ivory biel i jakieś tam inne,cena-ok 300zl więc nie wiem...zostaje mi chyba jednak Warszawa
Stary 2010-12-12, 11:43   #1750
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kffiatusheq Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
witam Was serdecznie, jeszcze nie pisałam w tym wątku, sporadycznie udzielałam się na poprzednim wątku lubelskich PM.
Piszę, bo mam do Was wielką prośbę o opinie nt. salonów sukni w Lublinie. Wiem, że w niektórych obsługa jest dość niemiła (co mnie dziwi, skoro można zostawić tam parę tys.). Słyszałam też, że gdzieś płaci się za przymierzenie sukni (!), ale to wiadomość z trzeciej ręki.
Nie nastawiam się na konkretny fason, wiem mniej więcej czego NIE chcę
Potrzebuję cierpliwej i profesjonalnej obsługi - będę wdzięczna za (nie)polecenie konkretnych salonów Oczywiście także na priv.

PS.

_Olka_ i Magda84 - jakie są Wasze wrażenia?

Hej dawno mnie nie było, bo miałam trochę spraw na głowie, ale już jestem i nadrobiłam te kilka stron zaległości
Jeśli chodzi o salon to ja polecam PARIS na Narutowicza. Pani jest przemiła i poświęci Ci cały swój czas. Nigdy w żadnym sklepie nawet nikt tak miło mnie nie potraktował, także polecam bardzo. Minusem jest to, że suknie są drogie, ale materiały bardzo dobrej jakości i wszystko wykonane idealnie.
Polecam też Demi, ale tylko z powodu ogromnego wyboru modeli, bo pani krawcowa próbowała mi wcisnąć sukienkę, która jej sie podobała a mi wcale. Więc trzeba być twardym

Cytat:
Napisane przez emilinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak macie jakieś namiary na przyzwoitych DJów w rozsądnej cenie, to będę wdzięczna za wiadomość na priva. Ślub za 4.5 miesiąca, musimy kogoś zarezerwować Pozdrawiam!
mój DJ bierze 2000 (za jeden dzień). Zainteresowana? to wyślę info na priva

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Zaproszenia są dopiero w połowie zrobione..bo ja wszystko robię w Corel Draw i wszystko ręcznie rysuje..tzn myszka .. jak już będą miały ręce i nogi to wstawię
Aaa mogę pokazac jak wygląda w oryginale sa śmieszne..i w sumie pasujące do nas..jak się pociąga sznureczek to wysuwa się środek zaproszenia z treścią i Pan Młody przesuwa się do PM tak jakby go ciągnęła do Kościoła
ona911 po prostu brak słów
REWELACJA!!
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 12:37   #1751
malgosia_23
Raczkowanie

Dzięki dziewczynki!! Chyba rozwiałyście moje wątpliwości odnośnie tych podziękowań i zostanę przy cieście.
malgosia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 18:52   #1752
emilinka
Rozeznanie

Magda_84 dziękuję za ofertę, ale szukamy poniżej tej kwoty

Przy okazji - orientujecie się, czy w salonach lubelskich są jeszcze wyprzedaże tegorocznych kolekcji? Jak duże są obniżki?

Edytowane przez emilinka
Czas edycji: 2010-12-12 o 18:54 Powód: dopisek
emilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 20:05   #1753
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emilinka Pokaż wiadomość
Magda_84 dziękuję za ofertę, ale szukamy poniżej tej kwoty

Przy okazji - orientujecie się, czy w salonach lubelskich są jeszcze wyprzedaże tegorocznych kolekcji? Jak duże są obniżki?

hejka w ubiegłym tygodniu jeszcze były a co obniżek to nie wiem
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 20:06   #1754
_Olka_
Raczkowanie

nie wiem jak teraz ale ja kupowalam pod koniec pazdziernika suknie na narutowicza i zaplacilam 2,300 przecena z 3,500 zl
_Olka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 20:33   #1755
Tanitka
Rozeznanie

ona911 zapomniałaś o mnie
Stary 2010-12-13, 00:32   #1756
_Olka_
Raczkowanie

Wiecie moze gdzie moge zamowic etykiety na alkohol a dokladnie chodzi mi o to zeby moc wymyslic sobie napis,ktory bedzie widnial na danej etykiecie.Patrzyłam na allegro ale widze tylko same gotowce ;/ czy ktoras z Was moze zamawia bądz zamawiała cos takiego???czekam na wszelkie info,dzieki.
Stary 2010-12-13, 10:20   #1757
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość
Wiecie moze gdzie moge zamowic etykiety na alkohol a dokladnie chodzi mi o to zeby moc wymyslic sobie napis,ktory bedzie widnial na danej etykiecie.Patrzyłam na allegro ale widze tylko same gotowce ;/ czy ktoras z Was moze zamawia bądz zamawiała cos takiego???czekam na wszelkie info,dzieki.
Ja robiłam sama i miałam np takie wierszyki :

Niech dzwonią kielichy, niech dzwonią puchary za zdrowie i szczęście Młodej Pary.

Płucz gardło, zaś do rana
cała sala ma być rozśpiewana
zapewniają o tym młodzi
nasza wódka nie zaszkodzi

Czyś stary czyś młody
kieliszek swój chwyć
za Młodą Parę
czas toast pić!

Niechaj trunków nie zabraknie
w tę dzisiejszą, piękną noc,
a za zdrowie Młodej Pary
niech toastów rozbrzmi moc

Pijmy za zdrowie Młodej Pary
niech gra orkiestra
Niech dżwięczą kielichy i dzwonią puchary!

Trunek o dużej zawartości dobrego humoru.

Drodzy goście pijcie śmiało,
niech alkohol dziś się leje.
Jak będziecie mieli mało,
to Pan Młody Wam doleje.

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 11:12   #1758
_Olka_
Raczkowanie

sama robilas te etykiety?? a jak ty je robilas ?? hehe
Stary 2010-12-13, 17:33   #1759
moniczkar_
Raczkowanie

My będziemy mieć taki wierszyk:

Wódka Weselna

Nie omijaj kolebeczki ,
nie odmawiaj dziś wódeczki.
Zdrowie Młodych to jest cel,
a wiec szczerze w gardło lej!

Monika i Tomek
23 lipiec 2011

Teraz dziewczyny kolejna niewiadoma-podziękowania dla rodziców....co planujecie?

Edytowane przez moniczkar_
Czas edycji: 2010-12-13 o 17:35
Stary 2010-12-13, 17:48   #1760
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
ona911 zapomniałaś o mnie
Tzn ? bo nie bardzo wiem o co chodzi :P

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-12-13, 17:59   #1761
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

hej dziewczyna ma może któraś z Was namiar na krawcową, która przerobiłaby mi trochę moją starą sukienkę wieczorową?? tylko żeby bardzo nie zdzierała

co do podziękowań dla gości to my będziemy dawać symboliczne ciastka w plastykowym opakowaniu z etykietką podziękowania dla gości czy coś w tym stylu, pełno jest tego na allegro
dla rodziców do końca nie wiem, widziałam statuetki ale to strata pieniędzy jak dla mnie, lepiej dołożyc i dać kosz z winami, słodyczami, kawami i co tam jeszcze jest, chodzi mi o takie gotowe kosze a na pamiątkę damy im nasze zdjęcia po ślubie

ona może o kalendarz ślubny chodzi, mnie też tam nie ma

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 18:11   #1762
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
ona może o kalendarz ślubny chodzi, mnie też tam nie ma
Hmm.sprawdziłam swoją skrzynkę i od Was wiadomości nie posiadam wyrażających chęć wpisu na listę ??? A wiadomości nie kasuje więc przez przypadek skasować nie mogłam..ewentualnie mogła do mnie nie dotrzeć..

Tak jak pod listą jest napisane..wpisuję dziewczyny które napiszą do mnie na PW i zawsze odpisuje na wiadomość, że dopisuje do listy czy cos w tym stylu..więc jeśli chcęcie piszcie na PW i migiem znajdziecie się na liście

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2010-12-13, 18:59   #1763
iovaa
Raczkowanie

Cytat:
Teraz dziewczyny kolejna niewiadoma-podziękowania dla rodziców....co planujecie?
No właśnie? Dobre pytanie. Nie jestem zwolenniczką kwiatów, bo zaraz zwiędną i nie będzie żadnej pamiątki, zdjęcia i tak dostaną, jakieś słodycze są ok, ale w sumie też długo nie wytrwają, a ja myślałam o czymś symbolicznym, w końcu raz w życiu jest taki oficjalny i jednocześnie wzruszający moment, więc warto by było wymyślić coś bardziej niezwykłego... Przynajmniej ja tak uważam, tyle że... nie mam pomysłu xD
Ktoś podpowie coś w tym temacie?
Stary 2010-12-13, 19:18   #1764
moniczkar_
Raczkowanie

Ja na razie mam takie rzeczy(standardowe,choć i tak nie wiem które wybrać) zapisane które biorę pod uwagę:

Co o tym myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1353590455_5.jpg (49,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1353590455.jpg (29,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2czs.jpg (24,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ramka_20_25__1_.jpg (63,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ramkanowosci.jpg (19,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg frame27.jpg (51,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg frame25.jpg (49,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nowekuferki.jpg (23,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg weseledBW225.jpg (30,4 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez moniczkar_
Czas edycji: 2010-12-13 o 19:21
Stary 2010-12-13, 19:43   #1765
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Tzn ? bo nie bardzo wiem o co chodzi :P
dopisać mnie, napisałam Ci wcześniej pw
Stary 2010-12-13, 20:11   #1766
_Olka_
Raczkowanie

Cytat:
My będziemy mieć taki wierszyk:

Wódka Weselna

Nie omijaj kolebeczki ,
nie odmawiaj dziś wódeczki.
Zdrowie Młodych to jest cel,
a wiec szczerze w gardło lej!

Monika i Tomek
23 lipiec 2011

a gdzie zamawialas? mozesz wyslac mi adres na priva??
Stary 2010-12-13, 20:26   #1767
moniczkar_
Raczkowanie

wiesz co ja nie zamawiałam tylko robie sama-tak samo jak zaproszenia, na takim złotym papierze.
Stary 2010-12-13, 20:33   #1768
ona911
Rozeznanie

Po małych zmianach...
Tanitka i alonka..nie tylko Was brakowało na liście. Osobę którą pamiętałam, że dopisywałam też zniknęła :/ baardzo to dziwne..no ale już naprawiłam
Jeszcze raz przepraszam
Aaa...jeśli jeszcze którejś z Was brakuje na liście..np była a teraz nie jest to dajcie znać !!!

Podaje aktualną listę Ślubów na rok 2011

MAJ

28 maja
urszulac1 w Niedrzwicy Kościelnej

CZERWIEC

25 czerwca
osia86- godz. 15.00; Parafia pw. Zesłania Ducha św. w Krasnobrodzie; wesele: Karczma Gwarek w Krasnobrodzie
psuj_a- Parafia NMP Matki Kościoła w Orchowcu,
wesele- "Karczma w Maciejowie"

LIPIEC

2 lipca
Ona911- godz 17.00; Parafia Przemienienia Pańskiego
w Garbowie; wesele- Katarzynka II
La Cocinerita- godz 16.00; Parafia Przemienienia Pańskiego
w Garbowie; wesele- Dwór Leśce
amantas_amaentes- Parafia św. Boboli w Lublinie;
wesele- BENSIP (Lublin, ul. Budowlana)
Ashyshqa- godz 17.00; Parafia św. Rodziny w Lublinie;
wesele-Dom Królewski na Abramowickiej

23 lipca
moniczkar_- godz 17:00; Archikatedra Lubelska; wesele- Dom Weselny Paradis Lubartów

30 lipca
ajak66- Parafia Dobrego Pasterza;
wesele - Zajazd pod kasztanami

SIERPIEŃ

6 sierpnia
Magda_84- Parafia Matki Bożej Różańcowej w Lublinie;
wesele- Dom Królewski
Niunia2011- Parafia w Niedrzwicy Dużej

13 sierpnia
tweetek86
AneczkaS
Lotta_- Parafia pw. Andrzeja Boboli, wesele - Fiesta

20 sierpnia
Ewa121
Mag89
kffiatusheq- wesele- Pałac Akropol
gosiaczek20004
margolka1986- godz 17:45; Archikatedra Lubelska;
wesele- Hotel Korona
kobieta1987 - Parafia na Poczekajce; wesele- Bosman

WRZESIEŃ

3 września
-Olka_ - godz 16:00; Parafia Św.Krzyża w Lublinie;
wesele- Niedrzwica Kościelna "Jaśmin

17 września
cindi- godz 15:00; Archikatedra Lubelska; wesele- Dworek Graffa
Tenaya24- godz 17:00; Parafia Św. Rodziny; wesele- Dom Królewski

24 września
Tanitka- godz 15.00; wesele- Bełżyce
alonka00

PAŹDZIERNIK

1 października
angelika987- ślub w Nałęczowie;
wesele- "Zajazd Czerniecówka" Wojciechów

LISTOPAD

Chętne do wpisania na wizażową liste lub poprawienie danych proszę na PW

Razem od...

...a tego dnia...

Edytowane przez ona911
Czas edycji: 2010-12-13 o 21:25
Stary 2010-12-13, 21:37   #1769
basik_4
Przyczajenie

Cytat:
Po małych zmianach...
Tanitka i alonka..nie tylko Was brakowało na liście. Osobę którą pamiętałam, że dopisywałam też zniknęła :/ baardzo to dziwne..no ale już naprawiłam
Jeszcze raz przepraszam
Aaa...jeśli jeszcze którejś z Was brakuje na liście..np była a teraz nie jest to dajcie znać !!!
to jeszcze ja się przypomnę bo i mnie brakuje na liście a wiadomość na PW już jakiś czas temu wysyłałam
basik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 21:38   #1770
Kicur
Raczkowanie

Witam! już od pewnego czasu śledzę Wasz wątek i stwierdzam,że czas się ujawnić biorę ślub 27 sierpnia 2011 przyjmiecie mnie?;> już piszę do ona911 o dołączenie mnie do kalendarza, bo widzę, że moja data jest ciągle pusta

Edytowane przez Kicur
Czas edycji: 2010-12-13 o 21:41
Kicur jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości