![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Pomierzyłam się i wyszedł mi rozmiar brytyjski 70 E a polski 70 F.
Co prawda jak stoję bokiem to biust jest prawie równy z linią brzucha, ale spoko, mogę mieć E ![]() Za to ilość cm w talii mnie zmiażdzyła ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Gwiazdka, ja juz dawno pozbyłam sie takiego odkurzacza, wiecej meczarni niz roboty.
Ja dzisiaj nie byłam w pracy, zimno, sniegiem napieprza, ciezko autem wyjechac z parkingu. Za to podjechałam po wycene kuchni w BRW i wyszła 2 tys. wiecej niz w Ikei za to podobne sprawy. Sama nie wiem, co wybrac, cena nie gra az takiej roli. Choc nie powiem, 2 tys. roznicy robi na mnie wrazenie jakies, bo za to moglabym kupic juz jakis sprzet. Planuje wyjazd do Selgrosa i pomimo, ze to nie daleko, to jakos nie chce mi sie wychodzic z ciepłego domu. I tak o 17 czeka mnie spotkanie z klientem ehhhh... ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
pierdu pierdu
![]() siedze sobie z moim bączkiem w pokoju biurowym, crema leci, herbatka i frytki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Lecę do sklepu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
Ja nie byłam w tym Selgrosie, jezu ale leniem jestem. I tak bede musiala tam podjechac, no ale to moze jutro. a moze w ogole nie pojade, tylko skocze do jakiegos carrefoura.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam sklepy z artykułami biurowymi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2378 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
DMka, cały magic tych długopisów tkwi w tym, ze tylko jedna gumka moze je wytrzec - ta dolaczona do dlugopisu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Konto usunięte
|
Pumas a jesli ktoś ma ten sam długopis?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2381 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
całe 6 zł.... w carrefour
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;23775394]Pumas a jesli ktoś ma ten sam długopis? ![]() ![]() ![]() Tak, na odwyk się nadaję. ile bym nie miała, tyle wydam, juz taka moja natura. A jak sa sklepy pozamykane, to dostaje szału. Musze miec chocby swiadomosc, ze jak zapragne cos kupic, to bede to mogla zrobic. Bleee dobra, bo to jest chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
Śpicie dziewczyny?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Strażnik Wizażu
|
Fakt niezaprzeczalny
![]() Dzień dobry! Mimo iż za oknem jakieś -11... :/ pięknie, ale tylko przez szybę... Dziewczyny, mam problem z prezentem dla taty mego...macie jakieś pomysły? Zawsze się głowię co mu kupić, nigdy nie wiem...nie ma jakichś szczególnych zainteresowań...no może prócz samochodów, ale tego mu nie kupię ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2010-12-15 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba kupię mężowi to: http://allegro.pl/koszulki-brainiac-...341118060.html Ale się jeszcze zastanawiam czy to nie za bardzo szpanerskie, jajcarskie i dziecinne. Do tego ma urodziny w styczniu więc 2 prezenty się szykują.
Karmnik dla ptaków na balkonie spełnia swoją rolę. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-15 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2390 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Zakorzenienie
|
Są różne sikorki np takie: http://www.google.pl/images?hl=pl&q=...w=1366&bih=575 i nie mają żółtego brzuszka.
![]() Próbowałam zrobić zdjęcia z bywalcami restauracji ale skubane są płochliwe jak nie wiem! Tylko przez zasłonę się da, ale jeszcze spróbuję. Na pierwszym zdjęciu tam gdzie jest zielony drucik słonina jest powieszona. A nad nią czatują kawki. Ostatnio nie widuję parki gołębi sierpówek, a też przylatywały.
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-15 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2392 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Będę próbować je złapać na zdjęciach. Ten ostatni wróbel to tak sobie siedział a ja odsunęłam zasłonę i w ostatnim momencie fotkę cyknęłam bo za sekundę spitolił.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
Ja z tata tez mam problem. Moj jest fanem motoryzacji m.in. wiec mam dla niego zestaw kosmetykow do samochodu, bardzo fajny, na pewno bedzie zadowolony, oraz planuje kupic terminarz na kolejny rok (mysliwski, to jego druga pasja). Moze zamiast terminarza kupie rekawiczki porzadne na narty.
Dziś byłam na lanczu sranczu z moim "ulubionym" kolegą, zjadlam pyszna paste amatriciana, mniam mniam, boska, jedna z ulubionych. Dlugo dzis bylam w pracy, a po pracy jak to po pracy, do garów mężulkowi obiad zrobić, ledwo na nogach stoje, no ale coz, on tez glodny i zmeczony wroci.... (w ramach odwdzieki zrobil mi kapiel i drinka, mmmmm... odleciałam ze zmęczenia). Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-12-15 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Strażnik Wizażu
|
Zabrałam się wczoraj za pieczenie pierników...o ludzieeee, siedziałam do północy, za późno się za to zabrałam...o 20 chyba jakoś dopiero. Kręgosłup mi pękał dosłownie...jeszcze czeka dekorowanie tego szmeru...ehh. Chowam je w zamknięciu żeby zmiękły trochę, ale całkiem dobre są. Niestety miodu nie miałam, więc musiałam trochę gorszy przepis wykorzystać :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
ja planuje piec pierniki w sobote
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jadę dzisiaj w miasto na małe zakupy. Ide na bal w sylwka chciałam sukienkę jak to kobieta, ale stwierdziłam, że przy ograniczonym budżecie lepiej bym sobie kupiła jakieś kosmetyki, bo mam braki, może jakiś sweterek lub spodnie. Sukienkę mam, byłam w niej na 3 imprezach, w sumie co to za różnica a wydawać kasę na jedną noc, bez sensu, gdybym jeszcze miała kupe kasy to bym mogła zaszaleć a tak, lepsze to niż nic ![]() Miłego dnia Moje Drogie ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
Kurde dziewczyny, piszecie o tych piernikach, ze aż mi się zachciało piec. A nie umiem
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Proszę: http://iamnotevenhere.blogspot.com/2...z-owocami.html (Cholerko dziękuję za niego :ehem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
Zakorzenienie
|
Od rana zasłonę przesunęłam i w rezultacie udało się trochę zdjęć porobić.
![]() Najbardziej płochliwe kawki, widzą mnie jak wchodzę do pokoju, albo nawet jak tylko do niego zaglądam. Jednak udało mi się zrobić foty jak się czaił na słoninę i przyglądał mi się, za chwilę uciekł. ![]() A wróble-jak widać też się trochę czają, ale te foty robiłam z odległości metra od szyby. ![]() Później wrzucę filmik (o ile mi się uda).
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-16 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.