Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 22:22   #301
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A ja nie potrzebuję suszarki wcale, używam jej dosłownie 3 razy do roku
Ja też rzadko używam teraz, ale jednak jest mi czasem potrzebna i muszę się dorobić własnej przed wyprowadzką (moja poprzednia tajemniczo się zepsuła pod moją nieobecność ). A jako że nikt mi się nie pali kupić lodówki ani kuchenki w prezencie, to może chociaż suszarka przejdzie.

Cytat:
A własnie- jaki drogeryjny kremik do rąk polecacie? Jednak zubiona tołpa się nie odnalazła, ale po tych dwóch razach wcale nie mam ochoty jej kupić znów
Ja teraz używam Schellera z rokitnikiem, bardzo przyjemny jest. Chociaż nie odkryłam nic lepszego od klasycznej Neutrogeny. Dzisiaj kupiłam krem Isana Med z wiesiołkiem na czas remontu, bo mam dłonie w opłakanym stanie, też fajny ale lekki bardzo.

Cytat:
Jeszcze mi się przypomniało- w drogerio-aptece babka przy kasie mówiła, że od 18 grudnia można przynieść starą maskarę i za 5 zł wymienić ją na Gosh Amazing Lenght &Build. Chyba skorzystam jeśli będę w stanie się rozstać z którąś ze szczoteczek po obecnych trzech końcówkach (bo je niestety chomikuję nie wiem po co zupełnie )
O fajnie, wymienię mojego zaschniętego LRP, przyda się na coś, mam nadzieję, że starczy dla mnie tych gratisowych maskar, oczywiście zawsze takie akcje muszą robić w soboty jak w galerii trwa oblężenie. Dzisiaj kupiłam tusz - skusiłam się na Million Lashes L'Oreal w tej bardziej czarnej wersji i mam nadzieję, że nie będę żałować. Testowałam od mamy brązowy i był całkiem do rzeczy, jutro sprawdzę ten mój.

W ogóle zwiedzałam dzisiaj okolicę przyszłego mieszkania i podreptałam do jednego z dwóch bliskich Rossmannów (w końcu w zasięgu spaceru ), jakieś 10 minut na nogach i dobrze zaopatrzony.

Cytat:
A jutro obejrzę ostatniego Dextera!
Też dziś oglądam. Szkoda że ta seria taka krótka bo trzyma w napięciu.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Nadal czekam na przesyłkę z Eskulapa! zamawiałam 30.11! Miała być już w pt. wg maila, jakiego od nich dostałam, a nadal nic.
Zadzwoń do nich, mogła im się zawieruszyć w firmie kurierskiej po tych opóźnieniach z zeszłego tygodnia i jeszcze wcześniejszego, oni UPSem wysyłają, a z doświadczenia wiem że tam się czasem bez awantury i serii telefonów nic nie załatwi. Tzn. w UPSie a nie Eskulapie dla jasności.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 23:34   #302
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja teraz używam Schellera z rokitnikiem, bardzo przyjemny jest. Chociaż nie odkryłam nic lepszego od klasycznej Neutrogeny. Dzisiaj kupiłam krem Isana Med z wiesiołkiem na czas remontu, bo mam dłonie w opłakanym stanie, też fajny ale lekki bardzo.

W ogóle zwiedzałam dzisiaj okolicę przyszłego mieszkania i podreptałam do jednego z dwóch bliskich Rossmannów (w końcu w zasięgu spaceru ), jakieś 10 minut na nogach i dobrze zaopatrzony.

Też dziś oglądam. Szkoda że ta seria taka krótka bo trzyma w napięciu.
O, zapomniałam o Schellerze, ale on chyba drogi był bez promocji? W czwartek sprawdzę.
Isanie też się przyjrzę.

Biprostalowy? Kleparzowy?

Bardzo mi się podobała, do tej pory najbardziej chyba. Ale już po świetach wraca Californication, więc będzie co robić w czasie sesji
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 06:03   #303
isa666
Zakorzenienie

Hej
Dotarłam dziś autem do pracy, ale się zdenerwowałam, bo mi ktoś zajął moje miejsce parkingowe. Zostawiłam mu za wycieraczką kartkę, że to miejsce jest zarezerwowane i wykupione i proszę, aby tu nie parkować. Mam nadzieję, że to poskutkuje, bo jak nie to...

Jestem po pierwszej nocy z Effaclarem K Rano miałam trochę czerwoną twarz na policzkach, ale mam nadzieję, że to po prostu wina powietrza a nie działania kremu. Choć ja raczej i tak zamierzam stosować go punktowo niż na całą buźkę, ale najpierw chcę oczyścić pory także na policzkach, bo tam mam pełno zaskórników
Do pracy nałożyłam dziś filtr i zrezygnowałam z makijażu(tzn. mam tylko tusz i kredkę na oczach). Może nikogo nie wystraszę O dziwo ta Avenka się dobrze u mnie wchłania, ciekawa jestem jak będzie dziś moja twarz wyglądać po całym dniu. Jak na razie się nie świecę, ale minęły dopiero niecałe 2 godziny od nałożenia.
Stary 2010-12-14, 07:54   #304
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku, ślicznie Ci w niej!

Przejrzałam, ciekawe to coś nowego Aphrodite na bazie oliwy- moż emają kremik do łapek też? Moż ekupię coś do mycia buzi SebaMed- nigdy nie używałam, a akurat kończymyw domu różne resztki. Czy micel Avene jest dobry do demakijażu oczu? I jest balsam do ust w sztyfcie Tisane, opłaca się za tę cenę czy szukać w zwykłych aptekach?
Dziękuję

nigdy nie używałam micela Avene, wiem że jest chwalony na KWC, niektórzy wolą go od Sensibio
mnie kusi gratisowy micel H2O do jakiegokolwiek produktu Biodermy wzięłabym tonik.. a micel jest dobry, zimą fajna jest ta nawilżająca powłoczka
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Do pracy nałożyłam dziś filtr i zrezygnowałam z makijażu(tzn. mam tylko tusz i kredkę na oczach). Może nikogo nie wystraszę O dziwo ta Avenka się dobrze u mnie wchłania, ciekawa jestem jak będzie dziś moja twarz wyglądać po całym dniu. Jak na razie się nie świecę, ale minęły dopiero niecałe 2 godziny od nałożenia.
no to dobrze niech Ci służy
u mnie tak dobrze sprawowały się tylko poprzednie wersje (choć pewnie ten nowy teraz też by się u mnie dobrze wchłaniał, bo zimą zawsze twarz mi się przesusza)

w niedzielę kupiłam sobie telewizor - Sony Bravia 22", do mojego małego pokoju w sam raz choć nie znoszę takich nieplanowanych wydatków
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 07:59   #305
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
O, zapomniałam o Schellerze, ale on chyba drogi był bez promocji? W czwartek sprawdzę.
Isanie też się przyjrzę.

Biprostalowy? Kleparzowy?
Nie wiem, ja kupowałam Schellera w promocji w SP, nie pamiętam ile kosztuje normalnie. U TŻa mam też Isanę z mocznikiem, ale ona szału nie robi i strasznie się klei.

A Ross biprostalowy wczoraj odwiedziłam, tego przy kleparzu raczej nie lubię, bo ciasny z tego co pamietam.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Aaa zapomniałam o micelu Avene on jest super tylko szkoda że nie jest bezzapachowy. Ale zmywa i koi i oczyszcza świetnie. Też chcę go kupić w tej promocji.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-12-14, 09:15   #306
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Ice, a kiedy się przeprowadzacie?

Edytowane przez fuksjaa
Czas edycji: 2010-12-14 o 10:36
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 10:39   #307
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ice, a kiedy się przeprowadzacie?
Hmm, teraz to w dużej mierze zależy od tego kiedy fliziarz będzie miał termin (przed świętami już chyba nie mam co na niego liczyć, a szkoda), ale myślę że pewnie z końcem stycznia, może na początku lutego.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 11:03   #308
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie będziesz mieszkać?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 11:39   #309
iceflower
Przyjaciółka KWC

Napisałam Ci w PW.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-12-14, 11:47   #310
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
O kurczę, a może to wina kuriera?

Moja paczka z Apteki Słonik dziś przyszła I w dodatku dostałam gratis miniaturkę balsamu do ciała Avene
Wymaziałam się od razu emulsją SPF 50, wchłonęła się do matu, choć faktycznie nieco bieli. Jutro będzie test bojowy na mrozie.
Kliknęlam Ci
Na szczęście wczoraj paczka dotarła
Oto zdjęcie tego co kupiłam: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1292253966
a tu gratisów: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1292253966
Cytat:
Ostatni Dexter obejrzany, aż się łezka w oku kręci <chlipchlip>
Byłyśmy z siostrami w multikinie na Maczecie- boskie
I w ogóle po raz pierwszy w życiu mam ochotę iść na świąteczny film do kina- Home for Christmas
ja też wczoraj obejrzałam, to był mój najulubieńszy z najulubieńszych seriali... Też czekam teraz na Californication, ale to już nie to samo
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 11:58   #311
bossy
Zakorzenienie

Mi coś cera zaczęła się buntować. Chyba domaga się czegoś więcej niż tylko mleczko + tonik.. Więc wczoraj kupilam jakieś 2 maseczki w saszetkach, błoto i jakąś oczyszczającą. Wczoraj użyłam tego błociska, i w sumie całkiem fajnie. No i zamówiłam czerwoną glinkę argiletzu, 200gr w proszku
chyba kupię też ponownie micela, Avene - mój favourite i namber łan (teraz uzywałam ze 3 razy pod rząd toniku Eva, a teraz kupiłam rosmanowego, ale coś mi się ten pyszczek buntuje, oj buntuje).

Myślę też o jakimś kremie i kwasach. Krem bym chyba chciała jakiś z wit C i myślę o Clarenie, kwas pirogronowy chyba - też z Clareny. Chyba, że zobaczę jak tam w eskulapie, bo stamdąd bym wzięła micela i może jakiś krem Nuxe.. hm hm.

Pora dopieścić buźkę bo coś jest nie tak.

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2010-12-14 o 12:00
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 13:15   #312
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Kliknęlam Ci
Na szczęście wczoraj paczka dotarła
Oto zdjęcie tego co kupiłam: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1292253966
a tu gratisów: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1292253966
Wow, ile gratisów! Oni tak zawsze tacy hojni?

No już prawie pół dnia za mną a filtr wygląda na twarzy w porządku. Nic się nie odkłada w załamaniach ani nie świecę się jak latarnia Trochę mi się co prawda starł, bo macam twarz ciągle, ale wydaje mi się, że w porównaniu do kremu Avene SPF 50, który miałam ze 2 lata temu ta emulsja jest jednak lżejsza i nie aż tak tłusta.
Stary 2010-12-14, 14:53   #313
iceflower
Przyjaciółka KWC

To logiczne skoro emulsja Avene jest do skóry normalnej i mieszanej a krem do skóry suchej. Emulsja musi być lżejsza.

Tusz Million Lashes się osypuje.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-12-14, 17:02   #314
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A Ross biprostalowy wczoraj odwiedziłam, tego przy kleparzu raczej nie lubię, bo ciasny z tego co pamietam.

Aaa zapomniałam o micelu Avene on jest super tylko szkoda że nie jest bezzapachowy. Ale zmywa i koi i oczyszcza świetnie. Też chcę go kupić w tej promocji.
Ja go też nie lubię a biprostalowy owszem. Chociaż najbardziej ten na mikołajskiej- zawsze jak latam za czymś co w 4 rossmannach już jest w brakach to tam jest
Dziś byłan na Sławkowskiej, pojawiła się "ściana" z dermokosmetykami- ISIS Pharma i ROC i jeszcze coś mniej znanego było na razie.
Nowych GW nadal brak w krakowskiej
Promocja z goshem za 5 zł jest też w sklepiku niby-profesjonalnym (kilka marek fryzjerskich, Essie a reszta to raczej tańsza ) ale nie zwróciłam uwagi na datę. Wpadłam za jednym zamachem do drogerii przy Kleparzu w miejscu dawnej Natury- teraz to "Jasmin drogeria" ale w środku mniej więcej tak samo. Jest jedna szafa Essence z miejscem na limitki, pustym.

Mówisz, że fajny? Może się uda kupić.
Cytat:
ja też wczoraj obejrzałam, to był mój najulubieńszy z najulubieńszych seriali... Też czekam teraz na Californication, ale to już nie to samo
Ma być 6 sezon kręcony
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Myślę też o jakimś kremie i kwasach. Krem bym chyba chciała jakiś z wit C i myślę o Clarenie, kwas pirogronowy chyba - też z Clareny. Chyba, że zobaczę jak tam w eskulapie, bo stamdąd bym wzięła micela i może jakiś krem Nuxe.. hm hm.

Pora dopieścić buźkę bo coś jest nie tak.
A ja sobie uzywam teraz mineralnych kwiatków- całkiem fajne są kremiki, takie treściwe, na teraz w sam raz. A żel do mycia jakoś nie zachwyca- zarówno sam w sobei jak i ta wielka dziura w tubeczce
Cytat:
No już prawie pół dnia za mną a filtr wygląda na twarzy w porządku. Nic się nie odkłada w załamaniach ani nie świecę się jak latarnia Trochę mi się co prawda starł, bo macam twarz ciągle, ale wydaje mi się, że w porównaniu do kremu Avene SPF 50, który miałam ze 2 lata temu ta emulsja jest jednak lżejsza i nie aż tak tłusta.
Miałam kiedyś próbkę emulsji właśnie i ona robiła mi taką kołderkę mniej więcej jak bioderma akn
Cytat:
Tusz Million Lashes się osypuje.
Ooo, świniak
Widziałam nowość Rimmela- podkręcająca wersja tego różowego MAXa z wielką szczotą, tym razem jaskrawozielona. Szczoteczka nie jets tak wielka jak tamta i zwęża się ku końcowi, jest podkręcona. Nie powiem- kusi. Siostra miała różowego i fajny był zdaje się.

Zapomniałam się pochwalić- mam wielką dziurę w kompakcie avonu, do końca roku się skończy na pewno I nieopatrznie znalazłam godnego kolorem następcę- Astor Mattitude HD ma fajny ciepły kolorek 012

Ja naprawdę musiałam dziś dzień spędzić w sdrogeriach, szukam prezentów, no
Aaa i wypatrzyłam na Długiej w tej tańszej drogerii kosmetyki Dermacol- jakaś pielęgnacja i kolorówka ale się nie przyglądałam dokładnie.

Na uczelnię zdążyłam dziś, i to na wykład! Ale babka przedłużyła i przez to nie zdążyłam załatwić jednej bardzo ważnej sprawy Może uda się w piątek.
Stary 2010-12-14, 17:32   #315
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Hmm, teraz to w dużej mierze zależy od tego kiedy fliziarz będzie miał termin (przed świętami już chyba nie mam co na niego liczyć, a szkoda), ale myślę że pewnie z końcem stycznia, może na początku lutego.
Super, to już całkiem niedługo.
Cytat:
Zapomniałam się pochwalić- mam wielką dziurę w kompakcie avonu, do końca roku się skończy na pewno I nieopatrznie znalazłam godnego kolorem następcę- Astor Mattitude HD ma fajny ciepły kolorek 012
Szalejesz rzyrafko. Ja sobie spokojnie zużywam mineralnego płynnego Maybelline, idealnie mi odpowiada odcień i generalnie mam wrażenie, że otula twarz. Teraz zimą super się sprawdza u mnie, cera się nie błyszczy, akurat wystarczy mi go jeszcze na styczeń, a może i połowę lutego.

Poza tym, zużyłam już w grudniu 7 pełnowymiarowych kosmetyków, a kupiłam tylko odżywkę do włosów, na dodatek potrzebną.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 19:55   #316
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Super, to już całkiem niedługo.

Szalejesz rzyrafko. Ja sobie spokojnie zużywam mineralnego płynnego Maybelline, idealnie mi odpowiada odcień i generalnie mam wrażenie, że otula twarz. Teraz zimą super się sprawdza u mnie, cera się nie błyszczy, akurat wystarczy mi go jeszcze na styczeń, a może i połowę lutego.

Poza tym, zużyłam już w grudniu 7 pełnowymiarowych kosmetyków, a kupiłam tylko odżywkę do włosów, na dodatek potrzebną.
E tam szaleję, nie zjadam go przecież taki jakiś mało wydajny jest a używam codziennie- było go tylko 10 g.
Ja zużyłam 8 kosmetyków a kupiłam tylko bluecorna, zestawy miniaturkowe tbs do włosów i kolorówką nagrzeszyłam nieźle Przybyło mi już 4 glamłery w tych 2 tygodniach i im dłużej nie ma tych nowych tym więcej starych mi się podoba
Stary 2010-12-14, 21:20   #317
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja go też nie lubię a biprostalowy owszem. Chociaż najbardziej ten na mikołajskiej- zawsze jak latam za czymś co w 4 rossmannach już jest w brakach to tam jest
Dziś byłan na Sławkowskiej, pojawiła się "ściana" z dermokosmetykami- ISIS Pharma i ROC i jeszcze coś mniej znanego było na razie.
Ja najbardziej lubię właśnie tego Rossmanna na Sławkowskiej i ta ściana jest tam już dawno, z pół roku chyba. Na Salwatorze, pod Biprostalem i na Floriańskiej też jest ok, na Mikołajskiej się gubię bo byłam tam może 2 razy. Najbardziej nie lubię za to tego na Dietla i w Krakowskiej.

Idę zmywać tynk z włosów (myłam rano ) i zrobić sobie maseczki - oczyszczającą Galenic i saszetkową Bielendę z serii Ginkgo Biloba. Ostatnio miałam wersję z retinolem i była genialna, dzisiaj testuję z ceramidami.

I dzisiaj w końcu obejrzę Dextera bo nam wczoraj z TŻem internet padł.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-12-14, 21:29   #318
rzyrafka
Zakorzenienie

Aha, no to szybka jestem

miałam się dziś uczyć i znowu nic nie wyszło
Stary 2010-12-15, 06:06   #319
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
J
Miałam kiedyś próbkę emulsji właśnie i ona robiła mi taką kołderkę mniej więcej jak bioderma akn
Ja miałam pewne obawy co do tej emulsji jak Organzza napisała, że jest tłusta i może zapychać, ale chyba mojej cerze jednak przypasowała Najbardziej cieszę się jednak z tego, że dziś rano wreszcie zauważyłam, że podskórne gule na prawym policzku znikają A nie mogłam się ich pozbyć od dawna. Widzę, że twarz się wygładziła w tym miejscu i pewnie jeszcze kilka dni stosowania Effaclaru K i nie będzie po nich śladu
Stary 2010-12-15, 08:08   #320
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja musiałam teraz odstawić Effaclar Duo na kilka dni, muszę podreperować cerę, bo mi się okropnie przesusza. Jakiś tłusty krem na mróz by się przydał też - ideałem by był Cold Creme, a jak nie to może tłusty Dermosan sobie kupię jako tańszą opcję. Teraz stosuję filtr Avene (ja używam kremu) na maseczkę odprężającą Doliva ale to za mało teraz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-12-15, 08:16   #321
bossy
Zakorzenienie

Ice no kwasów nie powinno się używać jak jest tempertura minusowa. Bariera lipidowa skóry wtedy leży i kwiczy a kwasy ją dobijają. I właśnie następuje przesuszenie, mogą pękać naczynka itp..

.supergirls just fly.
Stary 2010-12-15, 08:29   #322
isa666
Zakorzenienie

Mnie się strasznie skóra ostatnio przesusza na ciele, zwłaszcza dłonie, ręce i nogi. Nie zawsze wieczorem mi się chce balsamować, ale muszę się chyba przemóc i jednak nie odpuszczać smarowania.
Jedynie włosy o dziwo mi się nie elektryzują, a zwykle miałam zimą z tym problem
Stary 2010-12-15, 08:29   #323
iceflower
Przyjaciółka KWC

No właśnie to odczuwam, ale jednak chciałam jeszcze trochę się posmarować tym Effaclarem. No ale może faktycznie lepiej będzie Active C teraz zacząć używać, a Effaclar schować na przyszłość, może pod koniec zimy bym jeszcze lekko podkwasiła cerę. Już mi się w sumie dość ładnie oczyściła, a nie chciałabym zrobić sobie krzywdy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2010-12-15, 16:08   #324
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiś tłusty krem na mróz by się przydał też - ideałem by był Cold Creme, a jak nie to może tłusty Dermosan sobie kupię jako tańszą opcję. Teraz stosuję filtr Avene (ja używam kremu) na maseczkę odprężającą Doliva ale to za mało teraz.
Gdzieś na przystanku widziałam reklamę Cold Creme w promocji ale nie wiem w jakiej aptece i nie kojarzę czy do twarzy czy do rąk
Cytat:
Mnie się strasznie skóra ostatnio przesusza na ciele, zwłaszcza dłonie, ręce i nogi. Nie zawsze wieczorem mi się chce balsamować, ale muszę się chyba przemóc i jednak nie odpuszczać smarowania.
Jedynie włosy o dziwo mi się nie elektryzują, a zwykle miałam zimą z tym problem
Mi się szczególnie jakoś nie przesusza i o dziwo paznokcie w nienajgorszym stanie (zawsze zimą musiałam skracać do samych opuszków, bo dłuższych nie dało rady nosić tak się niszczyły brzydko) - myślę, że to zasługa kefirkowania w dużej mierze Tylko te łokcie i łapki. Używam teraz przed wyjściem na pole Kamilla białego w pompce- dobry jest nawet

Nie spóxniłam się dzisiaj na autobus Ale przegapiłam 2/3 tematów do nauki i zostałam zaminusowana z obietnicą naprawienia szkód jutro i w piątek, tak więc jeszcze chwilka internetowania i spadam do nauki :/
Stary 2010-12-15, 17:22   #325
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Wow, ile gratisów! Oni tak zawsze tacy hojni?
Wcześniej nie dostałam, może teraz tyle dali przez to opóźnienie
Cytat:
Ma być 6 sezon kręcony
Tak słyszałam

Dziś dostałam propozycję udzielania korepetycji, dziewczynce z 6 klasy. Koleżanka mnie poleciła i czekam na telefon. To będzie mój pierwszy raz,mam nadzieję, ze sobie poradzę. Myślicie że 20zł za godz. będzie ok?
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 17:57   #326
bossy
Zakorzenienie

Przyszła moja czerwona glinka argiletzu Dostałam w prezencie też małą glinkę różową. Czerwoną użyję dzisiaj wieczorem, po siłowni

.supergirls just fly.
Stary 2010-12-15, 18:17   #327
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś dostałam propozycję udzielania korepetycji, dziewczynce z 6 klasy. Koleżanka mnie poleciła i czekam na telefon. To będzie mój pierwszy raz,mam nadzieję, ze sobie poradzę. Myślicie że 20zł za godz. będzie ok?
na pewno dasz radę, mój TŻ udziela korków z matmy, ma kilka godzin w tygodniu cena chyba konkurencyjna, w W-wie waha się od 30 do 50zł
ale żeby już w podstawówce brać korepetycje z polskiego
Cytat:
Przyszła moja czerwona glinka argiletzu Dostałam w prezencie też małą glinkę różową. Czerwoną użyję dzisiaj wieczorem, po siłowni
oo, ja uwielbiałam zieloną w tubce, świetnie oczyszcza a teraz rzyrafka mówiła, że już nie jest taka dobra, na proszek jestem za leniwa
na co w ogóle jest czerwona?
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2010-12-15 o 18:18
Stary 2010-12-15, 18:22   #328
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
oo, ja uwielbiałam zieloną w tubce, świetnie oczyszcza a teraz rzyrafka mówiła, że już nie jest taka dobra, na proszek jestem za leniwa
na co w ogóle jest czerwona?
Oczyszcza, wzmacnia naczynka krwionośne (a ja mam naczynkową cerę), uspokaja. Mam zamiar też pić Koleżanka mi poleciła
Zielonej nie chciałam, jest zbyt agresywna. Czasami lubię, ale ogólnie muszę dać buzi coś łagodniejszego. W biurowcu jest klima, Wawa mocniej zasyfionym miastem, i w ogóle i mi cera wariuje.
Jak dostanę wypłatę następną to kupię też jakieś kremy nowe

W ogóle czy mówiłam, że dostanę od stycznia umowę na czas nieokreślony?

.supergirls just fly.
Stary 2010-12-15, 18:30   #329
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Oczyszcza, wzmacnia naczynka krwionośne (a ja mam naczynkową cerę), uspokaja. Mam zamiar też pić Koleżanka mi poleciła
Zielonej nie chciałam, jest zbyt agresywna. Czasami lubię, ale ogólnie muszę dać buzi coś łagodniejszego. W biurowcu jest klima, Wawa mocniej zasyfionym miastem, i w ogóle i mi cera wariuje.
Jak dostanę wypłatę następną to kupię też jakieś kremy nowe

W ogóle czy mówiłam, że dostanę od stycznia umowę na czas nieokreślony?
o, brzmi super, ja też mam naczynkową, a zielonej używałam bo jest niezastąpiona na wszelkie niedoskonałości - kiedyś ich u mnie nie brakowało
teraz likwidują (albo już zlikwidowali) Forte Farmę na Świętokrzyskiej, a tam można było kupić produkty Argiletzu, trochę szkoda

nie pisałaś, gratuluję!

ja sobie na imieniny sprawiłam małego (20ml) Addicta, uwielbiam te perfumy po powrocie do domu dostałam sms, że Sephora przedłuża rabat do 18.12, ale chyba już na nic więcej się nie skuszę
Double with me?
Stary 2010-12-15, 18:44   #330
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
o, brzmi super, ja też mam naczynkową, a zielonej używałam bo jest niezastąpiona na wszelkie niedoskonałości - kiedyś ich u mnie nie brakowało
teraz likwidują (albo już zlikwidowali) Forte Farmę na Świętokrzyskiej, a tam można było kupić produkty Argiletzu, trochę szkoda

nie pisałaś, gratuluję!

ja sobie na imieniny sprawiłam małego (20ml) Addicta, uwielbiam te perfumy po powrocie do domu dostałam sms, że Sephora przedłuża rabat do 18.12, ale chyba już na nic więcej się nie skuszę
Dzięki Też uwielbiam addicta.

.supergirls just fly.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości