Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 20:03   #3151
carrola
Zadomowienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
ograniczac sie musze bo moj portfel jest na skraju zalamania nerwowego- no i raz mialam propozycje wystapienia w Rozmowach w Toku- oczywiscie wiadomo jaki temat mial byc i troche mnie zdziwilo jak ta pani, ktora ze mna rozmawiala zareagowala na moje ilosci kosmetykow- no bo przeciez na wizazu to jest normalne, ze wiekszosc ma tego w tonach
Ale Ci się trafiło.

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Policzę w wolnej chwili swoje i wstawię Wam zdjęcia porównawcze ale to pewnie dopiero w oklicy Świąt.
Fajnie.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziewczyny moge dołączyć??? ostatnio zauważyłam że moja ilośc kosmetyków się cały czas zwiększa i zwiększa.... a raczej zapasy bo po prostu chodze po drogeriach- coś mi wpadnie w oko i kupuję..... więc potrzebuje wsparcia w odwyku od zakupów....
Witaj

Cytat:
15? kobieto ja mam samych blyszczykow z 85!

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Ja nie zapomne ubiegłego roku, wróciłam z pracy 23 grudnia o 19 a mama do mnie z awanturą że u mnie bałagan, że nie da się wejść (mam prace jaką mam długo siedzę i mam wszystko porozkładane a że na dywanie mi najlepiej ... ) ok dla świętego spokoju siedziałam do 3 nad ranem a o 5 wstałam i wziełam sie za kolejne porządki żeby ni było że nic w domu nie robie. Na 8 do pracy i do 15. tym sposobem miałam dość wszystkiego już 23 grudnia. W tym roku już od dawna mam dość. Nic na to nie poradzę że w pracy mam remament, robie go sama, jakoś nikt się nie garnie do pomocy choć to rodzinna firma, ciagle tylko narzeka mama że nic nie robie, ma milion dobrych rad jak powinnam pracować i wytyka mi wszystko. Poprostu nie ma jak rodzinka.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 20:24   #3152
akisia
Zakorzenienie

Witajcie, chyba powinnam do Was dołączyć
Jestem fanatyczką kupowania kosmetyków. Mam ich dużo za dużo i gdy już upoluję, szczęśliwa, że mam swoją zdobycz, odkładam do półki (mam specjalną kosmetyczkę na Bourjois, bo kocham tę firmę oraz pudelko na essence, bo to moja druga miłość). Najwięcej mam cieni, balsamów i kremów do twarzy. Moją obsesją "w bonusie" jest fakt, że lubię używać naraz kosmetyków jednej marki. Nie sposób spisać wszystko, co mam, postaram się kilka wyliczyć:
- kremy do twarzy 14
-balsamy 22 + 2 oliwki
-podklady 11 + mineralny
-tusze 14
-cienie: paletka 120 cieni + 4x potrójne Bourjois, 1x podwójne B, 4X pojedyncze Bourjois, 14 My Secret, dwie paletki po 5 cieni MS, dwie paletki po 5 cieni Oriflame, dwie paletki po 4 cienie Ori, 4 cienie Ori, 3 Essence, 4 paletki po 3 cienie L'oreal, 1 sypki L'oreal, 3x Sensique, 12 cieni Inglot, 5 odsypek mineralnych, 4x Verona
Mam też pełno błyszczyków, rozświetlaczy Essence itd. Tylko na punkcie szamponów i żeli pod prysznic nie mam obsesji

PS. Pisałam z głowy, więc bardzo możliwe, że o wielu zapomniałam

Edytowane przez akisia
Czas edycji: 2010-12-13 o 20:26
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 20:35   #3153
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

akisia: witamy!
Stary 2010-12-13, 20:47   #3154
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Nosku mówiłaś parę razy, że jesteś fanką Bielendy, a ja miałam już trochę ich produktów i jakoś nie trafiam
Z lepszych to mam peeling Eco Care i dwufaza awokado - ok, chociaż nie zrobiły na mnie mega wrażenia. Masakrycznie byłam rozczarowana kremem pod oczy Eco Care, balsamem do ust bio plantacja aloes, tonikiem z limonką - tym w starej wersji.
Polecisz jakieś swoje hiciory?
Ja nie Nosek, ale od siebie też mogę polecić kilka rzeczy. Z twarzowych to dwufazę, której używasz i mleczko do demkijażu Awokado. Aktualnie jestem w trakcie drugiego opakowania i gdyby nie to, że chyba go z rossa już wycofali to dalej bym go kupowała, a tak to nie mam czasu go gdzie indziej szukać i przerzucę się teraz na kasztanowe. Awokado świetnie zmywa: podkład, tusz, cienie, kredkę i inne specyfiki. Nie szczypie w oczy, nie podrażnia, no i pięknie pachnie.
A do ciała miałam masło karotenowe i kasztanowe. Z obu była baaardzo zadowolona, z tym że kasztanowe jest treściwe, mocno nawilża, wystarczy stosować go co kilka dni. Karotenowe jest lżejsze, nadaje się na rano. Mam w planach pozostałe warianty, ale muszę najpierw powykańczać swoje resztki

A co tak częstego smarowania to głównie powoduje to lubelska woda, która na cere, skórę i włosy działa mi masakrycznie W domu nie mam takich problemów, mogę nie używać balsamu, maski i jest ok. Od razu jak wrócę do domu to kilka dni i mam taką ładną, gładką cerę, a w Lbn zaraz mnie wypryszczy.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
mozesz kupic, jak zuzyjesz 2 inne smarowidla do ust (balsam Ci nie ucieknie, bedzie w sklepach tez w styczniu, lutym a nawet i marcu )

Niech będzie nooo...idę się posmarować, co by się szybciej któraś skończyła
Stary 2010-12-13, 20:59   #3155
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Nosku mówiłaś parę razy, że jesteś fanką Bielendy, a ja miałam już trochę ich produktów i jakoś nie trafiam
Z lepszych to mam peeling Eco Care i dwufaza awokado - ok, chociaż nie zrobiły na mnie mega wrażenia. Masakrycznie byłam rozczarowana kremem pod oczy Eco Care, balsamem do ust bio plantacja aloes, tonikiem z limonką - tym w starej wersji.
Polecisz jakieś swoje hiciory?
Z pielęgnacji twarzowej miałam tylko dwufazę Awokado i bardzo lubię. Reszta to masła (awokado, karoten, kokos, oliwka) peelingi (koralowy właśnie, algi Eco Care), arbuzowa maska algowa i lawendowa sól do stóp z serii profesjonalnej. Aha, jeszcze maseczki w saszetkach - błotka i biała glinka.
Cytat:
Ja nie zapomne ubiegłego roku, wróciłam z pracy 23 grudnia o 19 a mama do mnie z awanturą że u mnie bałagan, że nie da się wejść (mam prace jaką mam długo siedzę i mam wszystko porozkładane a że na dywanie mi najlepiej ... ) ok dla świętego spokoju siedziałam do 3 nad ranem a o 5 wstałam i wziełam sie za kolejne porządki żeby ni było że nic w domu nie robie. Na 8 do pracy i do 15. tym sposobem miałam dość wszystkiego już 23 grudnia. W tym roku już od dawna mam dość. Nic na to nie poradzę że w pracy mam remament, robie go sama, jakoś nikt się nie garnie do pomocy choć to rodzinna firma, ciagle tylko narzeka mama że nic nie robie, ma milion dobrych rad jak powinnam pracować i wytyka mi wszystko. Poprostu nie ma jak rodzinka.
Wiem o czym mówisz... Trzymaj się.
Cytat:
Napisane przez akisia Pokaż wiadomość
Jestem fanatyczką kupowania kosmetyków. Mam ich dużo za dużo i gdy już upoluję, szczęśliwa, że mam swoją zdobycz, odkładam do półki (mam specjalną kosmetyczkę na Bourjois, bo kocham tę firmę oraz pudelko na essence, bo to moja druga miłość). Najwięcej mam cieni, balsamów i kremów do twarzy. Moją obsesją "w bonusie" jest fakt, że lubię używać naraz kosmetyków jednej marki. Nie sposób spisać wszystko, co mam, postaram się kilka wyliczyć:
- kremy do twarzy 14
-balsamy 22 + 2 oliwki
-podklady 11 + mineralny
-tusze 14
cześć niezłe masz ilości

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 21:10   #3156
akisia
Zakorzenienie

Noseknosek właśnie wiem, ale i tak najbardziej muszę walczyć z cienioholizmem zaczęłam akcję pt. "systematyczne smarowanie" i "otwórz-zużyj-dopiero otwórz następne"

PS. Zapomniałam do balsamów dodać dwie Neutrogeny po 250ml, TŻ kupił mi w promocji 2 za 1
Stary 2010-12-13, 21:21   #3157
noseknosek

Cytat:
Noseknosek właśnie wiem, ale i tak najbardziej muszę walczyć z cienioholizmem zaczęłam akcję pt. "systematyczne smarowanie" i "otwórz-zużyj-dopiero otwórz następne"

PS. Zapomniałam do balsamów dodać dwie Neutrogeny po 250ml, TŻ kupił mi w promocji 2 za 1
pokażesz nam swoje zbiory?

biegam
Stary 2010-12-13, 21:34   #3158
zetafon
Zakorzenienie

porzeczko wspołczuje takiej harówki. szkoda ze mama cie nie rozumie, a ona sama powinna wiedzieć ze jak sie pracuje to czasem sie ciezko wyrobic ze wszystkim.

agniesia pracy na razie nie rzucam bo mam umowe próbna do konca stycznia.potem zobaczymy, ale długo tam nie wytrzymam.

wiecie co, poszłam do rossmanna i dali mi siate z dziurą i mi wyleciał płyn miceralny daxa 12 zł poszło w snieg gdzieś ... jestem mega zła.za to kupiłam róż i grzebyczek metalowy do rozdzielnia rzęs w inglocie. pod względem kolorówki to pewnie niedługo dogonię dimiti

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 21:37   #3159
akisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
pokażesz nam swoje zbiory?
Nie mam aparatu i póki czegoś nie skombinuje to niebardzo postaram się skołować aparat, ale robienie zdjęć musiałoby się odbywać w pustym domu, bo nawet moja mama i TŻ nie wiedzą o wszystkich zbiorach (bo regularnie słyszę, że mam iść do psychiatry bo to są już poważne zaburzenia)
Stary 2010-12-13, 21:39   #3160
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
wow, zatkało mnie. Używasz każdego?

No własnie?

O matko, ja w to zimno nie mam weny żeby się raz posmarować, a co dopiero dwa. Podziwiam
Ja też żyję baaardzo oszczędnie i jedynie trwonię się kosmetycznie.

Mam dokładnie takie same odczucia. Efekt naprawdę jest warty poświęcenia
heh nie teraz prawie wogole nie uzywam mazidel na usta bo na uczelni glupie sie czuje z takimi "mokrymi warami" a nigdzie nie wychodze i tak juz pozbylam sie z 20 paru

Cytat:
Do tej pory szczękę z podłogi zgarniam

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
mozesz kupic, jak zuzyjesz 2 inne smarowidla do ust (balsam Ci nie ucieknie, bedzie w sklepach tez w styczniu, lutym a nawet i marcu )

tez wygralam w tamtym konkursie lokowke ale po testach wymienilma ja na prostownice ktorej uzylam jakies 20x w zyciu, a potem "pozyczylam" wspollokatorce (tzn: ona jej uzywa codziennie)

ja najpierw chodzilam do babki, potem do faceta i teraz tez do faceta (chyba od 3 lat do tego ostatniego i bardzo go lubie)

zetafon: na Twoim miejscu bym sie rozgladala za nowa praca, ale nie rezygnowala z tej... zawsze to 1000zł więcej do budżetu domowego

Kitka witamy!
heh ale zawsze cos za darmo fajnie dostac

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Ale Ci się trafiło.

daj spokoj...po 3 rozmowach telefonicznych i pytaniach w kolko takich samych powiedzialam, ze podziekuje za udzial- to sie mnie zaczela kobieta pytac czy sie czegos lub kogos boje bo oni moga mnie ucharakteryzowac i mnie nikt nie pozna!

Cytat:
- kremy do twarzy 14
-balsamy 22 + 2 oliwki
-podklady 11 + mineralny
-tusze 14
-cienie: paletka 120 cieni + 4x potrójne Bourjois, 1x podwójne B, 4X pojedyncze Bourjois, 14 My Secret, dwie paletki po 5 cieni MS, dwie paletki po 5 cieni Oriflame, dwie paletki po 4 cienie Ori, 4 cienie Ori, 3 Essence, 4 paletki po 3 cienie L'oreal, 1 sypki L'oreal, 3x Sensique, 12 cieni Inglot, 5 odsypek mineralnych, 4x Verona
Mam też pełno błyszczyków, rozświetlaczy Essence itd. Tylko na punkcie szamponów i żeli pod prysznic nie mam obsesji

witamy
to tuszy masz tyle ile ja kiedys miala!
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 22:06   #3161
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze- ja też bym chciała tak schudnąć ale nie mam czasu na gotowanie tych dukanowych dań....
Ja też go wiele nie mam - pracuję do 18 plus 3 razy w tygodniu po pracy joga do 20. Szłam więc po najmniejszej linii oporu: serki z pojemników itp. Mięso smażyłam sobie na 2 dni od razu, jedynie placki otrębiane trzeba było codziennie. Nawet dało radę pojechać na tygodniowy urlop z patelnią i zapasami w bagażniku

Cytat:
Jestem tu cieniową przodowniczką.
Księżniczka - cieniowa Królowa, luskap - balsamowa, Hosenka - lakierowa, a dimiti - błyszczykowa
Ktoś się jeszcze zgłasza po przydział?

Cytat:
Witamy kolejną uzależnioną

Pan Sympatyczny właśnie zaprosił mnie do siebie na Sylwestra

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 22:15   #3162
noseknosek

Dziewczyny,
kolejna, fajna akcja do klikania i pomagania

http://www.wyklikajzywnosc.pl/

biegam
Stary 2010-12-13, 22:24   #3163
ganimedea
Zakorzenienie

zdublowany post - Wizaż szaleje

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka

Edytowane przez ganimedea
Czas edycji: 2010-12-13 o 22:25
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 22:27   #3164
noseknosek

kolejna fajna akcja do klikania i pomagania

biegam
Stary 2010-12-13, 22:29   #3165
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Stary 2010-12-13, 22:43   #3166
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,

klikniete
Stary 2010-12-13, 22:47   #3167
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Księżniczka - cieniowa Królowa, luskap - balsamowa, Hosenka - lakierowa, a dimiti - błyszczykowa
ja sie chyba kwalifikuje na wlosowa

szampony:
Alfaparf Nutri Seduction Ultra Moist szampon nawilżający 125 ml *
Cattier, Szampon z ekstraktem z bambusa do włosów suchych 250ml *
John Frieda, Sheer Blonde, Go Blonder Lightening Shampoo (Szampon rozjaśniający do włosów blond)
Lush, Big (Szampon do włosów)
Lush, Gentle lentil (Szampon w kostce) a
Lush, Karma Comba (Szampon w kostce)
Lush, New Shampoo Bar (Szampon w kostce)
Lush, Seanik Solid Shampoo (Szampon z solą morską w kostce)
Lush, Ultimate Shine (Szampon w kostce)
Schwarzkopf, Schauma, Olejek Intensywnie Pielęgnujący, Szampon z olejkiem z orzechów makadamia 250ml

maski:
Babyliss, Pro Relax, Beurre De Karite (Krem intensywnie regenerujący włosy z masłem shea) 250ml *
Clairol, Herbal Essences, Hello Hydration, Intensive Mask (Maska do włosów 'Nawilżenie po brzegi') 200ml *
Malwa, Studio Gloria, Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych 240ml *
Sther, Lorys Professional, Mousse de Chocolate (Odżywka do włosów farbowanych i zniszczonych) - odlewka *
Sther, Lorys, Snake Oil (Odżywka do włosów zniszczonych i farbowanych z olejkiem z węża) 1000ml
Venita, Naturel, Venita Mask (Maska regenerująca do włosów) 250ml *

olejki:
Kosmed, Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym 150ml
Himalaya Herbals, Revitalizing Hair Oil (Rewitalizujący olejek do włosów) 200ml *
Dabur, Amla, Hair Oil (Olejek do włosów z wyciągiem z owoców amla) 200ml *

odżywki do spłukiwania:
Hegron, Creme Spoeling, Odżywka do włosów 500ml *
Procter & Gamble, Pantene Pro-V Restoratives, Pełna Kontrola, Odżywka 200ml
Yves Rocher, płukanka octowa z malin 150ml

odżywki bez spłukiwania:
Alfaparf, Semi Di Lino Diamante, Revitalizing lotion 4x 13ml *
Joanna, Z Apteczki Babuni, Balsam nawilżająco-regenerujący bez spłukiwania 200g
Farouk, Biosilk, Silk Therapy Treatment (Naturalny jedwab - odżywka regenerująca bez spłukiwania)
Schwarzkopf, Gliss Kur Płynny Jedwab, Ekspresowa odżywka regeneracyjna dwufazowa do włosów matowych i trudnych do ułożenia *

ochronne:
Alfaparf Couture Milano Crown Lifter 50ml *
Oriflame, HairX, Summer Care, Odżywka w sprayu na lato 150ml 01.2012 *
Oriflame, Summer Solutions, Leave - in Spray (Odżywka na lato w sprayu) 150ml 06.2011 *
Tigi, Bed Head, Small Talk 200ml *

stylizacja:
L'Oreal, Studio Hot Curl, Spray do lokow 150ml
nabłyszczacz do włosów joanna spray *
nabłyszczacz do włosów Yves Rocher spray 3 w 1 *
Kerastase, Nutritive, Nacre Nutri-Sculp (Wosk modelująco-rozświetlający), odlewka *
L'oreal Paris Studio Line, Utrwalenie i Blask Supermocny, Lakier do włosów, 250ml a
Tigi, Catwalk, Catfight Pliable Pudding 42g *
Tigi, Bed Head, Mastermind 57ml *

Edytowane przez Agniesia666
Czas edycji: 2010-12-13 o 22:50
Agniesia666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 22:47   #3168
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Witaj.

Cytat:
daj spokoj...po 3 rozmowach telefonicznych i pytaniach w kolko takich samych powiedzialam, ze podziekuje za udzial- to sie mnie zaczela kobieta pytac czy sie czegos lub kogos boje bo oni moga mnie ucharakteryzowac i mnie nikt nie pozna!
Taaa oni robią takie super charakteryzacje, że perukę na głowę zakładają i wystarczy. Nikt by nie poznał. Dobrze, że w końcu się jakoś wywinęłaś.

Cytat:
Dziewczyny,

Klik klik.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 22:49   #3169
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Witaj.

Taaa oni robią takie super charakteryzacje, że perukę na głowę zakładają i wystarczy. Nikt by nie poznał. Dobrze, że w końcu się jakoś wywinęłaś.

Klik klik.
wkurzylam sie jak zaczela krecic i pytac pare razy o to samo pytanie- jakby czekala, az dam odpowiedz taka jak jej pasuje
Stary 2010-12-13, 23:16   #3170
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
- kremy do twarzy 14
-balsamy 22 + 2 oliwki
-podklady 11 + mineralny
-tusze 14

woooooooooooooow......szo k...

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Ja nie Nosek, ale od siebie też mogę polecić kilka rzeczy. Z twarzowych to dwufazę, której używasz i mleczko do demkijażu Awokado. Aktualnie jestem w trakcie drugiego opakowania i gdyby nie to, że chyba go z rossa już wycofali to dalej bym go kupowała, a tak to nie mam czasu go gdzie indziej szukać i przerzucę się teraz na kasztanowe. Awokado świetnie zmywa: podkład, tusz, cienie, kredkę i inne specyfiki. Nie szczypie w oczy, nie podrażnia, no i pięknie pachnie.
A do ciała miałam masło karotenowe i kasztanowe. Z obu była baaardzo zadowolona, z tym że kasztanowe jest treściwe, mocno nawilża, wystarczy stosować go co kilka dni. Karotenowe jest lżejsze, nadaje się na rano. Mam w planach pozostałe warianty, ale muszę najpierw powykańczać swoje resztki

A co tak częstego smarowania to głównie powoduje to lubelska woda, która na cere, skórę i włosy działa mi masakrycznie W domu nie mam takich problemów, mogę nie używać balsamu, maski i jest ok. Od razu jak wrócę do domu to kilka dni i mam taką ładną, gładką cerę, a w Lbn zaraz mnie wypryszczy.

Niech będzie nooo...idę się posmarować, co by się szybciej któraś skończyła
przez warszawską wode (na początku jak tylko się wprowadziłam ) miałam tak zniszczone paznokcie że przez pół roku robiłam sobie zelowe.... na szczęscie juz jakoś je odratowałam...

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
porzeczko wspołczuje takiej harówki. szkoda ze mama cie nie rozumie, a ona sama powinna wiedzieć ze jak sie pracuje to czasem sie ciezko wyrobic ze wszystkim.

agniesia pracy na razie nie rzucam bo mam umowe próbna do konca stycznia.potem zobaczymy, ale długo tam nie wytrzymam.

wiecie co, poszłam do rossmanna i dali mi siate z dziurą i mi wyleciał płyn miceralny daxa 12 zł poszło w snieg gdzieś ... jestem mega zła.za to kupiłam róż i grzebyczek metalowy do rozdzielnia rzęs w inglocie. pod względem kolorówki to pewnie niedługo dogonię dimiti
nieźle bym się wkurzyła....

Cytat:
Nie mam aparatu i póki czegoś nie skombinuje to niebardzo postaram się skołować aparat, ale robienie zdjęć musiałoby się odbywać w pustym domu, bo nawet moja mama i TŻ nie wiedzą o wszystkich zbiorach (bo regularnie słyszę, że mam iść do psychiatry bo to są już poważne zaburzenia)
ja mam tak że nie pokazuje juz moim współlokatorkom tego co kupuje... tzn. zapasy chowam w szafkach itp....

Cytat:
Ja też go wiele nie mam - pracuję do 18 plus 3 razy w tygodniu po pracy joga do 20. Szłam więc po najmniejszej linii oporu: serki z pojemników itp. Mięso smażyłam sobie na 2 dni od razu, jedynie placki otrębiane trzeba było codziennie. Nawet dało radę pojechać na tygodniowy urlop z patelnią i zapasami w bagażniku

Witamy kolejną uzależnioną

woooow... ja tak właśnie myślę żeby od nowego roku znowu dietkować... myślałam własnie o dukanie bo szybko traci się na wadze... w tamtym roku jak się odchudzałam to może diety jakoś wybitnie nie przestrzegałam ale bardzo dużo ćwiczyłam a teraz nie mam czasu....dwa kierunki mi nie pozwalają.... więc muszę się za dietkę wziąć.....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 23:19   #3171
noseknosek

Kitka!!! ja dopiero teraz skojarzyłam, że Ty jesteś z mojej uczelni. A jakie kierunki studiujesz? Oba na SGH?

biegam
Stary 2010-12-13, 23:25   #3172
CABIN CREW

Cytat:
Kitka!!! ja dopiero teraz skojarzyłam, że Ty jesteś z mojej uczelni. A jakie kierunki studiujesz? Oba na SGH?
jeden na sgh- MSG- czyli najmniejsza linia oporu a drugi to zarządzanie lotnictwem

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-12-13, 23:34   #3173
noseknosek

Cytat:
jeden na sgh- MSG- czyli najmniejsza linia oporu a drugi to zarządzanie lotnictwem
e tam najmniejsza linia oporu to chyba zarządzanie a na którym roku jesteś?
zarządzanie lotnictwem - wow!

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2010-12-13 o 23:35
Stary 2010-12-13, 23:35   #3174
akisia
Zakorzenienie

Cytat:
woooooooooooooow......szo k...

przez warszawską wode (na początku jak tylko się wprowadziłam ) miałam tak zniszczone paznokcie że przez pół roku robiłam sobie zelowe.... na szczęscie juz jakoś je odratowałam...

nieźle bym się wkurzyła....

ja mam tak że nie pokazuje juz moim współlokatorkom tego co kupuje... tzn. zapasy chowam w szafkach itp....

woooow... ja tak właśnie myślę żeby od nowego roku znowu dietkować... myślałam własnie o dukanie bo szybko traci się na wadze... w tamtym roku jak się odchudzałam to może diety jakoś wybitnie nie przestrzegałam ale bardzo dużo ćwiczyłam a teraz nie mam czasu....dwa kierunki mi nie pozwalają.... więc muszę się za dietkę wziąć.....
Kitka ja studiuje w innym mieście. Zapasy są w domu w rodzinnym mieście, mam taką strategię, że do Krk wożę te kosmetyki, które aktualnie muszę zużyć. To mi pomaga opanować chęć pootwierania wszystkiego
Stary 2010-12-13, 23:39   #3175
zetafon
Zakorzenienie

zrobiłam dzis porządek w kuferku z kolorówką i siedzę z peelingiem na twarzy.już z miesiąc nic nie robiłam.nie mam kiedy sie za siebie wziasc

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 23:45   #3176
CABIN CREW

Cytat:
e tam najmniejsza linia oporu to chyba zarządzanie a na którym roku jesteś?
zarządzanie lotnictwem - wow!
3 rok a z tym msg to było tak że po prostu patrzyłam na przedmioty i stwierdziłam że najbardziej odpowiadają mi i ciekawia te z MSG
a zarządzanie lotnictwem robię bo interesuje mnie to

a Ty na jakim kierunku???

ZALATANA......
Stary 2010-12-13, 23:46   #3177
noseknosek

Cytat:
3 rok a z tym msg to było tak że po prostu patrzyłam na przedmioty i stwierdziłam że najbardziej odpowiadają mi i ciekawia te z MSG
a zarządzanie lotnictwem robię bo interesuje mnie to

a Ty na jakim kierunku???
4, FiR i Zarz

biegam
Stary 2010-12-14, 00:29   #3178
CABIN CREW

Cytat:
Kitka ja studiuje w innym mieście. Zapasy są w domu w rodzinnym mieście, mam taką strategię, że do Krk wożę te kosmetyki, które aktualnie muszę zużyć. To mi pomaga opanować chęć pootwierania wszystkiego
ja tez ostatnio nie otwieram wszystkiego tylko od jakiegoś miesiąca staram się zużywać

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ----------

Cytat:
4, FiR i Zarz
ooo... To Ty też dwukierunkowiec
cięzko się obronić??? bo ja się mega boje szczególnie że jeszcze się za pisanie pracy nie wzięłam...

sorry za off

ZALATANA......
Stary 2010-12-14, 09:32   #3179
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:

To ja może żelowa skoro z balsamów już prawie zeszłam.

Będzie się działo.

Cytat:
wkurzylam sie jak zaczela krecic i pytac pare razy o to samo pytanie- jakby czekala, az dam odpowiedz taka jak jej pasuje
A jakie to było pytanie?
Stary 2010-12-14, 11:45   #3180
Hosenka*
Zakorzenienie

Dimiti: niezłe przejscia miałaś
ja byłam w Rozmowach 2 razy na widowni

Od wczoraj robię porządki w szafach z ubraniami - do tej pory miałam letnie rzeczy pod reką W szafie na połkach miałam taki zamet, jakby fajfun przeszedł.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości