Miłośniczki Zary - część III - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-14, 21:01   #4111
karolina2607
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

dziewczyny, jak myślicie ? przecenią te legginsy albo jakieś podobne ? mam ochotę je teraz kupić, no ale w sumie nie pali mi się. Mogę zaczekać dwa tygodnie do tych wyprzedaży. tylko tutaj jest pytanie, czy przecenią. he.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0398208800_1_1_3.jpg (13,9 KB, 189 załadowań)

Edytowane przez karolina2607
Czas edycji: 2010-12-14 o 21:03
karolina2607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 21:12   #4112
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak myślicie ? przecenią te legginsy albo jakieś podobne ? mam ochotę je teraz kupić, no ale w sumie nie pali mi się. Mogę zaczekać dwa tygodnie do tych wyprzedaży. tylko tutaj jest pytanie, czy przecenią. he.
trudno przewidzieć.. ja swoje legginsy kupowałam za 99.99, bo mi się podobały, świetnie leżą i pięknie podkreślają figurę.. żal było nie wziąć zawsze można poczekać, ale istnieje ryzyko że ich nie przecenią, nie będzie rozmiaru albo że w ogóle znikną i trzeba się z tym liczyć
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 21:38   #4113
mgmt
Raczkowanie

Kochane, czy jest jeszcze szansa na upolowanie beżowej sukienki gdzieś w warszawie? Rozmiar S, proooszę o info
mgmt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 21:44   #4114
lenka799
Raczkowanie

GG do lenka799

Cytat:
Napisane przez mgmt Pokaż wiadomość
Kochane, czy jest jeszcze szansa na upolowanie beżowej sukienki gdzieś w warszawie? Rozmiar S, proooszę o info
w niedzielę widziałam je w WOLA PARKU, wisiała pełna rozmiarówka
lenka799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 22:46   #4115
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Mam je Chcialam podobny model z HaMa, ale wyprzedany migiem Kupilam te w zastepstwie. Porownujac do hamowych, tutaj faktura skory jest jakby drobniej mielona i IMO sa to raczej legginsy niz spodnie. I nie blyszcza sie az tak bardzo jak na fotkach
Też je mam Moim zdaniem są fajniejsze niż te z H&M, między innymi przez to, że ładniejszy mają ten materiał z tyłu i nie mają tego przeszycia na nogawce (mierzyłam obydwa modele w tym samym czasie i wybrałam te z Zary). Rzeczywiście nie błyszczą sie tak jak na zdjęciu.

Cytat:
Napisane przez lenka799 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy widziałyście może "na żywo" tą sukienkę? Jak się prezentuje? Znalazłam ją na allegro w cenie o ponad 100 pln niższej niż sklepowa ale zastanawiam się czy warto! Niestety chwilowo nie mam możliwości wybrania się do sklepu dlatego liczę na Wasze opinie
Widziałam ją na żywo. Moim zdaniem jest świetna, ale cena sklepowa mnie trochę odstraszyła i nawet nie mierzyłam.

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Kupilam je 2 tygodnie temu, mialam na sobie dopiero 2 razy. Dzieki materialowi z tylu sa wygodniejsze, niz spodnie zrobione cale ze skory. Lepiej sie dopasowuja, ale tez troche marszcza na przodzie - nie wiem, czy tak ma byc, czy mam troszke za duze. Rozmiarowka jakas dziwna jest, albo ja tak trafilam. Mialam w przymierzalni S, M i L. Ska maluuutka, nawet nie probowalam mierzyc. Mka zatrzymala mi sie juz w okolicach lydki, dalej nie ciagnelam (moglam sprobowac ). Ostatecznie kupilam Lke, dwa dni pozniej poszlam jeszcze raz zmierzyc Mke, juz jej nie bylo
Mnie też się trochę marszczą z przodu, ale chyba taka ich uroda. Też miałam problem z rozmiarem. Zgadzam się, że mają dziwną rozmiarówkę.

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-14, 23:00   #4116
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkaaa Pokaż wiadomość
zaromaniaczki potruję Wam jeszcze odnośnie tych wyprzedaży, bo nie mogę się już doczekać, pewnie jak każda z nas
chciałabym dopytać czy w sezonie zimowym przeceny rozpoczynają się równo w całym inditexie? (bershka, zara, stradi, oysho)
wiem, że na wyprzedażach letnich w tym roku tak było...

mylące jest to, że u mnie w bershce i stradivariusie ciuszki już są porozwieszane na wieszakach w ten charakterystyczny sposób co na przecenach, ale w zarkach jeszcze nie. (?)
tak w ten sam dzień - 27.12
Stary 2010-12-15, 09:55   #4117
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Zapomniałam napisać, że udało mi się kupić tą czerwoną sukienkę z plisowanym dołem Niestety po przymierzeniu jej na spkojnie w domu mam mieszane uczucia

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Sukienka sama w sobie podoba mi się bardzo, ale uważam, że fasonem jest dość infantylna. Osobiście wyglądam w niej jak dzieciak z gimnazjum. I bez niej większość ludzi twierdzi, że jestem w wieku nastoletnim, nie potrzebuję spotęgowania tego wrażenia, więc sukienki nie kupiłam .
Jest w tym troszkę racji, na pewno taki fason lat nie dodaje, a jeśli dodatkowo ma się bardziej delikatną i dziecięcą urodę, to tym bardziej Akurat też zaliczam się do takich osób więc wiem, o czym mowa Niemniej bardzo dobrze czuję się w takich grzecznych i dziewczęcych fasonach, nawet jeśli kolejni znajomi rodziców po spotkaniu mnie, mają być przekonani, że jestem na początku liceum

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
tak, mi też tak ucieka tzn uważam że ma krótką górę, dlatego krawcowa doszyła/wstawiła mi pasek - rozcięła ją w połowie (na tym szyciu) i tam go wstawiła, przez co jest dłuższa
Dobry pomysł z tym przedłużeniem jej Ja mimo iż jestem niewysoka, mam ten sam problem Sukienka dziwnie ucieka do góry, poza tym jest, mimo swojego fasonu, dosyć krótka

Cytat:
Napisane przez esterr Pokaż wiadomość
W zeszłym tygodniu sporo ich było w Galerii Mokotów, były czarne i beżowe.
A czy ktoś wie może, jak sytuacja wygląda w tym tygodniu jeśli chodzi o te sukienki? Chętnie przymierzyłabym jeszcze beżową wersję dla porównania

Cytat:
Napisane przez funykiki Pokaż wiadomość
Widziałyście może dziewczyny tą czerwoną sukienkę z zary? Co możecie o niej powiedzieć? Strasznie droga jest 499zł. Jak z rozmiarówką?
Jeśli to jest ta z Woman, o którą jakiś czas temu pytałam, to wydaje mi się, że ona kosztowała 359/399 zł Widziałam ją jakiś czas temu, ale niestety na żywo aż tak mnie nie zauroczyła. Miałam nadzieję, że dół będzie sztywniejszy, a tymczasem cała była bardziej lejąca niż trzymająca fason

Cytat:
w niedzielę widziałam je w WOLA PARKU, wisiała pełna rozmiarówka
W niedzielę w Wola Parku kupowałam swoją czerwoną i około 16/17 była tam tylko jedna beżowa w rozmiarze L

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 13:08   #4118
monika2806
Raczkowanie

Są w Zarze jeszcze te buty?? ich cena nadal jest taka porażająca-329 zł ?? Jak myślicie do ilu przecenią te jazzówki. Kurczę śnią mi się po nocach
http://img32.imageshack.us/img32/954/img0239bc.jpg

zdj zapożyczone z blogu SO IN CARMEL-mam nadzieję,że się nie będzie zła
Stary 2010-12-15, 14:19   #4119
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, czy widziałyście może "na żywo" tą sukienkę? Jak się prezentuje? Znalazłam ją na allegro w cenie o ponad 100 pln niższej niż sklepowa ale zastanawiam się czy warto! Niestety chwilowo nie mam możliwości wybrania się do sklepu dlatego liczę na Wasze opinie
Widzialam Moja kolezanka ja ma i wyglada w niej oblednie! (dodam tylko, ze jest niska i drobna, ja niestety juz tak fajnie sie w niej nie prezentowalam).

Cytat:
Napisane przez mgmt Pokaż wiadomość
Widzialam w sobote w Zlotych Tarasach cala rozmiarowke bezowych. A ja zabralam ostatnia czerwona Mke
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 14:47   #4120
Aleksandrap
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika2806 Pokaż wiadomość
Są w Zarze jeszcze te buty?? ich cena nadal jest taka porażająca-329 zł ?? Jak myślicie do ilu przecenią te jazzówki. Kurczę śnią mi się po nocach
http://img32.imageshack.us/img32/954/img0239bc.jpg

zdj zapożyczone z blogu SO IN CARMEL-mam nadzieję,że się nie będzie zła
mam te buty, nie polecam ich. Po kilku wyjsciach obcas się rozwartwił i musiałam oba wymieniać. nie warto ich kupować.

Aleksandrap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 15:49   #4121
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Buty z Zary raczej nie grzeszą trwałością.
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 17:37   #4122
canile
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
A czy ktoś wie może, jak sytuacja wygląda w tym tygodniu jeśli chodzi o te sukienki? Chętnie przymierzyłabym jeszcze beżową wersję dla porównania
dzisiaj w arkadii z samego rana, był cały wieszak tych sukienek - połowa beżowych, połowa czerwonych
około 10 sztuk z obu kolorów więc podejrzewam, że były wszystkie rozmiary.

canile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 17:42   #4123
BlackCat1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
trudno przewidzieć.. ja swoje legginsy kupowałam za 99.99, bo mi się podobały, świetnie leżą i pięknie podkreślają figurę.. żal było nie wziąć zawsze można poczekać, ale istnieje ryzyko że ich nie przecenią, nie będzie rozmiaru albo że w ogóle znikną i trzeba się z tym liczyć
podpisuje sie pod stwierdzeniem ze te leginsy sa IDEALNE!
chociaz ja w czasie letnich % kupialm zarowe jeansowe leginsy za 19zł z 79zł
wiec moze te przecenia na 59zł?
Stary 2010-12-15, 18:21   #4124
asiawoodstock
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poziomkaaa Pokaż wiadomość
zaromaniaczki potruję Wam jeszcze odnośnie tych wyprzedaży, bo nie mogę się już doczekać, pewnie jak każda z nas
chciałabym dopytać czy w sezonie zimowym przeceny rozpoczynają się równo w całym inditexie? (bershka, zara, stradi, oysho)
wiem, że na wyprzedażach letnich w tym roku tak było...

mylące jest to, że u mnie w bershce i stradivariusie ciuszki już są porozwieszane na wieszakach w ten charakterystyczny sposób co na przecenach, ale w zarkach jeszcze nie. (?)
W tym roku Bershka wyłamała się w Inditexie z wyprzedażą, która ruszyła u nich już dzisiaj - dotyczy to tylko działu damskiego. Przecenione są wszystkie kurtki (płaszczy nie przeceniono), swetry i koszule średnio o około 30%. Sama kupiłam dzisiaj błękitną tuniko-koszulę za 69,90 z 99,90, oczywiście do tego z 15% rabatem pracowniczym .
Więcej o wyprzedaży w sklepach Inditexu przed faktem nie zdradzę, ale mam nadzieję, że komuś pomogłam.
asiawoodstock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 19:26   #4125
monika2806
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aleksandrajoanna Pokaż wiadomość
Buty z Zary raczej nie grzeszą trwałością.
Cytat:
Napisane przez Aleksandrap Pokaż wiadomość
mam te buty, nie polecam ich. Po kilku wyjsciach obcas się rozwartwił i musiałam oba wymieniać. nie warto ich kupować.
Kurczę nigdy bym nie pomyślała,że buty z Zary są złej jakości...no teraz to mi się ich już odechciało, a szkoda bo miałam chrapkę ogromną
Stary 2010-12-15, 19:53   #4126
Mariah
Zakorzenienie

Całe wieki nie było mnie w Zarze, więc dzisiaj zajrzałam, aby przed wyprzedażą rozeznać się w asortymencie
Przymierzyłam obie popularne ostatnio na wątku sukienki, tzn. beżową z plisowanym dołem (która występuje też w czerni i czerwieni) oraz jasną, którą - jeśli się nie mylę - pokazywała w wątku Gabi. Niestety po raz kolejny utwierdziłam się w przekonaniu, że nie dla mnie sukienki z rozkloszowanym dołem...
W tej 'słynnej' czerwonej/beżowej źle się moim zdaniem układa dół. Te plisy nie dość, że są duże i ciężkie, to jeszcze dosyć sztywne i nieładnie odstają. Trudno je ułożyć a taki sterczący 'tył' po prostu brzydko wygląda. Na długość była ok, przy wzroście 165cm L-ka sięgała mi do kolan.

Upatrzyłam sobie za to idealne grube materiałowe spodnie do kozaków i mam nadzieję, że je przecenią.
Stary 2010-12-17, 17:46   #4127
melissa89
Wtajemniczenie

dziewczyny ma któraś z Was te buty z Zary? kosztują 129 zł, mierzyłam je dzisiaj, tylko zniechęciło mnie to, że mają strasznie szeroką cholewę i zastanawiam się, czy to dobrze wygląda... a jak na Was leżą i jak się nosi? dobrze się sprawują?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara buty.jpg (26,8 KB, 91 załadowań)
Stary 2010-12-17, 18:02   #4128
c o c o
BAN stały

dziewczyuny a jak to jest z przecenami w zarze? można liczyć na to, że torebki 27 już będą przecenuione czy znikną i będą leżeć w magazynie?
c o c o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 18:14   #4129
funkystar87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez melissa89 Pokaż wiadomość
dziewczyny ma któraś z Was te buty z Zary? kosztują 129 zł, mierzyłam je dzisiaj, tylko zniechęciło mnie to, że mają strasznie szeroką cholewę i zastanawiam się, czy to dobrze wygląda... a jak na Was leżą i jak się nosi? dobrze się sprawują?
To te z TRF? bo ja mierzyłam takie ale za 250zł.
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 18:55   #4130
melissa89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
hmm.. na stronce są w dziale trf, ale w sklepie stały na women, i miały chyba metke special price

a jak leżały te, które Ty mierzyłaś? bo w tych strasznie mi odstawała cholewa, pewnie tak powinno być, ale trochę dziwnie..
Stary 2010-12-17, 19:34   #4131
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez c o c o Pokaż wiadomość
dziewczyuny a jak to jest z przecenami w zarze? można liczyć na to, że torebki 27 już będą przecenuione czy znikną i będą leżeć w magazynie?
przecenią, ale te ładniejsze lub te które weszły niedawno mogą przejść na stronę nowej kolekcji
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 10:47   #4132
_malayka
Zadomowienie

Cytat:
Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby jakiekolwiek kozaki w Zarze kosztowały 129 zł

A szkoda, bo biorąc pod uwagę ich jakość, to powinny.

Wszystko jest piękne, nawet na pewno, jeśli się ma te dwadzieścia parę lat. Wtedy są złudzenia i miłość – i wszystko jest do zdobycia, bo właśnie te głupie dwadzieścia lat.

_malayka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 11:08   #4133
funkystar87
Rozeznanie

Cytat:
hmm.. na stronce są w dziale trf, ale w sklepie stały na women, i miały chyba metke special price

a jak leżały te, które Ty mierzyłaś? bo w tych strasznie mi odstawała cholewa, pewnie tak powinno być, ale trochę dziwnie..
Odstawały na samej gorze ale tak powinno być bo byś nie mogła ruszyć nogą wtedy, muszą sie uginać w miejscu kolana

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez _malayka Pokaż wiadomość
Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby jakiekolwiek kozaki w Zarze kosztowały 129 zł

No własnie dlatego napisałam ze ja je mierzyłam ale kosztowały 250zł a co do jakości to sie zgadzam.
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-18, 11:47   #4134
melissa89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _malayka Pokaż wiadomość

Cytat:
Odstawały na samej gorze ale tak powinno być bo byś nie mogła ruszyć nogą wtedy, muszą sie uginać w miejscu kolana

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

No własnie dlatego napisałam ze ja je mierzyłam ale kosztowały 250zł a co do jakości to sie zgadzam.
hehe no i tu się mylicie zobaczcie nawet na stronce jest cena http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LE%2BBOOT%2BXL

sama byłam zdziwiona jak zobaczyłam napis na tabliczce 129 zł, więc sprawdziłam na metce i rzeczywiście tyle kosztują

hmm.. no właściwie masz rację, tylko że u mnie na całej długości nie przylegały do nogi... muszę się jeszcze nad nimi zastanowić, bo od dawna takich szukałam a jeszcze ta cena
Stary 2010-12-18, 13:02   #4135
marcia321
Zadomowienie

też sie zdziwiłam ze taka niska cena butów tylko narazie nie kupuję nic , w końcy za tydzień Wyprzedaże ;d
marcia321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 13:07   #4136
AsikL
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam identyczne w kolorze szarym , kupilam je wlasnie za 129 zl jakis tydzien temu, moim zdaniem sa rewelacyjne, wszyscy sie zachwycaja nimi
Owszem na gorze sa szerokie ale musza takie byc bo nie zgielabys nogi, siegaja sporo nad kolano
AsikL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 18:40   #4137
ylkaa
Raczkowanie

hej dziewczyny, orientujecie sie czy te buty mozna aktualnie kupic w zarze? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BSOLE%2BBOOT wygladaja interesujaco no i cena przystepna szczegolnie ten brazowy kolor

Edytowane przez ylkaa
Czas edycji: 2010-12-18 o 18:42
ylkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-18, 19:36   #4138
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ylkaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, orientujecie sie czy te buty mozna aktualnie kupic w zarze? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BSOLE%2BBOOT wygladaja interesujaco no i cena przystepna szczegolnie ten brazowy kolor
widzialam je w scc w katowicach, obydwa kolorki
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 19:41   #4139
zaneta z Frankfurtu
Raczkowanie

GG do zaneta z Frankfurtu

Hallo ja tu w DE tez bardzo czesto wchodze do Zary moj ostatni zakup to plaszcz
zaneta z Frankfurtu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 19:46   #4140
rita77
Raczkowanie

Dziewczeta a czy widzialyscie moze w zarze te buty?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6212301085_1_1_2.jpg (23,3 KB, 67 załadowań)

Edytowane przez rita77
Czas edycji: 2010-12-18 o 19:49
rita77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości