Miłośniczki H&M - część VI - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-15, 19:47   #4861
lilka00
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki H&M - część VI

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
oj, ja też byłam i w pomorskiej, i w focusie, ale się rozczarowałam.. szukałam grafitowej spódniczki ze skóry,ale nie dostałam jej.. o mołkowej marynarce nawet nie marząc
Zależy kto czego szuka . Mołkowe marynarki z tego co można przeczytać na tym wątku dotrwały do przeceny jedynie w rozmiarach większych niż 40- stka.

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez lybecka Pokaż wiadomość
to ja jutro z rana uderzam do focusa i pomorskiej,wczoraj jeszcze malo rzeczy było przecenionych w pomorskiej ale widzę,że się poprawili
Patrząc na dostępność rozmiarów widać, że przecenili co nieco całkiem niedawno, może nawet dzisiaj z rana .
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 19:56   #4862
aako
Zakorzenienie

byłam na świdnickiej nic nowego nie wypatrzyłam poza milionem ludzi :/
ciekawe czemu nie przeceniają jakis normalnych spodni tylko jakies z przedpotopowej kolekcji.
I dalej nie mam spodni ale kupiłam szpilki te od Lanvin za 149 :P musiałam po prostu.

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 20:05   #4863
olciiiaa
Raczkowanie

Dzięki za odpowiedzi
A widziałyście gdzieś te ubrania w rozm. S (ewentualnie małe M)? Byłabym wdzięczna za informacje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg xxx.jpg (19,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xxxx.jpg (74,8 KB, 55 załadowań)
olciiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 20:07   #4864
Nektaryna
Zadomowienie

Kumpela była teraz na chwilę w Pasażu i mówiła, że dokładali jakieś cieńkie golfy za 20zł i jakies bluzki po 10zł. Ciekawe czy ten łaciaty sweter dołożą i czy coś wiecej przecenią

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
byłam na świdnickiej nic nowego nie wypatrzyłam poza milionem ludzi :/
ciekawe czemu nie przeceniają jakis normalnych spodni tylko jakies z przedpotopowej kolekcji.
I dalej nie mam spodni ale kupiłam szpilki te od Lanvin za 149 :P musiałam po prostu.
Dokładnie. Liczylam na to, że kupię sobie jakaś jedną parę chociaz
Stary 2010-12-15, 20:07   #4865
zuzka1989
Raczkowanie

Tez dzis bylam na Swidnickiej I udalo mi sie dorwac kilka fajnych rzeczy. Oczywiscie z XS i S byl wieeelki problem, rzeczy bardzo poprzebierane, zostaly prawie same L i wieksze
A oto co udalo mi sie upolowac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP6379.jpg (78,8 KB, 181 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP6382.jpg (74,6 KB, 193 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP6383.jpg (66,8 KB, 147 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP6386.jpg (76,8 KB, 159 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP6387.jpg (85,6 KB, 155 załadowań)
zuzka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 20:08   #4866
magda1302
Zadomowienie

byłam dziś w Galerii Bałtyckiej no i średnio.
buty, które mi się podobają nie są przecenione, torebka z kokardą była tylko biała, a chciałam czarną. kupiłam tylko zieloną, satynową sukienkę za 60zł
magda1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 20:12   #4867
Kasiiek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilonka_hh_ Pokaż wiadomość
Zapomniałam, że mam fotkę z przymierzalni Niestety nie najlepsza
Ładna bardzo ta sukienka!

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
Kilka wiosennych nowosci, ktore wkrotce pojawia sie w H&M
Sweterek z ostatniego zdjęcia fajny znasz może cenę w jakiej będzie?

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem Mn1s1ek słusznie umieściła swój post. Nazywanie ubrań 40 wzwyż mega wielkimi (co czytam tutaj regularnie) do taktownych zachowań nie należy. Duże rozmiary maja w h&m swój osobny dział, a rozmiarówka 32 do 44 to standard. Zresztą nikt tu nie pisze dwuznacznie brzmiących wypowiedzi o rozmiarach 34 czy 36 za to utyskiwania na to, że zostały same olbrzymie rzeczy w rozmiarze 40 i 42 trafia się regularnie.
Każdy patrzy przez pryzmat tego co sam nosi. Nie chodzi tu o to, że dziewczyny noszące rozmiar 40 czy 42 są przy kości tylko o to, że dla kogoś noszącego 34 czy 36 rozmiar 40 jest o wiele za duży

Przebrnęłam przez niemal 5 stron wyprzedażowych relacji i momentami aż skręca mnie z zazdrości i niemocy
Kasiiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-15, 20:28   #4868
patisonowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zuzka1989 Pokaż wiadomość
Tez dzis bylam na Swidnickiej I udalo mi sie dorwac kilka fajnych rzeczy. Oczywiscie z XS i S byl wieeelki problem, rzeczy bardzo poprzebierane, zostaly prawie same L i wieksze
A oto co udalo mi sie upolowac
za ile dorwałaś komin? fajny były inne kolory?
patisonowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 20:38   #4869
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olciiiaa Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi
A widziałyście gdzieś te ubrania w rozm. S (ewentualnie małe M)? Byłabym wdzięczna za informacje
JEżeli normalnie nosisz rozmiar S, to nie kupuj tej narzutki w rozmiarze M, one wypadają bardzo duże, ja noszę M/L i musiałam wziąć S-kę.
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 20:42   #4870
dystopia
Rozeznanie

w Toruniu bieda, same szmaty powywieszali, nastawiłam się na mega zakupy a nic mi się nie podobało. Kupiłam tylko dwie pary koronkowych majtek po 10 zł i czarne buty na obcasie za 30 zł, których pewnie nigdy nie założę. a jeśli chodzi o rozmiary to nieprawda, że są same duże, bo ja w większości jakieś 34 napotykałam.
dystopia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 20:52   #4871
dreifra
Raczkowanie

"Mega rozmiar" jak dla mnie bo ja mam 36 i bym się utopiła. I nie chciałam nikogo obrazić tym stwierdzeniem
dreifra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 20:58   #4872
ciacho492
Rozeznanie

Dziewczyny, mam pytanie-w jakiej cenie są u Was te buty?czy są przecenione?

"Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street; fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening" Coco Chanel

ciacho492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:00   #4873
ciacho492
Rozeznanie

sorry ze nie w jednym poscie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DXL865_77712_09090_38_8982.jpg (22,1 KB, 9 załadowań)

"Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street; fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening" Coco Chanel

ciacho492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:00   #4874
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tysia_15 Pokaż wiadomość
A wiecie może, w jakiej cenie jest ta torebka?

Z góry, dzięki

fotka z allegro...
Tylko uważaj, bo ona jest wykonana ze strasznie cienkiej eko skóry. Nie brałam jej, chociaż mi się podoba, wolę dołożyć kilkanaście złotych więcej i kupić coś z etorebki, na której się ani razu nie zawiodłam, choć też mają torby z eko skóry.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:00   #4875
fjee
Rozeznanie

ktos pisal ze widzial te sweterki przecenione na 60 zl? CZY MOGLBY KTOS MI KUPIC 36 lub 34??? OCZYWISCIE PIENIADZE WRAZ Z PRZESYLKA BYLYBY U TEJ OSOBY SZYBKO NA KONCIE I WYSYLAM NOWE KOLCZYKI DIVA Z MISS SELFRIDGE DLA TEJ OSOBY BARDZO PROSZE!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1371152654.jpg (49,9 KB, 248 załadowań)
fjee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:09   #4876
zuzka1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patisonowa Pokaż wiadomość
za ile dorwałaś komin? fajny były inne kolory?
Komin dorwalam przez przypadek (od dawna mi sie podobal, ale bylo mi szkoda 40zl:P sknera ze mnie!). Byl rzucony przy przymierzalni i uznalam, ze sie nim zaopiekuje. Kosztowal 20zl. Niestety nie widzialam zadnych innych w miejscu z przecenionymi akcesoriami...
Stary 2010-12-15, 21:12   #4877
polenka
Raczkowanie

GG do polenka

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Udało mi się kupić
H&M 60zł ze 129zł (zdjęcie zapożyczone od Olexandry bo nie mogłam znaleźć na stronce h&m)

Dziewczyny z KRAKOWA!!!! Widziałyście może gdzieś ten sweter?????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DXL895_80082_17031_42_9335.jpg (3,9 KB, 825 załadowań)

Edytowane przez polenka
Czas edycji: 2010-12-15 o 21:15
polenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:21   #4878
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam w Pasażu, Arkadach i na Świdnickiej we Wrocławiu. Kupiłam sweterek z cekinami na kieszonkach, w Pasażu widziałam tylko 2, na Świdnickiej było kilka (rozmiar M i L), w Arkadach wogóle ich nie ma. I były tylko różowe.
Sweterki te cieńkie z golfem rozpinanym na guziczki rozmiary od S we wszystkich sklepach ale nie wszystkie kolory ja dorwałam szary
Dużo bluzek za 20 zł takich zwykłych z długim rękawem, w panterkę itd wszędzie i w każdym rozmiarze.
Za 10zł te bluzki to straszna lipa ale kupiłam jedną z długim rękawem, przyda się pod jakiś sweter:P
Super bielizna tylko w Pasażu nie ma 3paków o rozmiarze 40. Jest 36,38 i nawet 44 ale 40 nie ma
Grube swetry rozpinane w każdym sklepie i pełna rozmiarówka, różne kolory.
Na 20zł kupiłam dresy3/4 w kolorze khaki za taką kasę się opłaca

Jutro ruszam na poszukiwanie tych sweterków których nigdzie dziś nie widziałam Dziewczyny z Wrocławia wiecie może gdzie są te sweterki?? (Komuś podkradłam zdjęcie z wątku więc sorrki)
A widziałaś gdzieś mołkową marynarkę 40 lub 42???? :pro si:
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:31   #4879
margaretas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Richemaya Pokaż wiadomość
Dorwałam wczoraj taki w H&M w Katowicach za 40 zł
a w gdansku gdzie go znajde?
margaretas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-15, 21:32   #4880
patisonowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Komin dorwalam przez przypadek (od dawna mi sie podobal, ale bylo mi szkoda 40zl:P sknera ze mnie!). Byl rzucony przy przymierzalni i uznalam, ze sie nim zaopiekuje. Kosztowal 20zl. Niestety nie widzialam zadnych innych w miejscu z przecenionymi akcesoriami...
a no własnie tak myslalam, znajoma mi mowila, ze ometkowala 2 ostatnie i szybko zniknely.. szkoda, przydalby mi sie jeszcze jeden
patisonowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:43   #4881
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamelka33 Pokaż wiadomość
Parę stron wcześniej wkleiłam fotki rzeczy, ktore sama kupiłam wczoraj w Agorze, oprócz szaliczka dzisiaj wszystko było jeszcze dostepne, ten sweterek z guziczkami także w kolorku granatowym jest, oprócz tego te sweterki z falbanką widziałam na wieszakach- dosyc sporo jeszcze zostalo, mnóstwo chustek kwiatowych i innych, czarne czólenka za 30zł, ale szly jak burza, ogólnie dużo rzeczy o których mówia tutaj dziewczyny, nie jest jednak przecenione lub w ogóle nie umiałam ich znaleźć, liczę, ze jeszcze cos dołożą, jutro znów zerknę

dziękuję bardzo za odpowiedz widziałam Twoje rzeczy
niestety jutro nie dam rady podjechać do agory, może w piątek mi się uda........ehh.....

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:44   #4882
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
A widziałaś gdzieś mołkową marynarkę 40 lub 42???? :pro si:
Na Świdnickiej były dwie i wydaje mi się, że w Arkadach widziałam tylko nie patrzyłam na rozmiary... Ale jutro rano polecam wstąpić bo jak pisałam wcześniej moja koleżanka była przed zamknięciem dziś w Pasażu i wisiały inne rzeczy na wieszakach niż ja byłam.

Ten panterkowy sweter co ktoś wyżej fotkę wrzucił to była dziś cała rozmiarówka na Świdnickiej.
Stary 2010-12-15, 21:44   #4883
Mariah
Zakorzenienie

Kupiłam dzisiaj dwie wielkie chusty w ludowe wzory (czarną i turkusową) oraz białą torebkę z kokardą. Nareszcie mam jasną torebkę na lato

Niestety nie udało mi się kupić ani niebieskiej bluzeczki z perełkami (w ogóle ich nie widziałam) ani szarej grubszej spódnicy (na całym sklepie znalazłam tylko 2 sztuki w rozm.42 ). Łodzianki, nie wiecie czy te dwie rzeczy są jeszcze w Manufakturze? I czy znajdę tam też czerwone golfy z załącznika? (nie muszą być przecenione)

Cytat:
Napisane przez tysia_15 Pokaż wiadomość
A wiecie może, w jakiej cenie jest ta torebka?

Z góry, dzięki

fotka z allegro...
A od kiedy ona jest w sprzedaży? Nie widziałam jej wcześniej a spodobała mi się.

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
ja wczoraj w Manufakturze widziałam te torebki z kokardą przecenione
dzis w Porcie również były.
a "Mołkową" marynarkę widziałam w Galerii przedwczoraj, były dwie ale duzy rozmiar- 42
Dzisiaj w Galerii w ogóle nie widziałam już tych marynarek. Szkoda, że się spóźniłam, bo 42 może byłaby na mnie dobra

Cytat:
Szczęściara Jak zobaczyłam u siebie przecenione miętowe bezpalcowe rękawiczki (czy jak to się tam nazywa), to zaczęłam rozglądać się za kominem, ale nigdzie nie było.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sweterek z perełkami.jpg (18,9 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spódnica bawełna szara.jpg (41,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg golf red.jpg (27,6 KB, 33 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-15, 21:47   #4884
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

W Krakowskiej masa ludzi, dużo przecenionych rzeczy, ale wg mnie nic wartego wielkiej uwagi. Specjalnie nie jestem zachwycona. Sukienki zielone na ramiączkach za 60 zł rozmiary 40, 42, 44, sukienka zielona na jedno ramie rozmiar 42, sweterków z koronką nie widziałam , marynarka wełniana rozmiar tylko 46, sukienka gorsetowa czarna w kropki, na biuście marszczona - rozmiary tylko 34, 32, z marynarek przecenionych nic nie było. Kupiłam tylko granatowy golfik-dłuższy, golf sweterka z boku rozpinany na guziczki przeceniony z 79 na 40 zł. Ogólnie szału nie ma

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:50   #4885
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
Na Świdnickiej były dwie i wydaje mi się, że w Arkadach widziałam tylko nie patrzyłam na rozmiary... Ale jutro rano polecam wstąpić bo jak pisałam wcześniej moja koleżanka była przed zamknięciem dziś w Pasażu i wisiały inne rzeczy na wieszakach niż ja byłam..
ojoj, dziękuję!!! mam nadzieję, że zostały tam... z rana tam dzwonię, żeby odłożyć, a pojechać mogę dopiero koło 15.
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 22:06   #4886
LadyAlien
Przyczajenie

u mnie nie były przecenione, cena reg.129zł

Czytam Wasze posty i pierwszy raz się ciesze ze mieszkam na zadupiu w wałbrzyskim h&m, z pewnościa nie było wszystkich rzeczy o których tu piszecie, ja bynajmniej nie widziałam, na pewno nie bylo przecenionych butów i bielizna jakaś slaba, ale za to sweterki, bluzy, sukienki, golfiki, spódnice i cała reszta w całej gamie koloryystycznej, rozmiarowej i .... totalny brak ludzi
LadyAlien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 22:16   #4887
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez SugarFreexD Pokaż wiadomość
Oleczka, a dużo było rzeczy w rozmiarach 32, 34? No i czy widziałaś jakieś swetry przecenione? Jutro się właśnie wybieram do Szczecina.
Wydaje mi sie ze przewazaly rozmiary 34-36-38, swetry byly przecenione ale nie przygladalam im sie dokladnie wiec nie wiem ktore modele przecenili powodzenia jutro!
Cytat:
Napisane przez fjee Pokaż wiadomość
ktos pisal ze widzial te sweterki przecenione na 60 zl? CZY MOGLBY KTOS MI KUPIC 36 lub 34??? OCZYWISCIE PIENIADZE WRAZ Z PRZESYLKA BYLYBY U TEJ OSOBY SZYBKO NA KONCIE I WYSYLAM NOWE KOLCZYKI DIVA Z MISS SELFRIDGE DLA TEJ OSOBY BARDZO PROSZE!!
ja wlasnie dzisiaj go kupilam za 60zl, jest bardzo cieply! pomoglabym Ci, ale niestety do h&m mam 100km i w najblizszym czasie juz sie nie wybieram
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 22:17   #4888
mirynka
Wtajemniczenie

bylam dzis w H&M i przeceny sa ale nie powalaja na kolana, wiekszosc sukienek nie przeceniona bo wiadomo jeszcze swieta i sylwester przed nami wiec nie przecenili, molkowa marynarka byla tylko w rozm 42

kupilam skorzana szara spodniczke

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141

Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
/Antoine de Saint-Exupéry/
mirynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 22:18   #4889
dystopia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ciacho492 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie-w jakiej cenie są u Was te buty?czy są przecenione?
są teraz po 60 zł
dystopia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 22:21   #4890
zuzka1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość

Szczęściara Jak zobaczyłam u siebie przecenione miętowe bezpalcowe rękawiczki (czy jak to się tam nazywa), to zaczęłam rozglądać się za kominem, ale nigdzie nie było.
Tych mietowych rekawkow bylo na Swidnickiej bardzo duuuzo... Sama sie zastanawialam czy nie kupic, bo tylko 10zl kosztuja, ale nie kupilam, bo jakos dziwnie sie ukladaja na dloni... chociaz nie wyklczam, ze jeszcze sie skusze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości