|
|
#361 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki po raz siódmy (część 7)
a ja mam wolną wigilie
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#363 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wierze, wstalam i co? Tylko kilka postow do nadrobienia...mam nadzieje, ze sie Cholerko nie rozchorowalas
Zaraz sie ubieram i lece do galerii kazimierz odebrac od Neciaka jedwab i kupic zelazko
|
|
|
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
a gdzie i o której? ;>
widziałam na fb Rimmela Trust! lalala
|
#365 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez! Trust wyglada swietnie nawet w walkach na glowie!
|
|
|
|
#366 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
ale na tego drugiego i tak nie mam planów, więc co mi tam.Szkoda tylko, że długi urlop koleżanki z pracy uniemożliwia mi odebranie tego dnia...
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy Carbonara z Twojego przepisu wyjdzie bez czosnku? I do tego sosu ma by tylko łyżka parmezanu? I z jednym jajkiem wyjdzie?
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam stronę Rimmela na FB, bo chciałam zobaczyć trust. Pięknie wyglądasz, no i miło zobaczyć, jak wyglądasz. A to ten pan makijażysta, który Ci się podobał?
Ups, brak wolnych miejsc na przyszłą środę. Idę dziś na dworzec kupić bilet na pociąg do Kielc, bo chcę jechać rano, a bezpośredni autobus do mojego miasta jest dopiero popołudniu. Cholera, mogłam zamówić miejsce już tydzień temu |
|
|
|
#369 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cytat:
o! może też zobaczę ![]() Cytat:
![]() ja co prawda jadę 2 klasą ale wsiadam na Płaszowie, więc też mam już teraz lecieć po bilet?
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie Trust, nie masz numeru do tego makijazysty?
Ja bym tak spokojnie jak ty kolo niego nie wysiedziala...
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma już miejsc w busie, który jedzie bezpośrednio do mojego miasta. Chcę pojechać 2 klasą (ta, gdzie mnie pierwszą stać ) i kupić już bilet, bo pociąg chyba też ma jakieś ograniczenia miejsc? Wstyd się przyznać, ale nie wiem tego, bo nigdy nie podróżowałam pociągami. No i pociąg do CK jest o szóstej, więc mogłabym być o możliwej godzinie w domu, a autobus do CK jest dopiero o 9-10 :/ |
|
|
|
|
#372 |
|
Pani Buka
|
Ville, no właśnie nie wiem. Ale najprawdopodobniej ograniczeń nie ma, no i wygląda to tak, że sprzedają tyle biletów, ile chętnych, a potem jest dzika walka o przetrwanie i wejście do pociągu -.- przynajmniej tak to wygląda w takich okresach przedświątecznych, przed długim weekendem itd. Ja chyba pojadę we wtorek po południu, jeśli jedziesz w środę, to nie wiem czy będzie gorzej czy lepiej
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że będzie gorzej w środę, bo jednak UJ kończy zajęcia we wtorek i nie wszyscy od razu pojadą w ten dzień do domu, tylko odczekają, tak jak ja, do środy. Ja z chęcią pojechałabym już we wtorek, ale kończę późno zajęcia, a nie chcę jechać pociągiem do Kielc tak późno, bo nie wiem, czy będę miała jakiś autobus z Kielc do mojego Opatowa.
|
|
|
|
#374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadziejęę, że wsiądę I bilet sobie kupię tak 2h przed pociągiem, chyba wystarczy :P
|
|
#375 | ||||
|
Zakorzenienie
|
kocham moją fryzjerkę
i ten moment jak mi wysuszy włosy i widzę ten piękny, jednolity kolorek od razu mi lepiej!mówisz i masz ale to na własne ryzyko ![]() http://allegro.pl/prosta-gladka-tuni...348549554.html http://allegro.pl/tuniki-z-marszczon...349070852.html http://allegro.pl/dopasowana-tunika-...356275340.html http://allegro.pl/sukienka-z-bufkami...347453984.html Cytat:
razem raźniej bo ja cykor jestem![]() tylko że ja pracę kończę o 16 i muszę jeszcze 2 sklepy obskoczyć po drodze, na którą się w końcu umówiłyście? na 17? i kto idzie? Ty, E milka, Neciak, Asiunia tak? Cytat:
Trust- nie mańkuty tylko leworęczni. strasznie nie lubię określenia mańkut ja piszę i jem zupę lewą ręką, ale sztućce trzymam normalnie, myszkę mam w prawej i sporo rzeczy nauczyłam się robić prawą, kiedyś to rozkminiałam i doszłam do wniosku że leworęczni po prostu musieli się dostosować i nauczyć pewne rzeczy robić prawą ręką bo po prostu nie ma innego wyjścia- świat jest w większości praworęczny i tyle. Cytat:
![]() Trust to będziesz musiała się w końcu pofatygować na spotkanie i złożyć autografy ![]() ![]() ![]() uda Ci się do jt odebrać i wziąć na spotkanie? będziesz w ogóle na nim? Cytat:
poszłaś już??? bo mam prośbę....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#376 |
|
Konto usunięte
|
padam na nos ![]() trust, jesteś piekna wtych wałkach na głowie a pan makijazysta taki sobie jutro zakupie Glamour :P to das autograf w piątek
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2010-12-15 o 12:08 |
|
|
|
#377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Neciak chyba nie idzie, bo z tego co wiem to jej termin średnio pasował
|
|
#378 | |
|
Zadomowienie
|
;] jakoś tak zawsze raźniej nie?:P
Cytat:
o fuj fuj! rolniczy ma wolne już od piątku!
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę zajść jeszcze na Dietla i ewentualnie na Sienną do sklepu wspinaczkowego bo muszę kupić karabinek
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerko ja tu czekam na poradę kulinarną a Ty gdzies po zajęciach sie włóczysz?
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dzisiaj na 16:00 zajęcia nie cierpie takich godzin, marnowanie czasu cholerne! grr.. ani do 16 nic nie zrobie bo jestem śpiochem okropnym.. ani po zajęciach.
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, skończcie z tymi tunikami
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#383 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam pianke dla Ciebie, mam nadzieje ze to to Przynajmniej to mi ekspedientka dala bo w sumie nie wiedzialam nawet gdzie tego szukac![]() Cytat:
![]() Kupilam dzisiaj sobie nowa ![]() Widzialyscie gdzies taki pasek jak ten na granatowej tunice? (taki z cwiekami )http://allegro.pl/prosta-gladka-tuni...348549554.html Edytowane przez e milka Czas edycji: 2010-12-15 o 13:01 |
||
|
|
|
#384 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie po zajęciach, tylko śpię Wyjdzie bez czosnku, i jak zmniejszysz składniki o połowę, to z jednym jajkiem wyjdzie. Parmezan jest bardzo mocny w smaku, jedna łyżka wystarcza ![]() I pisałam, że przez ostatnie 2 tygodnie się żywiłam pierogami, ciastem i ciastkami, i schudłam 1,5kg http://deser.pl/deser/1,83452,859290...Kto_chce_.html "Mańkut" brzmi jak upośledzenie
|
|||
|
|
|
#385 |
|
Konto usunięte
|
Melka88 a skąd taki smutny podpis ?? stało się cos ?
cholerko narobiłas mi ocohty na pierogi, chyba sobie kupie jak bedę szła do domu. Wczoraj iałam kupić sobie kalendarz na biurko, ale zapomniałam. Może dziś mi się uda. aha wczoraj zmierzyłam parę niby fajnych rzeczy, ale wygladałam w nich okropnie
|
|
|
|
#386 |
|
Copyraptor
|
A tam, zrób, a nie kupuj
Pierogi to moje odkrycie tego kwartału, mogę zjeść pyszny obiad za 2-3zł
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
bardziej chodzi o te " Ale Ty nigdy nie poddasz się " wiesz, walka z przeciwnościami itp.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#388 | ||
|
Zakorzenienie
|
prawda że trudno im się oprzeć?
![]() Cytat:
ile mam Ci oddać? to weź ją dzisiaj lub w piątek,co? nie wiem tylko czy się dzisiaj wyrobię:/karabinek potrzebny jest do asekuracji jak się wspinasz- przypinasz się nim do liny. chcę kupić przyjacielowi,bo pracuje w Gdańsku przy stadionie i robi prace wysokościowe i tak pomyślałam, że w przenośni to może być fajny pomysł-że na odległość się nim "opiekuję" ![]() jaką znowu kupiłaś? ![]() takiego paska nie widziałam, ale z doświadczenia wiem że tego typu najlepiej szukać w zwykłych sklepach a nie galeriach dokładnie tak!!! dlatego ja nie znoszę jak ktoś mnie tak nazywa Cytat:
||
|
|
|
#389 |
|
Konto usunięte
|
gg22 chcę kalendarz z widoczkami
cholerko pierogów sama nie zrobie bo raz ze nie umiem, dwa że ie mam stolnicy, trzy że nie ma m czasu,a cztery że dla jednej osoby bez sensu nalepić michę pierogów. |
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

. Dzisiaj robię rezerwację 
Zaraz sie ubieram i lece do galerii kazimierz odebrac od Neciaka jedwab
i kupic zelazko
ale na tego drugiego i tak nie mam planów, więc co mi tam.

ile mam Ci oddać? to weź ją dzisiaj lub w piątek,co? nie wiem tylko czy się dzisiaj wyrobię:/