![]() |
#2101 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: krzywa przegroda nosowa
Cytat:
jestes przed zabiegiem????
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to mam kilka innych spraw do załatwienia zanim położę się na kilka dni do szpitala ( czyt. usunięcie ósemek, obrona mgr itd) zastanawiam się czy, aby od razu nie zrobić sobie pełnej plastyki za jednym razem jak mi już mają dłubać w nosie ![]() a Ty jak długo chodzisz z krzywą przegrodą???
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ty kwalifikujesz sie do zabiegu sponsorowanego przez NFZ??? jesli tak to za plastyke nosa chyba musialbys doplacic???
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2010-12-11 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Kochane
![]() fotka nr 1 : prawy profil nr 2 : lewy profil nr 3 : przod ( ja zejdzie opuchlizna ma byc duzo chudszy ) nr 4 : naciecie pomiedzy dziurkami ( 8 dni po ) nr 5 : 2 dzien po operacji nr 6 : 5 dzien po operacji ![]() Jestem przeszczesliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia.. powodzenia i jeszcze raz powodzenia !!! Edytowane przez Mamacita Czas edycji: 2012-09-22 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Raczkowanie
|
mamacita świetny efekt, nowy nosek bardzo pasuje do Ciebie! jest jeszcze świezy i pewnie bedzie tylko ładniejszy.
Bardzo malutki opatrunek miałas, mam nadzieje że tez będę miała podobnie a nie gips na pól twarzy, ile czasu nosłas opatrunek? Moja operacja za 2 dni,n badania porobione i czekam na wtorek... |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Miałam operacje w sobotę w Lublinie we wtorek będę miała wyjęte te tampony z nosa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile zapłaciłaś za zabieg?? ![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Rozeznanie
|
Mamacita pięknie
![]() ![]() Mam pytanie do dziewczyn, które "robiły u Skupina" ![]() Są dwie kliniki "Ars Medica" i "Grunwaldzka". Gdzie lepiej? Jak na razie mój tż mnie odwodzi od tego pomysłu. Ciągle gada o tej Szwedce, która po operacji plastycznej zapadła w śpiączkę. Gdyby wiedział ile to kosztuje pewnie miałby jeszcze jeden argument ![]() Pozdr
#2109 |
Wtajemniczenie
|
Mamacita, świetny masz teraz nosek
![]()
#2110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja miałam u niego operacje w czerwcu ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- u Kuczyńskiego całkowita korekta kosztuje 8tys. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Przyczajenie
|
Operacje miała robioną u dr Kłosa zapłaciłam 5 tyś zł
![]() Jutro mam wyjmowane tampony z nosa, napisze wam jaki efekt ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nos z dnia na dzien sie zmienia i robi sie coraz mniejszy i mniejszy ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Carmen_bull i Gabi188 jutro Wasz wielki dzien trzymamy mocno kciuki ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Czytalam we wczesniejszych postach , ze w Polsce nosi sie gips nawet 2 tygodnie.. Ale po co ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie on Ci wykonywał operację i gdzie przyjmuje itd. ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Przyczajenie
|
Witajcie Kobietki
![]() Mamacita! Wygladasz Pieknie! Nosek jest idealny! Ja tez tak chce ![]() ![]() Pozdrawiam Was Cieplutko
08.04.2010r. powiekszone piersi Dr Knakiewicz, 325g Allergan ![]() Edytowane przez carmen_bull Czas edycji: 2010-12-13 o 16:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Raczkowanie
|
mamacita dzięki
![]() carmen jest adrenalinka? ja już sie nie moge doczekac!! moj Dr tez zaleca nosić opatrunek 7 dni-i dobrze bo na święta nie będe straszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Efelka001 ta opuchlizna z czubka podobno dlugo schodzi, po kilku miesiacach bedziemy widzialy upragniony efekt. Robisz sobie masaze??? Ja mam opuchniety bardzo ze zgrubieniem miedzy oczami , no i na szerokosci nosa.. I najgorsze jest to ze z prawej strony opuchlizna jest mniejsza co sprawia , ze wyglada on optycznie troche przekrzywiony. Musimy byc cierpliwe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Przyczajenie
|
Mamacita, widziałam Twoje zdjęcia i różnica jest kolosalna. Teraz Twój nos jest w 100% europejski. Ja miałam operację nosa 9dni temu i jeszcze siedzę w domu na urlopie. Mój nos strasznie spuchł pod gipsem a po zdjęciu jeszcze bardziej i na dodatek w środku. Mamacita u Ciebie prawie nie widać opuchlizny. Ja mam nos szerszy niż przed operacją.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Rozeznanie
|
mam nadzieje,ze mi pomozecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edyyta1980 pokaz fotki z profilu chociaz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Przyczajenie
|
![]()
Mamacita załączam zdjęcia przed i zdjęcie pokazujące nos jaki chcę (obrobione na komputerze zdjęcie przed). Obecne zdjęcie po operacji dodam później. Nos wyszedł po zabiegu większy, a może to duża opuchlizna, i będzie jeszcze mały.
![]() Edytowane przez edyyta1980 Czas edycji: 2010-12-27 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Rozeznanie
|
Edyyta1980 na tych zdjęciach wydają się być dwie rózne osoby
![]() Jednak nos dużo zmienia w twarzy.
#2126 |
Raczkowanie
|
mamacita mam kilka pytan do ciebie..wygladalas bardzo ladnie na 2 dzien po operacji, ja jestem teraz tez 2 dzien po i wygladam masakrycznie, opuchlizna taka ze oczu nie widac, nie mowiac juz o buzi bo rodzina mnie nie poznaje.
moze to wynika z zakresu operacji, ja mialam bardzo krzywa przegrode i chrzastki przerosniete oprcz plastyki nosa, Ty chyba tez nie miałaś setonów prawda? moj opatrunek jest bardzo podobny do Twojego, tez taki malutki i setonow nie mam, powiedz po ilu dniach moglas odychac noskiem:? ja juz nie moge wytrzymac, to oddychanie buzia jest straszne, a nos mam bardzo zapchany. jeszcze jedno czy moglabys mi powiedziec jak i co stosowalas po operacji? czyms plukalas, myslas czy cos? dziekuje z gory za odpowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Rozeznanie
|
czy jest np mozliwość wysłania swoich zdjec do dr? w tym przypadku interesuje mnie dr Skupin i Łon. ? w celu takiej jakby konsultacji,z wazywszy na dlugą podróz dla mnie? jak myslicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
On przyjmuje w Klinice Zdrowie i Uroda, tam operacja nosa kosztuje do 5500zł. Mają stronkę na necie i tam są ceny. Profesor jast poważny, spokojny, rozsądny i odpowiedzialny. Ja obecnie oceniam go na 4-, ale mój nos jest bardzo opuchnięty. Jak nos się zmiejszy o te np. 20% ,to będzie ocena 4+ . Choć to wszystko jest takie dziwne, bo po operacji zapomina się jaki był wcześniej duży nos i chciałoby się mieć mniejszy i mniejszy. Co do korekty czubka to czytałam, że opuchlizna z tego miejsca schodzi najdłużej. Ja czubek teraz mam większy niż przed operacją, a mial być zmniejszony. Poza tym jest strasznie twardy. Więc po korekcji czubka nie będziesz zadowolona przez jakiś czas. Tak sądzę. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Moja rada zbyt intensywnie nie baw się w nosie, ja się bawiłam szfami i chyba przez to bardziej spuchłam w środku ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Pewnie TAK. Konsultacja może być w dniu operacji. Trzeba tylko przygotować wyniki badań. Mógłby być problem, jakbyś miała nos po jakimś wypadku i skomplikowanie złamany. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2130 |
Raczkowanie
|
Ciekawe jak się czują dziewczyny, które były operowane 14.12, mam nadzieję, że są zadowolone. Bardzo czekam na powrót carmen_bull na forum, która miała osteotomię w znieczuleniu miejscowym, sama mam operację 17.01 też w miejscowym- część chrzęstna i spiłowanie garbka i boję się niesamowicie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.