Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-11, 09:51   #2101
ammmm
Wtajemniczenie

Dot.: krzywa przegroda nosowa

Cytat:
Napisane przez gasolina84 Pokaż wiadomość

mój nos jest delikatnie skierowany w lewo, nie jest symetryczny

pytanie retoryczne
nie dokonca retoryczne bo u niektorych podobno wyglad zewnetrzny tego nie ukazuje..
jestes przed zabiegiem????
Stary 2010-12-11, 12:57   #2102
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
nie dokonca retoryczne bo u niektorych podobno wyglad zewnetrzny tego nie ukazuje..
jestes przed zabiegiem????
tak jestem przed zabiegiem, którego data jeszcze nie jest ustalona
w sumie to mam kilka innych spraw do załatwienia zanim położę się na kilka dni do szpitala ( czyt. usunięcie ósemek, obrona mgr itd)

zastanawiam się czy, aby od razu nie zrobić sobie pełnej plastyki za jednym razem jak mi już mają dłubać w nosie

a Ty jak długo chodzisz z krzywą przegrodą???

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 13:07   #2103
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
tak jestem przed zabiegiem, którego data jeszcze nie jest ustalona
w sumie to mam kilka innych spraw do załatwienia zanim położę się na kilka dni do szpitala ( czyt. usunięcie ósemek, obrona mgr itd)

zastanawiam się czy, aby od razu nie zrobić sobie pełnej plastyki za jednym razem jak mi już mają dłubać w nosie

a Ty jak długo chodzisz z krzywą przegrodą???
ja w przyszlym tygodniu ide do laryngologa...od dobrych paru lat napewno..glownie mam bole glowy i zatok..czytalam gdzies ze po zabiegu nie zmienia sie ksztalt nosa itp. ale wlasnie naprostowana zostaje kosc..czyli ze juz nie kieruje sie na jeden bok twarzy a to by mnie zadowolilo rowniez
a Ty kwalifikujesz sie do zabiegu sponsorowanego przez NFZ??? jesli tak to za plastyke nosa chyba musialbys doplacic???

Edytowane przez ammmm
Czas edycji: 2010-12-11 o 13:40
ammmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 00:51   #2104
Mamacita
Raczkowanie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Kochane oto moja galeria :
fotka nr 1 : prawy profil
nr 2 : lewy profil
nr 3 : przod ( ja zejdzie opuchlizna ma byc duzo chudszy )
nr 4 : naciecie pomiedzy dziurkami ( 8 dni po )
nr 5 : 2 dzien po operacji
nr 6 : 5 dzien po operacji
Jestem przeszczesliwa Teraz patrze w lustro i wreszcie sie sobie podobam w 100 % , jestem zachwycona szczegolnie swoim profilem .. bo z przodu jeszcze nie ma tego efektu. Zycze Wam zebyscie po operacji byly tak zadowolone i szczesliwe jak ja !! Myslcie pozytywnie i nie ma sie czego bac .. to tak jak zakupy .. Bo ja sie czuje jakbym kupila sobie nowy nos Nic nie boli , przez kilka dni ma sie troche siniakow .. i tyle I nie sluchajcie ludzi ktorzy nigdy nie mieli zadnej operacji plastycznej , naogladali sie jakis programow i strasza bzdurnymi opowiesciami Jak sluchac to tylko doktora i ewentualnie osob, ktore sa juz po.
Powodzenia.. powodzenia i jeszcze raz powodzenia !!!

Edytowane przez Mamacita
Czas edycji: 2012-09-22 o 16:21
Mamacita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 11:36   #2105
gabi188
Raczkowanie

mamacita świetny efekt, nowy nosek bardzo pasuje do Ciebie! jest jeszcze świezy i pewnie bedzie tylko ładniejszy.
Bardzo malutki opatrunek miałas, mam nadzieje że tez będę miała podobnie a nie gips na pól twarzy, ile czasu nosłas opatrunek?

Moja operacja za 2 dni,n badania porobione i czekam na wtorek...
gabi188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 17:22   #2106
sannttii
Przyczajenie

Hej dziewczyny
Miałam operacje w sobotę w Lublinie we wtorek będę miała wyjęte te tampony z nosa Operacja nic nie boli, najgorsze są tylko te tampony w nosie ale trzeba troszkę pocierpieć Miałam usuwanego garbko i podnoszony nos, teraz z tymi tamponami mam nos szeroki strasznie choć swój miałam wąski. Jeśli chodzi o siniaki to niestety są, oczy mam teraz malutkie strasznie ale mam nadzieje że opuchlizna zejdzie szybko
sannttii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 17:50   #2107
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sannttii Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Miałam operacje w sobotę w Lublinie we wtorek będę miała wyjęte te tampony z nosa Operacja nic nie boli, najgorsze są tylko te tampony w nosie ale trzeba troszkę pocierpieć Miałam usuwanego garbko i podnoszony nos, teraz z tymi tamponami mam nos szeroki strasznie choć swój miałam wąski. Jeśli chodzi o siniaki to niestety są, oczy mam teraz malutkie strasznie ale mam nadzieje że opuchlizna zejdzie szybko
u Kuczyńskiego się operowałaś??
ile zapłaciłaś za zabieg??

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 20:30   #2108
Liatris
Rozeznanie

Mamacita pięknie i pewnie z każdym dniem będzie jeszcze piękniej

Mam pytanie do dziewczyn, które "robiły u Skupina" .

Są dwie kliniki "Ars Medica" i "Grunwaldzka". Gdzie lepiej?

Jak na razie mój tż mnie odwodzi od tego pomysłu. Ciągle gada o tej Szwedce, która po operacji plastycznej zapadła w śpiączkę. Gdyby wiedział ile to kosztuje pewnie miałby jeszcze jeden argument

Pozdr
Stary 2010-12-12, 21:59   #2109
Lucrecia3
Wtajemniczenie

Mamacita, świetny masz teraz nosek I faktycznie malusieńki opatrunek miałaś. W Polsce to prawie całą twarz zalepiają.

HISZPANIA
Lucrecia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 06:32   #2110
anetus77
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczyny
witam w klubie jak w Lublinie to pewnie u Kuczyńskiego
ja miałam u niego operacje w czerwcu

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Cytat:
u Kuczyńskiego się operowałaś??
ile zapłaciłaś za zabieg??
u Kuczyńskiego całkowita korekta kosztuje 8tys.
anetus77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 09:44   #2111
sannttii
Przyczajenie

Operacje miała robioną u dr Kłosa zapłaciłam 5 tyś zł
Jutro mam wyjmowane tampony z nosa, napisze wam jaki efekt
sannttii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 11:18   #2112
Mamacita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lucrecia3 Pokaż wiadomość
Mamacita, świetny masz teraz nosek I faktycznie malusieńki opatrunek miałaś. W Polsce to prawie całą twarz zalepiają.
Opatrunek to byla taka metalowa nakladka, bardzo lekka wiec nawet nie czuc jej bylo na nosie. Nosilam ja przez tydzien. Co do tamponow .. to ja mialam przez jeden dzien cos w rodzaju gazy w srodku , zostala ona wyciagnieta juz na drugi dzien i nie bylo wcale bolesne, zreszta trwalo moze sekunde.
Nos z dnia na dzien sie zmienia i robi sie coraz mniejszy i mniejszy

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez gabi188 Pokaż wiadomość
mamacita świetny efekt, nowy nosek bardzo pasuje do Ciebie! jest jeszcze świezy i pewnie bedzie tylko ładniejszy.
Bardzo malutki opatrunek miałas, mam nadzieje że tez będę miała podobnie a nie gips na pól twarzy, ile czasu nosłas opatrunek?
.
Dzieki dziewczynki za wszystkie komentarze

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Carmen_bull i Gabi188 jutro Wasz wielki dzien trzymamy mocno kciuki

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Czytalam we wczesniejszych postach , ze w Polsce nosi sie gips nawet 2 tygodnie.. Ale po co ? Moj doktor na ta informacje sie zasmial i powiedzial, ze Ci lekarze chyba nie wiedza, ze nos goi sie w przeciagu 7 dni i nie ma zadnego sensu zostawiania opatrunku na tak dlugo czy nawet zakladania go potem na noc. Procz tego , ze jest renomowanym chirurgiem plastycznym jest takze szefem chirurgow rekonstrukcji twarzy po wypadkach wiec wierze w jego wiedze. Jestem bardzo ciekawa ile Wy bedziecie nosic opatrunek...
Stary 2010-12-13, 11:40   #2113
efelka001
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Mamacita Pokaż wiadomość
Kochane oto moja galeria :
fotka nr 1 : prawy profil
nr 2 : lewy profil
nr 3 : przod ( ja zejdzie opuchlizna ma byc duzo chudszy )
nr 4 : naciecie pomiedzy dziurkami ( 8 dni po )
nr 5 : 2 dzien po operacji
nr 6 : 5 dzien po operacji
Jestem przeszczesliwa Teraz patrze w lustro i wreszcie sie sobie podobam w 100 % , jestem zachwycona szczegolnie swoim profilem .. bo z przodu jeszcze nie ma tego efektu. Zycze Wam zebyscie po operacji byly tak zadowolone i szczesliwe jak ja !! Myslcie pozytywnie i nie ma sie czego bac .. to tak jak zakupy .. Bo ja sie czuje jakbym kupila sobie nowy nos Nic nie boli , przez kilka dni ma sie troche siniakow .. i tyle I nie sluchajcie ludzi ktorzy nigdy nie mieli zadnej operacji plastycznej , naogladali sie jakis programow i strasza bzdurnymi opowiesciami Jak sluchac to tylko doktora i ewentualnie osob, ktore sa juz po.
Powodzenia.. powodzenia i jeszcze raz powodzenia !!!
efekt jest !!!!!!!! in na dziewczyna !!! u mnie tez lepszy efekt z profilu na razie i mam jeszcze czubek napuchniety. no czekam dalej jestem dopiero 3 tyg po...
efelka001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 15:50   #2114
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
Operacje miała robioną u dr Kłosa zapłaciłam 5 tyś zł
Jutro mam wyjmowane tampony z nosa, napisze wam jaki efekt
znalazłam info w necie na temat tego dr Kłosa i czytam, że to laryngolog a nie chirurg-plastyk,
gdzie on Ci wykonywał operację i gdzie przyjmuje itd.

Stary 2010-12-13, 15:54   #2115
carmen_bull
Przyczajenie

Witajcie Kobietki

Mamacita! Wygladasz Pieknie! Nosek jest idealny! Ja tez tak chce Dziekuje za kciuki
Pozdrawiam Was Cieplutko

Edytowane przez carmen_bull
Czas edycji: 2010-12-13 o 16:00
carmen_bull jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-13, 16:00   #2116
gabi188
Raczkowanie

mamacita dzięki )
carmen jest adrenalinka?
ja już sie nie moge doczekac!!
moj Dr tez zaleca nosić opatrunek 7 dni-i dobrze bo na święta nie będe straszyć
Stary 2010-12-13, 19:38   #2117
Lucrecia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mamacita Pokaż wiadomość
Czytalam we wczesniejszych postach , ze w Polsce nosi sie gips nawet 2 tygodnie.. Ale po co ? Moj doktor na ta informacje sie zasmial i powiedzial, ze Ci lekarze chyba nie wiedza, ze nos goi sie w przeciagu 7 dni i nie ma zadnego sensu zostawiania opatrunku na tak dlugo czy nawet zakladania go potem na noc. Procz tego , ze jest renomowanym chirurgiem plastycznym jest takze szefem chirurgow rekonstrukcji twarzy po wypadkach wiec wierze w jego wiedze. Jestem bardzo ciekawa ile Wy bedziecie nosic opatrunek...
Ja nosiłam też tydzień

HISZPANIA
Stary 2010-12-14, 13:05   #2118
Mamacita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez efelka001 Pokaż wiadomość
efekt jest !!!!!!!! in na dziewczyna !!! u mnie tez lepszy efekt z profilu na razie i mam jeszcze czubek napuchniety. no czekam dalej jestem dopiero 3 tyg po...
Moj Tz nie mogl sie na poczatku przyzwyczaic, mowil, ze wygladam jak ktos zupelnie inny Ale podobno z dnia na dzien jest coraz lepiej On jest obcokrajowcem wiec dla niego moj stary nos byl tym czyms, co bylo we mnie bardzo interesujace. W Azji np gdzie pracowalam jako modelka moj nos byl takze czyms wow. Tam wszyscy maja male nosy wiec moja twarz z wyraznymi rysami byla uwielbiana przez wszystkich Pozbylam sie mojego kompleksu na 2-3 lata .. ale wrocil po powrocie do Europy, gdzie znowu zaczelam patrzec z zazdroscia na male noski...
Efelka001 ta opuchlizna z czubka podobno dlugo schodzi, po kilku miesiacach bedziemy widzialy upragniony efekt. Robisz sobie masaze??? Ja mam opuchniety bardzo ze zgrubieniem miedzy oczami , no i na szerokosci nosa.. I najgorsze jest to ze z prawej strony opuchlizna jest mniejsza co sprawia , ze wyglada on optycznie troche przekrzywiony. Musimy byc cierpliwe Ja nadal stosuje krem z antybiotykiem, niby pomaga No i robie masaze (drenaz limfatyczny). Chcialabym zobaczyc Twoj nosek , moglabyc wstawic tu jakies fotki ?? Pleaseee
Stary 2010-12-14, 14:51   #2119
edyyta1980
Przyczajenie

Mamacita, widziałam Twoje zdjęcia i różnica jest kolosalna. Teraz Twój nos jest w 100% europejski. Ja miałam operację nosa 9dni temu i jeszcze siedzę w domu na urlopie. Mój nos strasznie spuchł pod gipsem a po zdjęciu jeszcze bardziej i na dodatek w środku. Mamacita u Ciebie prawie nie widać opuchlizny. Ja mam nos szerszy niż przed operacją.
edyyta1980 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-15, 07:51   #2120
kudliczek
Rozeznanie

mam nadzieje,ze mi pomozecie otóz chciałam zapytac jak mniej wiecej kształtują się ceny takiej operacji? mam troche za duzy i za okrągły na czubku nos. i czy taka operacja zmniejszenia jest korektą? i z tego co czytałam to ceny kształtują się od 7tyś w górę,ale moze jestem w błędzie? bardzo proszę o pomoc
kudliczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-15, 11:53   #2121
Mamacita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edyyta1980 Pokaż wiadomość
Mamacita, widziałam Twoje zdjęcia i różnica jest kolosalna. Teraz Twój nos jest w 100% europejski. Ja miałam operację nosa 9dni temu i jeszcze siedzę w domu na urlopie. Mój nos strasznie spuchł pod gipsem a po zdjęciu jeszcze bardziej i na dodatek w środku. Mamacita u Ciebie prawie nie widać opuchlizny. Ja mam nos szerszy niż przed operacją.
Kochana ja widze opuchlizne a inni nie Tak jest tez z Toba. Moj nos jest tez teraz bardzo szeroki i czuje po bokach i miedzy oczami takie zgrubienia. Moi znajomi nawet nie pamietali jaki mialam wczesniej nos, musialam im pokazac zdjecia jaka ogromna jest roznica. Ci ktorzy nie wiedzieli nic nie zauwazyli , nawet jak ich zapytalam
Edyyta1980 pokaz fotki z profilu chociaz
Stary 2010-12-15, 13:45   #2122
edyyta1980
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kudliczek Pokaż wiadomość
mam nadzieje,ze mi pomozecie otóz chciałam zapytac jak mniej wiecej kształtują się ceny takiej operacji? mam troche za duzy i za okrągły na czubku nos. i czy taka operacja zmniejszenia jest korektą? i z tego co czytałam to ceny kształtują się od 7tyś w górę,ale moze jestem w błędzie? bardzo proszę o pomoc
Jeżeli chodzi o zmianę samego czubka nosa to ceny są niższe niż 7tyś. Poza tym zależy u kogo się robi operację i w jakim mieście.
Stary 2010-12-15, 14:07   #2123
edyyta1980
Przyczajenie

Smile Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Mamacita załączam zdjęcia przed i zdjęcie pokazujące nos jaki chcę (obrobione na komputerze zdjęcie przed). Obecne zdjęcie po operacji dodam później. Nos wyszedł po zabiegu większy, a może to duża opuchlizna, i będzie jeszcze mały.

Edytowane przez edyyta1980
Czas edycji: 2010-12-27 o 18:58
Stary 2010-12-15, 16:12   #2124
kudliczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez edyyta1980 Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o zmianę samego czubka nosa to ceny są niższe niż 7tyś. Poza tym zależy u kogo się robi operację i w jakim mieście.
edyyta1980 bo ja bym go chciała tylko zmniejszyc i chyba u dr Skupina. A Ty u kogo robiłas? Jakiego lekarza polecasz? Zastanawiam się jeszcze nad ta klinika http://www.lineacorporis.pl/ nad dr Łoniem,jestem z małopolski i blizej mi do Warszawy niz do Poznania. czytałam tez o doktorze z Polanicy. bardzo dziękuje za odpowiedz
Stary 2010-12-15, 22:06   #2125
Liatris
Rozeznanie

Edyyta1980 na tych zdjęciach wydają się być dwie rózne osoby

Jednak nos dużo zmienia w twarzy.
Stary 2010-12-16, 08:49   #2126
gabi188
Raczkowanie

mamacita mam kilka pytan do ciebie..wygladalas bardzo ladnie na 2 dzien po operacji, ja jestem teraz tez 2 dzien po i wygladam masakrycznie, opuchlizna taka ze oczu nie widac, nie mowiac juz o buzi bo rodzina mnie nie poznaje.
moze to wynika z zakresu operacji, ja mialam bardzo krzywa przegrode i chrzastki przerosniete oprcz plastyki nosa, Ty chyba tez nie miałaś setonów prawda?
moj opatrunek jest bardzo podobny do Twojego, tez taki malutki i setonow nie mam, powiedz po ilu dniach moglas odychac noskiem:? ja juz nie moge wytrzymac, to oddychanie buzia jest straszne, a nos mam bardzo zapchany.

jeszcze jedno czy moglabys mi powiedziec jak i co stosowalas po operacji? czyms plukalas, myslas czy cos?
dziekuje z gory za odpowiedz
Stary 2010-12-16, 11:03   #2127
kudliczek
Rozeznanie

czy jest np mozliwość wysłania swoich zdjec do dr? w tym przypadku interesuje mnie dr Skupin i Łon. ? w celu takiej jakby konsultacji,z wazywszy na dlugą podróz dla mnie? jak myslicie?
Stary 2010-12-16, 12:17   #2128
edyyta1980
Przyczajenie

Cytat:
edyyta1980 bo ja bym go chciała tylko zmniejszyc i chyba u dr Skupina. A Ty u kogo robiłas? Jakiego lekarza polecasz? Zastanawiam się jeszcze nad ta klinika http://www.lineacorporis.pl/ nad dr Łoniem,jestem z małopolski i blizej mi do Warszawy niz do Poznania. czytałam tez o doktorze z Polanicy. bardzo dziękuje za odpowiedz
Ja robiłam w Łodzi u profesora Zielińskiego. W necie są dobre i złe opinie o jego operacjach. Ja go wybrałam bo mam zadowolona koleżankę, która miała u niego operację nosa.
On przyjmuje w Klinice Zdrowie i Uroda, tam operacja nosa kosztuje do 5500zł. Mają stronkę na necie i tam są ceny. Profesor jast poważny, spokojny, rozsądny i odpowiedzialny.
Ja obecnie oceniam go na 4-, ale mój nos jest bardzo opuchnięty. Jak nos się zmiejszy o te np. 20% ,to będzie ocena 4+ . Choć to wszystko jest takie dziwne, bo po operacji zapomina się jaki był wcześniej duży nos i chciałoby się mieć mniejszy i mniejszy.
Co do korekty czubka to czytałam, że opuchlizna z tego miejsca schodzi najdłużej. Ja czubek teraz mam większy niż przed operacją, a mial być zmniejszony. Poza tym jest strasznie twardy. Więc po korekcji czubka nie będziesz zadowolona przez jakiś czas. Tak sądzę.

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
mamacita mam kilka pytan do ciebie..wygladalas bardzo ladnie na 2 dzien po operacji, ja jestem teraz tez 2 dzien po i wygladam masakrycznie, opuchlizna taka ze oczu nie widac, nie mowiac juz o buzi bo rodzina mnie nie poznaje.
moze to wynika z zakresu operacji, ja mialam bardzo krzywa przegrode i chrzastki przerosniete oprcz plastyki nosa, Ty chyba tez nie miałaś setonów prawda?
moj opatrunek jest bardzo podobny do Twojego, tez taki malutki i setonow nie mam, powiedz po ilu dniach moglas odychac noskiem:? ja juz nie moge wytrzymac, to oddychanie buzia jest straszne, a nos mam bardzo zapchany.

jeszcze jedno czy moglabys mi powiedziec jak i co stosowalas po operacji? czyms plukalas, myslas czy cos?
U mnie opuchlizna spod oczu zeszła po 2dniach, poza tym miałam całą twarz jakąś pyzatą ze 4 dni. Co do siniaków to już prawie 2tygodnie po operacji a ja mam jeszcze przebarwienia.
Moja rada zbyt intensywnie nie baw się w nosie, ja się bawiłam szfami i chyba przez to bardziej spuchłam w środku

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
czy jest np mozliwość wysłania swoich zdjec do dr? w tym przypadku interesuje mnie dr Skupin i Łon. ? w celu takiej jakby konsultacji,z wazywszy na dlugą podróz dla mnie? jak myslicie?
Pewnie TAK. Konsultacja może być w dniu operacji. Trzeba tylko przygotować wyniki badań. Mógłby być problem, jakbyś miała nos po jakimś wypadku i skomplikowanie złamany.
Stary 2010-12-16, 14:14   #2129
Lucrecia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, ja nie byłam na żadnej konsultacji. Wysłałam tylko doktorowi moje zdjęcia i kontaktowaliśmy sie przez maila. Z doktorem spotkałam się dopiero na sali operacyjnej

Cytat:

Nic się nie przejmuj, że nadal jesteś spuchnięta. Ja też okropnie spuchłam, oczu to praktycznie nie było mi widać i dość długo tak wyglądałam, a koleżanka, co leżała obok w ogóle nie miała opuchlizmy, więc jak widać, każdy reaguje inaczej.

HISZPANIA
Stary 2010-12-16, 20:31   #2130
Anja1987
Raczkowanie

Ciekawe jak się czują dziewczyny, które były operowane 14.12, mam nadzieję, że są zadowolone. Bardzo czekam na powrót carmen_bull na forum, która miała osteotomię w znieczuleniu miejscowym, sama mam operację 17.01 też w miejscowym- część chrzęstna i spiłowanie garbka i boję się niesamowicie.
Anja1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości