|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
hej dziewczynki
Pomidorka mam nadzieję że nie tylko do świat będziesz sie tu pokazywać ![]() ja jeszcze dzis jadę do tej nowej pracownicy, mam nadzieję że ostatni raz, szefu mnie wkurzył, mam wypłatę obciętą, premię zabraną, dodatki zabrane, nawet bona więcej za moją fatygę mi nie dał .... i bądź tu dobra, to jest tylko moja dobra wola że tam jadę i to wcale super warunków nie ma ani na drodze ani w pracy .... ach szkoda się denerwować |
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
hej
sloneczko wszystkiego naj naj naj w dniu urodzin!!! |
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko, najlepsze życzenia z okazji urodzin
No ja też mam nadzieję, że po świętach też będę miała czas tu pisać. Z małym to czasem czasu brakuje na najmniejsze czynności. Dlatego moje wpisy na prawie wszystkich wątkach oprócz mamusiowego ograniczone są do "Pozdrawiam" Czytam, ale nie mam czasu pisać.A czemu szefo tak cię potraktował?! Szokujące! |
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko kochana gratuluje synusia !!!!!
![]() Tity u mnieprzewijak to byl sprzet kompletnie nie przydatny.Polecam z zakupow nawilzacz powietrza i strylizator Pomi dziekuje za udane urodziny.Bede klikac tak jak Tity i Zgadnij.A w waszym konkursie mozna kilka razy dziennie ?Starlett dziekuje Sloneczko a dlczego ci skur**** wszystko poobcinal ? Ja bym za takie cos nie pojechala !!! Widze,ze Oliwka Wszystkiego najcudowniejszego,spokojn ej ciazy,lajtowego rozwiazania,a pozniej mnostwa przespanych nocy i wieeeeeelkiej pociechy z malenstwa Prosze o glosik te ktore jeszcze nie kliknely - http://www.wizaz.pl/akcje/rowenta/od..._2-469843.html Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-12-14 o 10:09 |
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim Słoneczko wszystkiego najlepszego! Zdrowia dla całej rodziny, kochanego dzidziusia, pieniędzy i czego zapragniesz
![]() Anesska fajnie jak tak już się coś ma, gęba się cieszy do tych rzeczy chociaż może i to pierdoły czasami ![]() Pomidorka kliknęłam A Ty chyba w tamtym roku coś wygrałaś, o ile dobrze pamiętam ![]() Kurcze tak mi się żelazko marzyło, ale raczej szans nie mam Za szybko te głosy się ludziom naliczają ![]() aldii tak, można i co 5 minut klikać Trochę bez sensu, ale co zrobić
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko, WSZYSTKIEGO PIĘKNEGO!!!
Pomidorko, dziękuję Dziękuję za kciuki dla Taty, wyniki chyba są następnego dnia, ale nie jestem pewna...
|
#3788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż jak ktoś ma telefon z internetem to i tak na siebie ciągle klika...![]() Cytat:
I na pewno nie jesteś złą mamą ![]() A jeszcze się pochwalę, że zaliczyliśmy ostatnie kolokwium Także póki co wszystko do przodu, teraz trzeba projekty nadgonić oj nie chceee się....
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-12-14 o 09:20 |
||
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Aldii mnie namówiła, więc jestem
![]() Pamięta mnie ktoś jeszcze? Z tym waszym głosowaniem to mozna co 5 minut, ale na inną osobę na tą samą nalicza i tak tylko jeden głos dziennie podobno... Tity u nas przewijak to rzecz niezastąpiona! na początku były takie kupki, że co chwilę wykładzinę prałam taki zasięg miała nie wyobrażam sobie w takiej sytuacji przewijać na kanapie czy łózku, bo byłaby masakra a poza tym przewijak jest na takiej wysokości że w ogóle nie trzeba się schylać ,więc jest baaaardzo wygodnie, więc polecam, zwłaszcza, że z tego co wiem będziesz mieć cc Kretencja początki niestety są trudne, zobaczysz jakie to cudowne uczucie jak mały pierwszy raz się usmiechnie wtedy czujesz po co żyjesz Ale mamusiek się porobiło |
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencja nie martw sie kochana, baby blues ma wiekszosc mamusiek,ale to mija
Daj znac jak juz beda wyniki taty ![]() Gabisun Tak,jest jeszcze kilka staraczek,za ktore mooooocno trzymamy kciuki
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, kochane
Tata już po badaniu, wyniki jutro. Co do baby bluesa to ja niestety jako osoba chorująca na nerwicę mam predyspozycje do depresji poporodowej. Ale staram się nie poddawać złym nastrojom. Właśnie uśmiech małego mnie mobilizuje, bo... on się uśmiecha od drugiego dnia życia! Nie jest to zapewne świadomy, celowy uśmiech, ale robi dokładnie taki uśmiechnięty grymas, kiedy jest zadowolony ![]() Wiem, że zdjęcie mało wyraźne, ale zobaczcie same ![]() Potrafi się też tak szerzej uśmiechnąć, z dziąsłami
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas zawsze przez sen na cycu był a zobaczysz jak fajnie jak Tymek pierwszy raz się do ciebie uśmiechnie patrząc ci prosto w oczy Jaki słodki zaspany bąbel ale do ciebie chyba nie podobny?
Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2010-12-14 o 10:37 |
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
gabisun pewnie, że pamiętamy
No przewijak koniecznie kupię, tylko nie wiem czy miękki czy inny, bo komodę z przewijakiem (tzn. miejscem na przewijak(będziemy mieć ![]() kretencja Tymuś jest śliczny
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, kobietki
Może i jest podobny do mnie, bo ja największe podobieństwo widzę do mojego Taty A we mnie Tatę widać, więc pewnie macie rację
|
#3797 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w twoim konkursie to ja dopiero odwaliłam.: Kliknęłam wczoraj raz i dziś chcę kliknąć, a tu mi się pokazuje, ze mój głos został oddany. Więc ja wkurzona, że jak to, ja dziś nie klikałam Cytat:
To ja ci klikam, żebyś to żelazko dostała - przy dziecku dobre żelazko to skarb Cytat:
Za tatę ciągle trzymam kciuki Cytat:
A mi znowu coś się z rogówką chyba robi |
||||
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Pomi
A Ty co bys chciala wygrac ? Kurcze jestem na 4 miejscu - to chyba najgorsze miejsce,bo tylko o krok od nagrody podeslijcie linka znajomym,co by glosowali ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Tity dopiero doczytalam za kolo
Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-12-14 o 11:52 |
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tity my miekki mamy ![]() A mi proszę na pieski klikać tylko dodam, że to nie żaden konkurs, no chyba ,ze dla piesków
|
|
|
|
|
#3800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałam Cię z kimś pomylić, bo byłam pewna, że jedna z nas brała udział i jej klikałyśmy ![]() Cytat:
![]() A z tym naliczaniem to jest tak, że czasami po kliknęciu nie wyskakuje, że sie udało i trzeba odświeżyć stronę i wtedy to wyskakuje. Ja wczoraj musiałam wszystkim odświeżać. Trochę z błędami ten konkurs jest ![]() Zaraz zabieram się za risotto
|
||
|
|
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
Anesska,gratki za synka
![]() ![]() Chelsea, co za baby wredne!Błę!!!zasługują na lanie okropniaki!Buuu!! Słoneczko, niech moc będzie z tobą:P I proszę mnie zmienić ze staraczek na przyszłę mamusie , lat 25 ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Kreti, rzeczywiście się uśmiecha, i on tak cały czas? SŁODZIAK ![]() SŁONECZKO, STO LAT, STO LAT ![]() DLA CIEBIE I DLA MAŁEJ RYBKI PŁYWAJĄCEJ!!!![]() bUZIAKI - ROBAKI I ŚCISKACZE!!!A ja dziś byłam u gin. Junior ma jednak 4 tygodnie, a nie 2 , poród na 11.08.2011. Na usg narazie go nie widać, mam skierowanie na badania, ale mówiła by po świętach zrobić. Jak narazie nie założyła mi jeszcze karty ciąży... Zastanawiam się, czy jeszcze do jednego gina nie iść, dodatkowo... |
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
gabisun oj na kliki dla psiaków to akurat mnie zachęcać nie musisz i przypominać , klikam od tygodnia
super taka akcja a jeszcze lepiej by bylo jakby znalazły się osoby do adopcji bo psiaki są śliczne wszystkie bez wyjątkówweruczek jak się czujesz? ale w jakim celu do 2 giego lekarza chcesz iść? temu nie ufasz za bardzo czy o co chodzi? karte to zakładają przeważnie jak serducho widać i słychac , że bije czyli na ogół tak 6-7 tydzień Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-12-14 o 12:55 |
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Weruczko, dzięki
Co do karty ciąży - mnie gin założył dopiero jak miałam żywą ciążę potwierdzoną na usg, czyli jak zobaczyłam serduszko bijące, czyli w połowie 7 tygodnia
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
weruczku Junior ma prawo być jeszcze nie widoczny
Ja swojego zobaczyłam dopiero w 8 tygodniu. A kartę ciąży założyli mi chyba w 14...
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wszystkim za życzenia
Kreti Tymek słodziutki Dziewczyny dziś znów mam plamienie takie brązowawe, dlaczego? może źle ja tą luteinę biorę ? rano w południe i wieczorem chyba dobrze? miało być 3xdziennie to chyba nie w równych odstępach godzin .... co ja mam robić? przecież byłam u gina tydzień temu z tym samym dokładnie tydzień temu we wtorek miałam pierwsze plamienie i dziś też wtorek i znów |
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie to by było strach do takiego schroniska wpuścić, wzięłabym wszystkie miałam już nie mieć psa po śmierci mojego ale jest kolejny, trafił mu się los na loterii bo u nas to ma jak w raju a tak by siedział przy budzie jak jego brat...fajna ta akcja jest, u mojej mamy w pracy wszystkie klikają
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Zadomowienie
|
A dziewczyny, czyli dlatego dopiero potem karta. Tity, dopiero w 14 tygodniu?
Bo ten drugi ma usg ze sobą zawsze. Słoneczko, mnie dziś gin powiedział, ,ze jak tylko plamienie, to trzeba się zgłosić na wszelki wypadek. ![]() MOże za mało tej luteiny dostałaś? Przytulam!
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko może zadzwoń do gina i zapytaj. Może jak bierzesz dopochwową to śluzówka jest podrażniona...
Może spróbuj poleżeć jakiś czas.weruczku no jakoś nie spieszyli się z założeniem karty u mnie. Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-12-14 o 13:21 |
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
weruczku biorę ją 3x dzienne po 2 tabl więc dość dużo
![]() Tity chciałabym zadzwonić ale poczekam do jutra, te plamienia mają kolor taki kawa z mlekiem, ostatnio mi gin mówił że zdarza się to bardzo często we wczesnych ciążach, jak do jutra nie minie to zadzwonię ..... ale przerażenie jest ![]() |
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane macie pozdrowienia od Awenturyn
Gabisun ja tez klikam na psiaki Weruczku a kiedy masz nastepna wizyte ? Tak jak pisze Tity, moze jeszcze nie byc widac malenstwa.Tez mialam pozno zalozona karte - dopiero jak mialam komplet wszystkich badan Sloneczko w sprawie plamien i lutki nie pomoge Jedynie moge doradzic duuuuzo odpoczynku,lezenia w lozku i wstawania tylko do wc.Jak bylo w pracy ? Nie powinnas juz tam wiecej jezdzic,bo sie stresujesz i to tez moze byc przyczyna plamien Trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok ![]() xx m nm xc mn mn n n gbh nnbh njm xxxxxxxxxxxxxxzazxswsaz cjk,muy7r - to pisala do Was Lu (moze ktoras rozszyfruje ta wiadomosc )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

Za szybko te głosy się ludziom naliczają
A same tez mozecie na siebie klikac ?

podeslijcie linka znajomym,co by glosowali 

.... co ja mam robić? przecież byłam u gina tydzień temu z tym samym