|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Kalpana ach... nie przypatrzyłam się sukience zbyt dobrze.
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
xhankax - i ja również bym pozaglądała do list ich kosmetyków, chociaż pewno ceny zawrotne
Ale z drugiej strony, nie wiem czy zauważyłaś, że te gwiazdy wyglądają tak idealnie tylko na jakichś imprezach, galach itd. bo na co dzień to są tak zaniedbani ludzie - z tłustymi włosami, workami, zero makijażu, przemęczenie jakieś łachy byle jakie itd., że szok! Ogólnie większość gwiazd płci żeńskiej przyznaje się, że nie potrafi się malować ani nie dba o siebie na co dzień![]() Talullah - dziękuję , ale mi chodziło o taki do ciała ale chyba tego nie sprecyzowałam w pytaniu A i pieski karmię codziennie loluska - pewnie, że to dobry pomysł z takim makijażem! ![]() _blondyneczka_ - zapomniałam dopisać Bo pisałaś, że Tż'ów mamy wszystkie młodych, to ja mówię, że mój skończy 20, więc chyba na razie tu najmłodszy? A co do zdjęć - jak będę miała czas w tym tyg. jakoś to posiedzę nad zdjęciami i wybiorę te co były i może jeszcze jakieś, bo jeszcze nie dodałam po tej awarii Nawet fajna fryzurka, tylko coś mi się zdaje, że długo układać ją trzeba...I zdecydowanie bardziej podoba mi się ta z propozycji buahhot Shadii - w Rossmannie na pewno są, w SP nie wiem, bo u mnie nie ma ![]() Widzę, że tu marzenia o podróżach, to ja bym chciała zwiedzić cały Paryż, a przynajmniej te najważniejsze rzeczy Ale i tak wieża robi piorunujące wrażenie I jeszcze chciałabym pojechać do Nowego Jorku Dzisiejsze SPAmowanie: - Merz Spezial x2 - zielona herbata x2 - magnez do picia Włosy: - zero prostowania - mycie szamponem wzmacniającym Joanna - maska Gloria na ok. godzinę pod czapką Twarz: - krem Alantan Plus - filtr spf50 LRP - krem Dermosan i punktowo Tormentiol i Tribiotic na noc - gruba warstwa maści nagietkowej na usta na noc Ciało: - odprężająca kąpiel z żelem pod prysznic Winter Time Avon - masaż Syrenką - balsam Neutrogena - krem do stóp Avon - krem do rąk Isana co jakiś czas - maść nagietkowa na dłonie na noc A i postanawiam wszem i wobec przy Was wszystkich, iż jutro robię taką porządną, przemyślaną listę czego i kiedy i co ile będę używać, tak, żeby było to takie systematyczne i przynosiło efekty Do tego chcę schudnąć do 49kg. i również sobie to wszystko rozpiszę itd. Zaś co do zapuszczania włosów - po prostu będę o nie bardzo dbać i podcinać regularnie, żeby zniwelować cieniowanie i ...pozwolę im sobie rosnąć i tyle Bo prostownicy na co dzień nie używam i miałam używać tylko na weekend, ale korzystam z niej zazwyczaj tylko i wyłącznie w sobotę popołudniu ![]() I tyle ![]() Także ja lecę sobie spać - jutro mam na 9, ale muszę być na 8 w szkole, bo ten sklepik z miniprzedsiębiorstwa prowadzimy i jutro moja "zmiana"..Już koleżance mówiłam, że jak wcześniej będzie to ja poproszę gorącą kawusię bo inaczej funkcjonować nie będę ![]() Dobranoc Piękności
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wlasnie dziołszki. powiedzcie mi jakich kremow na dzien obecnie uzywacie. w zimie nie powinno sie uzywac kremow nawilzajacych podobno |
|
|
|
|
#364 |
|
CABIN CREW
|
ja używam ziai oliwkowej ale to i tak sporo czasu przed wyjściem bo potem idzie podkład itp..
|
|
#365 |
|
Raczkowanie
|
_Alessandra, chcesz schudnąć do 49kg?! Boże święty ,nie chciałabym Cię umoralniać, ale 49kg to...cholernie mało! No chyba, że jesteś niezbyt wysoka, ale to już naprawdę... Ja perniczę, kiedy ja ważyłam 49kg
))) Teraz chciałabym ważyć 55, chociaż pewnie wyglądałabym "źle"
|
|
|
|
#366 | |
|
Zadomowienie
|
poszlabym sobie na silownie ......
---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- noc nie byla taka nieprzespana jak myslalam nie bylo tak zle..... Alessandra dobry pomysl ja tez powinnam zrobic taka liste, mam prosbe zrob liste i pochwal sie na forum moze tez z niej skorzystam
|
|
|
#367 | |||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Zaraz ide sie spamować ![]() Cytat:
za 10 ml... może ten za 20 zł jest większy? Popytaj Cytat:
Teraz pod koniec roku, to już wogóle pieniędzy nie mają, więc chcą się nas pozbyćCytat:
buahhot Ja bym takich pięknych włosów nie ścinała loluska Dziewczyno przecież Ty masz śliczne włosy! Nie farbuj
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piekne
ja zaraz mykam na msaż, średnio mi się dziś chce cokolwiek, ale wreszcie nauczę się masować kręgosłup i grzbiet... mmm rewelacja ![]() Dziękuję dziewczyny za komplementy dotyczące włosów Przyciemnić chcę po to by coś zmienić i to jest jedyny powód Talullah że je spaliłam zorietowałam sie kolejnego dnia, po myciu ;/ pełno takich małych odstawało włosów, elektryzowały się 100 razy bardziej ogólnie źle wyglądały Kalpana mi sukienka sie nie podoba ale każdy ma swój gust kolor śliczny, tez miałam taki na swojej studniówce, ale fason nie w moim stylu, za dużo się dzieje miłego dnia
|
|
#369 |
|
zawsze mam racje
|
Któraś pytała o krem na zimę. Zależy od cery. Przy tłustej cerze i bez dużych mrozów, moim zdaniem można używać nawilżającego.
Ja teraz mam ziaje sopot spa, skoro micel jest fajny, to może i krem. To chyba 150 krem, który testuje na dzień Lubię mój krem z mocznikiem, ale pod makijaż to on się nie nadaje.Praktycznie wszystko mnie zapcha...
|
#370 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Super pomysł z tą listą. Też chyba taką zrobię. A, i pochwalę się: dziś mijają 3tygodnie od kiedy rzuciłam prostownicę. Jestem z siebie niezmiernie dumna. Mój krem na zimę: Soraya, Krem nawilżająco-regenerujący z kiełkami pszenicy.
Edytowane przez marlienkaa2 Czas edycji: 2010-12-14 o 10:14 |
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dawno mnie nie było, ponieważ miałam zaliczenia na studiach, ale na szczęście sesje mam już zaliczoną Jeny, wyglądam po tym weekendzie okropnie ,,Uwielbiam" wodę we Wrocławiu ![]() Idę Was nadrabiać
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, piszcie dziewczyny o tych kremach na taką zimę.
Ja używam vichy nawilżający ale i tak mam bardzo suchą skórę. Jak mnie tak wszystko wysusza to czego mam używać w takie mrozy? wie ktoś? bo załamuje mnie to. I tak przed wyjściem nakładam podkład ale moja cera nie wygląda dobrze Tallulah, pytanko mam do ciebie ![]() Czy internista to lekarz pierwszego kontaktu? tzn mój domowy? Bo potrzebuję konsultacji internistycznej i nie wiem gdzie się udać.
|
|
#373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja używam alantanu, który polecała Alekssandra i moim zdaniem dla mojej skóry jest idealny http://www.*************/zmien-krem-na-zime/
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
angelwithoutsoul to się popytam jeszcze, bo właśnie tak za drogo mi się wydawało. ![]() marta 85 tak szybko masz koniec sesji? Zazdroszczę ja miałam tylko jedno zaliczenie, a w ndz. mam trzy. Gratuluje zdanych egzaminów.. Ech... wiecie wczoraj się pokłóciłam z "przyjacielem" nawet nie wiem, czy to tak naprawdę mój przyjaciel. Napisałam mu co myślę, że nie zawsze był w porządku itd., a on zaprzeczył i powiedział, że wszystkie kobiety są takie same "że każda kobieta go z błotem zmieszała i wszystkie są takie same". Najgorsze jest to, że on uważa, że zawsze jest w porządku, bo jest szczery. Jeszcze na koniec mówił, że go obraziłam, a jak kilka razy zapytałam się "jak?" to nie potrafił na to odpowiedzieć. Napisał, że kończy znajomość i się odezwie za rok... . Potem nie mogłam spać, więc napisałam mu SMS-a., że może gdzieś przesadziłam to przepraszam, a on nadal swoje, że do usłyszenia za rok. Ech... no sama już nie wiem. ;|
|
|
#375 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
loluska zakochałam się w kolorze twoich włosów ![]() _Alessandra no jednak twój tż nie jest najmłodszy tylko mój- ma 19 lat ![]() Kalpana sukienka ładna, aczkolwiek nie w moim stylu. Najważniejsze, żeby podobała się tobie i żebyś w niej wyglądała ślicznie A na pewno tak będzie Ehh koleżanka mi dzisiaj przyniosła katalog z ori i na nieszczęście kilka rzeczy mi się spodobało
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Tallulah wszystkiego najlepszego ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- dzięki za cynk o promocji ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
chyba, że chodziło o to, że w przyszłym roku |
|
|
|
|
#377 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny słyszałyscie o metodzie ognia we fryzjerstwie?
Ogień zamyka rozdwojone włosy, powoduje że mniej się plączą, błyszczą i ogolnie lepiej układają. Wlasnie wrócilam od fryzjera, zapłacilam 30 zł, pani mówiła ze najlepiej co 2 tyg albo co miesiąc to robic. SŁyszałyscie o tym?
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() loluska wydaje mi sie,ze widzialam ten model w kolorze pudrowego rozu,ale nie jestem pewna na 100% i pytalas czy byly inne fajne kiecki,otoz bylo ich calkiem sporo,z pewnoscia znajdziesz cos fajnego ![]() Allesandra 49 kg dla mnie to lekka przesada,ja tam uwazam.ze kobieta powinna miec kraglasci,a niektore z was za wszelka cene chca z siebie zrobic kosciotrupa,czasami gdy pokazujecie swoje zdjecia i mowicie,ze powinnyscie zrzucic kilka kilo,to ja sie zastanawiam,czy wy naprawde mowicie serio,bo widze na fotkach zgrabne,piekne kobiety bez grama tluszczu na ciele Dziewczyny czy ktoras z was dostalas juz ten komplet czapke i szalik?bo ja doczekac sie nie moge i zastanawiam sie czy przyjdzie przed swietami,w sumie to narazie i tak pewnie nie zalorze,bo u nas juz dawno sniegu nie ma i temperatura plusowa,ale i tak chce to miec
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Tallulah,
oczywiście wszystkiego naj w twoje święto! :pije my:angelwithoutsoul dziękuję za ten artykuł, ależ ja niedouczona jestem w kwestii tych kremów
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra ile masz wzrostu?
|
|
|
|
#381 |
|
Wtajemniczenie
|
Tallulah wszystkiego najlepszego
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
samaraNW wiesz on ma 23 lata, ale jest strasznie dziecinny. Kilka razy już się do mnie nie odzywał kilka miesięcy i nie tylko do mnie. Już tyle osób z nim rozmawiało i chciało mu pomóc, a on i tak nic nie robi z tym i uważa, że on jest super, a inni są niedobrzy.
Tallulah sto lat! Spełnienia marzeń! A wiecie tak ostatnio sobie myślałam, że już w sumie trochę się znamy, a nie wiemy, jak mamy na imię.
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tallulah wszystkiego naaaaaaj |
|
|
|
|
#385 |
|
Raczkowanie
|
Tallulah Wszystkiego Najlepszego!
![]()
|
|
#386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie szybko bo to ostatni rok mgr, jeszcze tylko jeden semestr i koniec, nie wyobrażam sobie nie być studentką Trzymam za Twoje zdawanie ![]() Kupiłam sobie mydło z Ziaji, ostatnio lubię zapach kokosu ![]() Tallulah WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
samaraNW to musiałam coś przeoczyć zaraz zerknę.
![]() marta 85 dziękuje i na pewno się przyda.
|
|
#388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...Przecież my zawsze jesteśmy "za grube". Ja chyba nie znam dziewczyny ,która chciałaby przytyć .
|
|
|
|
|
#389 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może kiedyś na jakieś podyplomowe pójdę, chociaż mam już 2 specjalizacje, zobaczę jak to z dostaniem pracy będzie ![]() Poczytam coś o nafcie bo też kupiłam a jeszcze nigdy nie stosowałam, mam z czarna rzepą bo ostatnio mi wypadają, nie mam już siły do nich ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
ja bardzo chcę przytyć ![]() A tak w ogóle to witam moją imienniczkę
|
|
#390 |
|
Raczkowanie
|
Również witam
Marta najpiękniejsze imię na świecie Chętnie oddam Ci z 5kg
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

A i pieski karmię codziennie 
Bo pisałaś, że Tż'ów mamy wszystkie młodych, to ja mówię, że mój skończy 20, więc chyba na razie tu najmłodszy?
Nawet fajna fryzurka, tylko coś mi się zdaje, że długo układać ją trzeba...I zdecydowanie bardziej podoba mi się ta z propozycji buahhot 

Zaraz ide sie spamować 
Masakra co tam sie wyrabia w tym urzedzie i ogolnie pracownicy niemili strasznie 

Lubię mój krem z mocznikiem, ale pod makijaż to on się nie nadaje.

chyba, że chodziło o to, że w przyszłym roku
dla mnie to lekka przesada,ja tam uwazam.ze kobieta powinna miec kraglasci,a niektore z was za wszelka cene chca z siebie zrobic kosciotrupa,czasami gdy pokazujecie swoje zdjecia i mowicie,ze powinnyscie zrzucic kilka kilo,to ja sie zastanawiam,czy wy naprawde mowicie serio,bo widze na fotkach zgrabne,piekne kobiety bez grama tluszczu na ciele
:pije my: