![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Gwiazdka, postaraj sie przekonac Tz, ze bedzie Ci niezrecznie, gdy on Ci cos da, a Ty jemu nie i tyle, przeciez raz mozecie sobie nie dawac prezentow, co to za glupi zwyczaj tak btw. Powinien zrozumiec.
Ja wczoraj tez popadłam w jakies doły finansowe, zaczełam nawijac, jaka to ja biedna jestem i, że nienawidze biedy (taaaaaaaaaaaaak, to było duza przesada z moich ust, az tż parknal smiechem :P). Przeliczylam wszystko no i jakos bede musiala przezyc w tym miesiacu ![]() Mój tż nie jest wysoki, dziela nas moze 3-5 cm na jego korzyść, brunet, niebieskie oczy, normalna karnacja, okrąglutki ![]() Kijowa pogoda, sypie sniegiem, mrozu nie ma, wiec plucha... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() Pumasku, nikt nie lubi biedy, no ale fakt, do biedy to daleko masz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Seksowny u faceta to może być tyłek, ale nogi?
![]() ![]()
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdka, ja podchodze do pieniedzy bardzo luzno - dzisiaj sa, a jutro moze ich nie byc. To tylko monety, nie ma co sie do nich przywiazywac, w kazdym tego slowa znaczeniu
![]() Facet w calosci musi byc sexi, nie tylko jego tyłek, nogi, ale tez glos, wzrok, intelekt itp. Ja trafilam dobrze, nie narzekam ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Ja teeeż, mój na szczęście ma taki jaki lubię
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2346 |
Strażnik Wizażu
|
A co!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie zawsze wpierw zwracałam uwagę na wzrost, oczy i twarz. Ale rozmowy hehhe. ![]() Aha, już mi przeszło z tym moim byłym, nie śnił mi się i mam go gdzieś.
![]() |
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo dobrze, że Ci przeszło ![]() Wpłynęło mi stypendium, ale 500 zł musiałam oddać tacie za czesne za szkołę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-13 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2350 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() P.S. a mężuś wie, że wystawiasz jego tyłek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2351 | ||
Zakorzenienie
|
Ariena, fajny ten tyłek
![]() Mój TŻ tej jest bardzo przystojny. Jest wysoki, dobrze zbudowany i ma sexy głos... Właśnie pojechał, a ja zabieram się spowrotem za ten mój nieszczęsny kurs... Wczoraj siedziałam do prawie czwartej w nocy a wstałam po 8-ej... Dziś pewnie będę siedzieć podobnie, bo inaczej nie zdążę go zrobić... Zaczynają mi się przypominać studenckie czasy, też się przed sesją siedziało po nocach, a na zakończenie sesji była super impreza (tu sylwester). Oczy mam dziś spuchnięte jak paroletnia ćpunka, ale przynajmniej czuję się młodziej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
hehe no Ariena szacun.
Ja nie jestem az tak wylewna w internecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2353 | ||
Zakorzenienie
|
A jeszcze wam pokażę jaki dziś znalazłam prezent pod choinką
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
A mi się mojego TŻ'ta tyłek średnio podobał. Na początku w ogóle, bo widziałam go w dżinach. Bez prezentuje się znacznie lepiej
![]() Ja za to mam ewidentne płaskodupie i bezbiuście ![]() Pumas, pokaż dupeczkę :P W ogóle nie lubię Was, gadacie o męskich tyłkach a mój TŻ daleko i dopiero w okolicach czwartku go zobaczę... ![]() Wampirka - prezent extra!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;23753317]P.S. a mężuś wie, że wystawiasz jego tyłek?
![]() Nie wie hehehe ![]() ![]() Cytat:
![]() Vampirka podziwiam za upór, choć ja bym pewnie też była taka uparta, taki kurs to fajna sprawa. Tylko nie wiem czy jakbym się teraz zapisala to musiałabym go skończyć do końca roku? Jula też cierpię na bezbiuście i płaskodupie. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Jula, kiedyś nawet pokazywałam tutaj, chyba tylko DMka zobaczyłą :P
Dołączam do grona płaskodupia i płaskocyca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Pumas, ja zdążyłam zobaczyć Twoje foto w bikini i akurat nie zauważyłam bezbiuścia, o nie!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Konto usunięte
|
Cieszcie się, że macie płaskie tyłki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Jula, miła jesteś, ale stanik B to żadna rewelacja, trust me
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2360 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wiem co robić, bo jestem w połowie Pointa, czyli program podstawowy, pisanie tych raportów jest uciążliwe, a nie wiem czy się wyrobię z czasem, żeby zakończyć całe szkolenie...jeszcze teraz przed świętami taką niespodziankę robią. no szkoda ![]() Cytat:
![]() ![]() z mojego mizernego 80B po wizycie na Lobby zrobiło się 75D, czyli nadal skromnie, ale zaczęłam uwielbiać moje cycuszki, które zrobiły się wielce apetyczne po zaopatrzeniu w odpowiednie staniczki ![]() Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2010-12-13 o 21:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Dopadło dopadło, mowie obrazowo, zeby kazda wiedziala, o jaka wielkosc mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Nie wyobrażam sobie, żeby z mojego B miało się zrobić C czy D. Pamiętam za to, jak nosiłam 70A a i to było za duże. Wystarczy, ze troszkę schudnę...
Małe C byłoby satysfakcjonujące ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2363 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, odnośnie tego kursu, to spokojnie się zapisujcie i go róbcie. Na stronie eurokobiety pojawiło się wyjaśnienie, że źle się wyrazili. Do końca roku mają zrobić jedynie te osoby, które chcą dostać certyfikaty w najbliższej transzy. Ciągle mamy te swoje 3 miesiące
![]() Czyli mogę jeszcze spać w tym roku ![]() Ja już skończyłam wszystkie 3 podstawowe przedmioty i robię sobie pierwszy temat o administracji Windowsem. Bardzo fajny. Dużo z tych rzeczy wiem (swoim domowym sama administruję ![]() ![]() Dziewczyny, mi też było ciężko się przekonać do mojego 60DD, a niestety bozia bardzo skromnie mnie wyposażyła w tym temacie... Podam wam moje wymiary i same sobie porównajcie ze swoimi: * pod biustem (mierzone na wydechu jak najciaśniej) - 64 * biust (mierzony "w zwisie", czyli w pochyleniu i jak najluźniej) - 81 * rozmiar (angielski) z tabelki - 60DD pomierzcie się też i sprawdźcie swoje rozmiary: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Wampirka, a masz Office 2007? Ja właśnie widzę, że on jest dużo prostszy od 2003, którego mam ja. W ogóle nie spotkałam jeszcze u nikogo wersji 2007, wszyscy mają wersje prehistoryczne.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Ja dalej mam po angielsku i dalej niewiele rozumiem robie na czuja
![]() Nie moglam sie dzisiaj obudzic, do pracy nie poszlam tak rano, ale niebawem wychodze, mam pare spraw, choc robie sobie wiecej luzu dzis. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2366 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też się powinnam pomierzyć i aktualizować prawidłowy rozmiar stanika. Przeglądam odpowiedni wątek i odkładam kasę na zakup, bo to niestety trochę kosztuje. Miłego dnia dziewczynki. PS: Ja mam Office 2007, ale wolałam wersję starszą...ta wydaje mi się średnio czytelna, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2010-12-14 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Vampirka to mi wyszło 65E
![]() Normalnie mam 75B i takie kupowałam.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2368 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na początku kursu weszłam w tego 2007, zobaczyłam, że jest jakiś dziwny i ściągnęłam sobie open Office'a. I powiem, że jest on baaaardzo podobny do tego MS Of.2010 którego ja mam, jedynie excell troszkę się różni, ale nieznacznie, zadania na nim robiłam tak jak na swoim. A teraz mam duuuuuży problem z administracją systemu Windows XP. Już zaczęłam go robić, podoba mi się i chciałabym to skończyć, ale za nic nie mogę zainstalować dodatku, który jest mi potrzebny do tworzenia www. Mam go na płytce, ale niestety nie mam już stacji dysków (trochę się połamała). Próbowałam go ściągnąć, ściągałam już z czterech miejsc i nie mogę go uruchomić... niby go wyszukuje podczas instalacji, ale potem zawsze jest błąd i d(!!!) z tego ![]() To znaczy, że takie powinnaś nosić ![]() Ja przed moim 60DD nosiłam tzw."małe 70B". Czyli u Ciebie skok rozmiarowy będzie podobny ![]() http://balkonetka.pl/katalog/size/65e tu masz zdjęcia staników w tym rozmiarze (na ich właścicielkach). Nie byłoby fajnie nosić takich miękkich, koronkowych, przezroczystych? Jak dalej masz wątpliwości, to spytaj się męża co by wolał ![]() I nie bój się rezygnować z push-up'a, bo dobrze uszyty stanik we właściwym rozmiarze tak jakby "przyciska" biust po bokach, podnosi go i "wyciąga" go do przodu, tak więc płaska w nim nie będziesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Mi wyszło 65F
![]() Kurde namachałam się odkurzaczem i idę dalej machać, musze odświeżyć swój dywan, troszkę go przeprać, pełno tam moich kłaków bo linieję jak pies na wiosnę ![]() ![]() A Wy Kobietki moje jakie plany na dzisiaj? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
Jak to jakie.
![]() ![]() Potem wysyłam CV, obiad, a potem Excela poćwiczę.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.