Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-14, 15:01   #2401
renata858585
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II

Cytat:
Napisane przez madziarka_b21 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co powiecie na taka kreacje :

http://www.slubnytarg.pl/ks/29878.jpg

podobaja mi sie bardzo tego typu sukienki, tylko wzielabym ja bez przeswitujacego gorsetu i oczywiscie inne buty.
Okropna
co do wcześniejszych postów, diademy są bleee jestem minimalistką i nie lubię zbyt wielu ozdób
renata858585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 15:50   #2402
madziarka_b21
Raczkowanie

znalazlam jeszcze taka i mysle , ze moglabym w niej wystapic , a Wy jak sie na nia zapatrujecie:

http://www.evita.com.pl/min_400_600_...n2r0txz9a5.jpg
http://www.evita.com.pl/min_400_600_...3258k90580.jpg
madziarka_b21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 16:19   #2403
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
znalazlam jeszcze taka i mysle , ze moglabym w niej wystapic , a Wy jak sie na nia zapatrujecie:

http://www.evita.com.pl/min_400_600_...n2r0txz9a5.jpg
http://www.evita.com.pl/min_400_600_...3258k90580.jpg
Jeśli mam być szczera, to nie podoba mi się:/
Dla mnie wygląda jakby ktoś ją obwiązał białą wstążką, jak mumię czy coś... Może skojarzenie nie zbyt trafne, ale mam nadzieję, że zostałam zrozumiana Bez tego była by ok
Stary 2010-12-14, 16:27   #2404
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość
Dla mnie wygląda jakby ktoś ją obwiązał białą wstążką, jak mumię czy coś... Może skojarzenie nie zbyt trafne, ale mam nadzieję, że zostałam zrozumiana Bez tego była by ok
Zgadzam się W ogóle mi się takie bandażowate sukienki nie podobają
Stary 2010-12-14, 16:43   #2405
kasiakg
Rozeznanie

Cytat:
Też nie w moim guście
kasiakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 17:12   #2406
madziarka_b21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiakg Pokaż wiadomość
Też nie w moim guście
no coż o gustach sie nie dyskutuje i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie! a mnie tam sie podoba i wydaje mi sie, ze do mnie pasuje bardzo taki model sukni z tego wzgledu, ze jestem wysoka i nie wysuszona jak jakis wieszak. A wiekszosc prezentowanych tutaj sukni mnie tez sie nie podoba bo "bita smietana" juz dawno przestala byc modna i ja szukam czegos bardziej oryginalnego i nie powtarzajacego sie na kazdym weselu. A i tak zawsze wszyscy mowia, ze na kazdym weselu to panna mloda wygladala najpiekniej wiec nie ma sie chyba czym az tak bardzo stresowac szkoda, ze zadna z moich sukienek nie przypadla Wam do gustu :-( czyli ja bede wygladala najbrzydziej jako przyszloroczna panna mloda :-(
Stary 2010-12-14, 17:21   #2407
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
no coż o gustach sie nie dyskutuje i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie! a mnie tam sie podoba i wydaje mi sie, ze do mnie pasuje bardzo taki model sukni z tego wzgledu, ze jestem wysoka i nie wysuszona jak jakis wieszak. A wiekszosc prezentowanych tutaj sukni mnie tez sie nie podoba bo "bita smietana" juz dawno przestala byc modna i ja szukam czegos bardziej oryginalnego i nie powtarzajacego sie na kazdym weselu. A i tak zawsze wszyscy mowia, ze na kazdym weselu to panna mloda wygladala najpiekniej wiec nie ma sie chyba czym az tak bardzo stresowac szkoda, ze zadna z moich sukienek nie przypadla Wam do gustu :-( czyli ja bede wygladala najbrzydziej jako przyszloroczna panna mloda :-(
Nie o to nam chodziło, żeby Ciebie zdołować, po prostu powiedziałyśmy swoje zdanie
Nie masz się co denerwować bo najważniejsze, żeby Tobie się suknia podobała i żebyś się w niej czuła jak śliczna PM
To prawda, że o gustach się nie dyskutuje, ale pytałaś więc swoje zdanie powiedziałyśmy...
Masz być przede wszystkim piękna dla siebie i TŻ'a nami się nie przejmuj
Ps. A może ta suknia na Tobie wyglądałaby całkiem inaczej? Mam na myśli ładniej Wszystkie wiemy, że zdjęcia katalogowe różnią się od rzeczywistości
Stary 2010-12-14, 17:39   #2408
kasiakg
Rozeznanie

Cytat:
Dlatego właśnie nie dyskutuję tylko krótko wyrażam swoją opinie.
kasiakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 17:54   #2409
madziarka_b21
Raczkowanie

Cytat:
Nie o to nam chodziło, żeby Ciebie zdołować, po prostu powiedziałyśmy swoje zdanie
Nie masz się co denerwować bo najważniejsze, żeby Tobie się suknia podobała i żebyś się w niej czuła jak śliczna PM
To prawda, że o gustach się nie dyskutuje, ale pytałaś więc swoje zdanie powiedziałyśmy...
Masz być przede wszystkim piękna dla siebie i TŻ'a nami się nie przejmuj
Ps. A może ta suknia na Tobie wyglądałaby całkiem inaczej? Mam na myśli ładniej Wszystkie wiemy, że zdjęcia katalogowe różnią się od rzeczywistości
ale przeciez ja sie nie denerwuje, fajnie ze wyrazacie swoje zdanie bo po to wlasnie jest to forum. ja i moja mama z ktorej zdaniem bardzo sie licze myslimy, ze bede pieknie wygladala w tej sukni bo jest taka elegancka, skromana a zarazem taka inna i malo oklepana. Juz nie moge sie doczekac kiedy ja przymierz i kilak innych rowniez, a wtedy mam nadzieje zobacze co mi rzeczywiscie pasuje i wybiore to jedyna , wymarzona i bede najpiekniejsza PM pod sloncem, a mojemu TZ i tak bede sie podobala bo on twierdzi, ze zawsze wygladam pieknie i mam swoj oryginalny styl, wiec spodziewa sie ze w tym dniu takze tak bedzie . Wiem na 100 % ze nigdy nie zaloże bialych butow
Stary 2010-12-14, 18:12   #2410
Niunia2011
Zakorzenienie

No to czekamy na Twoje zdjęcie w sukni
Stary 2010-12-14, 21:42   #2411
boska latynoska
Zadomowienie

Witam,
wklejam zdjęcie mojej sukni. Napiszcie jak wam się podoba, ja jestem w niej zakochana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8416_big_pKYe.jpg (17,0 KB, 201 załadowań)
boska latynoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 07:45   #2412
madziarka_b21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez boska latynoska Pokaż wiadomość
Witam,
wklejam zdjęcie mojej sukni. Napiszcie jak wam się podoba, ja jestem w niej zakochana
jest zupelnie inna niz wiekszosc sukni slubnych, ale ja nie gustuje w takich wiec jestem na nie. Hm ... juz sama nie wiem czy dobrze zrobilam , ze zamiescilam tutaj suknie ktore mnie sie podobaja bo wszyscy jednoglosnie ocenili je na nie, wiec chyba lepiej nie pytac o zdanie i sie nie dolowac, jesli Tobie sie podoba to jest sliczna i bedziesz w niej najpiekniejsza PM
Stary 2010-12-15, 10:47   #2413
boska latynoska
Zadomowienie

Wiem że jest inna niż typowa suknia ślubna ale ja lubię oryginalne rozwiązania, lubię wyglądać inaczej niż wszyscy więc jak najbardziej mi odpowiada. Wybierając ten model zdawałam sobie sprawę, że nie wszystkim przypadnie do gustu. Teraz zastanawiam się nad welonem, jaki by pasował do tej sukienki? A może wystarczy jakaś ozdoba we włosy
Stary 2010-12-15, 11:53   #2414
madziarka_b21
Raczkowanie

wiesz, ze zerkam na nia juz kilka razy i coraz bardziej mi sie podoba, jest taka bardzo kobieca. ja tez chcialam cos innego, ale wszystko co tu zaprezentowalam zostalo skrytykowane, niby sie tym nie przejmuje, ale i tak mysle o tym, czy rzeczywiscie takie brzydkie te sukienki. Obecnie jestem na etapie : http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:0&tx=46&ty=78 lub http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:1&um=1&itbs=1 ta i tez szukam juz do nich dodatkow i jak sobie to wszystko razem wyobrazam to czuje sie najpiekniej na swiecie. A Ty co o nich myslisz? ja do Twojej widze wlosy spiete nisko w koka i chyba tylko zywy kwiat np. storczyk zeby utrzymac lekkosc tej sukni, ale ciezko mi sobie to tak dokaldnie wyobrazic bo jednak ta suknia nie lezy mi az tak bardzo ale ma potencjal!

Edytowane przez madziarka_b21
Czas edycji: 2010-12-15 o 11:58
Stary 2010-12-15, 12:10   #2415
boska latynoska
Zadomowienie

Ta pierwsza wygląda jak dla mnie bardzo fajnie i oryginalnie. W drugiej jakoś nie podoba mi się to połączenie koronki z tym błyszczącym materiałem. A mierzyłaś już te sukienki? Najważniejsze żeby Tobie się podobało i żebyś czuła się wyjątkowo
Stary 2010-12-15, 12:10   #2416
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak sama powiedzialas - o gustach sie nie dyskutuje. Najwazniejsze, zebys sama sobie sie podobala. Mi sie nie podoba polowa sukienek, ktore dziewczyny wstawiaja, ale tylko dlatego, ze akurat lubie cos innego. To nie znaczy wcale, ze te suknie sa brzydkie. Tak samo, ta ktora sie podoba tobie. Jak mozesz mowic, ze bedziesz wygladala najbrzydziej? to znaczy, ze sama nie jestes pewna swojego wygladu.
Stary 2010-12-15, 13:45   #2417
monita01
Zakorzenienie

Boska Latynkoska, spojrz sobie na trzy ostatnie modele w kolekcji Class, moze pomoga w wyborze welonu http://www.sanpatrick.com/vestidos-n...leccion-class/
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 13:56   #2418
madziarka_b21
Raczkowanie

Cytat:
Ta pierwsza wygląda jak dla mnie bardzo fajnie i oryginalnie. W drugiej jakoś nie podoba mi się to połączenie koronki z tym błyszczącym materiałem. A mierzyłaś już te sukienki? Najważniejsze żeby Tobie się podobało i żebyś czuła się wyjątkowo
jeszcze nie, czekam wlasnie na termin przymiarki bo nie ma ich w salonie i musza sprowadzic. mam nadzieje, ze w realu tez mi sie beda podobaly, a ze sa podobne fasonem to na ktoras sie zdecyduje. Ostatecznie mam jeszcze kilka modeli z salonu madonny, ale tam wolalabym nie zagladac ze wzgledu na ceny, a wiem ze jak cos mi sie spodoba to zadna sila nie powstrzyma mnie przed zaplaceniem kosmicznej ceny,a to i tak najdrozsza jednorazowka w zyciu.

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Tak jak sama powiedzialas - o gustach sie nie dyskutuje. Najwazniejsze, zebys sama sobie sie podobala. Mi sie nie podoba polowa sukienek, ktore dziewczyny wstawiaja, ale tylko dlatego, ze akurat lubie cos innego. To nie znaczy wcale, ze te suknie sa brzydkie. Tak samo, ta ktora sie podoba tobie. Jak mozesz mowic, ze bedziesz wygladala najbrzydziej? to znaczy, ze sama nie jestes pewna swojego wygladu.
jeszcze nie mierzylam zadnej sukni wiec nie mam pojecia jak bede wygladala, jak juz na cos sie zdecyduje to bede pewna ze dla siebie wygladam pieknie, ale mimo wszystko chcialoby sie podobac takze i gościom weselnym bo przykro bedzie jak wszyscy beda miec grymas na twarzy jak ujrza PM

Edytowane przez madziarka_b21
Czas edycji: 2010-12-15 o 13:59
Stary 2010-12-15, 14:00   #2419
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, ze zerkam na nia juz kilka razy i coraz bardziej mi sie podoba, jest taka bardzo kobieca. ja tez chcialam cos innego, ale wszystko co tu zaprezentowalam zostalo skrytykowane, niby sie tym nie przejmuje, ale i tak mysle o tym, czy rzeczywiscie takie brzydkie te sukienki. Obecnie jestem na etapie : http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:0&tx=46&ty=78 lub http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:1&um=1&itbs=1 ta i tez szukam juz do nich dodatkow i jak sobie to wszystko razem wyobrazam to czuje sie najpiekniej na swiecie. A Ty co o nich myslisz? ja do Twojej widze wlosy spiete nisko w koka i chyba tylko zywy kwiat np. storczyk zeby utrzymac lekkosc tej sukni, ale ciezko mi sobie to tak dokaldnie wyobrazic bo jednak ta suknia nie lezy mi az tak bardzo ale ma potencjal!

Ta pierwsza jest bardzo fajna Druga jest okropna.... jakoś za dużo na niej tego wszystkiego i tak byle jak wygląda, jak by się wszystko kupy nie trzymało. Jednak jeśli chcesz wyglądać inaczej niż wszystkie PM, to chyba nie w tych sukienkach, bo one może oklepane nie są, ale żeby jakieś oryginalne? jak dla mnie też nie: typowy kształt, kolor, krój, tyle że zdobienia maja inne, ale to akurat w wielu sukniach się różni.

Boska Latynkoska mnie się nie podoba, bo: ogólnie za rybkami nie przepadam, materiał wygląda jak stara wymięta firanka, do tego jakaś taka babciowa ta góra...

Jednak to Wy musicie zadecydować, ja wyrażam tylko swoją opinię, z resztą tak jak pozostałe dziewczyny

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 14:06   #2420
boska latynoska
Zadomowienie

monita01 dzięki za linka. sukienki bardzo podobne stylem, do tej pory ich nie widziałam na żadnej stronie San Patrick także podejrzewam, że są niedostępne w Polsce.Myślę o jakimś delikatnym tiulowym welonie ale krótkim, takim max do pasa.

madziarka_b21 w Madonnie mierzyłam sukienkę w podobnym stylu http://www.suknie-slubne.pl/pl/lasposa.php?s=83.dante ,
wyglądała bardzo elegancko ale nie brałam jej pod uwagę ze względu na to, że nie jestem wysoka i bałam się, że te poziome pasy mnie jeszcze optycznie skrócą.
Stary 2010-12-15, 14:44   #2421
little_rose
Przyczajenie

Smile Dot.: Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II

Pozdrawiam

Edytowane przez little_rose
Czas edycji: 2010-12-20 o 22:10
little_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 15:06   #2422
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

little_rose - na Wizażu nie handlujemy
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 16:45   #2423
Asandraa
Raczkowanie

A to moja co myślicie i jakie dobrać dodatki pomóżcie plis
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=50.edimburgo
Asandraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 16:48   #2424
madziarka_b21
Raczkowanie

Cytat:
monita01 dzięki za linka. sukienki bardzo podobne stylem, do tej pory ich nie widziałam na żadnej stronie San Patrick także podejrzewam, że są niedostępne w Polsce.Myślę o jakimś delikatnym tiulowym welonie ale krótkim, takim max do pasa.

madziarka_b21 w Madonnie mierzyłam sukienkę w podobnym stylu http://www.suknie-slubne.pl/pl/lasposa.php?s=83.dante ,
wyglądała bardzo elegancko ale nie brałam jej pod uwagę ze względu na to, że nie jestem wysoka i bałam się, że te poziome pasy mnie jeszcze optycznie skrócą.
o ja tez ja bralam i chyba nadal biore pod uwage, a bynajmniej mam ja na liscie sukni ktore chce przymierzyc.
Stary 2010-12-15, 16:50   #2425
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asandraa Pokaż wiadomość
A to moja co myślicie i jakie dobrać dodatki pomóżcie plis
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=50.edimburgo
No no no
Naprawdę sexi ta Twoja suknia, a i figurę musisz mieć do niej idealną... Mi się podoba
Stary 2010-12-15, 16:53   #2426
madziarka_b21
Raczkowanie

[QUOTE=arnama;23787455]Ta pierwsza jest bardzo fajna Druga jest okropna.... jakoś za dużo na niej tego wszystkiego i tak byle jak wygląda, jak by się wszystko kupy nie trzymało. Jednak jeśli chcesz wyglądać inaczej niż wszystkie PM, to chyba nie w tych sukienkach, bo one może oklepane nie są, ale żeby jakieś oryginalne? jak dla mnie też nie: typowy kształt, kolor, krój, tyle że zdobienia maja inne, ale to akurat w wielu sukniach się różni.

a to zeby wygladac inaczej to trzeba miec jaka suknie? zielona? mnie wlasnie zalezy na czyms bardzo eleganckim, skromnym , a zarazem nieco innym niz wiekszosc sukni, czyli drapowania, podpiecia na bok z kwiatkiem i naszywanymi koronkami bo wlasnie takie suknie sa oklepane.
ja chce do tego zalozyc kolorowe buty, bizuterie , fajny bukiet, gladko spiete wlosy, dlugi welon i piekny makijaz i mysle ze bedzie gicior!
Stary 2010-12-15, 16:55   #2427
Niunia2011
Zakorzenienie

To chętnie byśmy jakieś dodatki zobaczyły
Piękno często tkwi w detalach
Stary 2010-12-15, 18:17   #2428
katka_19
Wtajemniczenie

Zastanawiałam się, zastanawiałam aż zamówiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg galante.jpg (16,1 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg galante_1.jpg (13,9 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg galante_2.jpg (14,6 KB, 32 załadowań)

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 19:02   #2429
boska latynoska
Zadomowienie

Boska Latynkoska mnie się nie podoba, bo: ogólnie za rybkami nie przepadam, materiał wygląda jak stara wymięta firanka, do tego jakaś taka babciowa ta góra...

Jednak to Wy musicie zadecydować, ja wyrażam tylko swoją opinię, z resztą tak jak pozostałe dziewczyny[/QUOTE]

Ja już zdecydowałam Oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Nie uważam, że zamówiłam starą wymiętą firankę Góra może rzeczywiście trochę w stylu retro ale mi to jak najbardziej pasuje. Dodam tylko, że na żywo wygląda zupełnie inaczej niż na tej wychudzonej modelce. Wklejam kilka zdjęć z salonu dla porównania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01279.jpg (73,9 KB, 155 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01280.jpg (78,9 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01281.jpg (72,5 KB, 157 załadowań)
Stary 2010-12-15, 20:41   #2430
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:

Jednak to Wy musicie zadecydować, ja wyrażam tylko swoją opinię, z resztą tak jak pozostałe dziewczyny
Ja już zdecydowałam Oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Nie uważam, że zamówiłam starą wymiętą firankę Góra może rzeczywiście trochę w stylu retro ale mi to jak najbardziej pasuje. Dodam tylko, że na żywo wygląda zupełnie inaczej niż na tej wychudzonej modelce. Wklejam kilka zdjęć z salonu dla porównania[/QUOTE]

na zdjęciach z salonu wygląda świetnie i mi się bardzo podoba , ale przyznam szczerze, że pierwsze wrażenie po obejrzeniu katalogowego zdjęcia było takie jak u arnamy - stara firanka...
ale to tak z reguły jest, że katalogowe zdjęcia nie oddają tego jak wygląda sukienka - w ręcz wygladają na tych wychudzonych modelkach zupełnie inaczej!!

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości