|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cytat:
już oddałam!!
|
|
|
|
|
#3752 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Starlett ależ masz fajnie
Ja miałam dopiero pierwszą wizytę po założeniu aparatu i zmianę drutu na jakiś grubszy Shira uważaj na siebie Maksio dziś kończy 7 m-cy
|||||||||||||||||||||
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
anessa
daj znać jak po usg ![]() aldii witamy w PL klik poszedł ![]() zgadnij to dla Maksia wszystkiego naj naj z okazji siódemeczki
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
aldii niestety tylko raz można oddać głos w Twoim konkursie. Ale widzę, że się trzymasz w rankingu
![]() zgadnij wszystkiego naj dla Maksia ![]() Ja też jeszcze poproszę o kliki
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
tity na Ciebie to już nie jeden, nie dwa kliki poszły
|
|
|
|
#3756 |
|
Zadomowienie
|
Zgadnij_MS uważam ja tylko tak ściemniałam, że pcham żeby nie było, że się nie stram
Olliwko a jak wy się macie?
|
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
shira dzieki, nieźle się mamy poza wczorajszym dniem , który był koszmarem (hormony rzuciły mi się na mózg)
? jutro wizyta więc będą |
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka super brzusio w avatarku
Aldii tylko raz się da głosować, no na konkurencje też głosowałam żebyś w rankingu lepiej wypadła ![]() Shira w pracy już wiedzą że w ciąży jestes? Zgadnij Tity z tym spaniem też tak mam po północy idę spać dobrze że tv mam i kryminalne zagadki lecą więc tak do snu oglądam ja już wróciłam z tej pracki, było nie tak źle ale ta laska chyba sie do tej pracy nie naddaje, albo ja jestem jakąś holeryczką albo ona supre flegmatykiem ..... boję sie że zrezygnuje ona po 2 miesiącach i znów będę musiała jechać i kogoś szkolić
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za paluszki bo niby wszytko dobrze, ale zawsze się denerwuję przed wizytą czy aby napewno nadal wszytko dobrze ahhhh![]() Słoneczko tak wiedzą właśnie dziś pierwszy dzień jest za mnie zastępstwo teraz do końca stycznia muszę mu przekazać całą pracę, przeszkolić ehhh jeszcze tak długo jak se pomyśle o tej drodzę z pracy i do pracy o śniegu po kolana i zakotwicone auto w śniegu to mi się ryczeć chce jak skończyliśmy skakać koło auta to cała się trzesłam jak osika mam nadzieję, że nie będę chora a ciasteczek mam narazie 3 rodzaje królewskie z orzechami, babeczki z chałwą i orzeszki, ale nadzienie muszę jeszcze zrobić jest za wcześnie jeszcze
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Shira, Anessa trzymam kciuki za wizyty ![]() ![]() Kretencja za tatę Tity klik poleciał ![]() Weruczku dbaj o siebie ![]() A u mnie samopoczucie i humor też nie najlepsze... ![]() Babcia TŻ tak mnie wczoraj zwyzywała, że go omotałam i takie sranie w banie ze myślałam, że k***ę z*****e! Powiedziałam co wiedziałam i poszłam. Niestety, go matka TŻ i jest tak samo dzika jak i ona, chociaż moja przyszła teściowa już trochę ochłonęła bo wcale z wnuka się nie cieszy A z TŻ ciągle się kłóciłam w ostatnim czasie ale już jest ok
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Chelsea
|
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
chelsea
masakra jakaś![]() sloneczko dzięki dzisiaj fotkę robiłam shira ja niby wiedziałam o co ,ale były momenty, że jakos zmuszałam się do płaczu też |
|
|
|
#3763 |
|
Rozeznanie
|
Słoneczko TŻ powiedział, że nie będzie się z nią kłócił bo pogorszy jeszcze sytuację a i tak ona cały czas będzie gadać. Święto****** stara mokwa!
A ślub będzie 15.01.2011 o 17 ![]() Olliwko ona wcześniej źle się do mnie nie odnosiła. Tyle, że to katoliczka- fanatyczka. Niestety. Tak samo jak matka TŻ.
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Chelsea mam nadzieję że jak sie wprowadzicie do domu do Twoich teściów to teściowa Ci odpuści i pomoże przy dzidzi, może jak dzidziuś sie już urodzi to zmiękną te wszystkie babki i zajma się rozpieszczaniem wnuczka
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Shira thx
Zgadnij Oliwko dzieki.To twoj brzusio w avku ? Tity no niby sie trzymam,ale oscyluje miedzy 4-6 miejscem,wiec z nagrody nici troche pozno dodalam zdjecia,bo konkurs trwa od 6 ![]() Sloneczko Moze nie bedzie tak zle i laska da rade Chelsea
|
|
|
|
#3766 |
|
Zadomowienie
|
Chelsea91 dzięki za kciuki Kochana
![]() i jeszcze Cię nam będzie denerwować cóż z rodziną to tylko na zdjęciu się dobrze wychodzi ( przeważnie) a ja myślałam, że mam walniętą szwagierkę![]() Ollliwka no brzusio z avatarka bomba jak dla mnie no czasem dobrze sobie popłakać nawet bez ważnego powodu![]() aldii jak tak ma wygladać matka polka jak ty na tej fotce to WOW
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
aldii tak mój brzuchol , a co
?shira |
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Chelsea nie przejmuj się babuchą głupią...jak można komuś takie rzeczy mówić...
Sloneczko może pierwszy dzień miała taki rozruchowy, potem będzie jej sprawniej szło ![]() Zrobiłam dzisiaj wreszcie grubsze zakupy. Zamówiłam łóżeczko, komodę, materacyk i 3 prześcieradła |
|
|
|
#3770 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki moje!
Dziekuje za kciuki Z dzidzia wszystko w porzadku, brzuch boli i to jest normalne, mam brac przeciwbolowe i bedzie cacy Tyle z porannej wizyty![]() A z popoludniowej... Zobaczylismy piekne 4-komorowe serduszko Dzidzia jest duza bo ma juz 427g (norma w 21 tygodniu to 300 , co to bedzie dalej to ja nie wiem ).Ma dlugie, ponad norme nozki ale wszystko ok i ... Po trzykrotnym skakaniu, kreceniu tylkiem i biodrami na lozku przy badaniu, zeby zmienic pozycje naszego malego leniuszka i go podejrzec... (mowie wam, co sie nasmialam przy tym, to moje )UDALO SIE Sloneczko, prosze dopisz na pierwszej stronie, ze Anessa urodzi SYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nasz sliczny Adriano!!!!!
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
aldii tak te
jeszcze raz szukałam, ale stwierdziłam, że nie ma co się długo zastanawiać ![]() Anesska gratulacje!!!! A już doczytałam, że Adrianek będzie
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-12-13 o 19:39 |
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
aldii dziękuję
![]() anessko gratuluję synusia trzymaj proszę bo ja Franusia chcę
|
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko, GRATULUJĘ SYNKA!!!
![]()
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko
za synusia i GRATULACJE Tity no to wyprawka już jest, a ciuszki już masz kupione? |
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko no w sumie większość ciuszków mam, ale jeszcze parę sztuk skombinuję na wszelki wypadek, bo jak się mały spompuje kilka razy dziennie to nie nadążę z przebieraniem
![]() A w ogóle to jeszcze masa rzeczy do kupienia....jeszcze z jedna pościel, przewijak, coś do wózka, śpiworek, kosmetyki(to to na końcu) i trochę sprzętu do pielęgnacji i termometr. nie wiem co jeszcze, możliwe, że nianię elektroniczna kupię, chociaz nie jestem pewna, czy się przyda... Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-12-13 o 20:52 |
|
|
|
#3776 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczeta, dzieki serdeczne
Taka szczesliwa jestem, ze caly czas mi sie geba smieje i TZ przez to tez rozesmiany ![]() Jutro na przerwie w pracy pojde na pierwsze zakupy ciuszkwe dla Adriano ![]() Doszla tez paczka z PL z pierwszymi rzeczami dla malucha i dla mnie ![]() Ollliwko, Shira - trzymam kciuki i za wizyte i za chlopca Zgadnij - dla Maksia za 7 miesiecy!!
07.05.2011, 13.17 - Sono diventata la mamma di Adriano!!!! Moj Nino 02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!! Edytowane przez Anessa Czas edycji: 2010-12-13 o 21:46 |
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Tity no teraz są gotowe listy zrobione, można sobie odfajkowywać co już sie ma hehehhee .....
spać coś mi się chce, kupiłam sobie dzis oliwkę w żelu bo ładnie mi pachniała i zapach nie odrzucał bo skórę mam suchą a zauważyłam że przybywam na wadze więc trzeba się nawilżyć
|
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko gratuluję synka
![]() Michaś w 21 tc miał 415g więc spokojnie Super że zdrowy![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Pomidorka widzę że czytasz... Klikam cały dzień co 5min i widzę że wskoczyłaś znów do rankingu, bo przez chwilę Cię nie było
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Kretencjo, mi się zaczęło z Tymkiem wszystko powoli stabilizować jakoś w 4 tygodniu. ale powoli, nie od razu. Także nie martw sie, naprawdę będzie lepiej. Jeszcze u mnie hormony tak na łeb waliły, że ryczałam i zastanawiałam się, po co mi dziecko było?
Trzymam kciuki jutro za twojego tatę. Wyniki będą od razu? Weruczku, cudownie, że wszyscy tak bardzo się cieszą i ze to wy mogliscie im sprawić tę radość Aldii, kliknęłam - piękne zdjęcia Marcelko, ależ musiałaś się wkurzyć, ze ignora używasz Gratulacj dla Maksia Chelsie, będzie lepiej w koncu. Chociaż wiem,. że ci przykro. Nie moge uwierzyć, ze można tak się zachować... Anesso, gratuluję synka! ![]() My mieliśmy w weekend urodziny wyprawiane, padam na twarz. Ale wszystko wyszło super, mały był grzeczny, więc się cieszę. Nie miałam czasu na wizaż i spadłam w rankingu, dlatego nadal prosze o głosy I będę prosić o kliki pewnie do samych świąt, więc się mnie nie pozbędziecie ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Wtajemniczenie
|
Aldii - kliknęłam. fajne zdjęcia
![]() Annesko - gratuluję synka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

już oddałam!!

daj znać jak po usg

no na konkurencje też głosowałam

masakra jakaś

, co to bedzie dalej to ja nie wiem