Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-14, 19:49   #2581
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Ja również z krótkim rękawem.
Jok3r a sok grapefruitowy lubisz?

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 19:55   #2582
Jok3r
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Sluchajcie od paru dni male diable odstawia mi takie akrobacje, ze szok i brzuch faluje mi jak fala meksykanska. Najpierw sie przestraszylam, bo nie dosc, ze uczucie dzikie to jeszcze efekt jakby mial sie jakis alien zaraz przebic przez skore, a teraz staram sie przypatrzec temu zjawisku i jak sie maly rozkreca to nie moge wyrobic i wybucham smiechem i sie lobuz peszy.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:01   #2583
gosiawolna
Rozeznanie

dziewczyny potrzebuje pomocy.. wykapalam sie i zobaczylam kolo nogi kolo sciegna na prawej nodze kolo "wargi" tak mniej wiecej pod jajnikiem gorke tak jakby guz wiecie co to moze byc???? strasznie sie boje..jutro ide rano do lekarza zobaczyc co to...
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:02   #2584
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Sluchajcie od paru dni male diable odstawia mi takie akrobacje, ze szok i brzuch faluje mi jak fala meksykanska. Najpierw sie przestraszylam, bo nie dosc, ze uczucie dzikie to jeszcze efekt jakby mial sie jakis alien zaraz przebic przez skore, a teraz staram sie przypatrzec temu zjawisku i jak sie maly rozkreca to nie moge wyrobic i wybucham smiechem i sie lobuz peszy.
To musi być fajny widok nagraj to- będzie mieć mały super pamiątkę

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:15   #2585
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

laseczka to ja trzymam kciuki chociaż już po wizycie :P lepiej późno niż wcale

właśnie doczytałam że jednak się nie dowiedziałaś buuu szkoda ale ważne że z dzieckiem wszystko ok
no właśnie. dziękuję za kciuki szkoda że nie poznałam płci

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Laseczka najważniejsze, że maluszek jest zdrowy/a a płci się jeszcze dowiesz, prędzej czy później !
Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Laseczka dowiesz się w końcu
mam nadzieję że niedługo się dowiem . wybiorę się prywatnie na usg w styczniu bo ja tak bardzo chciałabym wiedzieć

idę już spać. bo ogólnie zmęczona już jestem za dużo wrażeń jak na dzisiejszy dzień

dobranoc

Edytowane przez laseczkaa
Czas edycji: 2010-12-14 o 20:18
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:16   #2586
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
dziewczyny potrzebuje pomocy.. wykapalam sie i zobaczylam kolo nogi kolo sciegna na prawej nodze kolo "wargi" tak mniej wiecej pod jajnikiem gorke tak jakby guz wiecie co to moze byc???? strasznie sie boje..jutro ide rano do lekarza zobaczyc co to...
nie mam pojęcia co to

Cytat:
a to moje dziecko takie spokojne jest, lezy sobie na usg kciuka ssie, czasem lekko puknie , da znac matce i spokoj, ciekawa jestem jak bedzie z aktywnoscia po drugiej stronie brzucha, ale to pewnie dlatego ze jest tak ulozony ze kopie mnie po zoladku bardziej i ja tego nie czuje no i lozysko przodujace, ale badz co badz raczej spokojny no i nagraj wygibasy synka

[LEFT]
Stary 2010-12-14, 20:21   #2587
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
No wiesz lekarzami nie jestemy, wiec najlepiej poczekaj do wizyty i niech ci specjalista powie, bo golka to moze byc wszystko. Nie potzebnie sie zdenerwujesz jak poczytasz nasze sugestie i dopiero bedzie. Na pewno to nic zlego. Pewnie i tak masz nocke z glowy, ale postaraj sie nie wkrecac sobie zlych rzeczy

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
To musi być fajny widok nagraj to- będzie mieć mały super pamiątkę
Jest hmm smieszne? inne? ciekawe? i troszke chwilami przerazajace, bo jak ma jazdy to naprawde wyglada jakby cos sie tam dzialo i dziecko pchalo sie do wyjscia obojetne ktora droga

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-14, 20:33   #2588
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
nie mam pojęcia co to

a to moje dziecko takie spokojne jest, lezy sobie na usg kciuka ssie, czasem lekko puknie , da znac matce i spokoj, ciekawa jestem jak bedzie z aktywnoscia po drugiej stronie brzucha, ale to pewnie dlatego ze jest tak ulozony ze kopie mnie po zoladku bardziej i ja tego nie czuje no i lozysko przodujace, ale badz co badz raczej spokojny no i nagraj wygibasy synka
a moja to chyba "piorun" będzie, jak się rozkręci to nie ma końca....
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:33   #2589
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Joke3r mam tak samo maz ze zdumieniem sie wpatruje w moj brzuch ze to az tak się bardzo porusza i krzyczy boze ile ona ma siły!!!

moja sie z pewnościa nie obróciła bo tak mnie wali nozkami chyba po pecherzu ze siedziałabym co 10 min na kibelku... a jak siadam to nic nie leci...

jak miesiąc temu byłam na usg to lekarka powiedziała ze sie jeszcze jest ułożenie pośladkowe i w sumie nie powiedziala kiedy sie powinna obrócić
własciwie to kiedy sie powinna obrócić..

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:35   #2590
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
zawstydzasz maluszka...bierz aparat i nagrywaj pozniej bedzie co wspominac hahah
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:41   #2591
Montii
Zakorzenienie

oczywiscie chodzilo o lozysko na przedniej scianie a nie przodujące
mam ostatnio kłopoty z koncentracją

dziewczyny a jak u was z jazdą autem?
ja zawsze bylam driver pierwsza klasa a teraz..... no nie uwierzycie, ale nie umiem sie zmiescic w liniach na swoim pasie

[LEFT]
Stary 2010-12-14, 20:46   #2592
87czarna
Zakorzenienie

Montiia ja boję się strasznie wsiadac za kierownicę w taką pogodę...kiedyś nie można mnie było odciągnąc ,a teraz? Sama nie chcę się ruszac,a jak już gdzieś wyjadę,to strach mam przed oczami!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:48   #2593
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze bylam driver pierwsza klasa a teraz..... no nie uwierzycie, ale nie umiem sie zmiescic w liniach na swoim pasie
Jeżdżę codziennie, jedyne co się zmieniło, to przestrzeń między mną a kierownicą
Ostatnio co jeździłam po pompę, 6 godzin za kółkiem, ale ja lubię jeździć, zwłaszcza w długie trasy.

Co do koszul - jak będę przed porodem to z krótkim, a później pierdziu będę miała szpitalną. Ostatnio mnie non stop zalewało, że musiałam koszulę zmieniać dwa razy dziennie :/ Jak już byłam w domu, to mąż mnie budził - zalałaś łóżko. Makabra.

Co do owoców wpierdzielam mandarynki i zielone winogrona, muszą być w lodówce, bo inaczej zamorduje.

Mój Aniołek 30.12.2016

Edytowane przez aja1
Czas edycji: 2010-12-14 o 20:54
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:54   #2594
Tity
Zakorzenienie

Joke3r mój mały to samo wyrabia, czasami tak sie rozepcha na boki, że aż się wystraszę Albo brzuch przybiera dziwne kształty. Chociaż dzisiaj i tak jest spokojniej niż przez ostatnie 3-4 dni. Może na tym etapie jakim my jesteśmy tak dzieci szaleją
Montii ja jakaś nieuważna jestem, ostatnio mało nie zarysowałam faceta i zatarasowałam skrzyżowanie Ale to może bardziej przez zimę i to że nic nie widać, niż ciążę...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 20:55   #2595
Montii
Zakorzenienie

Ja już sama nie wiem czy to zima, czy ciąża ale jakaś rozkojarzona jestem, teraz to nawet radio ściszam i jak dziad się trzymam kierownicy , buahha.
Każdą dziurę zaliczam, czuje się jakbym była jakaś naćpana za kierownicą

[LEFT]
Stary 2010-12-14, 21:00   #2596
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Montiia ja boję się strasznie wsiadac za kierownicę w taką pogodę...kiedyś nie można mnie było odciągnąc ,a teraz? Sama nie chcę się ruszac,a jak już gdzieś wyjadę,to strach mam przed oczami!
Ja tez jezdzilam zawsze duuuzo, a teraz sama nie wsiadam za kierownice, nie wiem czemu, w zeszlą zime normalnie jezdzilam, a teraz boje sie czy co

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 21:19   #2597
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Nie można mandarynek?? ja po całych siatkach nam obieram czasem... Upss

ja tez mam faze na mandarynki i jeszcze pomarańcze, jem w hurtowych ilościach, ostatnio zjadłam 3 paczki kilowe klementynek w 2 dni, teraz wykanczam pomarancze i jutro musze juz kupić
jesli lekarz nie zabronił, to możemy jeszcze jeść, piszę- jeszcze- bo te które sa na podobnym etapie, co ja - gdzies tak koło 36 TC powinniśmy ograniczyc cytrusy, gdyz jedzenie ich w ostatnim etapie ciązy może wywołac potem alergie u dziecka

Cytat:

nie bardzo rozumiem, jak to koło nogi, na prawej nodze pod jajnikiem?

generalnie na wargach sromowych, w pachwinach, na udach od strony pachwin moga pojawic sie zgrubienia i są to zylaki, nie są one tak widoczne żyłki jak na nogach, ale jak sie dobrze przyjrzec z lusterkiem to widac, jesli to rzeczywiście zylaki, to nie powinny byc twarde w środku, tylko takie zgrubienia ale miękkie, jak sie dotyka nie powinno boleć, jak ktos sie goli to widac lepiej, ja niestety takie mam i miałam w poprzednich ciążach, nie wygląda to ciekawie powiem wam
ale to raczej znika ( przynajmniej u mnie) po urodzeniu dziecka po jakims czasie.

ewentualnie jesli jest to na samej wardze sromowej i jest takim twardym guzkiem wielkości do 2 cm, to może byc tzw guz bartoliniego, jak sie go dotyka to boli- wygooglaj sobie jak to wygląda i czym sie charakteryzuje

no ale prawdziwa diagnąze to tylko lekarz, my ci tu przez internet nie zdiagnozujemy, nawet jakbys fotke wkleiła

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Ja tez jezdzilam zawsze duuuzo, a teraz sama nie wsiadam za kierownice, nie wiem czemu, w zeszlą zime normalnie jezdzilam, a teraz boje sie czy co

ja tez mam w tym roku lęki samochodowe
tak jak co roku bez problemu, tak teraz drżę przed kazdym wyjściem z domu, a musze codziennie zawieźć i przywieźć dzieci ze szkoły i na zajęcia u mnie drogi sa okropne, wąskie, w zeszłym roku nie było problemu, jak się zakopałam to łopata hop siup i gotowe, ale teraz sie stresuje, bo nie moge tak machać i jakby co to jestem uziemiona ( chociaz jeżdżę z łopatą)
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 21:22   #2598
Montii
Zakorzenienie

też mam łopatę !

[LEFT]
Stary 2010-12-14, 21:31   #2599
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
moje dziecię też wygląda jakby chciało wyjść rozpycha się wszystkim i w każdym miejscu słodkie to jest choć czasem takie dziwne uczucie jakby mi zaraz skórę miało rozerwać a dziś tak fajnie się wypiął to chyba główka była było widać taką gulę aż mąż przyłożył rękę i drze się do mnie - czuję czuję go aż się popłakałam normalnie się wzruszyłam

Cytat:
kompletnie nie wiem co to póki co się nie martw jutro idziesz do lekarza to ci powie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Joke3r mam tak samo maz ze zdumieniem sie wpatruje w moj brzuch ze to az tak się bardzo porusza i krzyczy boze ile ona ma siły!!!

moja sie z pewnościa nie obróciła bo tak mnie wali nozkami chyba po pecherzu ze siedziałabym co 10 min na kibelku... a jak siadam to nic nie leci...

jak miesiąc temu byłam na usg to lekarka powiedziała ze sie jeszcze jest ułożenie pośladkowe i w sumie nie powiedziala kiedy sie powinna obrócić
własciwie to kiedy sie powinna obrócić..
to zalezy od dziecka w szpitalu lekarka mówiła dziewczynie że w 32 tygodniu jak nie będzie obrócone to trzeba monitorować już potrafią się dzieci dzień przed porodem odwrócić także nigdy nic nie wiadomo

Cytat:
ja prawie nie jeżdżę ale to co wsiadam nieraz to jakoś normalnie mi idzie chociaż w zimie to wiadomo że gorzej, do swojego auta nawet nie wsiadam bo mam opony letnie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Joke3r mój mały to samo wyrabia, czasami tak sie rozepcha na boki, że aż się wystraszę Albo brzuch przybiera dziwne kształty. Chociaż dzisiaj i tak jest spokojniej niż przez ostatnie 3-4 dni. Może na tym etapie jakim my jesteśmy tak dzieci szaleją
Montii ja jakaś nieuważna jestem, ostatnio mało nie zarysowałam faceta i zatarasowałam skrzyżowanie Ale to może bardziej przez zimę i to że nic nie widać, niż ciążę...
dzieci są najbardziej ruchliwe od 24 tygodnia do 30 tak około - potem jak bedzie większe nie będzie miało tyle miejsca

jej dziewczyny drukuję mojemu pracę magisterską jutro idzie składać już mnie tak krzyże bolą a jeszcze jeden egzemplarz mi został a tż sobie gra i to ja mu to zaproponowałam ale ze mnie dobra żona no już mu zapowiedziałam że spodziewam się odwdzięczenia w postaci prezentu za to drukowanie i pomaganie przy pisaniu

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 22:07   #2600
diatoma
Zadomowienie

wróciłam własnie z kina, byłam na skrzydlatych świniach-polecam.
podejrzałam też swoje dzisiejsze wyniki krwi i moczu i są niezłe
a co do koszuli do szpitala to myślę że rozpinana napewno, ale taka na długi rękaw może nie zdać egzaminu jesli wenflon zrobią w zgięciu;/
jest nie wygodnie zaczepia się i w ogóle.
zmykam spać.do jutra

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 22:36   #2601
Montii
Zakorzenienie

Eirenne łap Aniołka na dobranoc

diatoma masz rację z tymi rękawami.

idę spać, pa

[LEFT]
Stary 2010-12-15, 00:27   #2602
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Ja również z krótkim rękawem.
Jok3r a sok grapefruitowy lubisz?
Kurcze forum cos mi sciemnia i widze co 2-3 post, wiec sorki, ale nie wyswietlilas mi sie z tym pytaniem Nie lubie generalnie grejfrutow, bo sa gorzkie. Co najwyzej pomelo. I raz na ruski rok zjem rozowego, bo mniej goryczy ma, ale w sumie moze sprobuje zamiast mandarynek chociaz rozowe jesc skoro grzesze i czasem po cichaczu podjadam jakas czekoladke.

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
ja tez mam faze na mandarynki i jeszcze pomarańcze, jem w hurtowych ilościach, ostatnio zjadłam 3 paczki kilowe klementynek w 2 dni, teraz wykanczam pomarancze i jutro musze juz kupić
jesli lekarz nie zabronił, to możemy jeszcze jeść, piszę- jeszcze- bo te które sa na podobnym etapie, co ja - gdzies tak koło 36 TC powinniśmy ograniczyc cytrusy, gdyz jedzenie ich w ostatnim etapie ciązy może wywołac potem alergie u dziecka

nie bardzo rozumiem, jak to koło nogi, na prawej nodze pod jajnikiem?

generalnie na wargach sromowych, w pachwinach, na udach od strony pachwin moga pojawic sie zgrubienia i są to zylaki, nie są one tak widoczne żyłki jak na nogach, ale jak sie dobrze przyjrzec z lusterkiem to widac, jesli to rzeczywiście zylaki, to nie powinny byc twarde w środku, tylko takie zgrubienia ale miękkie, jak sie dotyka nie powinno boleć, jak ktos sie goli to widac lepiej, ja niestety takie mam i miałam w poprzednich ciążach, nie wygląda to ciekawie powiem wam
ale to raczej znika ( przynajmniej u mnie) po urodzeniu dziecka po jakims czasie.

ewentualnie jesli jest to na samej wardze sromowej i jest takim twardym guzkiem wielkości do 2 cm, to może byc tzw guz bartoliniego, jak sie go dotyka to boli- wygooglaj sobie jak to wygląda i czym sie charakteryzuje

no ale prawdziwa diagnąze to tylko lekarz, my ci tu przez internet nie zdiagnozujemy, nawet jakbys fotke wkleiła

ja tez mam w tym roku lęki samochodowe
tak jak co roku bez problemu, tak teraz drżę przed kazdym wyjściem z domu, a musze codziennie zawieźć i przywieźć dzieci ze szkoły i na zajęcia u mnie drogi sa okropne, wąskie, w zeszłym roku nie było problemu, jak się zakopałam to łopata hop siup i gotowe, ale teraz sie stresuje, bo nie moge tak machać i jakby co to jestem uziemiona ( chociaz jeżdżę z łopatą)
Wlasnie nie wiem o co chodzi z cytrusami, mlekiem, truskawkami itp. Tz, ze bez wzgledu na to czy sie bedzioe karmic piersia czy nie to i tak nie wolno tego jesc? Kurcze, bo ja chyba musze zaczac sie w takim razie pilnowac

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
wróciłam własnie z kina, byłam na skrzydlatych świniach-polecam.
podejrzałam też swoje dzisiejsze wyniki krwi i moczu i są niezłe
a co do koszuli do szpitala to myślę że rozpinana napewno, ale taka na długi rękaw może nie zdać egzaminu jesli wenflon zrobią w zgięciu;/
jest nie wygodnie zaczepia się i w ogóle.
zmykam spać.do jutra
No w sumie racja z tym dlugim rekawem. Poza tym przypomnialam sobie jak bardzo bylo goraco na noworodkowym jak bylam odwiedzic szwagierke. Wytrzymac sie nie dalo, wiec pewnie lepsza jednak z krotkim rekawem.

Cholercia jak mi zaczal pieknie net chodzic i forum sie naprawilo to jest juz po 1 i nikogo nie ma.

Przeczytalam sobie ten watek o opiniach po porodzie i w sumie co laska to inne przezycia, ale raczej kazda pozniej nie ma czasu na dobieranie ubranek czy pindrowanie sie na spacer

Zauwazylam tez, ze przynajmniej na razie jakos tak nie stresuje sie porodem. Nie wiem czemu, ale nie przeraza mnie i to co bedzie pozniej tez jakos tak lajtowo staram sie przyjmowac. Moze to kwestia zaprawy jaka daje mi corka szwagierki, bo wiem mniej wiecej czego ewentualnie moge sie spodziewac i nie raz i nie dwa budzilam sie jak plakala czy jak szwagierka sciagala pokarm, bo laktator do najcichszych nie nalezy. Pozyjemy zobaczymy, ale generalnie staram sie nie wkrecac ani horrorow zwiazanych z porodem i tym co bedzie pozniej, ani nie nastawiam sie na sielanke. Przyjme na klate co bedzie i tyle.

O rany zaczal mi sie 30tydz za 77 dni niby mam rodzic padne zaraz

Edytowane przez Jok3r
Czas edycji: 2010-12-15 o 00:31
Stary 2010-12-15, 05:43   #2603
blackrose4u
Wtajemniczenie

trzymajcie kciuki by gin zrobił mi usg dzisiaj, bo daaawno małej nie widziałam.
Miłego dnia

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-15, 06:33   #2604
prunelle
Wtajemniczenie

dzień dobry, co jest, śpicie?
ja już po śniadanku i zaraz wychodzę na zajęcia... ostatnie przed świętami, przyszła środa już wolna, uff

laseczkaa, szkoda że nie było widać, czy chłopak czy dziewczynka na 100%, ale może jeszcze zobaczysz w styczniu?
jeśli nam się nie uda jutro zobaczyć to i tak w styczniu się wybieramy na 3d, więc może ostatecznie wtedy

Cytat:
Cholercia jak mi zaczal pieknie net chodzic i forum sie naprawilo to jest juz po 1 i nikogo nie ma.

Przeczytalam sobie ten watek o opiniach po porodzie i w sumie co laska to inne przezycia, ale raczej kazda pozniej nie ma czasu na dobieranie ubranek czy pindrowanie sie na spacer

Zauwazylam tez, ze przynajmniej na razie jakos tak nie stresuje sie porodem. Nie wiem czemu, ale nie przeraza mnie i to co bedzie pozniej tez jakos tak lajtowo staram sie przyjmowac. Moze to kwestia zaprawy jaka daje mi corka szwagierki, bo wiem mniej wiecej czego ewentualnie moge sie spodziewac i nie raz i nie dwa budzilam sie jak plakala czy jak szwagierka sciagala pokarm, bo laktator do najcichszych nie nalezy. Pozyjemy zobaczymy, ale generalnie staram sie nie wkrecac ani horrorow zwiazanych z porodem i tym co bedzie pozniej, ani nie nastawiam sie na sielanke. Przyjme na klate co bedzie i tyle.

O rany zaczal mi sie 30tydz za 77 dni niby mam rodzic padne zaraz
hehe, ale ten czas leci, co?
też sobie czytałam o tych przewidywaniach przed porodem i czego to się dziewczyny nie spodziewały, dałam poczytać mężowi i stwierdził, że fajny wątek ja w sumie jakichś oczekiwań co do tego, co będzie potem, to nie mam, porodu staram się sobie nie wyobrażać ani źle ani dobrze, ale cholernie się boję nacinania...i tak jak Montii katastrofy na wydziale tyle że ja bliżej do szpitala mam

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
Miłego dnia
trzymam!

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 06:44   #2605
Tity
Zakorzenienie

Montii, Eirene kliki z rana jak śmietana
blackrose Tobie też, dopieo zobaczyłam, że masz na samej górze link
Dzisiaj wcześnie wstała, może coś poprojektuję, nie mam zapału do nauki w ogóle, najchętniej to juz bym urządziła małemu spanko
Dziewczyny pisząc na drugim wątku przyszło mi do głowy pytanie, czy np 4-klikowe dziecko zmieści się w ubranka w rozmiarze 56? :P

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2010-12-15 o 07:17
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 07:48   #2606
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:

ja jeżdzę,ale ten mój za bardzo nie chce mnie puszczać.Dzisiaj jade na wizytę to teść mnie zawoziŚlizgo jest strasznie,poza tym zawiałooo
Od 4 jestem na nogach,nie moge badania usg się doczekać.już 2 śniadanie jem

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Miłego dnia
no to trzymam

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 07:51   #2607
Montii
Zakorzenienie

Tity też kliknęłam Twojego Aniołka

[LEFT]
Stary 2010-12-15, 08:10   #2608
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Miłego dnia
trzymam mocno

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
dzień dobry, co jest, śpicie?
ja już po śniadanku i zaraz wychodzę na zajęcia... ostatnie przed świętami, przyszła środa już wolna, uff

laseczkaa, szkoda że nie było widać, czy chłopak czy dziewczynka na 100%, ale może jeszcze zobaczysz w styczniu?
jeśli nam się nie uda jutro zobaczyć to i tak w styczniu się wybieramy na 3d, więc może ostatecznie wtedy
no ja mam nadzieję że w styczniu się już uda . oj ta moja dzidzia taka wstydliwa jest

a ja już wstałam jakiś czas temu ... na dworze mróz -11 stopni ... strasznie zimno ...
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 08:24   #2609
Montii
Zakorzenienie

styczeń już tuż tuż

[LEFT]
Stary 2010-12-15, 08:35   #2610
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dnia

za mnie też, bo też dziś idę i oby niunia nie zmieniła płci
Miłego dnia........

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Montii, Eirene kliki z rana jak śmietana
blackrose Tobie też, dopieo zobaczyłam, że masz na samej górze link
Dzisiaj wcześnie wstała, może coś poprojektuję, nie mam zapału do nauki w ogóle, najchętniej to juz bym urządziła małemu spanko
Dziewczyny pisząc na drugim wątku przyszło mi do głowy pytanie, czy np 4-klikowe dziecko zmieści się w ubranka w rozmiarze 56? :P
hmmm........ciekawe pytanie ale wydaję mi się, że tak, no chyba że "dlugości" będzie miało 58 to już pewnie nie, chociaż z drugiej strony to też nie wiadomo bo rozmiar rozmiarowi nie równy.....
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości