|
|
#4861 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część VI
Cytat:
. Mołkowe marynarki z tego co można przeczytać na tym wątku dotrwały do przeceny jedynie w rozmiarach większych niż 40- stka.---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na świdnickiej nic nowego nie wypatrzyłam poza milionem ludzi :/
ciekawe czemu nie przeceniają jakis normalnych spodni tylko jakies z przedpotopowej kolekcji. I dalej nie mam spodni ale kupiłam szpilki te od Lanvin za 149 :P musiałam po prostu.
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi
A widziałyście gdzieś te ubrania w rozm. S (ewentualnie małe M)? Byłabym wdzięczna za informacje
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zadomowienie
|
Kumpela była teraz na chwilę w Pasażu i mówiła, że dokładali jakieś cieńkie golfy za 20zł i jakies bluzki po 10zł. Ciekawe czy ten łaciaty sweter dołożą i czy coś wiecej przecenią
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#4865 |
|
Raczkowanie
|
Tez dzis bylam na Swidnickiej
I udalo mi sie dorwac kilka fajnych rzeczy. Oczywiscie z XS i S byl wieeelki problem, rzeczy bardzo poprzebierane, zostaly prawie same L i wieksze![]() A oto co udalo mi sie upolowac
|
|
|
|
#4866 |
|
Zadomowienie
|
byłam dziś w Galerii Bałtyckiej no i średnio.
buty, które mi się podobają nie są przecenione, torebka z kokardą była tylko biała, a chciałam czarną. kupiłam tylko zieloną, satynową sukienkę za 60zł
|
|
|
|
#4867 | |
|
Rozeznanie
|
Ładna bardzo ta sukienka!
Sweterek z ostatniego zdjęcia fajny znasz może cenę w jakiej będzie?Cytat:
Przebrnęłam przez niemal 5 stron wyprzedażowych relacji i momentami aż skręca mnie z zazdrości i niemocy
|
|
|
|
|
#4868 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4870 |
|
Rozeznanie
|
w Toruniu bieda, same szmaty powywieszali, nastawiłam się na mega zakupy a nic mi się nie podobało. Kupiłam tylko dwie pary koronkowych majtek po 10 zł i czarne buty na obcasie za 30 zł, których pewnie nigdy nie założę. a jeśli chodzi o rozmiary to nieprawda, że są same duże, bo ja w większości jakieś 34 napotykałam.
|
|
|
|
#4871 |
|
Raczkowanie
|
"Mega rozmiar" jak dla mnie bo ja mam 36 i bym się utopiła. I nie chciałam nikogo obrazić tym stwierdzeniem
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4872 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam pytanie-w jakiej cenie są u Was te buty?czy są przecenione?
|
#4873 |
|
Rozeznanie
|
sorry ze nie w jednym poscie
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko uważaj, bo ona jest wykonana ze strasznie cienkiej eko skóry. Nie brałam jej, chociaż mi się podoba, wolę dołożyć kilkanaście złotych więcej i kupić coś z etorebki, na której się ani razu nie zawiodłam, choć też mają torby z eko skóry.
|
|
#4875 |
|
Rozeznanie
|
ktos pisal ze widzial te sweterki przecenione na 60 zl? CZY MOGLBY KTOS MI KUPIC 36 lub 34??? OCZYWISCIE PIENIADZE WRAZ Z PRZESYLKA BYLYBY U TEJ OSOBY SZYBKO NA KONCIE I WYSYLAM NOWE KOLCZYKI DIVA Z MISS SELFRIDGE DLA TEJ OSOBY
BARDZO PROSZE!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#4876 |
|
Raczkowanie
|
Komin dorwalam przez przypadek (od dawna mi sie podobal, ale bylo mi szkoda 40zl:P sknera ze mnie!). Byl rzucony przy przymierzalni i uznalam, ze sie nim zaopiekuje
. Kosztowal 20zl. Niestety nie widzialam zadnych innych w miejscu z przecenionymi akcesoriami...
|
|
|
|
#4877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny z KRAKOWA!!!! Widziałyście może gdzieś ten sweter?????
Edytowane przez polenka Czas edycji: 2010-12-15 o 21:15 |
|
|
|
|
#4878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() :pro si:
|
|
|
|
|
#4879 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję bardzo za odpowiedz widziałam Twoje rzeczy niestety jutro nie dam rady podjechać do agory, może w piątek mi się uda........ehh.....
|
|
#4882 |
|
Zadomowienie
|
Na Świdnickiej były dwie i wydaje mi się, że w Arkadach widziałam tylko nie patrzyłam na rozmiary... Ale jutro rano polecam wstąpić bo jak pisałam wcześniej moja koleżanka była przed zamknięciem dziś w Pasażu i wisiały inne rzeczy na wieszakach niż ja byłam.
Ten panterkowy sweter co ktoś wyżej fotkę wrzucił to była dziś cała rozmiarówka na Świdnickiej.
|
|
#4883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj dwie wielkie chusty w ludowe wzory (czarną i turkusową) oraz białą torebkę z kokardą. Nareszcie mam jasną torebkę na lato
Niestety nie udało mi się kupić ani niebieskiej bluzeczki z perełkami (w ogóle ich nie widziałam) ani szarej grubszej spódnicy (na całym sklepie znalazłam tylko 2 sztuki w rozm.42 ). Łodzianki, nie wiecie czy te dwie rzeczy są jeszcze w Manufakturze? I czy znajdę tam też czerwone golfy z załącznika? (nie muszą być przecenione)Cytat:
Nie widziałam jej wcześniej a spodobała mi się.Cytat:
![]() Cytat:
Jak zobaczyłam u siebie przecenione miętowe bezpalcowe rękawiczki (czy jak to się tam nazywa), to zaczęłam rozglądać się za kominem, ale nigdzie nie było.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4884 |
|
Zadomowienie
|
W Krakowskiej masa ludzi, dużo przecenionych rzeczy, ale wg mnie nic wartego wielkiej uwagi. Specjalnie nie jestem zachwycona. Sukienki zielone na ramiączkach za 60 zł rozmiary 40, 42, 44, sukienka zielona na jedno ramie rozmiar 42, sweterków z koronką nie widziałam , marynarka wełniana rozmiar tylko 46, sukienka gorsetowa czarna w kropki, na biuście marszczona - rozmiary tylko 34, 32, z marynarek przecenionych nic nie było. Kupiłam tylko granatowy golfik-dłuższy, golf sweterka z boku rozpinany na guziczki przeceniony z 79 na 40 zł. Ogólnie szału nie ma
|
|
|
|
#4885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4886 |
|
Przyczajenie
|
u mnie nie były przecenione, cena reg.129zł
Czytam Wasze posty i pierwszy raz się ciesze ze mieszkam na zadupiu w wałbrzyskim h&m, z pewnościa nie było wszystkich rzeczy o których tu piszecie, ja bynajmniej nie widziałam, na pewno nie bylo przecenionych butów i bielizna jakaś slaba, ale za to sweterki, bluzy, sukienki, golfiki, spódnice i cała reszta w całej gamie koloryystycznej, rozmiarowej i .... totalny brak ludzi
|
|
|
|
#4887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia jutro!Cytat:
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
||
|
|
|
#4888 |
|
Wtajemniczenie
|
bylam dzis w H&M i przeceny sa ale nie powalaja na kolana, wiekszosc sukienek nie przeceniona bo wiadomo jeszcze swieta i sylwester przed nami wiec nie przecenili, molkowa marynarka byla tylko w rozm 42
kupilam skorzana szara spodniczke
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
|
|
#4889 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

. Mołkowe marynarki z tego co można przeczytać na tym wątku dotrwały do przeceny jedynie w rozmiarach większych niż 40- stka.
.

)
Nie widziałam jej wcześniej a spodobała mi się.