Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-15, 22:46   #931
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, już jestem Byliśmy jeszcze na kolacji po usg.

Dziękuję za wszystkie kciukasy, pomogło bo Iga jest zdrowa i pięknie rośnie Ma około 21cm i waży 330g

Wszystkie parametry w normie, serduszko działa jak należy, większość wymiarów była zgodna co do dnia z terminem ost. @
Zrobiliśmy 3D ale mała za bardzo nie chciała się do zdjęcia odwrócić. Mimo to dwie dosyć wyraźne fotki udało się zrobić więc Wam wklejam moją córunię, która w moich oczach jest oczywiście najpiękniejsza na świecie
Acha no i zdecydowanie dziewczynka, widać było bronchildę jak na dłoni, nawet TŻ rozpoznał
Może uda mi się wrzucić filmik ale muszę go najpierw obejrzeć
ja rowniez gratuluje
super wiesci
Stary 2010-12-16, 06:43   #932
Taverney
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cześć Kobitki witam o poranku

Moria, cudowna wiadomość i świetne zdjęcia! Gratuluję!
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 07:32   #933
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

Moria, gratulacja, cieszę się, że z Igą wszystko ok. Rośnie dziewucha, jak się patrzy.

Anula, dzięki TŻ już nie ma problemów z serduszkiem, zabiegi pomogły.

Miłego dnia dziewczyny.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 07:37   #934
MoniaK
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Wczoraj, jak na złość, miałam przez cały dzień problemy z netem tak więc przeleżałam z książką. Moje krwawienie już się nie powtórzyło, dzisiaj rano jadę do lekarza i zobaczy czy wszystko ok. Mam nadzieję, że to tylko jednorazowe plamienie było.
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 08:49   #935
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Wczoraj, jak na złość, miałam przez cały dzień problemy z netem tak więc przeleżałam z książką. Moje krwawienie już się nie powtórzyło, dzisiaj rano jadę do lekarza i zobaczy czy wszystko ok. Mam nadzieję, że to tylko jednorazowe plamienie było.

MoniaK to dobrze ze sie nie powtorzylo, moge cie pocieszyc ze u mnie tez bylo jednodniowe, jednorazowe i sie wiecej nie powtorzylo, chociaz strach zostal i staram sie uwazac ile moge, chociaz to trudne.
koniecznie daj znac co ci powie lekarz
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 08:51   #936
anula_81
Zakorzenienie

hej dziewczyny!!
badzcie ze mnie dumne! nie poszlam dzisiaj do pracy zadzwonilam, ze nie dam rady bo zle sie czuje i mam bole zoladka ostatnio wszyscy mieli,wiec spoko i siedze w domku, kurcze nalezy mi sie, co prawda zjedza mnie wyrzuty sumienia, bo jestem mega pracoholikiem, ale mysle ze pomozecie mi to przezwyciezyc

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki

Anula, dzięki TŻ już nie ma problemów z serduszkiem, zabiegi pomogły.

Miłego dnia dziewczyny.
Milego dnia Anulinka Ciesze sie ze z Tztem juz wszystko dobrze, tera ty musisz o siebie zadbac A jak plany slubne?
Cytat:
Cześć dziewczyny
Kochna, kazde plamienie trzeba sprawdzic, najwazniejsze, ze idziesz do lekarza i bedziesz duzo spokojniejsza, trzymamy kciuki i daj koniecznie znac co i jak.
Cytat:

Dziękuję za wszystkie kciukasy, pomogło bo Iga jest zdrowa i pięknie rośnie Ma około 21cm i waży 330g

Wszystkie parametry w normie, serduszko działa jak należy, większość wymiarów była zgodna co do dnia z terminem ost. @
Zrobiliśmy 3D ale mała za bardzo nie chciała się do zdjęcia odwrócić. Mimo to dwie dosyć wyraźne fotki udało się zrobić więc Wam wklejam moją córunię, która w moich oczach jest oczywiście najpiękniejsza na świecie
Acha no i zdecydowanie dziewczynka, widać było bronchildę jak na dłoni, nawet TŻ rozpoznał
Kochana iwdzisz?? Bylo sie tak stresowac?? Gratuluje dorodnej i pieknej dziewczynki! oj chyba na pewno pojdziemy na USG 3D bo widze ze to niezapomniane przezycie, mysle ze w styczniu zrobimy sobie taki prezencik z TZtem
no to teraz juz chyba mozesz szalec z ciuszkami)
Cytat:
Dziewczynki dziękuuuuję Kochane jesteście!

Ja mam w sobie tyle adrenaliny, że chyba zaraz zacznę okna myć TŻ poszedł biegać jakieś 20 minut temu Nie wiem czy dziś zasnę z tych emocji
no ja tez tyle miala po ostatnim USG gratuluje kochana, myslalam o Tobie wczoraj caly wieczor

A ja w ogole musze wam opowiedziec moja wczorajsza histerie,. TZ wylal resztki spagetti do ubikacji i nie spuscil dokladnie wody a ja nei zwrocilam uwagi bo przyszlam wlasnie do domu i oczywiscie szybko siusiu, zrobilam a tu patrze a w toalecie czerwono! i normalnie prawie zawalu dostalam, ale jak doszlo do mnie, ze to spagetti to myslalam ze zastrzele TZta, pol wieczora potem mnie probowal udobruchac
milego dnia

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 09:33   #937
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:

Jaaaaa jaka cudna dziewczynka Ja chyba tez pójde na 3d haha. HGratuluje Mamusiu Mozesz spokojnie kupować stos różowych bodziaków

Witam z rana, spałam jak zabita do 9.00 masakra! Chyba ani razu sie w nocy nie obudziłam a jak wstałam to sikałam przez 4 minuty tyle nagromadziłam

Ewesko super ze mężu wraca mój tez jezdził do Francji i pamietam ten dreszczyk emocji przed powrotem, najchętniej zamknęła bym go wtedy w klatce tylko dla siebie

I co Wam jeszcze powiem.... Siasiek.... Ja tez przeszadziłam z allegro ponad 200zł w jeden dzien, spodnie ciazowe kupiłam i bluzki i sweterek i koszule!! Ło matko mam wyrzuty sumienia Ale juz nie moge sie doczekać jak bede znała płeć i zaczne kupować te cudne bodziaki i skarpeteczki

Moria jeszcze pokłaony za "bronchilde" leże i kwicze za każdym razem jak nabąkniesz o owej Broni

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 09:46   #938
amarcia
Wtajemniczenie

Moria... I się popłakałam... Takie zdjęcia okropnie mnie rozczujają, wogóle nie mogę nad tym zapanować. Igunia jest śliczna
Doberek wszystkim!
Byłam na badaniach od rana. Najbardziej zależało mi na antyTPO. Wyniki TSH, ft3 i ft4 pięknie wróciły do normy, więc teraz TPO, usg i endokrynolog stwierdził, że bedzie już dobrze
Jak będzie mi robił usg w poniedziałek poproszę go, żeby dotknął na moment do brzusia - ciekawe czy się zgodzi

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Dziewczonka jak samopoczucie?
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 09:49   #939
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Witam dziewczynki w ten piękny słoneczny, zimowy dzień
Pierwsza noc w domu, we własnym łożku i o dziwo nie mogłam spac - jak to człowiek szybko się przestawia
Dzisiaj biorę się za małe porządki, ale ostrożnie i bez szaleństw . Miłego dnia
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 09:51   #940
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
a powiedz mi agus kiedy zaczyna sie czuc kopniaczki wyzej od ktorego tygodnia, tlumaczyl ci dalszy rozwoj czy tylko na chwile obecna..??
kochana glownie skupil sie na tych pierwszych i dokladnie w tym miejscu to czuje
zalezy od pory dnia, roznie
raz delikatnie, raz mocno
wczoraj np mialam dlon na brzuchu i poczulam to na dloni tak mocno kopnelo, oczywiscie tz nie zdazyl
ale na tz przyjdzie czas

kazdej te kopniaki roznie przychodza
na pwno wkrotce poczujesz

dzien dobry kochane
troiche mi sie przysnelo, az do 9
no teraz musze popracowac
i stworzylam menu na II swieto bo mam znow parapetowke i na sylwestra tez
tylko na sylwka zostawilam troche miejsca dla inych dziewczyn bo mnie zatluka
Stary 2010-12-16, 09:58   #941
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość

Dziewczonka jak samopoczucie?
Dziękuję kochana - dobrze . Bóle jeszcze trochę zostały, ale nie są uciążliwe, mam nadzieję, że nie wrócą - chciałabym święta spędzic w domu
Stary 2010-12-16, 10:01   #942
amarcia
Wtajemniczenie

Dziewczonka i spędzisz w domku na pewno tylko obiecaj, że te porządki naprawdę będą małe... Obiecuj, ale już
Stary 2010-12-16, 10:07   #943
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczonka i spędzisz w domku na pewno tylko obiecaj, że te porządki naprawdę będą małe... Obiecuj, ale już
Obiecuje Muszę się poprostu czymś zając i przestac myslec, bo oszaleje . A tak poza tym to Tż pozostawiony sam w domu zrobił tu taki kipisz, że ręce opadają
Stary 2010-12-16, 10:22   #944
eweska
Moderatoreska

Dzien dobry

Ja też dziś sie biorę konkretnie za porządki obiadek zaraz nastawiam i sprzątam

Jak któraś chętna to proszę o klik

Aaa jeszcze dwa dni i mężula będę miała, sialalalala Jak ja się stęskniłam strasznie

Byłam już w sklepie, ale zimnica na dworze, teraz delektuję się kawką dwa w jednym, takie siki ale zachciało mi się
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:40   #945
amarcia
Wtajemniczenie

eweska klikam klikam w pracy mam dwa kompy to klikam z kazdego, zeby sie IP nie powielało i raz z domu ha sobie wymyśliłam strategię
Stary 2010-12-16, 10:41   #946
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Może przy rozciąganiu, pękło jakieś naczynko? Zobaczysz jak już przeszło to wszystko będzie ok.
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!!
badzcie ze mnie dumne! nie poszlam dzisiaj do pracy zadzwonilam, ze nie dam rady bo zle sie czuje i mam bole zoladka ostatnio wszyscy mieli,wiec spoko i siedze w domku, kurcze nalezy mi sie, co prawda zjedza mnie wyrzuty sumienia, bo jestem mega pracoholikiem, ale mysle ze pomozecie mi to przezwyciezyc

A ja w ogole musze wam opowiedziec moja wczorajsza histerie,. TZ wylal resztki spagetti do ubikacji i nie spuscil dokladnie wody a ja nei zwrocilam uwagi bo przyszlam wlasnie do domu i oczywiscie szybko siusiu, zrobilam a tu patrze a w toalecie czerwono! i normalnie prawie zawalu dostalam, ale jak doszlo do mnie, ze to spagetti to myslalam ze zastrzele TZta, pol wieczora potem mnie probowal udobruchac
milego dnia
Się śmiałam z rańca Ja jak coś wyrzucam albo tż to też musimy dokładnie spłukać bo jak młody zauważy, że coś jest to siku nie zrobi
No i bycz się dzisiaj w końcu.
Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
I co Wam jeszcze powiem.... Siasiek.... Ja tez przeszadziłam z allegro ponad 200zł w jeden dzien, spodnie ciazowe kupiłam i bluzki i sweterek i koszule!! Ło matko mam wyrzuty sumienia Ale juz nie moge sie doczekać jak bede znała płeć i zaczne kupować te cudne bodziaki i skarpeteczki
No gdybym ja dla siebie tylko kupowała to byłoby spoko ale większość to właśnie dla dzidzi
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki w ten piękny słoneczny, zimowy dzień
Pierwsza noc w domu, we własnym łożku i o dziwo nie mogłam spac - jak to człowiek szybko się przestawia
Dzisiaj biorę się za małe porządki, ale ostrożnie i bez szaleństw . Miłego dnia
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Ja też dziś sie biorę konkretnie za porządki obiadek zaraz nastawiam i sprzątam

Jak któraś chętna to proszę o klik
Ja też dzisiaj sprzątam kuchnie, porządek w szafce z butami, i w komodzie muszę zrobić bo te wszystkie ubranka muszę gdzieś ulokować. A no i chyba na kolanach podłogę będę szorować bo płytki strasznie wyglądają

Eweska podziwiam Cie za tak wczesne wstawanie, za to chodzenie rano do sklepu...ja przed południem nigdzie nie mogę się wybrać.

A głosik oddaję tyle co włączę forum

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:51   #947
eweska
Moderatoreska

Cytat:
eweska klikam klikam w pracy mam dwa kompy to klikam z kazdego, zeby sie IP nie powielało i raz z domu ha sobie wymyśliłam strategię
Dziękuję kochana jesteś

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Może przy rozciąganiu, pękło jakieś naczynko? Zobaczysz jak już przeszło to wszystko będzie ok.

Się śmiałam z rańca Ja jak coś wyrzucam albo tż to też musimy dokładnie spłukać bo jak młody zauważy, że coś jest to siku nie zrobi
No i bycz się dzisiaj w końcu.

No gdybym ja dla siebie tylko kupowała to byłoby spoko ale większość to właśnie dla dzidzi

Ja też dzisiaj sprzątam kuchnie, porządek w szafce z butami, i w komodzie muszę zrobić bo te wszystkie ubranka muszę gdzieś ulokować. A no i chyba na kolanach podłogę będę szorować bo płytki strasznie wyglądają

Eweska podziwiam Cie za tak wczesne wstawanie, za to chodzenie rano do sklepu...ja przed południem nigdzie nie mogę się wybrać.

A głosik oddaję tyle co włączę forum
Dziękuję kochana

No ja wstaję bo muszę, nie powiem żeby mi się chciało nie mam wyjścia, wstaję o 6.45 bo szykuję synalka do szkoły i dlatego, nie raz jeszcze się położę, ale dziś i jutro nie mam czasu na drzemanie po wyjściu synka do szkoły, porządki czekają

Tż mi pomoże przy oknach tz. on pozmienia firanki i zasłonki, no i trzeba z grubsza okna przetrzeć były myte miesiąc temu, więc teraz już nie myję
Stary 2010-12-16, 10:57   #948
Aliczka88
Zadomowienie

Ewesko ja tez klikam

Nastawiłam sobie mase i przełożę wafel mniam

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 10:58   #949
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ewesko ja tez klikam

Nastawiłam sobie mase i przełożę wafel mniam
Dziękuję

Ja kapuśniak nastawiam Nie wiedziałam co gotować, więc wypadło na kapuśniaczek
Kurcze znowu mam problem z zebraniem się :/
Stary 2010-12-16, 11:03   #950
agus87
Zakorzenienie

cicho bo znalzli pompe do auta
jedyne 500 zl
Stary 2010-12-16, 11:07   #951
Catia88
Rozeznanie

Cześć Mamuśki
Mnie się dzisiaj też superowo spało, do 9tej
Ale oczywiście nie obyłoby się bez nerwów... miałam dziś jechać z Tżtem popatrzyć na szafy to wychodzi na to,że nie pojedziemy,bo on musi jechać z ojcem do lekarza i znów cały dzień w domu??? Zwariuję!!! a takie śliczne słoneczko za oknem...

Siasiek jestem pod wrażeniem twoich zakupów! Skubana,już masz tyle rzeczy całe szczęście,że masz takiego wyrozumiałego Tżta

Eweska z takim ogromnym poparciem to twój aniołek musi wygrać! Ja też oczywiście codziennie klikam, po 2 razy

No i oczywiście Moria! Z całego serca gratuluję pieknej i zdrowej córci! Ach zazdroszczę tej "bronchildy"

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:10   #952
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Cześć!))

Moria, ależ super wieści! Gratulacje i cieszę się, że wszystko ok Oglądając zdjęcia jeszcze bardziej nie mogę się doczekać poniedziałku i mojego USG

Listopadowa, leć koniecznie do lekarza, niech Cię osłucha. Mnie po tym Augmentinie powoli, ale przechodzi. Kaszel mniejszy, katar też. Stanu podgorączkowego szczęśliwie nie uświadczyłam ZDROWIEJ

Dziewczonka, dobrze, że już w domu ))

Wczoraj się wzięłam za porządki przedświąteczne, poprałam wszystko co się dało, włącznie z poduszkami, kołdrą, pościelą, poprzesadzałam kwiatki, poukładałam w szafkach, a teraz chyba na jakieś zakupy pojadę, bo ciut lepiej się czuję i chcę w tym tygodniu jeszcze ogarnąć ostatnie zakupy

Miłego dnia

PS jak wspominałam, nie kupujemy jeszcze nic dla Groszka Fasolkiewicza, zamierzamy dopiero od stycznia/lutego, ale moja Mama nie wytrzymała napięcia i kupiła śliczny ręcznik, jakiś wypasiony termometr [do ucha, na czoło] i kosmetyki Klorane, powiedziała, że to pod choinkę dla dziecka

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Ewesko, już nie będę przeszukiwać wątku, ale TŻ już na święta wraca?

Siasiek, doczytałam Twoje zakupy, normalnie jesteś Królową Allegro

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:25   #953
Catia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

PS jak wspominałam, nie kupujemy jeszcze nic dla Groszka Fasolkiewicza, zamierzamy dopiero od stycznia/lutego, ale moja Mama nie wytrzymała napięcia i kupiła śliczny ręcznik, jakiś wypasiony termometr [do ucha, na czoło] i kosmetyki Klorane, powiedziała, że to pod choinkę dla dziecka
haha, masz niesamowitą mamę! My też jeszcze nie kupujemy rzeczy dla dziecka,ale moja mama już ma pół szafy ubranek, szalone babcie

Stary 2010-12-16, 11:29   #954
atiz
Rozeznanie

Tydzień spóxniona po otwarciu nowej części ale jestem

A co najważniejsze już wiem: " It's a girl"

A na imię jej będzie POLA

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:39   #955
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!))

Listopadowa, leć koniecznie do lekarza, niech Cię osłucha. Mnie po tym Augmentinie powoli, ale przechodzi. Kaszel mniejszy, katar też. Stanu podgorączkowego szczęśliwie nie uświadczyłam ZDROWIEJ
Mary, czuję się paskudnie - obawiam się, że wszystko zeszło mi na dół. Noc porwana, nie mogę oddychać, normalnie się przyduszam.
Umówiłam się do lekarza na 16-tą. Myślę, że nie obejdzie się bez antybiotyku...

......................... ......................... ......................... ......................... .......................
Miłego dnia Dziewczyny
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 11:43   #956
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Catia, moja ubranek nie kupuje jeszcze

Atiz, gratuluję córeczki

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Listopadowa, biedulko! Skoro tak Cię trzyma,to też myślę, że bez antybiotyku się nie obejdzie, ale z dwojga złego lepiej wziąć antybiotyk, niż się męczyć u mnie bez porównania lepiej, niż po Bioparoxie

vege!
Stary 2010-12-16, 11:44   #957
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Mary, czuję się paskudnie - obawiam się, że wszystko zeszło mi na dół. Noc porwana, nie mogę oddychać, normalnie się przyduszam.
Umówiłam się do lekarza na 16-tą. Myślę, że nie obejdzie się bez antybiotyku...

......................... ......................... ......................... ......................... .......................
Miłego dnia Dziewczyny
Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość

no to gratuluje coreczki

to zostalam ja teraz
w poniedzialek sie dowiemy
Stary 2010-12-16, 11:46   #958
Catia88
Rozeznanie

Atiz, ja również gratuluję córeczki i zazdroszczę!

Mary, hehe, dokładnie, jeszcze nie kupuje ale na pewno za niedługo zacznie dobrze jest mieć takie mamy widać,że wnuków nie mogą się doczekać.

Stary 2010-12-16, 11:50   #959
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość

Eweska z takim ogromnym poparciem to twój aniołek musi wygrać! Ja też oczywiście codziennie klikam, po 2 razy
Hehe no zobaczymy, na razie mam czas to jestem na kompie i jakoś to klikanie idzie, ale jak tż przyjedzie to nie będe już cały czas na kompie, więc z klikaniem różnie może być, chciałabym się załapać na jakąś nagrodę, od 50 miejsca w wyż, ale nie wiem pewnie spadnę.

I dziękuję za kliki
Cytat:
Cześć!))

Ewesko, już nie będę przeszukiwać wątku, ale TŻ już na święta wraca?
W sobotę m꿀l już będzie

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość

gratuluję córci
Stary 2010-12-16, 11:54   #960
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Catia, podejrzewam, że kiedy wyjdzie na jaw płeć dziecka, to wtedy moja Mamusia dopiero zacznie szaleć Na dzieciaka czekają, bo to pierwsze z mojego pokolenia, najbliższa rodzina w ogóle wątpiła, że przed trzydziestką będę mamą

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Ewesko, no to super!

vege!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości