|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLXIX - bo świat to MY, my dzieci Jego
o tak, chodzila po warszawie i zaczepiala ludzi : widzial pan moze takiego dziada w golfie pomaranczowym
![]() ![]() a w syrence resory urwala ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- albo nad morzem zobaczylam na wystawie zabawke, to tak walila do sklepu, ze otworzyli i kazala sobie ja sprzedac ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- albo lekarz do dziadka przychodzil, a babcia juz ze soba, on, ze zaraz, a ona za chwile juz roberana od pasa w gore i czeka i mowi,ze cos ja w nodze boli ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Tulę Justysiosa i Lucencjusza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
ooo 1500 byłoby fajną pensją na start... niestety w większości miejsc teraz proponują sporo mniej.
I jak usłyszałam ile mój padre zarobił w niecałe 3 miechy to jeszcze bardziej chce wyjechać do tej Norwegii ![]()
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moja babcia natomiast wali tekstami typu: "z frajerami trzeba ostro" "pojechałam z nim" etc. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
wzielam sobie kulki serowe i herbatke, ale zaraz trza sie myc i spac
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- a moja kolezanka w U. Woj. i co studia dofinansowuja, do tego ma dodatkowe 20 dni urlopu, dzis mi pokazuje karte na silownie, basen i cos tam, to wziela, bo ona placi 70, a urzad doklada 60 ![]() a prywatnego juz na to nie stac nieraz i nieraz narzekala, ale chyba teraz cicho siedzi ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- poczulam sie jak w starozytnej Grecji ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Kama patrz, zebusie ![]() http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....hael%20jackson
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Cytuje :
Idealną partnerką dla tego typu mężczyzny będzie kobieta uczuciowa, wrażliwa.„Piotruś Pan” bardzo słabo radzi sobie z uczuciami, dlatego też kobieta, która pragnie go na nie otworzyć, musi być „stabilna emocjonalnie”. Wszystkie emocjonalne „skoki” jedynie zamykają takiego mężczyznę na uczucia i sprawiają, że jest mu coraz trudniej otworzyć się na kobietę, która swoim zachowaniem przejawia uczuciową niestabilność. Podobnie nadmiar uczuć, jakimi kobieta obdarza „Piotrusia Pana”, jest dla niego „zabójczy”. Nie jest on w stanie przyjąć nadmiaru uczuć i także się na nie zazwyczaj zamyka. Agresywne zachowanie, zaborczość, żądanie odwzajemnienia uczuć — to wszystko są cechy, które prowadzą do unikania przez mężczyznę „Piotrusia Pana” tego typu kobiety.Na rozwój uczuć u tego typu mężczyzny może mieć wpływ muzyka. Nauka gry na jakimkolwiek instrumencie może pobudzić jego zmysły: dotyku, słuchu i uaktywnić lewą półkulę mózgową, odpowiedzialną m.in. za uczucia, i prawą, odpowiedzialną za emocje.
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
to ja ide nynac
![]() do jutra, bo bede w pracy wiec od rana na wizazu
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- ale to fajnie zabrzmialo , jak praca to wizaz ![]() dobranoc ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Ok...moja "stabilność emocjonalna" zwiastuje nam szybki rozwód po 31.12
![]() Pa Aniśku do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Kama, a co u Ciebie, wszystko ok?
nie lezy Ci cos na wątrobie ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- ja wczoraj u sis, ze moja kolezanka wierszykiem sypnela : i palnelam tym rymem szalonej spontanicznej Kamy o grochu co to... po grochu ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Leży, leży, ale co tam trzeba iść do przodu...może jutro coś wymyślę, ale pewnie znowu będzie "zobaczymy, nie wiem, zrozum"
E tam... W skrócie nie ma świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
ale zębusie
![]() Anisia, kolorowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Anisiu
![]()
#4725 |
Konto usunięte
|
Ja tylko wpadłam złożyć życzenia Aniśce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
mialam to wczoraj wkleic na wspominki
![]() kocham te fotki ![]() i ich autorki ![]() trza otworzyc i czytac ![]() ur. cukierki[1].jpg te cukierki ![]() ur. od kamy1.jpg ur. torcik[1].jpgmi to sie zawsze kojarzylo, ze trzyma golebia ![]() ur.buziak[1].jpg buziak ![]() ur.od kamy2.jpg no jaki tresowany ![]() ur.prezent[1].jpg ![]() ur.od Madie.jpg
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-12-15 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Głodnaaa jestem
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Ja cierpię dolę...niektórzy to jednak maja nasrane ![]() I jeszcze mi tu tortem machają z Majkolowej ręki...a ja głodna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to sie pakuj i przjezdzaj do grochow ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- najlepiej to sloniki 3 zobacz ![]() a ja mam fote pt zlote uda , rzeczywiscie we lbie mam trociny ![]() Majkol przybij piatke strachu ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- a Funia se poszla na spacer, o tej porze ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
dobrze, ze my nie musimy, wypuscimy i tyle
![]() snieg jest dobry, bo Sara przynajmniej nie wylazi, bo plot zasypany ![]() i Funia wrca i juz drze pałe ![]() ide jej otworzyc ![]() i ulozyc do snu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
To ja już uciekam.
Dobranoc ![]()
#4732 |
Zakorzenienie
|
na fotach nie, takie dostalam rok temu
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- no tak Funia weszla, to Sonia z Sara poszly, a odźwierny groch bedzie tak lazil ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Nie no w domu to mi jeszcze barszczu dadzą
![]() Ale zwyczajnie zrobiło mi się dziś przykro, że pewnie nie będzie "naszej-trójkowej" tradycyjnej "wigilii", nie do końca nawet wiem dlaczemu, bo mało było dzisiaj czasu pogadać i tyle wiem...tak to ostatnio jest zawsze z naszym planowaniem czegokolwiek...dobrze, że prezentu nie nabyłam, co mam przeważnie w zwyczaju się wcześniej zaopatrzać, ale w tym przypadku to 5pomysłow na minutę... Musze się jutro dowiedzieć o co kaman, a czasu jest mało, bo być może zostaje tylko piątek...a w piątek jestem zarobiona przy uszach po uchi ![]() Tyle, że ja jestem gotowa się zagotowac przy uchach...a żebym nie usłyszała "nie wiem czy się wyrobię, bo muszę sie pakować, w sobotę jadę" ![]() Chyba mi sie juz PMS zaczął bo marudzę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
jeszcze mam 7 wierszykow czy zyczen, ale nie mam tu worda i nie wiem jak to otworzyc
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakiej trojki, i kto wyjezdzac chce? e zawsze tak ludzie robia przed swietami, ze sobie zycie uprzykrzaja, a potem i tak jest ok ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Daria napisala bonduela, jak bondjulem ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- kama, a wy nie we 4 na wigilie, z dziadkami ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- a piatek czemu zostaje, a przyszly tydzien caly i do czego, ja nic nie kapuje ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wiem jedynie tyle, że wczoraj miała telefon z domu i "kasaaa...rozumiesz ![]() Żeby tam o te całe prezenty chodziło, pomijając już fakt, ze smaa 5 razy zmieniała opcję co chce. A ja to nawet nie wiem ![]() Bilet w jedną stronę najlepiej... gdziekolwiek. ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
pamietam jak u nas kiedys tata wpadl, ze dziadkow przywozi i mama w szoku, bo ich chyba 100 lat nie widziala, co sie wtedy dzialo
![]() ale fajnie bylo ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]() no co zrobisz, ja dzis z moja taka mialam rozmowe, ze ona az czerwona sie zaczela robic ![]() bo jakos tak wyszlo, ze ja winie i faceta i te 3, bo jak widzi, ze zonaty to po co zaczyna i tak od slowa do slowa, a moja kloezanka, ze tylko facet winny, bo jak babka samotna, to jej wszytsko wolno ![]() i w oncu wypalilam jej : Ty chyba po sobie tak, bo ciagle samotna, to co bys komus mezad odbila a ona : nie wiem ![]() a ja, ze niedawno gadala, ze na zonatych nawet nie spojrzy, a teraz co a teraz jestem tolerancyjna, no dzieki, za taka tolerancje ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- a barszcz to ci wysle w torebce ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
a co to jest bonjuelem?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.