|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
shira przedwczoraj akcja się zakończyła - powodzeniam jak widać i nawet 17 psiaków domek znalazło
2 pieski (jak doczytałam na stronie schorniska w Gaju bodajże) zdechły w czasie trwania akcji - Cytryn i Fokus - pieski starsze już mam nadzieję, że maja teraz dobrze ![]() aldii , kretencja ![]() sloneczko tak racja może być dziewczynka , Tż wczoraj powiedział, że powoli się przyzwyczaja do tej myśli, że może tak być |
|
|
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ale pospałam dzisiaj, jak nigdy prawie do 9
![]() Dzięki Chelsea fajny piesio ![]() kreti czekamy na wieści, mam nadzieję, że dobre |
|
|
|
#3873 |
|
Rozeznanie
|
Aldii dziękuję
![]() Shira jutro zaczynam 11 tydzień . Na koniec miesiąca idę do gina na te usg genetyczne Nie wiem czy mi ta złość do końca ciąży przejdzie. Codziennie tłumaczę TŻ żeby się przyzwyczajał bo potem będzie jeszcze gorzej. Denerwuje mnie jego praca bo wychodzi o 7.00 a wraca po 19.00 i nawet nie ma czasu pogadać bo zawsze jeszcze jest coś do zrobienia No i się rodzą nieporozumienia itp...Anessa a co mi wróżysz (jaka płeć?) ![]() Słoneczko ja bym się wypięła na pracodawcę. W końcu jesteś na zwolnieniu. ![]() Weruczku jak się czujesz? ![]() Tity dziękuję Jak Twoje samopoczucie?? Wiecie jakie imię dla chłopca wymyśliłam: Oliwier lub Stanisław ![]() A dziewczynka tak jak miała być: Anastazja i to nie podlega dyskusji ![]() A wy już macie jakieś typy?
|
#3874 |
|
Zadomowienie
|
Aldii, Oliwko acha takie buty bo ja tu kilkam kilkam i wszystkie nakarmione to patrze na to jak krowa co jest
jakbyście znalazły jeszcze taką akcję to ja znowu chętnie się przyłącze![]() ale super, że tak się ludziska zmobilizowaliOlliwko ja też myślę, że to Franek zaczyna sobie urzadzać szarże ułańskie ![]() ![]() Tity w co ja to mam klikać?? :rolley es: i o co kaman heheheChelsea91 jasne, że jest ok z fasolkiem ani nie myśl inaczej zabraniam no proszę a ja dziś mam 11 tc +całe 5 dni ho ho ho ciężarówa pełną parą![]() no jak dziewuszka to Natalka a jak chłopczyk to jeszcze się kłócimy hihih ale jest możliwość, że Radek
|
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam troche po łepkach
![]() Kreti ![]() Weruczku strasznie drogie to ubranko, a może pogadaj z siostrą, ze macie strasznie dużo wydatków w tym miesiącu niezaplanowanych, bo 450 zł za ubranko to moim zdaniem strasznie drogo ![]() Poza tym Hej Wczoraj byłam na kontrolnej wizycie po szpitalu i od razu miałam przezierność, więc luz. Z usg wynika, ze dzidek jest tydzien starszy, ale to nie możliwe, bo znam dokładną date owulacji. No i mamy śliczny portrecik Jestem na minusie 2kg, ale brzuch mam wzdey jak balon
|
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję, nieźle nawet
Poza tym, że mam totalny kryzys naukowy i właściwie wszystko mi jedno ![]() A Ty jak się czujesz? ![]() W czerwyni napis w moim podpisie "Kliknij, zagłosuj" ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3877 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Tity;23805902]A dziękuję, nieźle nawet
Poza tym, że mam totalny kryzys naukowy i właściwie wszystko mi jedno ![]() A Ty jak się czujesz? ![]() W czerwyni napis w moim podpisie "Kliknij, zagłosuj" ![]() No to klik poleciał |
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Scio pisałam już na mamuśkach ale jeszcze i tu
dla dzidzi że zdrowo rośnie Tity a kiedy masz zjazd? masz jakies zaliczenia? Chelsea ja mam swoje typy na imię dla dziewczynki Lilianna lub Dominika, dla chłopca Maksymilian lub Jan wewentualnie Wiktor ( ale tu koleżanka podkradła mi imię i chyba tak nie dam )Oliwcia już niedługo i poznacie płeć , ja nie wiem czy będe chciała znać wcześniej może poczekam na niespodziankę ![]() Shira ładne imię Natalia ale u mnie nie przejdzie chyba, bo w bliskiej rodzince mam Natalkę i będzie mi się kojażyć z nią ![]() Aldii jak mała Lu się miewa? dokucza mamusi? może jakeś zdjęcie nam pokażesz? już tak dawno nie wklejałaś ![]() ja leżę w łóżku, oglądam jednym okiem bajki bo mam tu u siebie dziś bratanka, słabo mi cos dziś i zauważyłam że jak jajka zjem to mnie mdli
|
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Shira, super, że maleństwo tak fikało
Kreti, ja bardzo mocno trzymam kciuki i czekam!!! Weruczku, ale miałaś paskudny tydzień Pocieszę cię co do cytologii - ja przed ciążą miałam II, całe życie, nigdy nie miałam I, a po ciąży... I Tobie pewnie też tak pójdzie.Danika, oby cykle były już super uregulowane Anessa, gratuluję udanych zakupów ![]() Chelsea, ależ piesio cudny ![]() Scio, super, ze wszystko w porządku ![]() Moje dziecko chyba się budzi Wczoraj mieliśmys zczepienie i jakoś poszło.Dzięki za kliki, chociaż nie wiem co z tym będzie, bo nie można klikać kilkanaście razy dziennie, bo podobno można z konkursu wylecieć I bądź tu człowieku mądry...Ja to już miałam ostrzeżenie i już nic nie rozumiem, ale widocznie tak ma być ![]() Buźka dla was |
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie kciuki, ale niestety wyniki są złe.
Tata jeszcze dziś ma wizytę u neurochirurga, ale chyba gdzieś w głębi duszy wszyscy rozumiemy, co taki wynik oznacza. Ile czasu mu zostało?... ![]() Nie jestem gotowa na jego odejście, nigdy nie będę. Miał patrzeć jak Tymek się rozwija, jeździć z nim w góry, uczyć jazdy na rowerze... Jestem otępiała, nic do mnie nie dociera. Nie wiem co ze sobą zrobić. Wszystko się zawaliło. Musze być silna dla Tymka, muszę być przy nim cokolwiek się zdarzy. Ale skąd brać siłę?
|
#3881 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kretencjo, ale tata Wam jeszcze nic nie przekazał?
Trzymaj się, wszyscy się trzymajcie, choć szczerze mimo wszystko sama bym nie potrafiła...
|||||||||||||||||||||
|
|
#3882 | ||
|
Zakorzenienie
|
W ten weekend
![]() Cytat:
Cytat:
Napisz potem co ten neurochirurg powiedział...Trzymam kciuki nieustająco...
|
||
|
|
|
#3883 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tity, Chelsea, Scio, Olliwko, Jasiulko, Weruczko, Shira, Słoneczko i pozostałe ciążówki
|||||||||||||||||||||
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co sa tylko wyniki tomografii, Tata jedzie z nimi dziś po południu do neurochirurga.
Nie umiem już mieć nadziei
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olliwka a w którym jesteś tygodniu? coś chyba koło 17 tak? ja poczułam pierwsze ruchy w 16 tyg. i było to bardzo dziwne, aż mi się gorąco zrobiło
|
|
|
|
|
#3887 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kretencjo,
![]() Tity a tak Na mnie nie głosujcie, bo ja ze swoimi 64 głosami to sobie mogę
|||||||||||||||||||||
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencjo, ty wiesz...
Tity, jak poprosiłam na wątku na którym się udzielałam o kliki to uznano to za spam. Jak pytałam, dlaczego, to nie odpowiedziano tylko stwierdzono, ze inne osoby też tak zostaną potraktowane Po prostu nie wiem już co jest spamem a co nie, nie czaję tego zupełnie. No i nie mamy tworzyć kółek wzajemnej adoracji. Wszystko jest na technicznym, ja tam nic z tego nie rozumiem. ![]() Marcelko, ależ buziaczki rozdajesz Ja też chcę |
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnij jak będziesz pisac u nas na wątku to będe Cię widziec to i kliknę, inaczej ciężko będzie szukać w tył lub na innych wątkach, nie smutaj się klikam od dziś i na Ciebie
Kreti , trzeba mieć nadzieję do samego końca, ja nadal trzymam kciuki Tity ty jesteś zdolna bestia i jak nic nie umiesz to i tak piątki dostajesz
|
|
|
|
#3890 |
|
Zadomowienie
|
Słoneczko no nas w rodzinie nie ma ani jednej Natalki więc może być to tż wybrał bardzo się mu podoba to imię a mi też a na drugie będzie mieć Hanna
to drugie to już moja intencja hmmm jajka mówisz nie próbowałam jeszcze, ale nie mam ochoty wieć chyba nie będę próbować, a jak przeziębienie lepiej czy postepuję herbatka z cytryną i miodem najlepsza![]() Pomidorko oby było grzeczne jak już się urodzi a teraz niech sobie fika ile wlezie Kreti nie wolno Ci myśleć w takich kategoriach co tracisz musisz patrzeć co jeszcze możecie zrobić razem nie jest to łatwę wiem co znaczy stracić tatę przechodzi się to ciężko i boleśnie, ale on nadal jest z Wami nie pokazuj mu smutnych i wystraszonych oczek musisz być silna za Was wszystkich. nadzieje zawsze jest nie poddawajcie się zgadnij_MS dzięki za buziolki ![]() Tity siła złego na jednego trzymam za weekednowe zaliczenia, ale Ty kujon jesteś dasz radę Skarbie
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnij
gabisun dzisiaj 17t+1d kretencja mąż na pewno bardzo Cie wspiera |
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Kreti dużo sił Ci życze i nie myśl w kategoriach ile czasu zostało. Ciesz sie kazdym dniem z tatą. Ściskam.
Uwaga portret dzidziola
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-12-20 o 07:58 |
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorka no to ja też nie rozumiem, bo przecieżj est wątek gdzie się dziewczyny wymieniają klikami i żadna ostrzeżenia nie dostała. Ale może to dlatego, że to specjalnie do tego wątek...nie wiem, powinni to inaczej jakoś zroganizować.
zgdnij ![]() Sloneczko,Shira mieliśmy nadgonić dwa projekty do tego weekendu, ale olewamy, mężowi też się nie chce Może przed świętami się siądzie do tego...kretencja Scio o to już kawał dzidziusia ![]() Wstawiam jeszcze zdjęcia brzucha w 30 tc i moich "piknych" choinkowych pierniczków
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
tituś ooo rany pikne te pierniczki
super. A brzuś nie jest wcale taki mały jak pisałaś ![]() scio drugie zdjęcie do albumu tity te pierniki to choinkowe napisałaś, ale będą do jedzenia się nadawać czy będą już za twarde później? Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-12-16 o 13:04 |
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Tity no brzuszek duży, wcale nie taki malutki
pierniczki superowe tylko będzie je można później zjeść? Scio no to już duża dzidzia Shira sama nie wiem czy to przeziębienie czy może mam zbyt suche powietrze w pokoju , bo tak to mi nic nie jest
|
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
No brzuszek mi ostatnio nadgonił nieźle
W ciągu 4 tygodni mocno urósł jak porównuję zdjęcia ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3897 |
|
Rozeznanie
|
Hej!!!
Podczytuje was tak po łepkach i nie mam czasu na wizaż całymi godzinami wpatruje się w moja córcię a jak przestane to trzeba się trochę ogarnąć i dom. Gratuluje pięknych fasolek i brzuszków. ![]() Kreti trzymaj się dzielnie i odganiaj te złe myśli Wrzucam foteczkę Gabi.
|
#3898 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze wrzucam zmartwienia mojej córy.
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Chelsea Anastazja
Shira Natalki to niezle rozrabiary sa ![]() Scio to znaczy,ze jest duzy i jakie piekne zdjecie Sloneczko Lilianna Oooo swietnie to ujelas,Lu dokucza mamie ![]() Kreti zawsze tzreba miec nadzieje.Poczekajcie co powie neurochirurg.Przytulam moocno i nadal trzymam kciuki Zgadnij ja i tak dlaej bede na ciebie klikac Tity ooo widze,ze brzunio juz pokaznych rozmiarow.Cudo No a te pierniczki ![]() A co to za watek, na ktorym sie wymienia klikami ????? Gimikis cuuuuuudna |
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
gimiks Gabrysia jest śliczna, taka do przytulenia i schrupania
aldii A wątek ten:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=490439 To taki, każdy pisze, żeby kliknąc i odklika Ileż to się człowiek napracować musi, żeby krem dostać ![]() Dziewczyny co do imion to kurczę ciężko się faktycznie zdecydować, ja już nawet nie pamiętam jak ustaliliśmy, że będzie Leoś A i Lilianna i Anastazja bardzo ładne imiona Natalia mi się kojarzy z Natalią Kukulską, poza tym żadnej nie znam nawet No i Gabrysia też mi się podoba bardzo ![]() Mi się niezmiennie podoba Mila, ale myśleliśmy też o Marii, chociaż Marysia już tak średnio jakoś. Jedną Marię znam i z niej super laska
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-12-16 o 15:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

2 pieski (jak doczytałam na stronie schorniska w Gaju bodajże) zdechły w czasie trwania akcji - Cytryn i Fokus - pieski starsze już
mam nadzieję, że maja teraz dobrze 

. Na koniec miesiąca idę do gina na te usg genetyczne
ale super, że tak się ludziska zmobilizowali
:rolley es: i o co kaman

Pocieszę cię co do cytologii - ja przed ciążą miałam II, całe życie, nigdy nie miałam I, a po ciąży... I
Wczoraj mieliśmys zczepienie i jakoś poszło.