"walczymy o nasze marzenia..." część 2 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-15, 17:58   #4471
Tacca
Zakorzenienie

Dot.: "walczymy o nasze marzenia..." część 2

Naduś, mąż się na mnie pogniewał, bo rzekomo powiedziałam coś co go obraziło... Nie przypominam sobie, żebym coś takiego powiedziała...

To nie jest kwestia świąt tylko wszystkiego, powiem szczerze, że nawet nie wiem czego...
Stary 2010-12-15, 18:03   #4472
coralady
Wtajemniczenie

Egwene wszystkiego co najlepszego z okazji urodzinek,spłenienia marzeń-absolutnie wszystkich,a szczególnie tego najwiekszego!Sto lat!

Nadio tak sie składa,że ja własnie ze względu na ta biało-kremową sukienke pojechałam do sklepu z odzieżą ciązową i okazało się,że ładna to ona jest tylko na zdjęciu!Na fotce wygląda jakby była z jakiegos lepszego matriału,a jest ze zwykłej bawełny i tylko obramówki ma z jakies satynopodobnej tkaniny!Szok jaka róznica na zdjęciach i rzeczywistości.
Wybrałam sobie taką zwykła,prostą,rubinową z Happy Mum.Zamówię ją na necie i mam nadzieję,że sie nie rozczaruje.Wczoraj widziałam rzeczy z Happy Mum i sa całkiem ładne i dobrej jakości.Jeszcze jutro idę do jednego sklepu,bo ma byc dostawa,więc cos przymierzę,a nóz widelec coś na mnie sie trafi.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 18:40   #4473
Tacca
Zakorzenienie

Idę się zdrzemnąć...
Stary 2010-12-15, 19:11   #4474
nadiazloto1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Naduś, mąż się na mnie pogniewał, bo rzekomo powiedziałam coś co go obraziło... Nie przypominam sobie, żebym coś takiego powiedziała...

To nie jest kwestia świąt tylko wszystkiego, powiem szczerze, że nawet nie wiem czego...
Porozmawiaj z mężem, powiedz co teraz przeżywasz i spytaj o co mu dokładnie chodzi, na pewno się dogadacie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Egwene wszystkiego co najlepszego z okazji urodzinek,spłenienia marzeń-absolutnie wszystkich,a szczególnie tego najwiekszego!Sto lat!

Nadio tak sie składa,że ja własnie ze względu na ta biało-kremową sukienke pojechałam do sklepu z odzieżą ciązową i okazało się,że ładna to ona jest tylko na zdjęciu!Na fotce wygląda jakby była z jakiegos lepszego matriału,a jest ze zwykłej bawełny i tylko obramówki ma z jakies satynopodobnej tkaniny!Szok jaka róznica na zdjęciach i rzeczywistości.
Wybrałam sobie taką zwykła,prostą,rubinową z Happy Mum.Zamówię ją na necie i mam nadzieję,że sie nie rozczaruje.Wczoraj widziałam rzeczy z Happy Mum i sa całkiem ładne i dobrej jakości.Jeszcze jutro idę do jednego sklepu,bo ma byc dostawa,więc cos przymierzę,a nóz widelec coś na mnie sie trafi.
To szok. A taka ładna na fotce Mam nadzieję, że jeszcze coś znajdziesz, a może coś uszyjesz na kształt tej z netu tylko z lepszego materiału
nadiazloto1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 21:41   #4475
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Cytat:
Alisanka pozdrów od nas Pacierpka i dodaj jej otuchy!Niech do nas wraca
Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
aliisanko pozdrów pacierpka od nas
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
super - miłego spotkanka życze i przekaż Martusi pozdrowionka od nas
pozdrowie, wycałuje, ukocham, zagadam, będę podziwiać, bo jest taka śliczna

Cytat:
A czemu? coś się pogorszyło u Was??
nie, u Nas ok, ale nienawidzę tego kraju!

mam teraz problemy ze zdrowiem, i wszystko po znajomości trzeba załatwiać...
trzymajcie za mnie mocno kciuki do końca roku, łącznie z 31 grudnia
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 22:54   #4476
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
mam teraz problemy ze zdrowiem, i wszystko po znajomości trzeba załatwiać...
trzymajcie za mnie mocno kciuki do końca roku, łącznie z 31 grudnia
Kochana trzymam mocno kciuki
Co do służby zdrowia to akurat w Polsce jest lepiej niż tu uwierz mi

Jutro jedziemy oglądać 2 auta i jeżeli wszystko będzie ok to wrócimy z jednym także poprosze o kciuczki, żeby było z czym wracać

Miłych snów laseczki
Stary 2010-12-16, 07:06   #4477
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Witajcie dzieuszki
Ja już od wtorku jetem w naszej pięknej zaśnieżonej Polsce i jest super ....piszę teraz bo przez dziennie mam czasu na nic cały czas mam przy sobie dzieci siostry które nie chcą się nawet na chwileczkę ode mnie odlepić
A dzisiaj wybieram się do lekarza tylko muszę zadzwonić i się upewnić,że na pewno będzie mam nadzieję,że z maleństwem wszystko o.k mimo,że lot zniosłam bardzo dobrze ale muszę to sprawdzić i się upewnić

Alisanko pozdrów i ucałuj ode mnie Martusię a co do służby zdrowia to we Włoszech też wiele do życzenia ja jak tylko mam możliwość to wszystko staram się tutaj załatwiać nie ma jak u siebie

Paulinko 3mam żebyście kupili dzisiaj jakąś bryczkę

A za całą resztę też mocno 3mam za owocne staranka a to fluidki od mojego maleństwa :mag ia:
Stary 2010-12-16, 07:36   #4478
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro jedziemy oglądać 2 auta i jeżeli wszystko będzie ok to wrócimy z jednym także poprosze o kciuczki, żeby było z czym wracać
pochwal się koniecznie jakie autko zakupisz

Mi młoda wczoraj wieczorem dała nieźle popalić - w końcu zasnęłam w ubraniu z nią na piersi taka byłam padnięta. Ech uroki macierzyństwa

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez edzia Pokaż wiadomość
Witajcie dzieuszki
Ja już od wtorku jetem w naszej pięknej zaśnieżonej Polsce i jest super ....piszę teraz bo przez dziennie mam czasu na nic cały czas mam przy sobie dzieci siostry które nie chcą się nawet na chwileczkę ode mnie odlepić
A dzisiaj wybieram się do lekarza tylko muszę zadzwonić i się upewnić,że na pewno będzie mam nadzieję,że z maleństwem wszystko o.k mimo,że lot zniosłam bardzo dobrze ale muszę to sprawdzić i się upewnić
za wizytę - ale i tak na pewno wszystko jest ok
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 09:24   #4479
coralady
Wtajemniczenie

Tacca porozmawiaj z mężem i wyjaśnijcie sobie nieporozumienia.Tak jest lepiej...Atmosfera od razu sie oczyści.

Nadia problem w tym,że obeszła wszystkie mozliwe krawcowe i nie chą podejmowac sie szycia,bo normalnie daja na to miesiąc czasu,a tu święta,sylwester,urlopy-wszystkie twierdzą,ze sie nie wyrobią Nie pozostaje mi nic innego jak znaleźć gotową sukienkę.

Alisanko wiem,że kraj ten pozostawia wiele do życzenia,ale uwierz gdzie indziej wcale nie jest lepiej.Nawet jesli chodzi o tą owianą złą sławą służbę zdrowia!Ja mieszkałam w trzech różnych miejscach i zawsze będe wracać do Polski.Może i wygodniej sie żyje(tzn.więcej zarabia,na więce sobie można pozwolić)ale nie ma jak u siebie.Być może ja jestem takim człowiekiem,który nie nadaje się do mieszkania daleko od swoich Być może ze mnie już taki typ?

Edzia ciesze się,że doleciałaś szczęsliwie!Teraz ciesz się pobytem w śnieżnej Polsce,nabieraj doświadczenia z dziećmi siostry,bo juz za kilka miesięcy Ci sie przyda I skonsultuj sięze swoim lekarzem-zawsze to nie zaszkodzi,a moze uspokoić.

Kotek wiesz są lepsze i gorsze dniDasz radę!

Ja juz bym poszła na zwolnienie,a obiecalam popracować conajmniej jeszcze miesiąc do połowy stycznia.Kurcze męczę się już troszeczkę,do tego ta zima,czekanie na przystankach i ciągle marznięcie.Jestem pernamentnie pzreziębiona i nie czuje się dobrze.A wiadomo,ze w komunikacji miejsckiej mnóstwo zarazków,więc nie moge się doleczyć No cóz dam radę!Zdążę jeszcze 2 miesiące pzred porodem poodpoczywać

Fiodor Dostojewski
Stary 2010-12-16, 10:36   #4480
nadiazloto1
Zakorzenienie

Cora podziwiam Cię, że do tej pory do pracy chodzisz. Ja nie dałabym rady. Jak muszę wstać jednego dnia wcześniej, że budzik mnie budzi to cały dzięń jestem zmęczona a wręcz padnięta. Kiedyś mi to nie przeszkadzało, ale teraz muszę sie wyspać i obudzić sama bez budzika.

Szkoda, że krawcowe się wykręciły od uszycia, ale i tak wierzę, że znajdziesz wymarzoną sukienkę. A co do marki tej sukienki ciążowej mojej koleżanki to podała mi ją i szukałam w necie ale pod tą nazwą niczego nie było, więc firma musi nazywać się inaczej niż ta nazwa na metce

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cora na Allegro jest dużo sukienek bombek, zwłaszcza japan style, które świetnie nadają się na sukienkę ciążową, wiele z nich jest jasnych, białych, kremowych i są bardzo tanie. Może warto coś na Allegro kupić?
Stary 2010-12-16, 10:48   #4481
kotek81
Zakorzenienie

Ja zaraz ide sobie kawkę strzelić bo łeb mi pęka a jakoś kurde w dzień zasnąć nie potrafie

Cora - podziwiam, ze nadal chodzisz do pracy ja już bym dawno zwiała na zwolnienie.
No i trzymam co byś wreszcie znalazła wymarzoną sukienkę

Naduś to dobrze, ze możesz długo spać - śpij kochana ile wlezie bo musisz się wyspać "na zapas"

A mój zbój teraz odsypia wczorajszy wieczór i ma wszystko gdzieś - cwaniara jedna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0349.jpg (82,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2010-12-16, 11:12   #4482
malinka123108
Wtajemniczenie

czesc kochana ja dzis mam dylemat chce pomalowac wlosy a kazdy mi mowi ze nie wolno.Jutro mam zaczac 12 tc i nie wiem juz co robic bo mam rude szokna swieta jak ja bede wygladac
Stary 2010-12-16, 11:14   #4483
coralady
Wtajemniczenie

Nadia,Kotku troche nie mam wyjścia,zobowiązałam się chodzic do stycznia,więc dotrzymam słowa.Chodzi o to,że stażystka ma przyjśc na mojej miejsce w styczniu i muszę ja przyuczyć.Ale szczerze mówiąc ciężko mi już rano wstawać,stać na mrozie itd.Dopiero pod koniec stycznia do gina,więc pewnie dopiero wtedy da mi zwolnienie.Bo w grudniu nawet nie będę go o nie pytać.I tez jestem wiecznie niewyspana,jeszcze tyle spraw przed ślubem do załatwienia Normalnie nie wiem ostatnio gdzie mam głowę Dzis po pracy jade z mama i siostrą na zakupy świąteczne-prezenty musimy rodzinie pokupić.Pewnie wróce późno,znów padnięta.Dobrze,ze teraz mam dużo energii do do końca 4 miesiąca mogłabym ciągle spac i spać i tak byłam mega zmęczona.

Nadio śpij zatem ile wlezie,bo wiem jak to jest na początku.Ja też chodziłam wtedy do pracy(z miesięczną pzrerwa na szpital i leżenie) i zdarzało mi sie baaaardzo często zamknąc biuro na 1h i walnąc się spać na krzesłachAle jak coś to cicho sza! Teraz powróciły siły i mam zamiar to wykorzystać,bo za niedługo znów będzie mi ciężko,bo będę "wielorybkiem"

Co do sukienek to byłam przymierzyć jeszcze takie dwie.Właśnie wróciłam i nici z tego.Wiem już,że cudów nie będzie i tylko ciążowa mi zostaje.Brzuszek rośnie,a za miesiac będzie jeszcze większy.Co do allegro i japan style,to zamówiłam sobie pare rzeczy kiedys i pierwszy raz byłam mega niezadowolona Rzeczy były nie takie jak na zdjęciu,strasznie malutkie (a ja jestem wysoka,prawie 180cm),rozmiary były zawyżone,kiepskie jakościowo.Złożyłam rekalmacje,zwrócili pieniadzę.Nie ryzykowałabym.Mam taką jedną na oku,zwykła prostą.Do tego czarne bolerko lub marynarka,czarne buty,rajstopy i jakas fajna biżuteria.Musi mi wystarczyć.Szału nie będzie.Chyba musze się pogodzić z tym Stawiam na wygode!Na chrzeście Lilianki za to zaszaleje

To ta czwarta w kolejności- Dandy ruby dress.Ponoć w rzeczywistości kolor jest żywszy.Zamówie na necie i sie okaże.Co wy na to?Ale szczerze!

http://www.happymum.pl/sklep3/?grupa=sukienki

Fiodor Dostojewski
Stary 2010-12-16, 11:20   #4484
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
czesc kochana ja dzis mam dylemat chce pomalowac wlosy a kazdy mi mowi ze nie wolno.Jutro mam zaczac 12 tc i nie wiem juz co robic bo mam rude szokna swieta jak ja bede wygladac
Rude jest piękne
Stary 2010-12-16, 11:21   #4485
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
teraz są bezpieczne farby do włosów śmiało możesz farbować
Cytat:

To ta czwarta w kolejności- Dandy ruby dress.Ponoć w rzeczywistości kolor jest żywszy.Zamówie na necie i sie okaże.Co wy na to?Ale szczerze!

mnie się podoba
Stary 2010-12-16, 11:28   #4486
nadiazloto1
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo fajna, coś takiego jak moja świadkowa miała i na żywo wygląda ślicznie
Stary 2010-12-16, 11:28   #4487
mezaga
Zakorzenienie

Cora fajna ta sukieneczka
Mojego kuzyna obecnie już żona miała na swoim ślubie taka sukienkę jak na zdjęciu niżej. Wyglądała ślicznie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (35,4 KB, 31 załadowań)
Stary 2010-12-16, 11:42   #4488
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Malinko ja do teraz,a jestem w 6 miesiacu ciąży farbuje włosy szamponetka bez amoniaku.Myślę,że powinnaś spróbować narazie,bo jeszcze jestes we wczesnej ciązy.Po co ryzykować?Starczy ci na jakies 2 tygodnie,zależy jak często myjesz włosy,a póżniej mozesz poszukać takiej prawdziwej koniecznie bez amoniaku.Ja nie farbuje ze względu na to że mam problem ze skórą i farbą bym ją podrażniła.Przed ślubem sobie zafarbuje.

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
mnie się podoba
Cytat:
Napisane przez nadiazloto1 Pokaż wiadomość
Bardzo fajna, coś takiego jak moja świadkowa miała i na żywo wygląda ślicznie
Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Cora fajna ta sukieneczka
Mojego kuzyna obecnie już żona miała na swoim ślubie taka sukienkę jak na zdjęciu niżej. Wyglądała ślicznie
To fajnie,że wam sie podoba Myślę,że będzie ładna,bo przymierzałam ich rzeczy i są dobrze uszyte i dobre jakościowo.

Mezaga rzeczywiście ładnie wyląda i brzuszek taki rozmiar jak mój
Na dzien dzisiejszy,bo za miesiąc to nie wiem co to będzie

Kotku słodki ten twój łobuz

Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2010-12-16 o 11:44
Stary 2010-12-16, 17:27   #4489
Tacca
Zakorzenienie

Hej dziewczynki.
Z nastrojem trochę lepiej, ale zjadłam w pracy sałatkę śledziową i porażka... Strasznie mnie mdli. Najgorzej, że i tak zjadłabym śledzie, bo ja mocno śledziolubna jestem...
Stary 2010-12-16, 19:44   #4490
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

Kochane!
Martusia to jest 8 cud świata śliczna i kochana!
ja ją kocham! kocham! kocham!
była, wypiłyśmy kawę, zjadłyśmy ciasto, była ze mną w przychodni, a teraz będziemy się umawiać na wieczór z grzańcem przy kominku u mnie
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 20:02   #4491
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
Kochane!
Martusia to jest 8 cud świata śliczna i kochana!
ja ją kocham! kocham! kocham!
była, wypiłyśmy kawę, zjadłyśmy ciasto, była ze mną w przychodni, a teraz będziemy się umawiać na wieczór z grzańcem przy kominku u mnie
To widzę,że spotkanie udane I ten wieczór z grzańcem zapowiada się ciekawieWypijcie za zdrowie koleżanek z wizażu

Fiodor Dostojewski
Stary 2010-12-17, 10:18   #4492
velluto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana Pamiętam, pamiętam, miło, że i Ty mnie pamiętasz Tym razem zakładam, że co ma być, to będzie...

Oprócz spokojnych założeń mam oczywiście mnóstwo schizów, wkręcam sobie takie rzeczy, że mój TŻ już ma mnie dość - bo to niestety on musi słuchać moich wymysłów Ale zapowiedziałam mu, że musi trenować cierpliwość, bo bedę mu tak marudzić jeszcze prawie 8 miesięcy
Dziś jak zwykle męczyły mnie jakieś dziwne myśli i obawy, czy wszystko jest ok, a że bety nie chcę powtarzać, to dla świętego spokoju wstąpiłam do apteki i kupiłam test. Zrobiłam chwilę temu i na szczęście od razu wyszły piękne II krechy
Znacie może jakiś sposób na wyłączenie myślenia? Bo jak tak dalej pójdzie, to sama ze sobą zwariuję

Miłego popołudnia!!!

ehhh pamietam doskonale początki mojej ciąży, kiedy każdy niepokojący objaw obserwowałam z drżeniem serca...
Będzie dobrze! Musi być! Powtarzaj sobie to jak mantrę aż w końcu w to uwierzysz, bo limit na niepowodzenia został już dawno wyczerpany
A ja bede mocno zaciskać kciuki za Ciebie (za WAS!)
Cytat:
Daniu tak jak już dziewczyny napisaly- myślenia nie da sie wyłączyć niestety...Ale...teraz wszystko będzie dobrze i musisz myśleć pozytywnie!!!Ja miałam atak paniki gdzieś tak ok.16 tc.Nie czułam jeszcze ruchów,miałam złe sny itd.W końcu na mózg mi sie rzuciło i myslałam,że zwariuje!Na szczęście moja grzeczna kochana córeczka dała mi wtedy znak, o który ją cały dzień prosiłam.Uspokoiłam się.Teraz jak czuje ja codziennie po kilka razy jestem o niebo spokojniejsza!W późniejszym okresie kiedy z racji braku miejsca będzie mniej ruchliwa tez będę panikować jak długo jej nie poczuje Taki już los przyszłych mam...Myślę,że nie będzie lepiej jak sie pojawią na świecie Nie można jednak zwariować,a myslec że wszystko jest dobrze.Ja teraz tak myślę,że jest ok,że jest zdrowa-tej wersji się trzymam i nie puszcze

Tacca,egwene wczoraj był chyba jakiś beznajdziejny dzień.Po zakupach(chciałam kupić kiecke na ślub cywilny)przepłakałam chyba z 2 h.Przymierzyłam chyba z 50 sukienek,do 90% nie weszłam,do tych co brzuch wszedł w innych miejsca sukienki na mnie wisiały.Jedną jedyną ciązową przymierzyłam i była super,ale czarna Nie pójde na własny ślub w czarnej!Załamać się mozna,dla ciężarnych nie ma w ogóle wyboru,nie ma co na siebie założyć.Czułam sie jak balon,gruba,brzydka itd. Tyle ślicznych sukienek było,ale na mnie nic Już od 3 tygodni chodzę za sukienką i wychodzi na to że chyba pójde nago...Na necie zamówię z happy mum,jak będzie zła to będe odsyłac i zamawiać nową.Nie ma innej opcji.I dziś tez wyglądam jak basset

Alisanka pozdrów od nas Pacierpka i dodaj jej otuchy!Niech do nas wraca
Cora Ty wychodzisz za maz? Moje gratulacje
Doskonale rozumiem Twoje rozterki co do zakupu sukienki A może by coś uszyć? Teraz jest masa pracowni krawieckich, także ślubnych, które są w stanie uszyć każdy model sukni, no i zawsze będą mogli nanieść jakieś poprawki, gdyby w ostatniej chwili znacznie powiekszyły Ci sie gabaryty

EDIT juz doczytałam, że brałas ta opcje pod uwage i nic z tego W takim razie mocno trzymam kciuki za znalezienie wspanałęj sukni w które oczarujesz wszystkich

Edytowane przez velluto
Czas edycji: 2010-12-17 o 10:28
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 10:21   #4493
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Witajcie
Wczorajsza wizyta była spoko z dzieciątki8em na szczęście wszystko o.k i dopiero po nowym roku mamy przyjść na kontrolę bo na razie wszystkie wyniki badań które robiłam we Włoszech są o.k i nie kazał mi ich powtarzać
Chcę tylko iść jeszcze w przyszłym tygodniu na usg prenatalne 3-4D jak mąż przyleci tylko mam pytanie do dziewczyn z Krakowa nie wiecie gdzie można wykonać takie badanie bo mój lekarz niestety nie robi9 w 3-4 D a profesor
Poszukam na necie jeszcze tylko może słyszałyście o jakimś dobrym lekarzu
Stary 2010-12-17, 11:47   #4494
coralady
Wtajemniczenie

Velluto dziękuje Zamówiłam na necie ta sukienkę,może przyjdzie w przyszłym tygodniu to zobaczymy co to za cudo.Najwyżej szału nie będzie.Trudno!Byle było mi wygodnie i Liliance w brzuchu też

Edzia a kiedy chcesz iśc na prenatalne?Pierwsze powinnaś zacząć od genetycznego usg między 11,a 14 tc.Nie wiem czy wtedy robi sie je w 3d/4d

Fiodor Dostojewski
Stary 2010-12-17, 11:53   #4495
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Velluto dziękuje Zamówiłam na necie ta sukienkę,może przyjdzie w przyszłym tygodniu to zobaczymy co to za cudo.Najwyżej szału nie będzie.Trudno!Byle było mi wygodnie i Liliance w brzuchu też

Edzia a kiedy chcesz iśc na prenatalne?Pierwsze powinnaś zacząć od genetycznego usg między 11,a 14 tc.Nie wiem czy wtedy robi sie je w 3d/4d

usg genetyczne robi się w 2D
tylko w 2D można zrobić pomiary
Stary 2010-12-17, 13:04   #4496
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
usg genetyczne robi się w 2D
tylko w 2D można zrobić pomiary
No właśnie,tak też myślałamJa miałam w 2d

Fiodor Dostojewski
Stary 2010-12-17, 15:19   #4497
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

kurcze, zaczynam wariować
ostatnią @ miałam 17.11 , cykle 28 dniowe więc teoretycznie następna powinna przyjść około 14.12 Zawsze miałam wszystko jak w zegarku, więc skąd to spóźnienie? Brzuch mnie pobolewa, nie powiem - wszystko wygląda na to, że @ będzie. Ale same wiecie.. ta nadzieja umiera ostatnia. I z jednej strony technicznie wiem, że to jest niemożliwe, a z drugiej, przecież takie cuda też się zdarzają.
Stary 2010-12-17, 15:41   #4498
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
ostatnią @ miałam 17.11 , cykle 28 dniowe więc teoretycznie następna powinna przyjść około 14.12 Zawsze miałam wszystko jak w zegarku, więc skąd to spóźnienie? Brzuch mnie pobolewa, nie powiem - wszystko wygląda na to, że @ będzie. Ale same wiecie.. ta nadzieja umiera ostatnia. I z jednej strony technicznie wiem, że to jest niemożliwe, a z drugiej, przecież takie cuda też się zdarzają.
zrób test - dla własnego spokoju - my z Izą mocno będziemy trzymać
Stary 2010-12-17, 17:00   #4499
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam dziewczyny
Kupiliśmy autko Czerwony Citroen C3
Ale się cieszę załatwiłam już ubezpieczenie więc można wsiadać i jechać

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
A mój zbój teraz odsypia wczorajszy wieczór i ma wszystko gdzieś - cwaniara jedna
słodka niunia

Cytat:

Śliczna
mam nadzieję, że będzie idealna

Cytat:
Napisane przez edzia Pokaż wiadomość
Witajcie
Wczorajsza wizyta była spoko z dzieciątki8em na szczęście wszystko o.k i dopiero po nowym roku mamy przyjść na kontrolę bo na razie wszystkie wyniki badań które robiłam we Włoszech są o.k i nie kazał mi ich powtarzać
super Kochana, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam Paulinaizabela.

Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek

Na liście mamy 17 staraczek;

kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone
basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone
ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone
moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone
Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone
giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone
paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone
Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone
Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone
KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone

Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07
Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08
Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09
Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09
Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 13, last @ 13,10
DAnia - (Ania, 33 lata,dolnośląskie)cykl 11(19), last @ 07,11
LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 17, last @ 11,11
Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 20, last @ 11,11
Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 24, last @ 14,11
Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 21, last @ 17,11
xhankax(Hania,28lat,Śląsk) cykl 56, last @ 17,11
Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11
Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 23, last @19,11
Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 23, last @ 25,11
alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 7, last @ 8,12
Egwene6 - (Dorota, 32lata, Lublin) cykl 15, last @ 08,12
Mezaga(Agnieszka, 28 lat, Gorlice) cykl 37, last @ 12,12

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 13 zafasolkowanych:

Sanderinka - ( Sandra, 20 lat, mazowieckie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p - 30 grudnia 2010)
Pamela86 - (Pamela, 23 lata, Śląsk) gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p - 7 styczeń 2011)
Achaia - ( Dorota, 29 lat , Łódź ) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p - 08 styczeń 2011)
Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011)
Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011)
Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011)
iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011)
Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011)
Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011)
Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011)
Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011)
Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 8 lipca 2011)
Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011)

Na liście występuje kolor biały:

dra - Aniołek[*]
PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*]
Nika1980 - Aniołek [*]
agagmm23 - Aniołek [*]
gooha3 - Aniołek [*]
celka2000 - Aniołek [*]
ankamb - Aniołek [*]
pomarnczka - Aniołek [*]
NPerelka1987 - Aniołek [*]
nayhde - Aniołek[*]
ola_k11 - Aniołek [*]
karolcia228 - Aniołek [*]
sylfiaaa - Aniołek [*]
DAnia - Aniołek [*]
serduszkowata - Aniołek [*]
Pamela86 - Aniołek [*]
bella7 - Aniołek [*]
evelina.00 - Aniołek [*]
Daget -Aniołek [*]

alexa83 - Aniołek [*]

Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Ewakol - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-12-17 o 17:01
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 17:14   #4500
Irmusia81
Zakorzenienie

Paulinko gratuluję zakupu autka Niech się dobrze sprawuje
xhankax trzymam kciuki Rób teściora No jasne, że cuda się zdarzają
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości