![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Projektanci w sumie mu wszystko robili, tylko juz ich nie ma... Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Zakorzenienie
|
![]() lecę do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
BAN stały
|
Ale tu dzisiaj ruch w interesie!
![]() Tłumaczysz jakąś piosenkę DTH? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Żem się wku*wił ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 | ||
grozi wypollizowaniem
|
nie-dadaistyczne manifesty ![]() Cytat:
gryszardzie-moglibysmy razem zamieszkac ![]() ![]() --- Cytat:
![]()
![]() |
#1835 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() U mnie też mrozik zaczyna dawać czadu ![]() agnes dzięki za zaproszonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zamarźliśta, że tu tak cicho? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-15 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
grozi wypollizowaniem
|
przypomniałam sobie o czyms extra dla TZa anastazjii
http://www.hermanmiller.com/Products...ir-and-Ottoman
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-15 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |||||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W mini i butach na obcasie czuje sie jak wystrojona (stara) panna z prowincji. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I podryw na laske mnie rozwalil ino sie nie zacytowal ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Analny wibrator? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
byłam się zarejestrować w Urz. pracy
![]() ![]() ![]() To ja w wawie na zleceniu więcej na rękę miałam ![]()
#1839 |
grozi wypollizowaniem
|
moja propozycja na szafe
![]() ![]()
#1840 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja naginam wlasnie w pracy ![]() ![]() ![]() Ja tez mega wkurzony jestem ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co on na to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Nindżopesz
|
![]() ![]() A propos patrzenia i uwodzenia - zeby nie randki internetowe to po dzis dzien bylabym sama. Na zywca sie wstydam spojrzec na przystojnego uobcego a na nieciekawych nie ma sensu patrzec. Na tych przystojnych tylko sie gapie ukradkiem a jak taki niechcacy tez spojrzy to zaraz zerkam na boki, ze niby sie rozgladalam. Znowuz jak znajomy znajomych to istnieje podejrzenie, ze towar przechodzony przez wszystkie kolezanki, niezreczna sytuacja wiec nie daje sie w to wkrecic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | ||||
BAN stały
|
A ta książka po niemiecku jest?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skąd wiesz?! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oszczędna taka w kroju ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1844 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo Maja nie lubi wywalania wszystkich atrybutów na wierzch ![]() o wiele bardziej jej się podoba wdzianie kiecki do ziemi (ale z rozpierdasem do biodra) i bluzki zapiętej pod szyję (za to np. z jakiś przezroczystych koronek) - o, toto w Majowym stylu bardziej niż miniówy, skąpe ciuchy itp. ![]() Cytat:
![]() też mi się tak zdaje ![]() i nawet niespecjalnie przeszkadza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie no, jak lubię poznawac ludzi na jakiś imprezach itp. Tak totalnie na luzackiej, koleżeńskiej stopie. Only ![]() Cytat:
![]() jakaś impreza, grupka znajomych, ktoś się obcy trafi - no ok, można se pogadać. W grupie i bez zobowiązań. Bo jak zstaję sam na sam z obca osobą i zapada pustka w rozmowie, a ja wpadam w panikę szukając szybko jakiegoś tematu... koszmar ![]() Dlatego nigdy przenigdy nie chodzę na imprezy sama - noł łej. A jakby się jakiś facet przyczepił do pogadania ![]() Spier***am az się za mną kurzy ![]() Cytat:
![]() mi raz po pijaku na imprezie przemknęło takie cuś na myśl... Ale szybko przeszło. Nie rób drugiemu co tobie niemiłe ![]() Jakby do mnie podszedł jakiś pijany koleś i się na mnie rzucił to chyba bym ubiła na miejscu ![]()
![]() |
#1845 |
grozi wypollizowaniem
|
sypialnia-kcem takom
![]()
![]() |
#1846 | |
Zakorzenienie
|
ejmen siostro!
![]() ![]() Cytat:
![]() umywalka z rybkami sad but true http://demotywatory.pl/2400347/PKP
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-15 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- podziel sieu :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Zakorzenienie
|
No wiesz kobiet się o wiek nie pyta
![]() ![]() No dobra 18 ![]() ![]() Jak to się nie zacytował? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do 1.386 zł brutto ![]() Qpa kasy, ołłł jeeee ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-15 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to chyba ze 2 do pracy biurowej - oby do wtorku ich nie było ![]() ja chcem na zasiłek, a nie latać przez śniegi i mrozy resztę zimy do roboty ![]()
![]() |
#1850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy nie? ![]() ![]() Chciałabym to zobaczyć ![]() ![]() ![]() Cytat:
Fajna ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Sabb, tak, na dysk, kcem na pulpit ![]() Sałato ![]() Rachell, zbalsamowana ja sem była... Miciel, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 | |
Zakorzenienie
|
aj tam aj tam, nie wchodźmy w szczegóły
![]() chop jak ściana - można przestawić formalnie przeca jestem freeeeeeeeeeeee a kto wie mogę kiedyś zostać we potrzebie i co wtedy ? Cytat:
ale tak serio to mówiem o tym jako o przykładzie osoby pozbawionej talenta uwodzenia live - u mnie sie wszystko dziło tak po prostu, po staremu, bez oczywistych spojrzeń, tylko że niby nic, pod płaszczykiem kumplostwa - w sumie facet zawsze tym sterował - może dlatego w klubie tanecznym uchodzę za dzikusa uciekającego wzrokiem przed "hunterami" ale so tam - lubiem eksperymenta - mogę się dla Maji poświecić i zbaczyć co i czy działa ![]() no chyba można ją mieć za kilka stówek... na godzinę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja raz w życiu widziałam ![]() Po jakimś grillu odprowadzałyśmy po pijaku kolezankę do sasiedniej wiochy i poszłyśmy polną dróżką na skróty, mimo że jedna kuleżanka nie chciała "bo w lesie straszy!". I jak już byłyśmy pod lasem coś usłyszałam "Cicho! słyszycie?" A tam jakieś popiskiwania i zawodzenia z ciemnego lasu... stwierdziłam, że to pewnie jakieś zwierze albo ptak i powinnyśmy iść przez ten las, odwracam się do koleżanek, a tam... ich już nie było ![]() No tak spier****ły tą polną drogą, że jakbym nie byłą pijana i wystraszona, to zdechłabym ze śmiechu na miejscu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo wczuwam się w muzykę, przymykam oczy i idę w dzikie tany ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-15 o 14:02 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 |
Zakorzenienie
|
witaj, kuchana ja siem skaplam dopiero po twym "odejściu" żeś była po tym kole słynnym
przeżyłaś łamanie kołem ![]() czyli ostaniesz nam na wieki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-15 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() też chcę taką sypialnie jak Polly, ja chcę w ogóle sypialnię ![]()
![]() |
#1858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słyszałam na mieście, że full wiary się balsamuje. Taki trąd i prozdrowotne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie jeszcze na nic - no może dlatego ze ja tą wersję w proszku piję - ale jak mówiłam ja nie chcę aby mnie za bardzo wymietło im bardziej jestem chora tym mam większą chrapkę na perfumy - prawo Pitagolasa ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.