|
|
#541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Dzień dobry kochane owieczki
![]() Jestem, córka marnotrawna Ale już wróciłam- a to najważniejsze![]() Sofik zajrzyj do klubu tam sa spóźnione życzonka ![]() Musze was "nadczytać" a potem skomentuję. Widziałam tylko długaśne posty Kasieńki. Trzymam kciuki za ONZ- ale jak ty zamierzasz w święta? Przerwe sobie zrobić czy jak??A co do Twoich kłótni z mężem-zastanów się czy ich specjalnie nie inicjujesz zeby się potem móc gorliwie godzić Ty dla mnie to taka Włoszka jesteś-gorrrrący temperament
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
hej mordki
![]() melduję iż jestem po fantastycznych zakupach ![]() wydałam majątek, ale kupiłam kozaki, płaszcz, super jeansy i sweterun ![]() prawie nic wczoraj nie jadłam i obudziłam się o 2 w nocy głodna jak diabli ![]() Dajcie kawy, bo mam oczy na zapałkach! Zuśka - małpiszonie gdzieś była?? :[ mój Ukasz tez włoch- lubi makaron jasny gwint nie wiem jak to będzie ze świetami- pewnie pogrzesze trochę lepiej pogrzeszyć a się pilnowac niż taką wielką przerwe zrobić!
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-12-13 o 10:35 |
|
|
|
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
No kochana ...ładne zakupy -ale sobie prezenty świąteczne zrobiłaś
![]() Hmm na ONZ byłąś głodna? Wiesz że głodzenie się nie jest własciwe-twój organizm magazynuje tłuszcz "na gorsze czasy" Hehe - no może i Łukasz to Włoch-choć powiedziałabym Włoch albinos ![]() Wczoraj byłam na wycieczce szkolnej w Brzegu w oczyszczalni ścieków. Wypizgało nas co niemiara i tylko Iza mądra miała ze sobą termos z goracą herbatą ![]() Planujemy jeszcze wyjazd do Czech na zwiedzanie elektrowni jądrowej oraz chlewni z kogeneracją
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Witanko
![]() Czekoo ty se nie mysl ze tylko Ty taki ranny ptaszek jestes tylko teraz cffffaniara spi ![]() zaraz ja tyrpne ![]() Izus noo wycieczke mialas przednia ![]() za termos ![]() Kasiulec gratki zakupow zazdrosze ale musze oszczedzac wiesz na co Wczoraj mialam zrypany caly dzien najpierw przyjechala tesciowa -----> Klub ![]() potem chcielismy jechac na zakupy ale zepsul nam sie samochod (rozrusznik ide szykowac obiad bo maz zaraz do pracy idzie a tu obiadu ni ma bo ja Was nadrabiam
|
|
|
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
izazuśka wysłałam Ci PW RATUJ!! POMOCY !!!!!!!
a tak btw Wy to macie fantazję turystyczną - ja to przy Was wymiękam |
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Witam żonki Ja też byłam na małych zakupkach, ale tylko tu u siebie w mieścinie. Obkupiłam się trochę z mężowych bonów Kupiłam 2 bluzki, piżamę, spodnie dresowe i 2 sukienki może później fotki zrobię ![]() Czeko co tam upolowałaś w galerii?? Kasica pochwal się zakupami Izusia ciekawe wycieczki za termos - Ty zawsze o wszystkim pomyślisz Agunia pokaż te super buty Kotku widać, że malutka to ranny ptaszek ![]() współczuję przemokniętych stópek ![]() co upolowaliście na zakupkach?? |
|
|
|
|
#548 |
|
Zadomowienie
|
paulinaizabela bardzo skromnie - tylko bluzeczka w Stradim ponieważ wyglądam jak smoczyca we wszystkim
matko jak ja nienawidzę luster w Orsayu |
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myślałam, żeby po świętach dietkę zacząć ale mężul powiedział, że mam nie ćwiczyć żadnych diet tylko po nowym roku razem będziemy zdrowiej i lżej jedli ![]() no i mam zamiar zacząć chodzić na bieżni...ostatnio nie ma kiedy ![]() Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
|
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina takie buty, póki co sprawują się całkiem nieźle, już po łażeniu w śniegu do połowy łydki
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=2871205
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czemu ale podoba mi się jak dziewczyny noszą takie buty ![]() sama bym sobie kupiła ale nie mam gdzie w nich chodzić |
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję
No na samo chodzenie po mieście to szkoda kasy na takie buty, one nie są do tego zaprojektowane i szybko ściera się podeszwa, a i niewygodnie się w nich chodzi po prawie idealnie płaskiej powierzchni, nogi się szybko męczą bo one są wyprofilowane na zupełnie inną pracę nóg. Ale za to do lasu, na łąki czy w góry są idealne
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2010-12-13 o 18:08 |
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
alez mnie polamalo
i na dodatek goraczke mam czekam teraz na Tzta niech przejmie Majeczke o 23 dziewczynki poprosze w miere mozliwosci o klikniecia w baner bo chcialabym cokolwiek wygrac (podobno mozna co 5 minut klikac ) lece pod prysznic |
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bidulko kuruj się bo Majeczka potrzebuje mamusi klikam i życzę wygranej ![]() A co tu takie pustki?? |
|
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
cze
![]() mnie właśnie upuścili krwi ![]() piję kawkę i jem jabłuszko Kotek- zdrowiej! Czeko- ksiadz przed swietami?
|
|
#557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Tobie to za kare ta krew upuszczali? |
|
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Kasiu, gdybym ja zjadła jabłuszko w trakcie picia kawy, miałabym zagwarantowaną rewolucję w kibelku ![]() Sennie mi. TŻ wrócił w nocy z Niemiec, gadaliśmy trochę i się nie wyspałam ![]() A jeszcze obiad muszę zmajstrować
|
|
|
|
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojjjj za karę- bolało tylko troszkę, ale babeczk jak zwykle podrapała mnie igłą powiem kiedyś dzieciom, że to rany odniesione na wojnie Cytat:
poleciałam i od razu mi lżej na... sercu 2- a cóż un robił u tych szwabensów? ![]() co gotujesz? ja dziś pędzę na paznokcie wczoraj byłam na aero ale fajnie byłospociłam się jak szczurens i dziś bola mnie nawet... rzęsy kupiłam karnet
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Hellol
no i jestem chora po poludniu ide do lekarza niech mnie uzdrowi ![]() dziewczynki kochane bede menda i bede Wam trula i bedzicie mnie mialy dosc ale klikajcie w tego mojego janiolka, mozna co 5 minut klikac to jak sie nudzicie to uszczesliwcie obsmarkanego Kotka
|
|
|
|
|
#561 |
|
Rozeznanie
|
Czeeeść
uf znalazłam Was! dawno się nie odzywałam, ale już tak mam.. przepraszam... jeszcze nic ie nadrabiałam i nie wiem jak się połapię, dobrze że chociaż na nk czasami podejrzeć mogłam nasze peemki2008 i bobaski jak pięknieją my na razie bez bobaska (ale czuję że to już czas..) ogólnie niewiele zmian, troszkę w pracy się poprawiło (minimalnie w sumie nie ma się czym chwalić nawet ale zawsze jakaś tam zmiana na korzyść ;p), i jesteśmy w trakcie kupowania mieszkania na białołęce w wawie (fajnie 2 godziny dojazdu do pracy będzie ;]), 2 pokoje od dewelopera wiec oddadzą na lipiec jeżeli wyjdzie planowo... ale jeszcze nie podpisaliśmy umowy. No i kredyt jeszcze trzeba wziąć więc tfu tfu nie chcę zapeszac bo w sumie się cieszym na własne mieszkanko... No i tyle wyglądam jak wyglądałam to może mnie jeszcze poznacie i się do mnie przyznacie co..??
|
|
|
|
|
#562 |
|
Rozeznanie
|
Monai - wieeeeeeeeeki cie nie bylo!!! zniknelas na tak dlugo!!! przynacie sie, przyznacie
![]() a ja sie pochwale co z malzem zmajstrowalismy w pokoju mlodej (jeszcze nie skonczone bo trzeba pokolorowac,ale juz widac co i jak)
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Kocie przykro mi, ale tak się składa że pracuję i nie mam czasu klikać Ci co 5 minut w baner! Nie przesadzaj!!
I weź się w garść ![]() Zdrowiej zasmarkańcu! Mątwa- Ruda cholero!! Gdzies była jak Cię nie było ![]() Witaj w klubie zadłużonych na całę życie trzymam kciuki, bo trochę stresu i latania z tym jest
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
nooo kogo te moje kocie oczyska widza
Monai coro marnotrawna ladnie to tak znikac Ty sie tu lepiej tlumacz gdzie, dlaczego, co i jak ![]() Katey noo prosze ale Was talent meczy Kasiulec a tam pracowac bedziesz a jak cos wygram to zapraszam na gryl party popijawa hehehe ta glupawka to chyba przez goraczke
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2010-12-14 o 14:57 |
|
|
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
katey jaaakie cuda sie pojawiły a to tak bez szablonów? Bajeczny pokoik szykujecie
![]() no cóż ja Mątwa.. ruda cholera... ja się nigdzie nie podziewałam no nie wiem.. zbłądziłam czy jak, czasami netu nie było yy praca, dół itp no tak wyszło jestem niedobra Coś bredzę wybaczcie, Katey, Kasieńko i Kotku i wszystkie zainteresowane. Kasieńko miotamy się już miesiąc ;p a Wy już po wszystkich formalnościach? Macie już mieszkanko czy też czekacie aż diweloper odda? Ja studiuję właśnie umowę przedwstępną, jutro odbieram zaświadczenie z pracy o zatrudnieniu i w czwartek idziemy podpisać umowę i wniosek o kredyt jak się uda też w czwartek... ech dobrze że mąż się we wszystkim zna w sumie w jego banku bierzemy kredyt to już miesiącami studiował co i jak ale i tak mi mózg pracuje od tego analizowania za i przeciw i bez kłód pod nogami też się nie obyło ![]() a jutro mam imprezę pracowniczą i idę ale boję się bo mam słabą głowę, a w czwartek przydałoby się być przytomnym... idę robić pizze na obiad, jak ktoś chętny to zapraszam (dobra mi wychodzi i cieszę się, że nie zapomniałyście |
|
|
|
|
#566 |
|
Rozeznanie
|
Kotek, Monai - nie chwailam sie talentem jaki mamy
w zyciu bym nie namalowala czegos takiego, ale jak sie ma do wykorzystania rzutnik to czemu nie znalezlismy takie kolorowanki na necie i rzutnikiem na sciane i taki efekt ![]() dzis jeszcze konczylam puchatkowa ekipe, ale kolorowaniem to juz zajmie sie chyba malz albo moja sister bo mi ciezko z rekami w gorze wytrzymac... u nas pizza byla wczoraj na obiad i pieczarkowa - nie mam weny i sil stac przy kuchni..a dzis chinszczyzna za to...mamuska mnie uzbroila tez w ruskie pierogi (mniaaaaaaam)
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
W czwartek jedziemy do Dublina oglądać auto ![]() Muszę jeszcze podzwonić i umówić nas na inne ![]() Cytat:
Cytat:
toć pare razy mogę kliknąć Cytat:
bardzo fajneMonai witaj spowrotem super, że kupujecie mieszkanko trzymam kciuki za szybkie załatwienie formalności ![]() poczęstuję się mandarynką
|
|||
|
|
|
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
melduję się że jestem że żyję ale paradoksalnie mam strasznie mało czasu na wszystko
![]() buziakuję ![]() i pozdrawiam. nadrobię dopiero w weekend
|
|
|
|
|
#569 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczór
Cytat:
![]() Cytat:
mój mały ma fazę na Kubusia Puchatka Cytat:
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Helloll a co tu takie pustki
gdzi jestescie??spicie jeszcze?? ![]() ja jestem chora, glowa mi peka, gile po pas i podobno smierdze amolem dobrze ze ja tego nie czuje moj Tz wzial urlop zeby zajmowac sie Mloda a ja mam lezec i sie leczyc ![]() a wczoraj po powrocie od lekarza czekala na mnie niespodzianka...ten wariat moj maz kupil mi notebooka ![]() a Maja dostala konika z fisher prica Maja probuje go chyba zagadac dziekuje wszystkim za kliki a coo tak burzuazyjnie z okazji srody
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za termos 

i na dodatek goraczke mam
(podobno mozna co 5 minut klikac
) 
?
I weź się w garść