|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
w końcu się wybrałam.... i kupiłam 2 pufy w odjazdowe wzory(rozowa kratka i serduszka), zbytniego wyboru nie miałam -były cztery z czego 2 kwadraty 2 sześciany i tylko 2 wzor... ale już zmodernizowałam siedziska
przydadzą się dla dzieciaków ( na allegro widziałam te same za 22zł +przesyłka)... moja biedronka jakaś biedna w asortyment, a w czwartek zamierzamy polować na buty męskie ale to już z rana przejdę się z mężusiem
Edytowane przez cathrii Czas edycji: 2010-12-13 o 17:37 |
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam dwa albumy na zdjęcia i salaterkę
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dziwiłam co tak ostatnio nikt na wątku nie pisze az w końcu po 3 tyg zorientowałam się, że nowy wątek jest bo ja ciągle na stary patrzyłam
![]() Cytat:
u mnie było jakiś czas temu i gdy wyprzedali to już się nie pojawiło ale kupuję je teraz w Leclercu albo Lidlu |
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
a ja polecam i chusteczki i pieluchy
![]() ale wiadomo, że każde dziecko inne i każde inaczej reaguje na pieluchy
|
#695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#696 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby szystkie żelki smakują tak samo ale te z Biedry w porównaniu do innych sa mięciutkie ![]() Cytat:
u mnie w grudniu zrobili do 21 normalnie do 18 była---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- były ale teraz nie ma już po nich sladu Cytat:
a wychodzi mi z tego ok. 10 sztuk Cytat:
ja sobie pomyslałam, żeby nadziać cisto francuskie tymi jabłkami, myslicie, że się nadają? Cytat:
![]() mi wychodzi ledwo te 10 sztuk a i tak muszę się przy tym nagimnastykować, naciągac to ciasto, żeby się brzegi zlepiły. zostało mi 7 stron do nadrobienia , niedobre wy, tak dużo pisać
|
|||||
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
od kiedy są albumy w sprzedaży? myślicie że jutro jeszcze się na jakiś załapię?
![]() edit: już widzę że są w ofercie tygodniowej
Edytowane przez moniuleczka Czas edycji: 2010-12-13 o 19:37 |
|
|
|
#698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jadłam kokosowe i po prostu niebo w gębusi ![]() są większe od zwykłych kruszynek, no i przede wszystkim mają naprawdę sporo tego kokosa. wielbiciele kokosa powinni być zachwyceni ![]() hm... tak się zastanawiam, gdzie one leżały i powiem Wam szczerze, że chyba normalnie na półkach ze słodyczami. 'chyba', bo kupowałam je nie u siebie, a w innym mieście, a tam mają trochę inny układ. |
|
|
|
|
#699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oparłam się dziś migdałom w czekoladzie to nadrobię jutro kruszynkami ![]() Moje dzisiejsze zakupy - chusteczki higieniczne, zapas mydła w płynie, paluch z ziarnami i gruszki. Gruszki twarde jak kamień, muszą jeszcze poleżeć. Choć nie mogłam się oprzeć i jedną zjadłam, smaczne. A palucha z ziarnami robię czasem hot doga. Do tego parówka z biedronki, sałata, kielki, jakieś otręby, zarodki czy inne takie i mam trochę zdrowszego fast fooda
|
|
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
któraś z Was pisała tu wczoraj, że robi mini pizze z ciasta francuskiego... mogłabym się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat?
![]()
|
|
|
|
#702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- myślę, że nawet do pasa mi nie sięgały ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
..no ale najważniejsze, że wreszcie jesteś![]() Donoszę, że ja robiłam coś, co można nazwać szarlotką na bazie ciasta francuskiego i jabłek prażonych. Kroiłam surowe jeszcze ciasto na kwadraty bo po upieczeniu zbytnio się wtedy kruszy, nakładałam te jabłka na każdy kwadrat, tyle, że ja dawałam jeszcze inne owoce na to, kawałki brzoskwiń, ananasa, truskawkę itp. I kiedyś jeszcze migdały dodałam. Wszystkim smakowało więc chyba wyszło
|
|||
|
|
|
#703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() narobilyscie mi smaka z ta pizza ![]() ![]() ![]() chyba skorzystam z pomyslu i sama takie danie wyczaruje. :zarlok :
|
|
#704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Muszę się za nimi rozejrzeć.
|
|
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam się do wątku, polecam pierniki w mlecznej czekoladzie. I chciałam zapytać o deserki czekoladowe, bo z mojej biedronki chyba wycofali
a u Was są te deserki??Wybaczcie jak powielam, ale dużo tego do czytania... |
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie w ten sposób zamierzałam zrobić te francuskie ciastka Dziś w Biedronce kupiłam bardzo opłacalny zestaw- Bryza 6kg+Vanish 3l= 29,90zł. Akurat obie rzeczy były mi potrzebne i cenowo bardzo korzystnie to wyszło. Na paletach widziałam te masy krówkowe w puszkach o rożnych smakach. Jeszcze nie rozpakowali. Kusiło mnie żeby kupić ale mam w szafce 2 puszki i nie wiem co czego użyć ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- W czwartek będę polować na kapcie. Moja mama chciała takie dłuższe i szukała od dłuższego czasu a tu proszę, w Biedronce będą Cytat:
tak, sa w Biedr. tortellini ja mam ta pufę ale w wersji dziecięcej. Po złożeniu malutko miejsca zajmuje, dno się wyjmuje a boki składają się jakby w harmonijkę |
||
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
a czy są w biedronce krówki mleczne i czekoladowe?? bo już ich dobre pare lat nie widzę, a były takie pyszne i tanie
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że polecacie jakies świece zapachowe. Ile kosztują i czy mam jeszcze szanse je dostać? Gdzie u was stały? one z jakiejś ulotki sa? Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-12-14 o 17:18 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#709 |
|
BAN stały
|
moje ulubione produkty z biedry:
- tortelloni z serem - pycha ! mam ochotę na wersję z mięsem - polędwica sopocka - super na kanapki - pierogi w dużym opakowaniu z kapustą i grzybami - zapiekanki też są całkiem całkiem
|
|
|
|
#710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Daje cwiartke wodki i mase i mieszam i wychodzi super likierek szybko i pysznie |
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś warzywa na patelnie - to chyba jakaś nowość jest albo wcześniej ich nie zauważyłam
- przygotowywane na sposób włoski lub grecki tzn. w opakowaniu oprócz mrożonych warzyw, znajdziemy saszetkę z przyprawami
|
|
#712 |
|
Rozeznanie
|
Tak a propos - co robicie z tortelloni? Szczerze mówiąc nie bardzo wiem, co z tego można zrobić. Gdzieś mi się obiło o uszy, że dobre są z tego sałatki. A Wy jak przyrządzacie?
|
|
|
|
#713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślałam, że może jakoś ciasto na brzegach podwijasz, żeby się ser nie rozlał na blachę, ale teraz już wiem wszystko dziękuję!czy w zeszłym roku można było kupić organizer do bagażnika? jeśli tak, to, tak mniej więcej, jakie ma wymiary? |
|
|
|
|
#714 | |
|
Raróg
|
3,99, stoja kolo podgrzewaczy, maja byc podobno w stalej ofercie; u mnie sa gdzies od miesiaca, wiec powinnas spokojnie dostac.
|
|
|
#715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
inny sposób - sałatka (tortellini + ananas + szynka + koperek + kukurydza + majonez; mam nadzieję, że niczego nie pominęłam )albo po prostu jem posypane parmezanem, mniam mniam
Edytowane przez unBeatable Czas edycji: 2010-12-14 o 18:41 |
|
|
|
|
#716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy są one w którejś ulotce żebym mogła zobaczyć jak wyglądają? ponawiam pytanie o szynkę babci- ile kosztuje? Jak duza to jest paczka? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jem te tortelloni albo same albo z barszczem
uwielbiam
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd wiecie, że to te z Biedronki? przecież na all jest ich pełno. zobaczcie to: ![]() http://demotywatory.pl/2393654/Zaskocz-swoich-gosci |
|
|
|
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
nie pożałujesz. no chyba, że wsuniesz całą paczkę za jednym zamachem Cytat:
![]() ja miksuję kajmak z margaryną, ale wiem że niektórzy przekładają wafle samą masą kajmakową i też jest dobre. proste w wykonaniu, a jakie pyszne. mój Tato wymiata je z prędkością światła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

przydadzą się dla dzieciaków ( na allegro widziałam te same za 22zł +przesyłka)... moja biedronka jakaś biedna w asortyment, a w czwartek zamierzamy polować na buty męskie ale to już z rana przejdę się z mężusiem

Czy wałkujecie je przed zawiajniem? I drugie pytanie - chce zrobić takie malutkie rogaliki zawijane - ile sztuk mniej więcej może wyjść z tego płata?
, niedobre wy, tak dużo pisać

A gdzie ich szukać: w dziale, gdzie są słodycze czy w koszach?