|
|
#2761 |
|
Konto usunięte
|
<333
PaniJana , Paralogiczna - moje ulubienice mnie okradły, ach ;-*
'Things to do today: 1. get up 2. survive. 3. go back to bed' / rzeczy do zrobienia dziś: 1.wstać. 2.przetrwać. 3.wrócić do łóżka/ Masz szczęście,że lustra nie potrafią się śmiać.
|
|
|
|
#2762 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic - ja się nie stresuję , jestem tylko pod wrażeniem mojej niewiedzy ;D
Marsi89 - jeżeli miałoby mi pójść tak jak z opisami, to może lepiej gdybym w ogóle nie szła ;D ale dziękuję ;* rumuneczkaxd, marikab - bierzcie kochane ;* Human ujdzie ;D ważne że nie miałam charakterystyki xd I dziewczyny dziś się przeraziłam... przy pisaniu testów zobaczyłam że w peselu na końcu mam 666 ! o w dupe ;D Też życzę wszystkim powodzenia i nie dziękuję tym którzy już życzyli ![]() nie wiem jak i kiedy ale zakochałam się w Tobie bez pamięci .
`Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca. Już nie włączam dźwięku w telefonie przed snem by słyszeć czy dzwonisz. Nie pochłaniam tabliczki czekolady i nie snuję marzeń o tym jak przepraszasz mnie na kolanach. Choroba zwana Miłością przechodzi. zaczynam mieć wszystko w dupie . to chyba dobrze, prawda?`
|
#2763 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
"nie czynię tego, co chcę, ale to, czego nienawidzę" And if the world should turn its back, you know that I'm still here. / I jeśli świat zawróci, wiesz, że wciąż tutaj jestem. This morning, you wake, a sunray hits your face /Tego ranka budzisz się a promień uderza twoją twarz.
|
#2764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() gdy już na niego spojrzała, wiedziała, co ją w najbliższym czasie czeka. cały czas wierzyła, że to się skończy. widać, jej myślenie nie było najlepszą stroną. 12:12, 16:16 - zegarek styka, herbata stygnie, chusteczka moknie. przepraszam pana, czy pan by mógł tak łaskawie wyjść z mojej głowy ?
|
|
#2765 |
|
Raczkowanie
|
Idź stąd wytapetowana idiotko bo
zatruwasz powietrze swoim jadem . Najgorzej jest wtedy kiedy cały świat jest przeciwko Tobie oskarżając Cie o coś czego nie zrobiłeś a Twoim jedynym świadkiem udowadniającym niewinność jest Bóg. I powiedz mi jak mam się uczyć do testów skoro zamiast cyferek w książce widzę Twoje imię oplecione serduszkami Wiem jestem zepsuta do szpiku kości, ale przecież właśnie to we mnie uwielbiasz.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#2766 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic, marikab a proszę bardzo ;]
a jeśli ktoś jeszcze coś to dziękuję i polecam się na przyszłość ![]() Extremalna, Missi_16, Tosia3010, mad_woman bez skrupułów okradam!!Ja też dzisiaj po humanie pewnie gorzej jutro pójdzie ehh.. Trzymać kciuki **____________ Amor Omnia Vincit! (łac. Miłość wszystko zwycięży)
Sny to nasze najskrytsze marzenia. Dwa niewysłane listy. Trzy nienapisane słowa
|
#2767 |
|
Zadomowienie
|
mała. wielka zmiana
|
#2768 |
|
Raczkowanie
|
Naszym paradoksem jest to, że jeśli o czymś nie wiemy, to i tak wiemy!
- znowu powiedziałeś to w tym samym momencie, co ja i znowu to, co chciałam powiedzieć. - to jest cholerna telepatia - mimo wszystko lubie to. ... - super, zakrztusiłam się herbatą - trafiliśmy znowu idealnie w moment, bo ja też, ale zupą ryżową. /rozmowa z nim/ Co ty na to, żeby oszukać przeznaczenie? 'To co się działo w tym tygodniu to istne bajer Monachium!' 'Telepatycznie, telefonicznie, wiem o czym myślisz wiem czego chcesz' |
|
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
czochrajb - okradłam na podpis
Moje kochane perełki opisowe, które zasługują na BIG wyróżnienie:
3martyna3, absorbeed, agatka944, agattee, Artistic soul _________________ 'Jesteś za bardzo ważny w moim życiu, żeby po prostu określić te wszystkie chwile dwoma słowami: "było, minęło", zrozum...' 'Jestem akurat na tym etapie, kiedy za wszystko obwiniam siebie' I'm just at that stage when I blame myself for everything. 'Nie możesz wrócić. Nie masz gdzie' U can't go back. U don't have where. '- Czy mogę cofnąć czas, przekręcając wskazówki z powrotem? - Nie, nadwyrężysz je tylko, a to będzie bardzo bolesne. Nic na to nie poradzisz. Nigdy nie można wrócić do tego, co już się stało, nawet jeśli ma się zegar w sercu. Podróżuję po szynach własnego strachu. Czego się boję? Ciebie, to znaczy siebie bez Ciebie. Jeżeli nie kochasz siebie, to nie umiesz już nikogo kochać'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-12-15 o 19:58 |
|
|
|
#2770 |
|
Rozeznanie
|
iii jestem znowu. ![]() 'Kiedyś było pięknie, teraz nie jest mi do śmiechu' Oczy, które patrzą ale nie widzą. We śnie miłość jest tak prawdziwa. Spełnij moje życzenie. Wszystko czego chcę na święta to Ty. 'Teraz zrobiłabym wszystko, by Cię odzyskać Ale tylko śmieję się, kryjąc łzy w oczach'
|
|
#2771 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Skarbie ;* i zabieram tam sobie parę słow od Ciebie niezmiernie mi miło ![]() "Dziś księżniczki to bezczelne suki z papierosem zamiast berła, kieliszkiem wódki zamiast rękawiczek i prezerwatywą w tobrebce zamiast chusteczek" demoty. Czarnieją, gniją powoli, rozrywane nienawiścią motyle. Porcelanowa twarz przeraża uśmiechem. Dobrze wiem, że pod spodem jak lukier słodkie, roztopione ostre kryształy spływają ciężkie po twarzy bezbronnego dziecka. Gdy co dzień spada w nieznane, uderza o rzeczywistość, rozpryskując się na milion małych śmierci. Daj mi szczęście, pokaż jak kochać. A świat mój pachnie pomarańczą, chcesz powąchać? Najpierw była dziwna, prowadząca do Wielkiego Nieporozumienia rozmowa. Potem było długie, długie Nic. Nawet owe Nic w Twoim wykonaniu prezentuje się nadzwyczaj gustownie. mam papier, nożyczki, klej i farbki. zrobię sobie przyjaciela. Kolekcja lalek, jaka kolekcja? Spytasz. Wełniany sweter już nie dźwigany na tych samych barkach, jedwabna sukienka nie obleka już tych samych ramion, tylko wspomnienia wciąż identyczne, jak rosa o świcie, stałe jak pory roku, by przypomnieć się od czasu, do czasu. To już nie ten sam koniec świata, nie to samo niebo, te same motyle i gra, zwana życiem.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-15 o 20:09 |
|
|
|
#2772 |
|
Raczkowanie
|
viper19,uusiaa,Christerin e,TiS
marikab - dziękuje -------------------------------- Najgorsze jest to kiedy kogoś kochasz i nagle dociera do Ciebie że już nigdy go nie zobaczysz, nie usłyszysz. Że umrzesz w jego sercu, zginiesz we wspomnieniach. Kochasz go najbardziej na świecie a on tak po prostu mówi `narka` i już go nie ma. I nie dowierzasz sama sobie, że mogłaś być tak naiwna, taka głupia, lekkomyślna. Siadasz wieczorem patrząc na wino, papierosy i jego zdjęcia leżące na podłodze, Mając wątpliwości czy kiedykolwiek Cię kochał , bo jeśli tak to dlaczego go tu teraz nie ma? Przez łzy przepraszasz serce, choć to on powinien na kolanach błagać o przebaczenie. Chyba zwariowalam, Wspomnienia wyblakły, Rozmowy usuniete tak samo jak zdjecia Mijasz mnie ulica i nawet nie spojrzysz, nie powiesz czesc. Czy my kiedykolwiek bylismy razem? Chyba zwariowalam. ---------------------- Zrób cokolwe
|
#2773 |
|
Przyczajenie
|
Świetne opisy
To ja też dam coś od siebie :P"...i po prostu nie umiałaś się z nikim podzielić swoją miłością" Musisz się przełamać żeby to złamać! "Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie- nie zawiedzie, przyjdzie- zrobi niespodziankę" ![]() Nerwy w konserwy i do przodu! (stresik przed egzaminem z prawka :P) Gdybym miała ogon, mogłabym Ci pokazać, jak bardzo cieszę się na Twój widok <3 Pozytywnie zakręcona! ;]] Pokłóciłam się ze szczęściem, Nadzieję kopnęłam w dupę, Miłość wyzwałam od szmat, A ze smutkiem piję vódkę! // Romans z biologią. W każdej szarości znajdź odrobinę blasku... Maleńka istotka może dać tak wiele... A wielki człowiek wszystko odebrać. Ile "reklam" jeszcze będzie w moim własnym "serialu"? Zamykając tematy przeszłości, skupiam się na tym, co mnie czeka.
Więcej czyni jeden uśmiech niż trzy uderzenia pięścią. A i - hałasu nie ma, i ręka nie boli, i mebel się nie niszczy, i medale nie brzęczą. ![]() Zapuszczam włoski! Cel: 48cm Czas start: 15.12.2010r.: 33cm
|
|
|
|
#2774 |
|
Raczkowanie
|
"
Tracisz mnie. Centymetr po centymetrze. Z pierwszym płatkiem śniegu spłynęła ostatnia łza. Nie zmarnuję na Ciebie kolejnej pory roku. ona jakby czekała .. on jakby miał ją gdzieś .nie jest idealnie, ale zawsze jest jeszcze czekolada. Ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma. "
|
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
kocham Was sloneczka ♥
' I would say I'm sorry
If I thought that it would change your mind Powiedziałabym, że żałuję Gdybym myślała, że zmienisz wtedy swoją decyzję I try to laugh about it Cover it all up with lies Próbuję się z tego śmiać Ukryć to wszystko w kłamstwach But I know that It's too late And now there's nothing I can do Ale wiem, że Jest za późno I teraz nie ma nic, co mógłabym zrobić I thought that you needed me more Myślałam, że bardziej mnie potrzebujesz I would tell you That I loved you If I thought that you would stay But I know that it's no use Powiedziałabym ci Że cię kocham Gdybym myślała, że wtedy byś został Ale wiem, że to nie ma sensu '
|
#2776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ Gdyby ktoś komuś coś, ewentualnie nikt nikomu nic, to wobec tego i tak nic z tego ) (chyba Kłapouchy, bynajmniej ktoś z Kubusia Puchatka)
|
|
#2777 |
|
BAN stały
|
i po humanie, nie był w sumie taki straszny, jeszcze tylko jutro mat-przyr. i będzie git, niee ?
![]() ... zamiast siedzieć tu i czekać na cud, rusz się i coś zrób ! wmawiajmy sobie dalej, że nie znaczymy dla siebie nic, tak, masz racje, tak wielkie uczucia należy kryć . nikt nie zastąpi ciepła jego rąk, nikt nie potrafi być taki jak on . a ja wciąż wśród tłumów szukam Ciebie, ulepszonego o 'posiadanie' serca . nie spodziewał się nikt, że właśnie ta łza rozdzieli na zawsze ich . czasami chciałabym położyć się spać i nie wstać już, wole spać i śnić o Tobie, niż żyć i patrzeć jak ona mi Cię zabiera . ... |
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
<3
notcool♥ kontrastowa0♥ Paralogiczna♥ grise♥ CookieCrisp♥
Borowiczanka♥ latin♥ jagodkowa♥ Toogether93♥ Nieodkrytaxd♥ m o n♥ marikab♥ naiwnie__♥ katastroficzna♥ SparklyAngel♥ desecrate♥ kreskowa♥ your blue eyes♥ Missi_16♥ ZakreconaNaMaxa♥ viper19♥ ciiri♥ /W moim serduszku jesteście Dziewczyny od samego początku! Mimo mojego rzadkiego udzielania się, ciągle podkradam wasze cudeńka. Kocham was <3/ - Schowaj dumę do plecaka i spójrz jej wreszcie w oczy!
|
|
#2779 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
chcę fajkę, fajką którą spale w ekspresowym
tempie i zostanie mi jej smak na języku, taką przy której będę kląć i przepraszać za to w myślach. znasz te uczucie gdy tracisz coś bez czego żyć nie możesz i nic nie możesz zrobić? gdy Twoje samopoczucie przekracza linię bezsilności? przez okno, drzwi, krzaki, zaspy i zamiecie w minus dwadzieścia, kilometrów dwieście- byle do celu. za upadki się nie przeprasza. czerwone szpilki dodają pewności skołatanym nerwom, kieliszek wódki zagłusza rozum, a serce jak serce bije w przyspieszonym tempie. problemy ubierają się w bajkowych sklepach- przychodzą w stumilowych butach. wyeksponuj biust, wytnij sobie dziurę w spodniach na dupie i porządnie się wypnij. brawo jest już Twój! wydałaś na to tylko godność.
|
#2780 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuje talencie mój . <3 i zabieram . ''
Jutro będzie takie zimne, dzisiaj jest takie puste, a wczoraj umarło . Kocham te historie, które układam przed snem wraz ze łzami , wtedy jesteśmy w sobie tak zakochani ... Zabawa jest wtedy, kiedy wypijesz za dużo i idziesz środkiem autostrady, nie myśląc o śmierci tylko śmiejąc się, że on ma inną. dzisiaj w pamiętniku zapisała tylko jedno słowo 'Koniec'. przewróciła kartki do 'początek' i czytając wszystko co pomiędzy, zastanawiała się czy było warto... '' __________ Kocham Cię , prościej nie umiem . |
|||
|
|
|
#2781 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A teraz jest ON. Jego uśmiech, który gdyby chciał , mogłabym lubic szczególnie. Jego oczy. Błękitne,piękne oczy. On. Cały on. Lubię GO. Szczerze GO lubię. Sposób w jaki do mnie mówi, pisze, jak patrzy ...
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
niczego_po_trochu & marikab & misiok " dodupizm, w****inizm, kochaizm, smuteizm i inne takie nieistotne choroby ludzkości nie odezwę się pierwsza jeśli do mnie więcej nie zadzwoni, będę go czule wspominać - jako dupka możesz się krzywić, możesz się nie zgadzać, ale wiesz, każdy z nas ma trupa w szafie pokój bez okien, z bliznami, źle zrośniętymi kośćmi szafki pełne palonych listów, wszystkich wyznań, od których gryziemy się w język, klatki demonów z dzieciństwa "
|
|
#2783 |
|
Raczkowanie
|
marikab
czochrajb istny_paradoks - heh ja jestem ciemna z matmy i reszty ścisłych ...pomalowała ściany na czarno, wyniosła meble z pokoju, a okna zasłoniła roletą... usiadła w kącie, zaczęła wbijać sobie nóż w serce, a na ścianie napisała własną krwią: ,,zobacz jak wyglądało moje życie bez Ciebie" ![]()
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
/jeśli nic trwa wiecznie, bedziesz moim nic? /[/QUOTE] a Wam dziękuję za te cuda, idealne. widzisz jej smutne oczy?
widzisz za kim tęsknią? you're my reason for being. I believe, if you ever leave me I'd probably have no reason to be. /jesteś powodem mojego bycia. wierzę, że jeżeli kiedykolwiek mnie opuścisz nie będę miała powodu, aby istnieć. but you're essential to me you're the air I breathe /ale Ty jesteś niezbędny dla mnie jesteś powietrzem, którym oddycham.
"Spotykasz kogoś i nie wiadomo dlaczego, zatrzymujesz się właśnie przy tej osobie, a ona przy Tobie. Zawsze warto się zatrzymać. Byłoby cudownie, gdybyśmy zatrzymywali się częściej" Edytowane przez beautiful_lie Czas edycji: 2010-12-15 o 21:57 |
|
|
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
schowała strach przez odrzuceniem do kieszeni, który za każdym zbliżeniem domagał się uwolnienia o wiele łatwiej wygląda to w teorii, niż w praktyce, o wiele łatwiej wyobrażałam sobie miłość na każde moje pytanie na, które oczekuję odpowiedzi od Ciebie, odpowiadasz mi milczeniem nie jest z tych, który próbował mnie omamić w pospolity sposób odkryłam w nim coś niebezpiecznego, dlatego zagłębiałam się w jego tajniki, które okazały się bezlitosne z poirytowaniem będę wabić Cię zapachem mojej koronkowej bielizny, która opina się na moich kształtach, którym nigdy się nie oparłeś związała niedbale rude włosy, odsłaniając przy tym szyję, którą niegdyś całował, spojrzała do lustra miała wyobrażenie, że jest cała w ranach fałszywych pocałunków pseudo miłości.
|
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
♥
Czasami patrząc na świat, czuła się rozbita.. Zdjęcia z nim miały to do siebie, że przypominały jej ulotną radość danych chwil nawet w smutne dni. Mając szerszy zasięg widzenia, mogła śmiało spojrzeć w przeszłość i powiedzieć szczerze - "byłam idiotką." W stronę spełniających się marzeń.. Czasami miała chęć bycia po drugiej stronie własnego odbicia.. Jego niewielki uśmiech dawał jej wiele szczęścia.. Ostatnie spojrzenie pamięta się najdłużej.. "Gdy nie oczekujemy niczego, mamy wszystko. Kochaj dlatego, że chcesz kochać. Dawaj dlatego, że chcesz dawać. Kwiaty kwitną dlatego, że muszą, a nie dlatego, że ludzie pieją nad nimi z zachwytu. Żyjesz i kochasz, bo tego chcesz, bo musisz.." ♥
|
|
#2787 |
|
Rozeznanie
|
grise – ah ! Zawał ! <3 Zaszczyt w pupcie kopnął : )
ratatamm – no i znowu ![]() Za duzo planów, wspomnień i myśli. Zapominanie jest czasochłonne. Już nie wiem , o czym marzę. Kiedy spadną sople, wrócisz ? Otrzepiesz zmarznięte serce ze śniegu ? Jestem pyłem przy Tobie. Jesteś bardziej. Ogień wypadł mi z kieszeni, wypadła też skórzana rękawiczka, zgubiłam Twoją dłoń. Nie obejmuje już mojej.
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-12-15 o 22:39 |
|
|
|
#2788 |
|
BAN stały
|
dziękuję
mam oczy zamknięte: nie śpię, nie oddycham, nie ma mnie
wiesz, serce jest jak mandarynka: można je obrać, a później pachną palce latarnie spuściły głowy, poszły spać, patrzę, jak na moją miłość pada śnieg. czekam aż przyjdziesz czy raczej wrócisz, bo już nie wiem, jak mam się dotknąć, żeby nie czuć się tak samotna. mówiłeś, że zawsze chciałeś sypiać z wariatką. jestem mocna jak wódka, dlatego kręci Ci się w głowie |
|
|
|
#2789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uusiaa: zabieram ![]() eajAgnes: kochana tak dziś trafiłaś w mój gust, że hej Ratatamm : Uwielbiam podnosić na niego wzrok i mieć nadzieję, że tego nie zauważa. Kocham to ciepłe, rozkoszne drżenie mojego ciała, gdy na horyzoncie pojawia się jego sylwetka... kochanie zabieram na podpis, cudownyyy ciiri: nie da się nie zabrać ![]() marikab: dziękuję kochana, ale to Ty jesteś perełką, w ogóle ja wśród tylu gwiazdeczek, oszaleć idzie naiwnie_: zabijasz mnie swoimi opisami dziewczyno affen: kolejna boska ![]() Życie jest za krótkie by codziennie rano budzić się z pretensjami do całego świata. Więc kochaj tych, którzy dobrze cię traktują, przebacz pozostałym i uwierz, że wszystko dzieje się z jakiegoś powodu Marzenie,które przypomina że szczęście czasami boli A łzy to stracone szczęście, które miało trwać wiecznie Chyba przyszedł czas żeby zrozumieć, że już nigdy nie będę Cię mieć Sto powodów by uciec i milion by nie wrócić Nie dziś. może jutro . może za tydzień . najlepiej to już nigdy Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt Obiecaj,że nigdy się nie poddasz. Że już zawsze,codziennie będziesz się uśmiechała Chciałabym się z kimś spotkać. Usiąść i zacząć opowiadać-bez granic i bez barier. Wspominać. Wrócić do tamtych czasów,przypomnieć sobie wszystko od nowa Dlaczego nie możesz na mnie spojrzeć, jak na dziewczynę, za którą oddałbyś życie?
|
|
#2790 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na zdrówko. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a to, to mnie urzekło! ![]() Cytat:
wiewióra zła nie będzie, jak sobie zabiorę? ![]() *
dawaj łapkę, mała, ruszamy naprzeciw marzeniom. przy Nim cieszyć się z każdej drobnej rzeczy, bezcenne. szłam przed siebie nie wierząc już w cuda, dopóki On nie zaszedł mi drogi. oddaj mi część życia, kawałek serca, a pokażę Ci, czym jest Miłość, o której tak głośno. zaprasza mnie na herbatę, choć sama Jego obecność daje ciepło. gdybyś wiedział o tym, co ja wiem, o tym co czuję. byłbyś ze mną, gdyby nie moje wady? o co byśmy się kłócili, słońce?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

ehh.. Trzymać kciuki