Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 23:12   #2761
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

ja jak szukałam to bosch był ok simens jest bardzo dobry ale za samą nazwe masz plus 40% więc lepiej samsunga czy aristona ale ja polecam zmywarkę boscha dobre niezawodne wszyscy dookoła mają i chwalą no i cena jest przystępna
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 23:17   #2762
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

jejciu zostały mi do opisania 2 z 10 podpunktów i tak mi sie już nie chce... chyba jeden zostawię sobie na jutro przed zajęciami ( o 11 musze wyjść, więc jak wstanę o 8 to zdążę )

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:04   #2763
cholernarejestracja
Copyraptor

A ja właśnie "rozebrałam" po raz drugi w mojej karierze kurczaka, zaczynam to lubić masakra, ile się pieniędzy w ten sposób oszczędza
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:06   #2764
zetafon
Zakorzenienie

ja sie nie zabieram nigdy za mięso, zawsze tż się tym zajmuje.pewnie jakby go nie było to bym była wegetarianinem. a duzo sie oszczedza jak samemu się rozbiera kurczaka?

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 00:26   #2765
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ja sie nie zabieram nigdy za mięso, zawsze tż się tym zajmuje.pewnie jakby go nie było to bym była wegetarianinem. a duzo sie oszczedza jak samemu się rozbiera kurczaka?
Hm, mój kurczak, 1,5kg, kosztował 8zł. Mam z niego materiał na dwie zupy (2x skrzydełka, 1x korpus z szyją), dwie nogi, dwie piersi. Czyli dla mnie - 7-8 obiadów. Za dwie piersi z kurczaka normalnie zapłaciłabym 7-10zł (u nas są dość drogie), za nogi ok. 5-6zł, za skrzydełka 2zł, korpusu się raczej kupić nie da
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 01:03   #2766
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Padam na ryj
Najpierw godzina na poczcie, pozniej praca a poxniej kostke zalałam

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
Szukaj na wizażu, szukaj wsparcia na innych stronach...
Dudi, a mnie to "szukanie" niesamowicie wkurza. Co wejdę na wizaz to mam nagabujace pw - "kliknij w aniołka" Aż się odechciewa klikać w ogóle

Idę spać, Dobranocka

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 01:13   #2767
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
moim zdaniem też się oszczędza i to sporo... ale to jest sposób jak ktoś ma trochę miejsca w zamrażalce..bo jak miałam malutką, to cały kurczak mi nie wchodził;>

wogóle wkurzyłam się...staram sie o zwrot za praktyki i same problemy po pierwsze musze mieć umowę lub rachunek za mieszkanie - MAM
po drugie - musze mieć kwitek, który musiałam oddać w październiku ( koleżance zgubili -- mam nadzieje, że mój jest)
po 3 - muszę miec bilety za przejazd z bełchatowa do wroclawia i spowrotem... MAM...ale z biletu została czysta kartka...bo cały nadruk z paragonu sie zmył ... i ciekawe czy mi teraz to uwzględnią

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 08:27   #2768
nurek119
Zakorzenienie

dzień dobry
obudziłam się dziś z potwornym bólem gardła nie moge ani mówić ani połykać ślinyki
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 08:39   #2769
effie22
Wtajemniczenie

Witam, mnie zasypał śnieg, pojutrze ma być nawet -17. Nic mi się nie chce, a musiała bym poodkurzać, posprzątać w narozniku. Muszę sie za to zabrać, ale nie mam weny. No i właśnie sobie uświadomiłam, że za tydzień są święta. Normalnie masakra jakaś. A ja nawet nie wiem gdzie jest moja choinka i bombki, nie mam prezentów, muszę się ostro zabrać za robote.
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 08:40   #2770
alazkrainy
Zakorzenienie

I znów zasypało jakiś totalny obłęd przedświąteczny z tym śniegiem.
Mam nadzieję, że niedzielni kierowcy pozostawali dziś w domach i po południu korków nie będzie.

I poniedziałek zleciał, znów byliśmy w biedronie tym razem zakupy produktów na ciasta plus mąka, mleko, cukier po 5 kg i prawie 100 poszła
I trufle rzuciły mi się w oczy, ale się opanowałam i został w na półce w sklepie, golden mnie nie wołały tak jak Ciebie

Kasa przelatuje przez palce, była wypłata, nie ma wypłaty

Na szczęście Wigilię mam wolną, więc na spokojnie będę mogła sobie dużo porobić. A w Sylwestra pracuję do 15.00. I tak nigdzie nie idziemy, może to i dobrze, bo by nie było za co.

Aaa do Wigilii tylko 10 dni

I widzę, że coś słaba produkcja postów przed świętami.

A co do ćwiczeń, to ja już od jakiegoś miesiąca brzuszki robię i widzę że efekty są bo się fajnie spłaszczył, ale to jeszcze nie to. Na inne ćwiczenia nie mam ochoty. Poszłabym na aerobik ale kasa, kasa, kasa mnie blokuje. Aby do lata, wtedy rowerek pójdzie w ruch.

Edytowane przez alazkrainy
Czas edycji: 2010-12-14 o 08:48
alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:04   #2771
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:14   #2772
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Coś cicho u póki co Zasypało Was?

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A ja właśnie "rozebrałam" po raz drugi w mojej karierze kurczaka, zaczynam to lubić masakra, ile się pieniędzy w ten sposób oszczędza
A ja cały czas nie mogę się przemóc by to zrobić.
Będę jednak próbować, bo to faktycznie jest oszczędność.
Póki co jednak mama zaoferowała się pomóc - ja kupuję kuraka, a mama go dla mnie rozbiera i wtedy mi oddaje.

Pomyślałam teraz, że mogłabym TŻ nauczyć. On się taki rzeczy nie boi. Tylko jak mu pokazać, skoro sama nie bardzo umiem i nie lubię strasznie tego robić.
Chyba go do teściowej na nauki wyślę.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Hm, mój kurczak, 1,5kg, kosztował 8zł. Mam z niego materiał na dwie zupy (2x skrzydełka, 1x korpus z szyją), dwie nogi, dwie piersi. Czyli dla mnie - 7-8 obiadów. Za dwie piersi z kurczaka normalnie zapłaciłabym 7-10zł (u nas są dość drogie), za nogi ok. 5-6zł, za skrzydełka 2zł, korpusu się raczej kupić nie da
A ja widziałam ostatnio korpusy u mnie po 1,5zł.

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
I znów zasypało jakiś totalny obłęd przedświąteczny z tym śniegiem.
Mam nadzieję, że niedzielni kierowcy pozostawali dziś w domach i po południu korków nie będzie.

I poniedziałek zleciał, znów byliśmy w biedronie tym razem zakupy produktów na ciasta plus mąka, mleko, cukier po 5 kg i prawie 100 poszła
I trufle rzuciły mi się w oczy, ale się opanowałam i został w na półce w sklepie, golden mnie nie wołały tak jak Ciebie

Kasa przelatuje przez palce, była wypłata, nie ma wypłaty

Na szczęście Wigilię mam wolną, więc na spokojnie będę mogła sobie dużo porobić. A w Sylwestra pracuję do 15.00. I tak nigdzie nie idziemy, może to i dobrze, bo by nie było za co.

I widzę, że coś słaba produkcja postów przed świętami.

A co do ćwiczeń, to ja już od jakiegoś miesiąca brzuszki robię i widzę że efekty są bo się fajnie spłaszczył, ale to jeszcze nie to. Na inne ćwiczenia nie mam ochoty. Poszłabym na aerobik ale kasa, kasa, kasa mnie blokuje. Aby do lata, wtedy rowerek pójdzie w ruch.
Poszaleliście z tymi zakupami - sporo kilogramów. Ja też muszę przemyśleć co trzeba kupić i będzie trzeba się wybrać.

Wigilię mam wolną - to plus, ale koło 16 jadę już do rodzinki (co tez trzeba przygotować) więc za wiele nie zrobię. A w pierwszy dzień Świąt rodzice przychodzą do Nas, pewnie koło 15, więc muszę wcześniej sporo rzeczy naszykować bo się nie wyrobię. Ech.

Sylwka też mam wolnego - będzie się można wyspać.

Dzisiaj dotarłam do pracy zdecydowanie szybciej. Byłam o 8:20. Co prawda tylko dlatego, że uratowała mnie koleżanka - autobus jej nie przyjechał więc wróciła się do domu i mąż ją zawiózł, więc tym samym zgarnęli i mnie po drodze - tak to nie wiem o której bym była, bo po moim autobusie też śladu nie było widać.

Trzeba się do pracy brać, bo czasu nie mam dużo. O 11:30 wybywam w teren.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:19   #2773
doriiiis
Raczkowanie

Hejka

Co do zmywarki, jaką nie wybierzesz będziesz zadowolona bo to super urzadzenie, i powiem Wam że mi nie tylko o mycie chodzi, bo nie był to dla mnie wielki problem, tylko to że nie ma w kuchni bałaganu, super sprawa pod tym względem -filku miku czary mary-1 minutka i wszystko po obiedzie pochowane znaku nie ma-ja mam 60-tke prosty model , bo ja lubie proste urządzenia-firmy ardo chyba sprawdza się rewelacyjnie i jest bardzo czytelna. I faktycznie 45 nie ma co brać jak jest miejsce w kuchni.

Oliwka powiedz co Ty bierzesz, że masz taką werwę, chętnie poużywam hehehe, ale od samego czytania szczerze mówiąc zmobilizowałaś mnie żeby sie wziąć za porządki-plan juz mam dzisiaj sie biorę i od soboty też chce napisać że leżę i czekam na swięta

Lili Twoja córcia jest piękna, idź z nia na casting bo ma urodę dziecka z okładki.

Ala mówisz że brzuszki dają efekt, ja zawsze mam do nich słomiany zapał, pewnie dlatego efektu nigdy nie moge doczekać

Nurek dobrze, że przy pisaniu gardzioła nie nadwyrężasz , ratuj sie kobito , ratuj!

Co dzis na obiad macie bo ja chyba jajka na miekko hehehehe nie wiem co na szybko można by zrobić

pa
doriiiis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:29   #2774
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doriiiis Pokaż wiadomość
Lili Twoja córcia jest piękna, idź z nia na casting bo ma urodę dziecka z okładki.
Popieram! Sama bym ją chętnie "wykorzystała" do sesji zdjęciowej. Szkoda, że nie mieszkacie bliżej.

Ja dzisiaj robię cycka w chilli i cynamonie oraz surówkę selerową + pewnie kilka ziemniaczków dla TŻ.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:37   #2775
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Popieram! Sama bym ją chętnie "wykorzystała" do sesji zdjęciowej. Szkoda, że nie mieszkacie bliżej.

Ja dzisiaj robię cycka w chilli i cynamonie oraz surówkę selerową + pewnie kilka ziemniaczków dla TŻ.
Ooo smaczny obiad
My dziś pizze serwujemy tak na szybko, a wieczorem łazanki będą.
Za to wczoraj pyszny obiad mieliśmy, bo mintaja w przyprawach z parowaru plus ziemniaczki z piekarnika

Stary 2010-12-14, 09:43   #2776
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

oo a powiedz mi ile ich robisz? i brzuszki pełne ?

ja własnie zjadłam pycha żniadanko bo M. przyszedł z cieplutkimi bułeczkami a wieczorem mamy jechać po ciepłą czapke dla mnie bo mam jedną i jest ciepła ale ni jak nie da się zakryć moich uszu

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

dziewczyny prosze o jakąś mobilizacje do nauki!
Stary 2010-12-14, 09:46   #2777
motylek1
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj mam schabowe z ziemniakami, ale może jeszcze placki dla siebie zrobię bo jakaś ochota na nie mnie naszła

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:46   #2778
Haniula
Zakorzenienie

Dzien doberek
Ja sie dopier wygramoliłam z łozka i lece do urzedu i biblioteki ksiazki oddac
U nas na obiadek dziś wczorajsze mielone z sosem mysliwskim Tym razem jednak chyba z makaronem
TZ sie zaoferował, ze zrobi dziś jakąś sałatke ryżową a ja bede robić pierniczki
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:49   #2779
Nadia5
Zakorzenienie

Dzień dobry

Masakra jakaś. tak źle to jeszcze nigdy mi się nie spało w naszej sypialni. Katar straszny więc musiałam oddychać ustami. a jak oddychałam ustami to tak mi było sucho że znów zaczęło gardło boleć
może mamy za suche powietrze ?

Ja też bym prosiła o jakiś sprawdzony przepis na ciasto...
Postanowiłam upiec coś na święta. Wigilię spędzamy u teściów, pierwszy dzień świąt u moich rodziców więc za bardzo nie mam co kucharzyć. To przynajmniej ciasto zrobię

Dziewczyny, z tym klikaniem to myślę że nie będzie zły pomysł - klikanie na siebie nawzajem. Na forach założonych typowo na rzecz konkursu dziewczyny klikają na siebie bez przerwy więc jeśli będą wykluczać to z pewnością te które osiągną 1000 i więcej klików a my się może załapiemy na jakieś skromne nagrody

Piję kawę i dziś się z domu nie ruszam o nie! Muszę się podleczyć

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:52   #2780
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Ja też bym prosiła o jakiś sprawdzony przepis na ciasto...
Postanowiłam upiec coś na święta. Wigilię spędzamy u teściów, pierwszy dzień świąt u moich rodziców więc za bardzo nie mam co kucharzyć. To przynajmniej ciasto zrobię

Dziewczyny, z tym klikaniem to myślę że nie będzie zły pomysł - klikanie na siebie nawzajem. Na forach założonych typowo na rzecz konkursu dziewczyny klikają na siebie bez przerwy więc jeśli będą wykluczać to z pewnością te które osiągną 1000 i więcej klików a my się może załapiemy na jakieś skromne nagrody

Piję kawę i dziś się z domu nie ruszam o nie! Muszę się podleczyć
lecz się lecz ja też powinnam nie wychodzić jednak musze
klikamy na siebie i tyle ktos na nas klikac musi ale dziwna sprawa bo mi pokazuje ze mam 153 klinięcia i mnie nie ma w rankongu

Nadia a akie byś ciasto chciała to może jakoś pomoge?
Stary 2010-12-14, 09:53   #2781
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
oo a powiedz mi ile ich robisz? i brzuszki pełne ?

ja własnie zjadłam pycha żniadanko bo M. przyszedł z cieplutkimi bułeczkami a wieczorem mamy jechać po ciepłą czapke dla mnie bo mam jedną i jest ciepła ale ni jak nie da się zakryć moich uszu

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

dziewczyny prosze o jakąś mobilizacje do nauki!
hmm ile robię ? nie wiem
u mnie zależne to jest od ochoty
jak oglądam film to dłużej, czasem nawet nie ma 10 min
Robię ćwiczenia podobne jak tu KLIK lecz bez tych ostatnich stojących
Nie mam żadnych sprecyzowanych pozycji.

Nadia proste ciasto :
https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=567

ja takie robić będę

Czas edycji: 2010-12-14 o 09:55
Stary 2010-12-14, 09:54   #2782
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
wogóle wkurzyłam się...staram sie o zwrot za praktyki i same problemy po pierwsze musze mieć umowę lub rachunek za mieszkanie - MAM
po drugie - musze mieć kwitek, który musiałam oddać w październiku ( koleżance zgubili -- mam nadzieje, że mój jest)
po 3 - muszę miec bilety za przejazd z bełchatowa do wroclawia i spowrotem... MAM...ale z biletu została czysta kartka...bo cały nadruk z paragonu sie zmył ... i ciekawe czy mi teraz to uwzględnią
Ojojoj, trzeba robić ksero takich rzeczy Nawet jak droższy sprzęt się kupuje a nie ma faktury to od razu się ksero robi.

Cytat:
właśnie mi to uświadomiłaś!

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Bry

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Coś cicho u póki co Zasypało Was?
Mnie nie zasypało, elegancko poodśnieżane. Tego administracji zarzucić nie można, dbają o osiedle

Jakoś po zwolnieniu nie mogę się przestawić na pracę i za późno wstaję

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Dzien doberek
Dzień dobry

A ja nie wiem co dziś u nas na obiad. Za godzinę idę do pracy, wracam o 18.30 (?) a o 19.30 mam angielski. TŻ coś mam nadzieję wykombinuje

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 09:57   #2783
effie22
Wtajemniczenie

Ja posprzatałam w narozniku i wyniosłam z niego 3 worki smieci. Teraz pije kawe, a zaraz muszę pomyc gary i poodkurzać. Mam dzis w planach znalesc bombki i choinke, ale troche się boje włazic do pawlacza co by mi jakaś mysza surprise nie zrobiła . Mam już prezent dla mamy zamawiam jej na all książkę kingi rusin, moja mama ja lubi, a i recenzje są nienajgorsze.

Ale te 10 dni do świąt mnie przeraża. Brakuje mi prezentu dla 2 dzieciaków, mamie i Tż zamawiam na all, i prezent dla siebie musze zakupić i małemu piżamke. Chyba w sobote podrzuce małego mamie i sie przejde, zresztą w ta niedziele powinna byc u nas złota niedziela zawsze tydzień przed świętami była.
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 10:01   #2784
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
lecz się lecz ja też powinnam nie wychodzić jednak musze
klikamy na siebie i tyle ktos na nas klikac musi ale dziwna sprawa bo mi pokazuje ze mam 153 klinięcia i mnie nie ma w rankongu

Nadia a akie byś ciasto chciała to może jakoś pomoge?
Hm....najlepiej takie żeby nie było zbyt mdłe i "przesłodzone" może coś z alkoholem
Dziś przeszukam jeszcze internet w poszukiwaniu inspiracji

Ala, znam te ćwiczenia, kiedyś ćwiczyłam ale ja mało wytrwała jestem może się zmobilizuję

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Ja posprzatałam w narozniku i wyniosłam z niego 3 worki smieci. Teraz pije kawe, a zaraz muszę pomyc gary i poodkurzać. Mam dzis w planach znalesc bombki i choinke, ale troche się boje włazic do pawlacza co by mi jakaś mysza surprise nie zrobiła . Mam już prezent dla mamy zamawiam jej na all książkę kingi rusin, moja mama ja lubi, a i recenzje są nienajgorsze.

Ale te 10 dni do świąt mnie przeraża. Brakuje mi prezentu dla 2 dzieciaków, mamie i Tż zamawiam na all, i prezent dla siebie musze zakupić i małemu piżamke. Chyba w sobote podrzuce małego mamie i sie przejde, zresztą w ta niedziele powinna byc u nas złota niedziela zawsze tydzień przed świętami była.
effie - książka K. Rusin jest w Biedronce jeśli jeszcze nie zamówiłaś to może taniej w Biedro wyjdzie za nią (bez przesyłki)

edit. nurek wow, skąd masz tyle klików?

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-12-14 o 10:02
Stary 2010-12-14, 10:01   #2785
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
J. Mam już prezent dla mamy zamawiam jej na all książkę kingi rusin, moja mama ja lubi, a i recenzje są nienajgorsze.
Widziałam tą książkę wczoraj w biedronce za 30 zł

I widziałam tez w biedronie kucharską z kolorowymi obrazkami coś dla mnie, tylko szkoda mi kasy było.

Czas edycji: 2010-12-14 o 10:03
Stary 2010-12-14, 10:03   #2786
nurek119
Zakorzenienie

[QUOTE=Nadia5;23761359]Hm....najlepiej takie żeby nie było zbyt mdłe i "przesłodzone" może coś z alkoholem
Dziś przeszukam jeszcze internet w poszukiwaniu inspiracji
QUOTE]
hmm a może babeczki kruche na słodko? u mnie zawsze znikają pierwsze bo każdy sobie weźmie i mu smakują ja zazwyczaj do środka wkładam kajmak ale możesz z czym innym zrobic
Stary 2010-12-14, 10:08   #2787
Nadia5
Zakorzenienie

hm...mam formę na muffinki
Chyba coś słodkiego w formie babeczek się sprawdzi jeśli chodzi o transport

Stary 2010-12-14, 10:09   #2788
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doriiiis Pokaż wiadomość
nawet fajna pamiątka by to dla niej była tyle, że ja się w ogóle na castingach nie znam
ja bym chciała taką pamiątkę z dzieciństwa

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 10:10   #2789
Nadia5
Zakorzenienie

http://kotlet.tv/muffiny-pierniczkowe-z-bakaliami
świąteczne

Nuruś, podrzuć przepis na te kruche

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-12-14 o 10:12
Stary 2010-12-14, 10:12   #2790
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
hm...mam formę na muffinki
Chyba coś słodkiego w formie babeczek się sprawdzi jeśli chodzi o transport
Ja będe robiła keksa, piernik i pierniczki. Pierniczki zostaną dla nas, a reszta na wydanie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości