|
|
#4681 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Jezu, NIE! Ania Piszczałka znowu
![]() Nie znoszę jej twarzy. Dla mnie jest prostą dziewczyną, nie nadaje się na modelkę, nie nie nie! Uh, dobra, musiałam wyrzucić to z siebie ![]() A teraz na serio- Głosowałam na Olę. Wszyscy moi znajomi, którzy ogładają Tap Madl, głosowali na Olę. Wszędzie na necie są komentarze fanów Oli. Ania jest kochana przez projektantów, jako jedyna była wybrana w mediolanie. Więc DLACZEGO wygrała Paulina? To mnie ciekawi
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4683 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Za Anią nie przepadałam ale uważam, że jej się należy. A Olka to już w ogóle Polinka będzie się szczerzyć i lansować i tyle (mam nadzieję)
|
|
|
#4684 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4685 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie Anka się nadaje i tyle!
Juz myślałam, że znikła bo było widać tylko Polinę, Olce Tyszka robił zdjęcia, a Anki nie było nigdzie. Teraz wyszła na tym pokazie u Gośki oby tak dalej!!!! |
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Ania wyglądała bosko na tym pokazie! Jak rasowa modelka. Należy jej się, niech się dziewczyna rozwija. Wiem, że jestem wredna, ale trochę się cieszę, że Żyleta zamiast paradować po wybiegu to występuje jako gość
|
|
#4687 |
|
Raczkowanie
|
Ania może i pięknością nie jest, ale pasuje na wybiegi. Tam większe szanse maja modelki z nietypową urodą, niż takie "piękności", jak Paulinka.
Ola też ma ciekawą urodę, ale ciut za niska...niemniej życzę jej jakiś sukcesów. Zawsze może zostać fotomodelką. To jej wychodzi bardzo dobrze. Kasia Smolińska- może i ma taki sam wyraz twarzy, ale jest obrotna, idzie po trupach... moim zdaniem albo skończy gdzieś w TV (oby z Weroniką, bo ma to coś) albo zostanie modelką ze swoim znakiem rozpoznawczym= to samo spojrzenie. Wiele celebrytów ma swoje charakterystyczne znaki, choćby np. pieprzyki na twarzy. Ona może będzie się wyróżniać swoim spojrzeniem
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Ania super
W ogóle, jak tak teraz sobie myślę, to chyba najbardziej nadawały się Ania, Beata i Nicole
|
|
|
|
#4689 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy mi się dzisiaj wydawało, ale w DDTVN oprócz Ani, była też Nicole, która prezentowała stroje Gosi Baczyńskiej.
|
|
#4690 |
|
Konto usunięte
|
Anka miała mocny makijaż oczy, ale bardzo pozytywnie wyglądała.
Jak wychodzi na wybieg, nie widać tej normalnej dziewczynyco na wsi popylała na traktorze, jest modelka ![]() Anka wygląda jakby od lat prezentowała ciuchy na pokazach |
|
|
|
#4691 |
|
BAN stały
|
a żyleta 'bryluje na salonach'. One chyba nie dostały zadnych pieniedzy za udzial w top model, nieprawdaż? Podejrzewam, że zyleta ubrala sie w te szmatki, co wygrala i mogla wziac sobie z reserved. Ciekawie kiedy ze lzami w oczach opowie o tym w fakcie, ze gdyby nie wygrana shoppingu w reserved, to nie mialaby w czym isc nawet na te spotkania towarzyskie. byc moze bedzie oczekiwac na odpowiedz jakiegos bogatego sponsora...Oby potem jej tylko nie bił i nie pił
Ania i Ola robia kariere, a ona?...Uczy sie chyba angielskiego, tak? haha. No i bryluje na salonach, to niech bryluje, nadejdzie druga edycja, nowe uczestniczki i kazdy zapomnie o tych tancerkach gogo, cyklopach beatach i zyletach |
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie spod tej tapety makijażu wystaje jednak "normalna dziewczyna".Żadna ze Świętej Trójki nie wygląda jak Top Modelka.
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie i tak zachwyca uroda Oli
![]() ![]() ![]()
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
Ja zakochałam się w tym zdjęciu:
Ola wygląda genialnie! |
|
|
|
#4695 |
|
Zadomowienie
|
Ojej, nie mogłam Oli poznać na tym zdjęciu
A to o Piszczałce, która robi karierę http://nocoty.pl/gid,12943463,img,12...galeria.html?T[page]=2 Na kozaczku, przesłanym przez starlit, jest zdjęcie Pauliny z Emilką, na którym nasza Top Model nie chcę jej obrażać ale troszkę wygląda jak nienormalna, choć może to wina fotografa. Nie mniej jednak uważam,że jest troszke wstydem, być jedynie gościem na pokazie w którym brała udział Piszczałka
|
|
#4696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i bardziej mi się podobała niż Ania, chociaż Anka tez prezentowała się doskonale szkoda, że tak szybko odpadła, miałaby szansę dojść do finału. Naprawdę ma coś w sobie
|
|
#4697 |
|
Raczkowanie
|
"Podczas finału Top Model Papierska zapewniała, że codziennie uczy się języka obcego. Agencja modelek, z którą nasza Top Model ma podpisany kontrakt teraz stawia przede wszystkim na to.
Na pierwszym miejscu jest teraz nauka angielskiego w Londynie - powiedziała Party agentka Pauliny." |
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pamiętajcie o tym, że Paulina ma kontrakt z inną agencją niż Ania i inne Dziewczyny.... a wątpie by taka znana agencja wysyłała modelki na castingi do mało znanych na świecie projetantów....bo bądź co bądź Baczyńska chyba nie jest bardzo znaną projektanką poza granicami PL, nie można jej porównywać do projektantów u których chodzą na wybiegach modelki z NEXT.
|
|
#4699 |
|
Raczkowanie
|
Przecież polskie modelki pracujące za granicą mają swoje agencje w Polsce i u nas też mają sesje, pokazy itp. To agencja w Polsce a nie ta zagraniczna wysyła dziewczyny na castingi w naszym kraju. Nie jest tak, że dziewczyna albo pracuje tylko w Polsce albo tylko za granicą. Na takich pokazach jak Zień czy Baczyńska jest dużo dziewczyn pracujących dla zagranicznych agencji.
|
|
|
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
Fotki Ani wygladają na prawde fajnie! Coś w stylu Ani Rubik= nietypowa "piękność".
|
|
|
|
#4701 |
|
Konto usunięte
|
A ja tylko czekam, aż za pare lat w Rozmowach w Toku zasiądzie Paulina mówiąca z żalem ( i płaczem
) że ten program mógł jej pomóc w karierze ale to wszystko przez tych złych ludzi, którzy jej nie pomagali, gnoili ją po wygranej i przez to jej się nie udało
|
|
|
|
#4702 |
|
Raczkowanie
|
Czytam ten wątek od pewnego czasu. Głosowałabym na Anię, ponieważ Paulina mnie niesamowicie irytuje, jest niedokształcona i nieokrzesana, a uroda Oli przemawia do mnie tylko w połowie.
Dlaczego nie głosowałam ? Ponieważ TVN na podstawie internetowych (i nie tylko) opinii widzów nt. uczestniczek programu wybrał tą najmniej lubianą (Paulinę) na zwycieżczynię. To mogłoby się wydawać samobójstwem dla stacji, jednak był to sprytnie przemyślany ruch - następnym razem więcej widzów, nawet tych nieprzekonanych do wysyłania sms na rzecz stacji, będzie głosować za tą najlepszą (czyli według Was Olą) aby broń "borze" (tak, czytam Kominka) nie wygrała po raz kojelny sierota pokroju Pauliny. |
|
|
|
#4703 |
|
Raczkowanie
|
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...rsi__FOTO.html
Jak dla mnie zdjęcia super
|
|
|
|
#4704 | |
|
BAN stały
|
Jejcia jak znowu słyszę słowa krytyki skierowane do P.P to aż mnie szlak trafia. Niewykształcona itp i właśnie o to chodzi, ona właśnie pokazała, że takie dziewczyny jak ona mogą się wybić. I z czasem będzie coraz lepiej. Jest jeszcze młoda i każdy ma inny charakter. A wy od razu najeżdżacie na osoby słabe psychicznie. Weźmy pod uwagę, że jest na prawdę ładna i o to właśnie chodzi. A te inne co były w trójce to dla mnie nie był urodziwe. W naszym kraju ludzie nie potrafią zaakceptować ładnej dziewczyny, u nas jest niesamowita zazdrość i zawiść. I męczy mnie to już.
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Jak dla mnie to już przesada. Wybić się gołymi cyckami, zacząć od takiej sesji? Ej halo, dziewczyny nie trzeba od razu sprzedawać się w ten sposób;/ |
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4708 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Niesamowicie obrobione. Ale efekt finalny zadowalający.
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
wydawalo mi sie ze wam wklejalam
to tak a propo top model tam jest tak samo![]() mowa o organizatorach http://statichg.demotywatory.pl/uplo...jatyon_500.jpg |
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu nie chodzi tylko o to, że jest ładna. Modelka musi mieć głowę na karku, musi mieć silny charakter, musi być wytrzymała psychicznie, bez pewnych cech zginie w tym zawodzie - konkurencja, szybki tryb życia, tęsknota za rodziną, ciągła presja ją wykończy. W tej branży nie ma zmiłuj, nie ma głaskania po głowie. Jeżeli Polinie faktycznie uda się przebić, jeżeli naprawdę udowodni, że stała się żyletą - będę bić pokłony i walić się w pierś mea culpa.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

To mnie ciekawi

a Ola jakie zlecenie dostala?