|
|
#1291 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. VII
Cytat:
.
|
|
#1292 |
|
Rozeznanie
|
metaliki tylko w doug widzialam i to jakies resztki tylko marne, wepchniete razem z jakimis lakierami z eclipse...
co do pedzelkow, ja kompletuję sephorę, uwazam ze przyzwoite pedzle za niska cene, brak mi tylko porzadnego do blendowania. najpewniej skuszę się na maestro. z tym ze ja jestem taki ogladacz permanentny. lubię pomacac i kupic nie wyobrazam sobie nakladania pudru np tym pedzelkiem maciupcim roz dla mnie za jasny tak jak myslalam, ale jakos sie zuzyje. balsamiku nie probowalam bo zbyt mnie praliny kusily. smarowalam sie rano, przejezdzilam po miescie w mrozie, a mi dalej pachnie
|
|
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
Budyniek a te balsamy to są identyczne jak te ze zdjęcia? Kurde chyba jutro lecę do Sephory noo i sobie sprawię, a co
To jest marki Sephorowskiej i stoją z innymi takimi produktami?
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1295 |
|
Zadomowienie
|
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
Są tam wszystkie kosmetyki, nie ma tylko biżuterii.
|
|
#1298 |
|
Zadomowienie
|
mam zamiar tam być za jakieś 1,5-2 godziny
|
#1299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko jest wicej wariantow w sepho. dokladnie, marka S. korcily mnie inne zapachy, ale chce najpierw przetestowac jeden. drobin ma sporo, ale sie dosc szybko scieraja i nie wygladaja ordynarnie. traz zima to nic nie pomoze
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1301 |
|
keep calm and contour on
|
Byłam w nowym Rossie na Tamka, nie ma Essence
Sam w sobie jest mały,szafy wąskie, dużo ludzi, ciasno.
|
|
#1302 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mialam wszystkie 3 tzn: Inglot, MS i Vipere teraz mam (ale tą odbijającą swiatło). Tak w skrócie to: MS mało wydajny, szybko się strasznie mi skończył, plus za niską ceną ale sam w sobie był taki sobie. Inglota lubiałam (ale mialam go jeszcze w liceum wiec pare lat temu to było), mialam najjasniejszy kolor, nie widzialam w nim drobinek i był lekko kryjący co mi akurat pasowało (a i był wydajny baaaardzooo). Vipere teraz mam i też jest ok, transparentna, drobinki maluteńkie ale jak ktoś jest wyczulony to mogą mu przeszkadzac i mam wrazenie, że lekko rozjaśnia cerę. Gdybym teraz miala ktorys wybrać sięgnęłabym po Inglota ale niewykulczone, że poprostu mam ochotę na puder, który daje minimalny kolor a nie tylko matuje. ![]() Cytat:
I też żaluję, że nie ma juz Essence w Galerii Krakowskiej, wogóle powinni tam Nature wstawić to byłby raj (Sephora, Douglas, Rossman, MAC i jeszcze Natura ale by było ).
|
||
|
|
|
#1303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie to mam jeszcze czas i mogę się zastanawiać bo oprócz kończącego się MS mam jeszcze kamienny Avon, a że jak używam sypkiego to kamienny leży odłogiem to mogę się trochę wstrzymać z zakupem... O tak! Natura w Galerii to byłby szczyt szczęścia! Jeszcze żeby miała bieżące limitki essence, i szafy KOBO i Catrice
|
||
|
|
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
a ja byłam na Karmelickiej i kupiłam paletki brązową i szarą
|
#1305 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za to upolowałam metalicznie zieloną, taką ciemniejszą kredkę z Gosh za 6,99zł ![]() A i jak byłam w manu to pomacałam testery Terracotów wypiekanych z Golden Rose. O matko, są cudne. Na pewno zakupie. Zakochałam sie. Tak delikatna warstwa, a jak sie mieni ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Tez nie mogłabym małym pędzlem nakładać pudru. Poza tym mój zbiór pędzli czeka na powrót kredytu studenckiego ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
A oile obnizają w po świątecznej promocji??Na wszystko? Tak kusisz,z ę kupie te praliny. Nie wiem za co, ale kupię ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Błyszczyki ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Witamy! Cieszymy się strasznie<hip hip hura>
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||||
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Szanowna Pani,
Dziękujemy za zainteresowanie ofertą Rossmann. W chwili obecnej marka nie jest dostępna w naszych drogeriach. Kwestia ewentualnego jej wprowadzenia jest objęta tajemnicą handlową firmy, nie udzielamy tego typu informacji. Ufam, że nasze stanowisko w sprawie spotka się z Pani zrozumieniem. Z wyrazami szacunku, Ewa Popławska Sekcja Obsługi Klienta
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty szczęściaro! Ja już tyle się na nie czaję i nigdzie ich nie mogę znaleźć a Ty już je macałaś. To nie fair |
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie slychać nic o jakiejś limitce w Naturach?
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam jechać na karmelicką ,ale stwierdziłam, że mam już tyle cieni , a jest tak zimno na polu że wymiękłam
|
#1310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1312 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłam taka niewyspana, zła na zimę, MPK, mój wydział i inne, że poszłam w końcu z kumpelą na pocieszające piwo i już.A co do tej babki z natury: wizaż, tylko wizaż ![]() Cytat:
. Muszę tylko sprawdzić, czy Sephora testuje na zwierzętach, czy nie Dziewczyny widziały wczoraj ok 16. Tu jest link: http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1571024 Cytat:
Cytat:
http://www.pustamiska.pl Edytowane przez telbuh Czas edycji: 2010-12-15 o 20:02 |
||||
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można gdzies to online zobaczyc? |
|
|
|
|
#1314 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodałam już też wyżej link: http://interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=1571024
|
#1315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Macałam, macałam i sa boskie, w sumie to chyba były trzy. Jeden podchodził pod taki ładny drobinkowy brązerek, a drugi pod drobinkowy róż. Trzeba przyznać, ze są fajne. Niestety czerwony diabeł nie miał funduszy i musiałam się wstrzymać. A trafiłam dlatego, bo u Nas w Manu jest sklep Golden Rosa i zawsze tam przepadam. Sa tez np. fajne małe(objętościowo) ścięte pędzle do różu, za 7zł.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dziewczyny które mają dostęp do tych Rossmanów: kupować, kupować i jeszcze raz kupować bo jak będzie popyt to będziemy miały essence we wszystkich Rossmanach ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeglądam ten wątek już od jakiegoś czasu i tak kusiłyście essence, że kupiłam tusz do rzęs multi action, ten różowy. I muszę przyznać że jest bardzo dobry
Dzięki dziewczyny ![]() A teraz powiedzcie mi gdzie w Warszawie można spotkać Naturę? Bo ostatnio się na nią natknęłam w metrze tym w centrum, a gdzieś jest jeszcze czy tylko tam?
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, ze mi się nie chce otworzyc ten reportaz a mam widnowsa media player próbowałam na 2 komputerach załączyc i nic
Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2010-12-15 o 21:06 |
|
|
|
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, czy wie może któraś czy mogę gdzieś znaleźć kosmetyki Essence w Gdańsku oprócz Natury i Rossmana w Galerii Bałtyckiej?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

.

Witamy! Cieszymy się strasznie<hip hip hura>